|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Pamięta mnie któraś jeszcze ???
U mnie była przerwa w bieganiu, dużo pracy, problemy z zębem i temperatury były okrutnie wysokie. I jakiś chyba w maju przestałam już hasać. Ale chciałam się z Wami przywitać i powiedzieć ze truchtam znowu, spaceruje i zaczęłam chodzić na basen. Jestem w 14 tygodniu ciąży, za nami 5km zawody z czasem 35 minut ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1538583293.189343.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dziunkowa gratulacje. Super wynik, robisz niesamowite postępy!
Violino mnie też przerasta. Ja mam najprostszy zegarek Polar, boję się zmieniać na inny bo pewnie bym nie potrafiła obsługiwać. Więc całkiem nowy telefon to już w ogóle bym rady nie dała. Ale tak to podobnie jest z Apple potem trzeba mieć wszystko tej marki. Bejata ja pamiętam! Zauważyłam na endomondo, że wróciłaś z bieganiem. Kiedyś widziałam na staraniowym, że się staracie I myślałam, że ta przerwa to z tego powodu była. Gratuluję!!! Cieszę się bardzo!!! Jak długo zamierzasz biegać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje wam bardzo!
![]() Tak trochę nam zajęło zajście w ciąże.. ale w końcu się udało ![]() Biegać zamierzam tak długo i tak daleko jak mi samopoczucie i ciało pozwala. Właśnie wróciłam z ślimaczego marszo biegu. ![]() Super ze Wy dalej Biegacie, ze nie przestajecie i ze macie super postępy ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Konto usunięte
|
Gratuluje ciąży i biegów! Ja nie kojarzę bo nowa jestem.
![]() Mnie rozłożyło na amen... młody miał szkarlatynę a teraz ja zle sie czuje. Oby mi szybko przeszło. Lecę spać. Myslalam, ze dzisiaj zrobię trening ale głowa mnie cały dzien boli :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Raczkowanie
|
gratuluję dziewczyny
![]() ja cię bejata440 chyba obserwuję na insta, widziałam zdjęcia z podróży, super! ja dzisiaj 5km, biegło mi się super, ale spotkałam samotnego psa i przeszłam do marszu, żeby za mną nie biegł, to zaczął za mną iść i szczekać ![]() ![]() jutro idę na 6km, a w niedzielę może przebieżki albo odwrotnie Edytowane przez calore Czas edycji: 2018-10-04 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Winter is coming
|
bejata440, wow podziwiam za bieganie w ciąży
![]() ![]() calore psów się najbardziej boję jak biegam :/ nigdy nie wiaodmo czego się spodziewać dziunkowa gratuluję startu ![]() ![]() Ja dzisiaj prawie wyplułam płuca na 7 km ale co się dziwić jak biegam mocno nieregularnie i tak bez ładu i składu. Córcia byla chora przez 3 tygodnie, więc ciężko było gdzieś wyjść, do pracy chodziłam w kratkę, a często właśnie z pracy wychodzę sobie pobiegać jak mam czas. Plus wyrywanie ósemki które też mnie wyłączyło. No nic, mam nadzieję, że październik będzie lepszy treningowo niż wrzesień.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2018-10-04 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Melduję 9,3 km. 3x20/1 min. Ciężko trochę było. Postanowiłam sobie podnieść poprzeczkę i obrażam trudniejsza trasę. 2,5 km podbieg. Pierwsza 20 tka niezbyt wyszła bo pod górę wiec wolno druga super, a trzecia tak średnio. Byłam zmęczona
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj juz dałam radę
![]() Załącznik 7641907 Zapomniałam wody sobie zabrać. O suchym pysku biegłam... cieżko było. Ale dałam radę. Czas gorszy od poprzedniego ale to nic. W koncu opuściłam 2 treningi |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Winter is coming
|
brawo za biegi!
dziunkowa ponad 9 km to już bardzo fajny dystans ![]() Mon_Cherry bez wody tragedia, ja nie umiem kompletnie biegać bez.
#4363 |
Konto usunięte
|
Ja biore sobie zawsze mało. Tak aby lyczka sie napić kiedy mam marsz. Bo jak na początku piłam duzo to kolkę miałam. Wiec teraz mało ale zawsze cos
![]() Jeszcze nie doszłam do 5km w 30 min ale coraz bliżej. Na razie robie program z tamtego tygodnia a od wtorku z tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Winter is coming
|
Ja biorę zawsze pół litra albo 0,7
![]() Dojdziesz, mi się też wydawało to niemożliwe a jednak się udaje. Muszę iść z ciekawości na 10 km czy dam radę taki dystans zrobić w mniej niż godzinę. 8 km zrobię na pewno w czasie 6min/km, ale dłuższego takim tempem nie biegłam.
#4365 |
Raczkowanie
|
zrobiłam swoje zaplanowane 6km
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Ja się do tych 7 km odejdę bez wody. Na dłuższe dystanse biorę. Chociaż jeszcze wiosna musiałam brać zawsze, chyba to jakoś wytrenowalam.Na tych zawodach postawili wodę u banany dopiero na 7,5 km. Jakoś wytrzymałam, może dlatego że nie wiedziałam ile km minęło. Dopiero pan na stoisku poinformował ze 2,5 do celu. Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2018-10-06 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Poszłam dzisiaj i pobieglam w zawodach mini maraton RMF na 4,2 km
Powiem,ze ciężko. Średnie tempo mi wyszło 4:13min/km. Z czego pierwszy km udało mi się zrobić w 3:59. Nie wiedziałam czego się spodziewać, bo na takie krótkie dystanse nie trenuje, skr chyba pobieglam na miarę swoich możliwości, żeby na mecie nie zdechnac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem czego to nazwano mini maratonem... ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Dobra już zatrybilam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jest u nas Silesia Marathon, a bieg RMF to towarzyszący. Mój TZ jutro debiutuje w maratonie, ja nawet nie zamierzałam się przygotować, więc sobie poszłam na 4,2km ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Wow!! Trzymam kciuki za tzta !!!
Takie krótkie dystanse są zawsze dziwne. Ja ich nie lubie :p Zbieram się dziś cały dzień na jakiś malutki marszo-bieg albo na kijki. Nigdy nie uprawiałam "nordic walking".. może fajne ? Nie wyglada fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby nie bieg obok mnie to bym nie poszła, bo tak to by mi się nie chcialo szykować na taki dystans. Zawsze zawody to min. 10km. Nordic walking - dobrze powiedziane :nie wygląda fajnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Sprobuje tych kijków jak już duży brzuch będzie - a zaraz wskoczę na rower. Najadłam się zupy kremu z pomidorów wiec mnie nie wytrzęsie tak na rowerze aniżeli bym biegła
![]() Aniżeli? Od lat tego słowa nie użyłam Haha |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Kijki dobre na wszelkie niedyspozycje biegowe ( wielki upał, kontuzje, zmęczenie po poprzednim biegu itp). Poza tym wzmacniają ręce,plecy, klatka piersiową. No i na biegi górskie ludzie biorą. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Winter is coming
|
beatiska gratki za bieg, faktycznie dziwny dystans
![]() ![]() kciuki dla TŻta!!! Nordic walkingu nigdy nie próbowałam, z kijami chodzę po górach ale to pewnie coś innego ![]() Pojechałam dziś pobiegać do lasu bo mi tego bardzo brakowało, zrobiłam 1o km z czego ostatnie dwa już były mega ciężkie. Jaki dokładnie miałam czas trudno mi powiedzieć bo endomondo wariowało, a w końcu mi się wyłączył trening na 8 km :/ Wyszło tak 1:02-1:03, co po lesie z górkami uważam za przyzwoity rezultat. Zapisuję się na zawody na 10 km, 11.11 są u mnie w mieście ![]()
#4375 |
Zakorzenienie
|
Mój najszybszy kilometr wg Stravy to zdaje się 4:17 i to z górki
![]() Dzisiaj 9 km. Rano były 3 stopnie, odczuwalna 2. Wymroziło mi nos i przełyk. Najpierw zamarzły mi palce, szczególnie u rąk, potem u nóg, a pod koniec kolana. Jedyne pocieszenie, że za bardzo zimniej już nie powinno być, ale dla mnie 20 stopni to zdecydowanie lepsza opcja. No i najgorzej, że rozjaśnia się tak późno. Spróbuję chyba po ciemku. Wam zimno aż tak nie przeszkadza? ![]()
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Konto usunięte
|
Ja mieszkam w uk. Tutaj trochę inaczej z ta zima.
U mnie 9/10 stopni jest. Dzisiaj poszliśmy do kina z rana wiec planuje za 2h iść biegać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Konto usunięte
|
Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Zaliczone i jaki rekord padł! Poniżej 7 min na kilometr.
Załącznik 7642273 We wtorek bede miec juz inaczej biegi. A dzisiaj biegłam 4 min a 2 min marszu. ![]() ![]() Niestety ale muszę nauczyć sie oddychać. Bo płuca mnie pierwszy raz bolały ![]() Mój maz najlepszy. To Ty chodzisz a nie biegasz 🤣 a ja mu na to „to dawaj 30 min sprintem” 🤣 Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2018-10-07 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam od piątku w Bieszczadach. Trochę chodzenia, trochę biegania, w sumie wyszlo jakieś niecałe 50 km w 3 dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.