|
|
#4351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
ile? ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj byłam u dentysty (rrannnnyyyy, niech któreś moje dziecko będzie stomatologiem ). ukruszył mi się ząb i kiepsko, i fajnie kiepsko, bo ukruszył i bulnęłam za 1/7 ziarna ryżu 130 zł, fajnie, że poszłam i mam przegląd z głowy ![]() faktycznie którejś z Was się zęby jakoś szczególnie popsuły? ![]() czuję się pominięta moje noce to jedno wielkie czekanie na posta Kwiatka ![]() dziś rano w głos zarechotałam przy: Cytat:
w pl czy Czechach? Cytat:
konkubent był dziś u przyjaciół, którzy mają bliźniaki i ma takie same spostrzeżenia także Ty z trójcą jesteś WIELKA!!!!!!!! szacun! )![]() ![]()
|
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czechy, bo mamy bliziutko A ile? Może dla kogoś mało, dla innego dużo ale dla mnie sporo 200 zł Ale posprzedawałam troche rzeczy więc czuję się usprawiedliwiona. Chce coś nowego dla dzieci. Taki luksus w porównaniu do zakupów lumpkowych ![]() U nas od jakiegoś czasu w miare spokojne dni. K śmieszny, grzeczniejszy, chce się bawić także szok! Wcześniej tylko się obrażał i krzyczał, a teraz woła mame/tate do klocków, mama buduje garaż Sam ustawia kręgle, figurki, puzzle.Zresztą oboje radośni, bujają się zawsze w rytm muzyki (ach ten zmysł słuchu po rodziców Uwielbiam na nich patrzeć jak się przytulają, wygłupiają razem na łóżku. Jak Z dokucza K - on ustawia kręgle a ona z radością w tempie błyskawicy leci na kolanach, żeby rozwalić A on biedny się złości, ale gadamy, tłumaczymy. Normalne rodzeństwo -kochają się i dokuczają sobie |
|
|
|
|
#4353 |
|
MBZ♥
|
Pani, współczuję wizyty:/ u mnie zęby ok, za to B za mnie lata
![]() Demeter, na wyprzedaży to spora sumka jeszcze z kodami z hm do mnie kurier z dpd to już po imieniu woła i szuka mnie po mojej wsi żeby mi paczki dać
|
|
|
|
#4354 |
|
Zadomowienie
|
Demeter- jakbym czytała o nas
Dzis Ewa rozkładała kręgle a Olaf jak błyskawica pach Ewa lekki foch ale ostTecznie dała mu jednego do zabawy Olaf dupka zarzuca jak słyszy muzykę Dzis Ewa go uczyła robić kosi kosi no i juz level zaliczony, pol dnia machał ![]() Ciągnie nieraz Ewę za włosy czy za koszulkę ale jak tak z boku patrzę to słodkie to jest W rodzeństwie jest siła!! Tez mam wizje trzeciego bobaska ale to wielkie starcie serce-rozum Skalpel był, trzeci dzien bez słodyczy zaliczony. Niestety musiałam złe podnieść Olafa albo Ewę i rwa kulszowa sie odezwała :/ ćwiczę dodatkowe na plecy.. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Dziewczyny' Kupiłam Ewie jeansy z h&m- wąskie w łydkach.. Kupiłam legginsy w c&a-wąskie :/ O ile te pierwsze jakoś moge zrozumieć, moze stylizowane na rurki to legginsy? Ewa uważam chuda a mam bidę jej założyć :/ Dragusia- powodzenia w staraniach! Tak piszecie o zębach.. No i mnie rozbolał :/ |
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
Byłam, przeczytałam i miałam napisać później ale chociaż się przywitam, żeby Pani nie rozczarować
Ręce mi latają z nerwów co lekarz powie. Oby to było coś przejściowego choć czuje, że powie to samo co przy K. czyli ze AZS, nawilzac i moze przejdzie do 3 roku życia... Tylko Zuzia ma dodatkowo krosty i smarowanie po kilka razy dziennie nic nie daje. No nic, nie ma co gdybac. Zobaczymy co lekarz wymysli Uciekam w Bonde to nie będę tak myślała później napiszę więcej
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2016-01-07 o 05:10 |
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo tak kminiłam, co u Was tak wszystko pootwierane
![]() a za ile sztuk ![]() zawsze sobie tak przeliczam jak sa bluzy, spodnie i wyjdzie mi mniej niz 20 zł za sztuke (ostatnio bylo 16,30zl), to czuje sie absolutna miszczynia okazji ![]() Cytat:
u nas jakis kanal. Olka marudex, Michal podłota... wczoraj byla u niego sasiadka (2l4m) i wstydzilam sie za niego niby wszystko rozumiem (emocje, etap, bla, bla, bla), ale bylo mi zwyczajnie przykro patrzac na Tosie. tak sie garnie do niego, taka jest mila i kochana, a ten 'gospodarz' wszystko jej zabiera, odgania,warczy, protestuje... jakies cyrki... wcale nie widac tego, ze czekal na nia 1,5 godziny w drzwiach ![]() ![]() ![]() oby fantom ![]() Cytat:
dzis nie bylam w klubie 5 rano dopiero o 6.15 przeczytalam a o 4 rano juz Cie wygladalam :P
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2016-01-07 o 08:27 |
||
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia - wiem wiem ze mialam z toba ale wyszlo jak wyszlo ze moj byly juz Luby nie wraca do nas hehe (dluga historia) i na razie nie mam ochoty szukac kogos nowego choc 1kandydat jest ale pozyjemy zobaczymy hehe.
Moje dziecko naprawde jest dziwne 😑 poszlo spac o 22.30..? Eeee i znowu musialam go na wpol spiacego przebierac/ubierac :-( potrafie z nim lezec prawie 1.5h a ten wchodzi skacze tuli caluje znowu skacze - rzadne tlaczenia proszenie nie daja rezultatu zostawianie go samego w pokoju nawet nie wchodzi w gre bo jak tylko ew usiade na rogu lozka jest Mama Oc tuliTuli 😯😄 |
|
|
|
#4358 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodziło mi o to, że upchnęłam się w spodnie tak jakby słoń upychał się w rozmiar 34 (wcisnięta wystaję z gaci gdzie się tylko da). Sama noszę rozmiar 40 ( porywach 42). Cytat:
![]() Oczywiście, że mam wrażenie, że mój Filipek to zaraz na studia pójdzie. Jakby nie patrzeć 1/4 dnia spędzam na karmieniu Pchełki więc patrzę i dotykam głównie na jej główkę. I jak przychodzi Filipek to mam wrażenie, że ma wielką głowę! Wielkie uszy! Wielkie dłonie! Jest taki,.. sztywny w przeciwieństwie do wiotkości Zosi. jesteś MISTRZEM WSZECHŚWIATA!!! Cytat:
![]() współczuję bólu. kciukasy!
|
|
|
#4359 |
|
MBZ♥
|
Kwiatuszku
![]() Pani, u nas też takie wizyty, że Roszpunka nic nie chce pokazać ![]() Jola współczuję ale dumna jestem z Ciebie ![]() Zosiek namalował naszą rodzinę Edytowane przez BYou Czas edycji: 2016-01-19 o 17:40 |
|
|
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
Byou, cudo
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
loki mnie zmyliły
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() matko z corka!!!!!!!!!!!!! LOL!!!!!! PRZEPIEKNA!!!!!!!
|
|
|
#4365 |
|
MBZ♥
|
Dziękuję
To jeszcze jeden ostatni ![]() Kwiatuszku bo ciągle zapominam, kupiłam grę ale dzięki za chęć pomocy Edytowane przez BYou Czas edycji: 2016-01-19 o 17:40 |
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
jest genialna!
a to małe z dużymi oczkami? ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- biedny Filip, jak wróci z edukacji będę go terroryzować kredkami!
|
|
#4367 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Mnie też już poznaje kurier ![]() Cytat:
![]() Z też ciągnie K za fraki, a on się cieszy ![]() Cytat:
Cytat:
A tak wyszło Ojej, może mu przejdzie...dzieci to rózniaste są. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
mam podobny plan wiem, że T. tak nie da rady. ale jestem ciekawa jak w ogóle sobie radzi. uświadomiłam sobie, że ostatnio tylko malowanki, malowanki wodne i w zasadzie nie wiem jak sobie teraz (po)radzi z czystą kartką ![]() Cytat:
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
No to tak: AZS prawdopodobnie na tle alergicznym. Raczej nie od marchewki, bardziej od mandarynki i nie ma zadnego znaczenia ze juz wczesniej jadlam i nic sie nie dzialo. Dostala jakies masci. Mam odczekac 2 tyg i znowu dac marchewke a sama nie jesc nabialu, czekolady, słodyczy, czekolady, orzechów, truskawek i jajek. Zdechne z glodu
|
#4370 |
|
MBZ♥
|
Sorce to niby nasz piecho
Pani, właśnie Zoś woli czystą kartkę od malowanek. No chyba, że są tam naklejki do kompletu Da radę, jeszcze Cię zadziwi. Demeter takie okazje też lubię Kwiatuszku przykro mi oby to pomogło![]() Wrocilysmy z sanek, lo matko ale się zasapalam i robilysmy Aniołka na śniegu a jak teraz kapusniak smakuje
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatuszku, oj
Byou, nie chciałam wyskoczyć z psem, ale podobny! Nie mów o spacerach i sankach. Ja siedzę kur... uwięziona przez powietrze. Stwierdziłam, że jak 2x norma będzie przekroczona to wychodzę.. a jest prawie 4x i nie maleje ![]() Kiedyś czytałam, że lepiej dla dzieciaków małych właśnie czysta kartka. Nie ogranicza wyobraźni tak jak kolorowanka, nie uczy schematów etc etc.
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem na bieżąco, nie wyrabiam od kilku dni. Pisałam ostatnio, że Jakubowi ropieje oko, dostał krople, a dzis Dominika obudzila się z zaropialym okiem, też lewym. Co za dziadostwo??? Zarazliwe??? Zaopatrzylam się w świetlika a jutro pediatra i tak z obojgiem...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
BYou- Zosia pięknie rysuje!
Podobnie do mojej Ewy- niedawno pokazywałam dziewczynom na fb tez namalowała nasza rodzinkę ( juz 4osobowa) Eh zostaje pierwszy raz z dzieciakami sama na 2lub 3 dni.. Tz' owi zrobił sie ogromny wrzod w uchu.. Antybiotyk nie pomógł i pojechał do kliniki.. Jak nie urok.. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Kwiatuszek- czyli jednak ![]() Normalnie masakra z tymi alergiami :/ wczoraj na wieczór kapalam Olafa i zauważyłam ze ma tez suche plamy pod włosami.. Juz jestem zielona moze to lojotokowe jednak.. Monika- Olaf tez miał ropiejące oko bardzo długo.. Przeszło po soli fizjologicznej. Wycierałam moze 2 dni i po kłopocie. Każdy ruch nowym wacikiem. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
MBZ♥
|
Jola, foch ja nie mam fb:/
Kurde, pech z tym uchem ![]() Monika solą fizjo probowalas? ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Sorce, masz oko współczuję zakichane zadymienie
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Rano solą przemylam, teraz on nowa się klei, zaraz będę świetlikiem działać. Ale oboje, praktycznie jednocześnie? Im nie ropialy nigdy oczy...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4376 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piekne zakupy! Cytat:
![]() Cytat:
Oldzinx Podziwiam, że ogarniasz trójkę. Cieszę się, że chłopaki tak ładnie się rozwijają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i słodkie masz dzieciaki. Ma talent Zosieńka!!!! Cytat:
U ns niby dobrze a teraz tez taka sucha skóra ale to raczej sezon grzewczy sie przyczynił niż coś innego... Monika, oby te oczka sie wygoiły. Pisałam osatnio, że u nas Świeta upłynęły pod patronatem ropy... (jak to zabrzmialo) najpierw uszy, potem jedno oko, potem drugie a na koncu gardlo i bez antybiotyku sie nie obeszlo a co sie Kinia wycierpiala to szok.... jakis wirus pieruński... oby u Was szybko minęło. Piszecie o zębach a ja w grudniu usunęłam ósemkę bo mi źle rosła i bolała... Dwa tyg. z życiorysu tak mnie rozłożyła.... Po wyrwaniu dreszcze, goraczka, źle sie goiło. I za samo wyrwanie 250 zł.
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2016-01-07 o 17:07 |
||||||
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Kasia <przytul> wy chodzicie prywatnie do dentystiw ze musicie okacuc tyle? mi siezeby po ciąży nie zepsuly ale przed wyjazdem do de robiłam w pl trzy żeby i dwa mi schrzanili wuec musiałam tu naprawiać. A rwalam 8ke bo byla krzywą i mnie wkurzala i bez sensu leczyc
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja Z pierwszy raz na sankach...2 minuty wytrzymała
![]()
Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2016-01-09 o 14:52 |
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
rozchorowalam si - pewnie od M. - na wypoczynek nie mam co liczyc, bo jestem poklocona z mezem - z goraczka na spacer z psem, na zakupy, ugotowac obiad
![]() mam go dosc, gdyby nie M. to... ![]() bardzo ladne, te kotki to i Marcel by chetnie nosil - kotkofan ![]() kciuki! ![]() Cytat:
(ja kupilam takie jak na zdjeciach, szare i niebieskie)
Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-01-07 o 18:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

). ukruszył mi się ząb
i kiepsko, i fajnie
kiepsko, bo ukruszył i bulnęłam za 1/7 ziarna ryżu 130 zł, fajnie, że poszłam 

)

dopiero o 6.15 przeczytalam