|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Albo rodzą albo zakupy na grilla robią, dziś w sklepie takie kolejki, że wzięłam wędlinę paczkowaną i zwiałam
![]() Teraz czekam na odbiór twardego dowodu rejestracyjnego a potem skoczę do banku. Śmiałam się żeby mi wody nie odeszły po drodze a teraz ciągle mam wrażenie, że mi jakoś mokro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Mój kupił jakieś mięcho i kiełbachę na grilla. Już się ślinię na samą myśl
![]() Ja chyba zabiorę się za szycie falbanki do łóżeczka. Maszyna już stoi, więc może jakoś szybciej dzień zleci...
#4355 |
Zadomowienie
|
Ale Wam zazdroszcze samopoczucia i zapalu ja przez to cisnienie kompletnie na nic ie mam sily i troche brzuch pobolewa jak na okres ale bardzo delikatnie. W zwiazku z tym tylko leze jem, czytam i jedyne na co sie zebralam.to na wyjscie na ta IP do szpitala a teraz zamierzam dalej lezec....
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Ula to jednak przyjezdzasz do szpitala? Juz się znacznie uspokoił ten kociol, nawet łóżko jest wolne w naszej sali
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- My juz po USG. Mała przystopowala z przybieraniem wagi wiec nastawiamy się na poród naturalny. Mamy czekać na rozwój akcji i myslalam ze w takim razie w domu będę mogła czekać ale lekarz woli żebym została na oddziale bo tutaj w razie czego jestem pod opieką. Także kwitniemy tu aż do rozwiązania... ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Byłam na porodowce pogadac z położna która wynajmujemy. Trochę się dziwila ze lekarz mnie zostawił na oddziale bo tez uważa ze lepiej w domu czekać. No ale zna dobrze mojego doktorka i wie jaki jest ![]() Zbadala mi szyjkę i powiedziała ze nie jest źle, jeden palec ładnie przepuszcza wiec wg niej urodze przed 8 maja. To mnie pocieszyło ![]() Zapytalam co radzi na przyspieszenie akcji to powiedziała ze nic nie działa lepiej niż seks. Szkoda ze atmosfera szpitalna temu nie sprzyja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja gotuje obiad
![]() Na fb jest fotka naszego rodzynka Antonio, matulenko jaki on slodki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to super babka z tej położnej, wypytalam ja o wszystko, pogadalysmy
![]() Pytalam o sale poporodowe to są u nas 3-4 osobowe i zwykle nie ma tłumów a tego się obawialam. Odradzała mi wynajmowanie jedynki bo mówi ze taka samotnia nie wpływa dobrze na mamy, chyba ze ktoś będzie przy nas calutki czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4362 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
ja na allie sie nie znam niestety.. ![]() ![]() Ale czytalam o pampolach tzw. Chinkach i duzo osob polecalo i korzystalo wiec pewnie sa fajne ![]() Kazdy mnie tez straszyl ze to obrzydliwe, ale no.. ja jestem z zawodu pielegniarka i takie cos to mnie srednio rusza xD gorsze rzeczy robilam i widzialam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A stosowalas wielo z synkiem? Jakie teraz bedziesz uzywac? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-29 o 13:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Podobno działa, ale wg mojej lekarki to się seksić trzeba ze 2 razy dziennie, tak od przypadku do przypadku nie pomoże
![]() Wrr samochód będzie do odbioru dopiero w środę, a miałam nadzieję, że już nim rodzić pojadę albo i kociaka odbierzemy. Tyle dobrego, że chociaż w tej samej cenie wszystko zrobią. |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja licze na to ze dotre na porodowke z pieknym rozwarciem :p Moze bedziesz pierwsza majowka w takim razie ![]() Ula ja tez zalegam w lozku, przespalam sie ale glowa boli w dalszym ciagu ![]() Jestem nieprzytomna dzis. I chyba musze do torby dopakowac jakies spinki rzeczywiscie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Moderatorka z pazurem
|
Fab, czyli na szpitalnej diecie twoja Graza jest bezpieczna, Alutka nie pojdzie w mase
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj, ze OS moga byc za duże na noworodka, żebyś sie nie zniechęciła na wejściu ![]() Używaliśmy wielo gdzies od 2go miesiaca. Teraz mam otulacze noworodkowe (Imse Vimse i bambino mio) + prefoldy kikko i formowanki noworodkowe pupeko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy dzisiaj gości na podglądzie
![]()
#4369 |
Zakorzenienie
|
Mia staram się mocno wierzyć w to ze skoro mnie zostawił to znak, ze w majowke urodze. Może ma jakąś szklana kule albo co
![]() Roses na szpitalnej diecie to byśmy obie zmarnialy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
To pewnie przez nasza Ann
![]() Cytat:
![]() W temacie imienia wczoraj pytam meza czy sie zdecydowal a on do mnie no mozemy mowic poki co dziewczynko jak sie urodzi jak ta Twoja kolezanka z wizazu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Urshoola spotkalam tu dwie znajome twarze z SR
![]() Jedna dziewczyna rodzi a druga przyjechała wczoraj na wywołanie. Dziś tętno dziecka spadało, okazało się ze jest owinięte pępowina wiec na szybko cesarka ale wszystko jest ok, dzidka zdrowa |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Moderatorka z pazurem
|
Ano gosci co nie miara, bo dzieciaczki nam sie wykluwaja. Dziewczyny wpadly na pepkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fab co do tego jednego palca to moj tez mi w poniedzialek tak samo powiedział ze ładnie przepuszcza ale z kolei moj mowil ze nie ocenia zeby mały chcial wyjsc przed terminem ![]() A ta Twoja polozna dała mi wiare ze moze jednak cos sie wczesniej rozkreci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Ale mi wyszedł obłędny gulasz. OMOMMMM...
![]() ![]() Normalnie orgazm spożywczy osiągnięty.
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Hmm tez myslalam o tym zeby jakos w co innego go przewijac jak bedzie goraco zeby dupsko wietrzył nawet filmik jak zakladac tetre ogladałam ale to tyle zawijania ze sie zniecheciłam.
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Gratki! Ja wczoraj robilam i dzis dokonczylismy tez wylizując talerki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
A ciekawe jak tam moja szyjka na 1cm. W poniedziałek wizyta, to się dowiem. Ale coś czuję, że już po szyjce. Młody się rozpycha na dole i szuka wyjścia. Najlepsze, że dalej nie wiem co dla niego zabrać na wyjście...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.