|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Konto usunięte
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG / ENDOKRYNOLOG - kogo polecamy
Kraków
Dziewczyny, mogłybyście polecić mi jakąś kompetentną panią ginekolog w Krakowie? Pierwsza wizyta ![]() I żeby ceny za wizyty nie były z kosmosu (studencki budżet ![]() Edytowane przez 201608241255 Czas edycji: 2014-02-01 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dr Olga Kacalska- Janssen z kliniki Endokrynologii Ginekologicznej. Przyjmuje na Miodowej, cena wizyty dla studentek- 80 zl, USG bodajze 100 zl, cytologia- 30 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Przyczajenie
|
Tomasz Michalski
Łódź Szpital Kopernika/Szpital Rydygiera Najlepszy!!! Niestety jego minus jest taki, ze ma mnóstwo pacjentek i gigantyczne kolejki są do niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Candy111, orientujesz się może, jak wyglądają zapisy na Karową? Nie mogę się niestety do nich dodzwonić, a dość szybko chciałabym umówić się na wizytę do polecanej przez Ciebie Pani Doktor. Jeśli też dysponujesz kontaktem do jej prywatnego gabinetu, byłabym bardzo wdzięczna za podesłanie numeru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chodzę do p. Kingi na NFZ - Szpital Narutowicza przy ul. Prądnickiej, ale możliwe, że przyjmuje również prywatnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Raczkowanie
|
Szukam dobrego ginekologa w Białymstoku - od 2 lat mam nawracającą infekcje, poprzedni lekarz sobie z nią nie poradził, wypisując w kółko te same leki
![]() Najlepiej byłoby na NFZ, ale nie jest to konieczność. Polecacie kogoś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gabinet jest na ul. Żelaznej 75/21 (jeśli dobrze pamiętam) - klinika Ivimed (czyli tak na prawdę gabinet w małym mieszkanku), a Pani Doktor przyjmuje tam w środy i piątki (i chyba czasami w soboty do południa). Telefon do rejestracji: 516-841-787.
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Bielsko-Biała - szukam dobrego ginekologa przyjmującego na NFZ. Płeć obojętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Karową do niej bez skierowania się nie zapiszesz, bo dr nie przyjmuje w przychodni ginekologiczno-położniczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
jak sie umawialas do niego? bezposrednio przez poradnie w szpitalu?
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG Bielsko-Biała NFZ
Dr kuzdak. Przyjmuje na piotrkowskiej 204/210. Za pierwszą wizytę 150zł, a za resztę 100zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG Wrocław NFZ
Jakiego ginekologa polecacie we Wrocławiu na NFZ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
Kogo polecacie w Krakowie? Koniecznie kobieta.
Może być prywatnie, zależy mi na czasie - maks tydzień/półtora. Chodzi o problemy z regularnością cyklu. Próbowałam już u 4 lekarzy.
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Wtajemniczenie
|
Dr Gizela Jakubowicz - w porządku babeczka, profesjonalna. Nie przedłuża wizyt, nie mówi o pierdołach, jest konkretna, ale jeśli masz jakiś problem, to ci pomoże, bez odczucia, że jej się śpieszy
![]() Badanie bezbolesne. Robione systematycznie bezplatne usg Przyjmuje w Eskulapie, na Bulwarze Ikara - trzeba sporo czekać na wizytę (często miesiąc), ale jeśli chodzi tylko o recepty albo kontrolę, to można poczekać. Nie wiem, jak jest w sytuacji, kiedy pomoc potrzebna jest "na już", bo nigdy nie byłam w takiej potrzebie. Wiem, że pani dr pracuje jeszcze w szpitalu na Chałubińskiego.
Za wolność naszą i Waszą! 11.11.2013 Edytowane przez lapida Czas edycji: 2014-02-12 o 15:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Potwierdzam, nie ma sensu kierowac się informacją na stronie internetowej, gdzie można się zarejestrowac do pani doktor Kacalskiej, tam najbliższy termin był za 3 tygodnie, natomiast gdy zadzwoniłam w piątek bez problemu zostałam zarejestrowana na wtorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Konto usunięte
|
Polecam dr Siembigę, przyjmuje w przychodni na Pautscha. Ja na wizytę czekam ok. tydzień, czasami udaje mi się zapisać z dnia na dzień. Przemiła pani położna z którą da się wszystko załatwić, sam pan doktor kompetentny, sympatyczny i delikatny. Minusem jest to, że gabinet jest słabo wyposażony - nie zauważyłam żeby mieli USG, a przynajmniej ja nigdy nie miałam robionego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A może znacie jakąś PANIĄ ginekolog? wiecie, troche sie krepuje przed obcym mezczyzna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Szukam dobrego ginekologa (wolę kobietę) w Zgierzu/Łodzi mam problem z nawracającymi infekcjami
![]()
#4370 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo, jeszcze jutro zadzwonię
![]()
#4371 |
Zadomowienie
|
Poszukuję dobrego ginekologa w Łodzi. Dotychczas chodziłam do Salve, ale problem jest taki, że terminy na NFZ są dość odległe,a wizyta kosztuje 100 złotych.. była już awaryjna sytuacja i udałam się prywatnie, ale nie mogę regularnie pozwolić sobie na taki wydatek. Mam problem z nawracającą grzybicą. Może któraś z Was mogłaby mi nawet polecić ginekologa prywatnie, ale taniej..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Przyczajenie
|
Witam,
poszukuję ginekologa na terenie Warszawy, który przyjmuje w ramach NFZ. Najlepiej, gdyby czas oczekiwania do niego nie wynosił kilku miesięcy ![]() Doszukałam się co prawda kilku godnych polecenia lekarzy w tym wątku, ale są to informacje sprzed kilku lat a interesuje mnie coś z tego/zeszłego roku, byłabym więc bardzo wdzięczna za wiadomość o takim lekarzu. Mam nadzieję, że mi pomożecie kochane kobiety.
Nie bój się wielkiego kroku- nie pokonasz przepaści dwoma małymi Edytowane przez Hwila Czas edycji: 2014-02-14 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam. W tym roku kończę 18 lat i zamierzam wybrać się na pierwszą wizytę do ginekologa.
Chciałabym iść do Krakowa, bo sądzę, że tam jest większy wybór. Możecie mi napisać co mam wziąć ze sobą? tzn jakieś ubezpieczenia czy coś? Jestem w stanie zapłacić do 70zł ![]() (jestem nowa tutaj na forum, dzisiaj odnowiłam konto, bo okazało się, że już je tutaj mam! jeśli macie jakieś wskazówki co do odnalezienia się tutaj to poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog Kraków
Ja bym tez sie z mila checia dowiedziala cos o dobrym ginekologu, zwlaszcza Pani ginekolog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
Lecze się u niego, sama wizyta u niego na Hożej jest szybka, krótka rozmowa, wywiad recepta i tyle. Chodzę do niego dopiero od pół roku (w czasie studiów leczyłam sie w Krakowie) z niedoczynnością tarczycy i gruczolakiem przysadki. Na wizycie kilka dni temu byłam miło zaskoczona 0 poprosił, abym przyjechała do szpitala na Szaserów na wizytę, wtedy da mi skierowanie na rezonans magnetyczny żebym nie musiała za to płacić. U poprzedniego lekarza ( w Krakowie) dostałam tylko polecenie zrobienia rezonansu. Nie wiem czy pracuje w szpitalu bielańskim, napewno w WIM na Szaserów. Po jego "biografii" wnioskuje, że jest to lekarz z dużym powołaniem, ciągle się rozwija. Jest przy tym bardzo sympatyczny, uśmiecha się i zawsze mówi dobre słowo. Odpowiada na każde pytanie, nawet najdziwniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Jest juz watek zbiorczy na temat polecanych ginekologow, m.in. w Krakowie
![]() Ja polecam dr Olge Kacalska- Janssen. |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
Ona przyjmuje w gabinetach Babie Lato?
Niestety wizyta podobno kosztuje 100zl a dla mnie uczennicy to sporo jak na jedna wizyte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
Wizyta dla studentki kosztuje 80 zł u pani doktor Kacalskiej, ale nie wiem jak dla uczennicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wizyta u niego trwa około 10 minut, trzeba sie przygotować na co najmniej 20 minut opóźnienia. Za każdym razem mam mieć ze sobą wszystkie badania+ALAT i TSH wykonane najlepiej tego samego dnia. Skierował do dobrego dietetyka, na badania USG kieruje do przychodni na Waryńskiego, od ginekologa opisującego moje badanie dowiedziałam sie, że ma dużo pacjentek od dr. Witka. Na każdej wizycie uśmiechnięty, zagada, daje dodatkową kartke jak stosować każde leki. Przyjmuje w SEP-Med na Hożej, w czwartki między 13, a 20, koszt wizyty 150 zł, do szpitala kieruje na Szaserów, nic nie wiem o Bielańskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odradzam p. Patrycję Wręczycką-Cegielny, również przyjmującą w szpitalu Narutowicza - wizyta stresująca, atmosfera nieprzyjemna. O ile się nie mylę, teraz działa eWUŚ, więc nie są potrzebne żadne zaświadczenia o ubezpieczeniu, jedynie dowód. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.