|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
witam
![]() Cytat:
![]() [1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52745379]O jesssuuu...James Arthur obserwuje mnie na Twitterze [/QUOTE]wow, super
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez uzywam listerinu . Co prawda tego o najdelikatniejszym smaku bo miety nie lubie ale mysle ze tez jest ok . No coz licze na cud ze mi przejdzie do poniedzialku bo na dentyste sie czeka sto lat pozniej.Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
1. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki 165g
2. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku papryki 165g 3. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku fromage 165g 4. Lay’s Strong chipsy ziemniaczane o smaku chilli 165g 5. Lay’s Karbowane chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku zielonej cebulki 165g 6. Lay’s Karbowane chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku papryki 165g 7. Lay’s Maxx chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku sera z cebulą 155g 8. Lay’s Maxx chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku pikantnej papryki 155g 9. Lay’s Prosto z Pieca pieczone chipsy ziemniaczane o smaku grillowanej papryki 110g 10. Lay’s Prosto z Pieca pieczone chipsy ziemniaczane o smaku cebuli z serem 110g 11. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku serowo ketchupowym 85g 12. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku pizzy 95g 13. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku ketchupu 95g 14. Cheetos duos chrupki kukurydziane o smaku hamburgera 95g 15. Lay’s Karbowane chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku bekonu 180g 16. Lay’s Karbowane chipsy ziemniaczane grubo krojone o smaku salsy 180g 17. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku sera 85g 18. Lay’s Scoops przekąski ziemniaczane do dipowania o smaku papryki 90g 19. Lay’s Scoops przekąski ziemniaczane do dipowania o smaku pomidora z oregano 90g 20. Lay’s Strong chipsy ziemniaczane o smaku papryczki piri-piri 180g 21. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku pikantnej papryki 180g 22. Lay’s Prosto z Pieca pieczone chipsy ziemniaczane o smaku grillowanej papryki 200g 23. Lay’s Prosto z Pieca pieczone chipsy ziemniaczane solone 200g 24. Sunbites krakersy wielozbożowe o smaku wiosennych warzyw 110g 25. Sunbites krakersy wielozbożowe o smaku papryki 110g 26. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku bekonu 120g 27. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku zielonej cebulki 120g 28. Lay’s chipsy ziemniaczane o smaku pomidorków cherry 120g 29. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku serowego pomidora 120g 30. Cheetos chrupki kukurydziane o smaku zielonej cebulki 120g 31. Cheetos szkieletory chrupki o smaku sera 75g
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kiedyś gadałyśmy o fajnych filmach - właśnie skończyłam oglądać "Love, Rosie" i z całego serca polecam, piękny .. większą część ryczałam
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta zalilam ci sie ze boli skurczybyk ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Kto to jest James Arthur? Widze poruszenie a ni huu huu Snilo mi sie, ze mnie uciekalam przed ludzmi zamienionymi w zombi, bo sie balam ze albo zgine albo tez taka bede. I.. tz nagral jak ruszalam przez sen powiekami, jezu to jest okropne, nie moglam patrzec. I jeszcze nogami zaiwanialam przez sen
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Oprócz lay'sów w biedrze co jeszcze trzeba na ten konkurs? Jakąś pepsi? Jestem na tablecie i regulamin się nie otwiera
|
|
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
Laysy czy cheetosy + Np. pepsi/mirinda
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
wybieramy się dziś do biedry to spróbuję szczęścia
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli któraś z Was brała udział w tym konkursie, to są wyniki http://mozeszpoczucsielekko.polki.pl/konkurs.html U mnie
|
|
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby została u Ciebie po testach ja to nigdy nie dostała wiadomości o testowaniu. W ostatnim @ miałam tylko info ,że trwa rekrutacja do testów expressu i steamerów i w sumie nie wiem jak się do nich zgłosić, bo nie mam ich w zadaniach. Czy można w jakiś inny sposób zgłosić się do testowania?BabyCap nie zgłaszałam się, nie wiem jak to przeoczyłam ;/ Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze. Chce zrobić szarlotkę. W internetach tyle przepisów, że nie wiem który wybrać. Miałam swój ulubiony, na poprzednim kompie. Pamiętam tylko fragmenty przepisu, ale nie mogę go znaleźć
Edytowane przez MoniiaaR Czas edycji: 2015-09-13 o 11:10 |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwszy raz dostałam info o testowaniu na email,zawsze takie informacje miałam na stronce ambasador innowacji. |
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś budziłam się przerażonaCytat:
Kurcze TŻ ma dziś dzień, a ja po całym długim tygodniu nie mogę zebrać się z łóżka. Wieki już tak długo nie leniłam się w niedzielę ale fajnie
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52745379]O jesssuuu...James Arthur obserwuje mnie na Twitterze
[/QUOTE]Ja taki wczoraj szok przeżyłam jak zobaczyłam,że Piotr Rogucki z Comy prosi o zgodę na obserwowanie mnie na instagramie Z drugiej strony pewnie wszystkich obserwuje co Jego obserwują,ale mimo to fajne jak sam się,że tak powiem "odezwał" Kilka miesięcy temu mój mąż miał tak samo Dziękuję kolejnym dziewczynom za gratulacje i życzenia! Pierwsza noc w domu przeżyta Wygranych co prawda jak na razie nie odnalazłam ani na FB ani na mailu,ale jak każda młoda mama wychodząca ze szpitala z dzieckiem otrzymałam 2 pudełka z próbkami i gadżetami dla małego - Niebieskie Pudełko z Family Service i jakieś pudełko z Mama Klub
Edytowane przez MalgorzataD Czas edycji: 2015-09-13 o 12:20 |
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
Witam weekendowo
U mne wczoraj były wykopki, dziś ledwo się ruszam, ale co tam. Humor mi sie poprawił ja pocztę otworzyłam a tam wiadomość,że dostaliśmy się do BabyCap
|
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc to nie wiem, nie znam wszystkich z imienia i nazwiska, tylko kilka osób
Ale wrzuce wyniki ![]() Laureat nagrody głównej: Ania Ś. (Ełk) Laureaci nagrody pocieszenia: Janina S. (Łódź) Sylwia L. (Pasłęk) Anna T. (Tarnowskie Góry) Monika B. (Górno) Paulina J. (Łańcut) Ilona R. (Sobolew) Bogumiła U. (Wrocław) Marzena W. (Warszawa) Maria C. (Tarnów) Agnieszka S. (Kańczuga) |
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cala marszalkowska . A media zaniza ta licze osob :/ Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tysiace ? Polecam ten filmik, krotki i gosciu w 30 sekundzie zaczyna pokazywac faktycznie ta ilosc a i tak ludzie dochodzili jeszcze https://m.facebook.com/story.php?sto...292312994&_rdrWysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
To jest stary konkurs, pamiętacie, ze 2 tygodnie temu jak się śmiałam Anna Ś Ełk zamiast Elbląg
Teraz trwa następny .---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Ten portal EverydayMe jest jakiś dziwny - wskoczyła mi znowu możliwość zamówienia miniproduktu, to wybrałam tym razem dozownik do pocierania plam Ariel i wyskoczył mi numer zamówienia, czyli za jakieś 2 miesiące dotrze
![]() Na STR mam ankietę "Alkohole IX" (swoją drogą ciekawe do jakiego numeru ankiety dojdziemy :P). A i dostałam jeszcze w szpitalu kosmetyczkę z miniproduktami i próbką kosmetyków dla dzieci z Mustelli Dotarł mój wygrany zestaw kawowy z firmy ILLY - teściowie i rodzice się ucieszą z prezentów
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
działa Wam stronka rossmanowska?
na street od jakiegoś czasu mam w aktywnościach, że już nie długo zaczną się dwie kampanie, ale nie da się ani udostępnić ani nic - też tak macie? |
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoras brala udzial w sierpniu tej ankiecie iloveempik ? Gdzie byly bony do wygrania ? Wchodze tam teraz a u gory jest info ze zdniem 31.08 zakonczyli ta ankietw - tzn. Ze za sierpien nie bedzie juz wynikow ? :/
Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#4379 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52746288]W klubie jest wątek z nazwami na Instagramie i fb
[/QUOTE]a do kogo pisać podanie o członkostwo? Cytat:
A swoją drogą jakie Ty Laysy za 2 zł znalazłaś? Cytat:
i jeszcze Lipton i Tropikana z tych trochę zdrowszych rzeczy ![]() Cytat:
Wcale nie każda mama dostaje te pudełka |
|||
|
|
|
#4380 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie odnoście Ambasadora Innowacji. Punkty zbiera się tylko przez te zadania które tam są, prawda? Widzę, że niektórzy mają po kilka tysięcy punktów- przecież na to chyba trzeba latami zbierać... nie bardzo wiem jak to działa. Znajdzie się ktoś pomocny i trochę mi rozjaśni?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

Nie wiem co jest, jakaś jesień idzie czy co?

[/QUOTE]

ala:
2 tysiace ? Polecam ten filmik, krotki i gosciu w 30 sekundzie zaczyna pokazywac faktycznie ta ilosc a i tak ludzie dochodzili jeszcze