|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Aniu89 Super cieszę się, a co takiego robisz, że teraz masz spadki, jakie zmiany wprowadziłaś?
Daguś yyy ja to powinnam mieć, może schudnę może nie, ale nie prędzej niż za 2-3 lata ![]() ![]() Możesz poćwiczyć też za mnie bo ja wczoraj i dzisiaj nie ćwiczę ![]() Ja mogę co najwyżej pochwalić się przytyciem o jakieś 3kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Daga 18.wyjeżdżamy, nad morze z tztem i znajomymi
![]() ![]() Magda co do zmian to przede wszystkim więcej białka, staram sie żeby w kazdym posilku bylo go dużo. No i uciecie wegli, wegle glownie z warzyw i z owocow(a owoce tez staram sie tylko po treningu). Zdrowe tluszcze. Ogólnie stawiam na posiłki bialkowo-tluszczowe+warzywa do tego. Choć powiem szczerze,ze byly grzeszki w tym czasie i to w sumie sporo. I alkoholu sporo. I jak w sob ost pilam z bratem to tez pojedlismy. Ost z tztem pizza wpadla,jakies chipsy itd. Wiec tez nie rygor na 100% a mimo to w końcu ruszyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Aniu89 Starałam się nie raz białko jeść do każdego posiłku bo syci, ale jakoś kiepsko mi to wychodzi. Pod jakąś postacią jesz to białko? serki, twarożki, jajka, chude mięso?
Ja się pakuję, ufff tyle godzin jazdy mnie czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Trening zaliczony, wyszło ok 60 min
![]() - Mel B rozgrzewka - Mel B ABS - ćwiczenie na boczki z Tiffany + brazylijskie pośladki - The Ultimate Pilates 21 Day Challange - polecam, bardzo fajna babka, przyjemnie prowadzi i piękne widoki, mnie się świetnie to ćwiczyło ![]() - pajacyki, przysiady, brzuszki x 50 jestem dumna z siebie ![]() Madzia o której wyjeżdżacie? pakuj się, pewnie znowu wieziesz cały samochód słodyczy itp :P Ania89 widocznie ogólnie miałaś sporo węgli w diecie i jak jeszcze dowaliłaś jakimś grzeszkiem to organizm nie dawał rady. A teraz jak masz ich malutko to nawet grzeszek nie szkodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Daguś ooo jak będę mieć czas to spojrzę na te ćwiczenia, ale nie dzisiaj
![]() ![]() Nieee, słodyczy nie, ale jak zawszę będę mieć pełny bagażnik ![]() ![]() ![]() ![]() Jak przyjedziemy to nie wiem czy odpocznę, dotrzemy w sobotę z rana a w południe brat robi imprezę urodzinową i jesteśmy zaproszeni. Będzie grill nad jeziorkiem. A w niedziele zabierzemy dzieciaki nad jeziorko. Ma być wyrywkowa kontrola na granicach, żeby nas nie zatrzymali bo nie mam ochoty wyciągać całego bagażu i im pokazywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz praktycznie codziennie bób na jeden posiłek bo kocham bób a zdrowy jest i ma dużo bialka ![]() ![]() ![]() Współczuję, najbardziej pakowania. Nie cierpię tego ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale może nie szalej az tak z ćwiczeniami jak jeszcze nie do końca wyzdrowialas ![]() Taaa.. raczej chlanie od rana do nocy.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Jak dojadę do Pl to pierwsze co to sobie bób kupię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Ania89 trochę ruchu nie zaszkodzi , lepiej mi już
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa w ogóle we wtorek jadę z rodzicami do Zakopanego na 3 dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie dziwie sie ![]() ![]() Cytat:
Ok,ja tez lubię wypić itd,no ale też wszystko z umiarem. A nie wyjeżdżać tylko po to, zeby pić od rana do nocy.. bo rownie dobrze moznaby to robić na miejscu ![]() nie wiem no,zobaczymy jak to wyjdzie ![]() Mam nadzieję, że potem jakoś jeszcze uda nam sie z tztem gdzieś na trochę wyjechać ![]() Fajnie ![]() Ja nie pamiętam kiedy ostatnio na jakims wyjeździe z rodzicami byłam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Daguś Lekarze to poważni ludzie? no proszę cię, ty chyba jeszcze ich nie poznałaś za dobrze. Ja znam w Pl samych jajcarzy
![]() Aniu89 No ja z dziećmi na miesiąc, a jeszcze córa na te kolonie jedzie to dopiero musi wszystko mieć. Kazali zabrać 4 pary butów i kapcie (sandały, do ćwiczeń, adidasy, kapcie i klapki) , oprócz tego jeszcze rolki ![]() Eee ja też nie rozumiem wyjeżdżania ze znajomymi gdzieś i zamiast coś zwiedzić to chlanie od rana do nocy. Mnie to nie rajcuje ![]() Jakbyście zobaczyli moje bagaże to byście zawału dostały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Witajcie !
![]() Madzia, cora pojedzie obladowana jak na kobiete przystalo, ze hoho ![]() ![]() Dagus, wracaj do pelni zdrowia mala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belriso jem nalogowo codziennie a kaloryczne, ze jeju. Prawie 300kcal ![]() ![]() Ania, ojojjojoj, gratulacje ![]() ![]() Agus, widzialam super przepis na ryz na mleku z zabiekanymi jablkai z cynamonem, suuuper brzmi ![]() ![]() No ja tez na wakacje, ale za 3 tygodnie, tez ze znajomymi, wiec wstyd zalozyc kostium. Jeszcze same chlopy bo sie jeden rozstal z dziewczyna. Dramat. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- 1 h jazdy na rowerze zaliczona ![]()
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u Ciebie i tak lepiej. Bo u mnie dziewczyny które z nami będą wszystkie wyższe, szczupłe, zgrabne ![]() ![]() ![]() ![]() ja niedawno wróciłam z bieganie-6km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Daga - szalejesz z ćwiczeniami! Nie wiem skąd Ci się wzieło, że lekarze to powazni ludzie! A ja do tego pracuję z psychiatrami to juz w ogóle hard core
![]() Madzia - trzymam kciuki, żeby Was nie zatrzymali i podróż przeboegła spokojnie! Sysa - jaki wstyd? Co Ty świrujesz? Ja dziś ponownie randka z orbitrekiem 45 minut a rano brzuszki. Czy Wy się o mnie nie martwicie? Bo ja zaczynam powoli... ![]()
#4364 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() dziewczyny brawka za ćwiczenia ![]() daga-mysza nie męcz organizmu bo musi mieć siłę na chorobę ![]() ale ci się wyjazd szykuje ![]() ![]() takie naleśniki i kaloryczne i zmulające lekko-bardzo rzadko robię i zjem max 2 ![]() haha rozwaliłaś mnnie tą pipką ![]() madzia-ryż sie może przypalać bo jest kleisty i gęsty... pakuj mała najładniejsze ciuszki ![]() andzia89-no w końcu coś ci zleciało ![]() ![]() fajnie mieć taką paczke znajomych...u nas się wszystko posypało-każdy sobie... sysa-na działce byłam posiedzieć na huśtawie-zarośnięta że będę z miesiąc plewić ![]() ![]() nie będzie dziewczyny to nie będziesz się wstydzić:P zuza-haha ja sie martwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dziś słabo dalej się czuje-ale nie że chora czy coś tylko po prostu mega słabo pocę sie...jutro jedziemy na bitkę rycerską koło wrocka...nie chce mi sie ale jadę...zrobiłam babeczki z wiśniami, mam nową lnianą suknię, musze pilnować żeby mi chłopa nie potłukli mieczem za bardzo ![]()
#4365 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeszcze leżę w łóżku , ale zaraz trzeba będzie wstać i zmierzyć się z wagą ![]() Sysa no patrząc z perspektywy od zimy to udało mi się zrzucić już 5kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania89 sprawiedliwości nie ma , ale też nie ma co sie przejmować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza ale dajesz czadu z ćwiczeniami ![]() ![]() Agus zjem oscypki koniecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych poważnych lekarzy. Nie wiem skąd u mnie takie przeświadczenie, pewnie tak wychwycilam już od rodzicow, którzy od zawsze nalegali, żebym poszła na medycynę i została Panią doktor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, na wadze kolejne 0,3 kg mniej
![]() ![]() Też mi się marzy do Zakopca pojechać - to cała Polska do przejechania ale kiedys pojadę na pewno! Dziś bliżej - do Szczecina. Parapetówka u znajomych Tż ![]() Miłego weekendu laseczki!
#4368 |
Zakorzenienie
|
U mnie waga 63kg. Skubana, bariery nie chce przekroczyć, a już miałam nadzieję
![]() -Mel B rozgrzewka -Mel B pośladki -Mel B ABS -Mel B rozciąganie Wzięłam prysznic i się szykuję - na 16 idziemy z mamą do kina na "Zanim się pojawiłeś" - fajnie, spędzimy razem trochę czasu i miłe popołudnie będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Brawo Beatka!
Ja melduję zaliczona pizzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem az mi tego za dużo,bo ciągle ktoś,coś.. jesli chodzi o znajomych ze strony tzta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() My wczoraj od rana u teściów byliśmy. Na pogrzebie babci tzta. Popołudniu wróciliśmy bo tz jeszcze do pracy szedł. Dzisiaj tz cały dzień w pracy. A ja w planach mam wizytę u babci. Do kotka też muszę pojechać. No i może biegać pójdę jak pogoda będzie sprzyjająca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Ja wyszłam na poranne truchtanie, ale po 1 km przestałam. Mnie bolało ścięgno a Tzta plecy ;D
Wiec poszliśmy jeszcze popływać w jeziorku. A potem do piekarni po świeże gorące pieczywo i wlasnie skończyliśmy sniadanie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja popołudniu biegalam z bratem-6,5km ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam!
Troszkę nagrzeszyłam ale nie aż tak bardzo bardzo.. ![]() ![]() Daguś - czytałam książkę i tez bardzo bym chciała zobaczyć film ale u nas nie grają ![]() Beatka - pływanie w jeziorze, gorące bułeczki, wspólne śniadanka... to jest życie ![]()
#4376 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() madzia-jak jedziesz to szczęśliwej drogi mała ![]() daga-do Zakopca mamy ponad 6 godzin jechania-tyle co nad morze...Szklarska Poręba i Karpacz duużo bliżej... u mnie na działce to teraz wyższe chwasty niż reszta ![]() zuza-skubanico ![]() ![]() ![]() andzia89-dawaj zdjęcie kota ![]() beatka-ale sielanka ![]() my wczoraj byliśmy na zamku na wodzie w Wojnowicach pod Wrocławiem ![]() ![]() ![]() oglądacie mecz?? ![]()
#4377 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() swoich zdjęć nie mam, może z wakacji coś będzie to pokażę ![]() współczuje ![]() ![]() oglądam i piję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
andzia89-ale ładny kolega
![]() ![]() ja skubnęłam tylko łyk od mojego i parę chipsów ![]() ![]()
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja grzecznie zjadłam serek wiejski z orzechami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
andzia89-znam te koty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.