|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. II
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy było:
Zwrot za zakup nawilżanego papieru toaletowego: http://www.konkurs.swiatvelvet.pl/ - tylko do dziś. Zwrot (do 37 zł) za płyn do płukania ust Listerine, ale trzeba odczekać 3 tygodnie od zakupu: https://www.listerine.pl/wyrob-w-sob...-21-dni#block4 Edytowane przez Kamea2000 Czas edycji: 2016-08-31 o 18:58 |
|
|
|
#4353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
U mnie tylko tusz Loreal i dzisiaj Nivea, ale i tak się cieszę
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2016-08-31 o 19:14 |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie dziś dotarł olejek Bielenda do testów. Pierwszy raz się udało!
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpień biedny, ale to moja wina, cały miesiąc praktycznie nic nie robiłam, do wypalenia doszło
![]() Ale wpadło: - bilet do kina Helios - karmelki z Biedry - 200zł do Go Sport - kampania LPM - zwrot za Dove z Biedry i Listerine - 400zł na wyjątkowy prezent - 2x torba piknikowa lays - chusteczki micelarne z klubu Nivea - dowolny ciuch ze strony For-Kids - dezodorant z klubu Nivea. |
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sierpień biedny. Tylko paczka ambasadorska LPM i paczuszka z klubu Enfamil . najbardziej wyczekana nagroda wpadła dziś - dostałam pracę
|
|
|
|
#4359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie nagrody są najlepsze Gratulacje!!!!
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie sierpnia:
Kampania LPM - 3 pełnowartościowe żele pod prysznic i 20 próbek do rozdania. Kampania Perełek Lenor - 1 pełnowartościowe opakowanie i 15 próbek do rozdania. Luksusowy krem rozświetlający i przeciwzmarszczkowy Perky Pearl i bransoletka z perełek. Zestaw próbek (kremy, fluidy) Sensilis. Zestaw próbek (maski, kremy, peeling, sól, skarpeta złuszczająca) kosmetyków do stóp Shefoot. Bon na 50 zł do internetowego sklepu z obuwiem. Zestaw gadżetów od Ruch SA - 2 breloczki na klucze, 2 pendrivy, 2 długopisy, 2 smycze, cztery batony, lizaki, krówki i kubek termiczny. |
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Mój sierpień
![]() - 2 książki - kampania Lenor Unstoppables - koszulka i płyn micelarny od Nivea x2 - płyn dwufazowy Nivea do testów - vichy krem pod oczy - vichy slow age - tusz z wizażu - karmelki z Biedronki x3 - Auchan 130zł - za ankiety coś koło 100zł - 2 bilety do kina - przysmaki Pedigree - fartuch i rękawice kuchenne - kilka kosmetyków do makijażu różnych firm (3 pomadki, 2 lakiery, tusz, eyeliner i jeszcze woda termalna) - szmaciane torby, karteczki itp.z fb |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że lepszy rydz niż nic, ale na ilość zgłoszeń nie ma szału.
![]() Zapomniałam o płynie surf
|
#4363 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, szybkie pytanie Też wygrałam Tołpę ze Skarbu I nie wiem, co im odesłać w smsie Imię, nazwisko i adres Rossmanna czy tak jak w regulaminie jeszcze dodatkowo adres zamieszkania? I też trzeba się w jednym smsie zmieścić?Edit. już nieważne
"Wrażliwe słowo, czuły dotyk - wystarczą Czasami tylko tego pragnę, tego szukam" Edytowane przez ossoria Czas edycji: 2016-08-31 o 21:30 |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Mój sierpień:
- testowanie karmelków Biedronka - kosmetyki Kamill - peeling do stóp SheFoot - baza matująca AA - Popcool Chips - kosmetyki Vianek - parasol Warka - kosmetyki CD - testy Dove z wizażu (szampon i odżywka) - kosmetyki Ziaja - pluszowa krowa i mleko - tusz do rzęs z wizażu |
|
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje podsumowanie sierpnia: w sumie jestem zadowolona ![]() 1. Testowanie depilatora Philips Lumea. 2. Testy Faceandlook - (6 kosmetyków). 3. Leżak + gadżety od Łomży. 4. Pluszowa krowa + mleko. 5. Foremki do lodów Gorenje z FB x2. 6. Deserki w tubkach Gerber z FB x2. 7. Płyn do prania Surf. 8. Torba Milka i Oreo. 9. Nóż z loterii Kamis. 10. Książeczka + grzechotka z klubu Enfamil. Edytowane przez ona24 Czas edycji: 2016-08-31 o 21:38 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w sierpniu:
* pomadki Celia * płyn do pukania Surf * bon do Auchana (łącznie 110 zł) * lakiery Essie x2 * bon do Empiku z Zymetrii * Perełki Lenor (chyba) * krem z komórkami macierzystymi jabłek i kwasem hialuronowym * tołpa ze Skarbu Dawaj wrzesień, dawaj ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Ale dzięki na przyszłość
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w sierpniu chyba tylko testowanie Białej Perły...
Wrzesień będzie lepszy, wrzesień będzie lepszy |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zrealizowałam bon do Auchan, oczywiście przeholowałam o połowę
![]() Mój sierpień nie najgorszy, choć zawsze mogło być lepiej: -zestaw kosmetyków Nova -2 szczoteczki i nić do zębów Jordan -bon do Auchan 100 zł -bon do Zalando 40 zł za ankiety -perfumy Cherish od Avon - dzisiejsza wygrana sprzed chwili |
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję pięknych podsumowań i nagród
a szczególnie Sabinkasob pracy-zazdroszczę bardziej niż największej wygranej Wrzucam podsumowanie sierpnia i czekam na wrzesień bardziej z powodu realizacji sierpniowej nagrody czyli wyjazdu nad morze i dalszego urlopu wiec konkursy pójdą w odstawkę ![]() sierpień -owocowe tubki Gerber -ticket dla ciebie 50zł -testowanie karmelków x2 -zniżki i kawa od Tchibo :/ - książka 1000xPołącz Kropki -bilety na sztukę "The Audience" -tablet apple ipad mini -weekend w hotelu Aquarius w Kołobrzegu -nóż Kamis -perfumy Playboy King of the Game! (które nie doszły )-podkładki Kamis x2 -100zł do decathlon x2 -tusz z wizażu -gra planszowa -4-pak Tyskiego x2 -Auchan 30zł x3 -wino Faktorii Win -kosmetyki Kontigo |
|
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki dziewczyny podsumowań
Ja ze swojego sierpnia jestem nawet zadowolona, zwłaszcza, że mało ostatnio konkuruję ![]() 1. Multicooker Philips 2. 19 edycja testów FL 3. Zestaw żeli Apart Wizaż 4. 100 zł do Auchan 5. Płyn do prania Surf 6. Walizka Puccini 7. Czteropak EB 8. Tusz L`oreal Wizaż 9. Zestaw kosmetyków Nivea 10. Torebka Batycki 11. Tołpa ze Skarbu |
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Woooow, ile tu wygranych.
Ja to w sumie nie w każdym konkursie biorę udział. Sobie tak wybieram i wychodzi, że miesięcznie w jakichś biorę udział z czego w sumie wygrywam może w 2. oO |
|
|
|
#4375 |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Dostałam @ o nadaniu przesyłku od GoldenSubmarine z Klubu Nivea pewnie dezodoranty - pośpieszyli się jak nigdy
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie cienko w sierpniu, ale też nie brałam udziału we wszystkim. Trzeba się wziąć w garść :-D |
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podsumowania: -Bon Auchan 50 zł -Lenor Unstoppables -chusteczki z Klubu Nivei -Vichy Slow Age Też liczę, że wrzesień będzie bogatszy. Marzy mi się wyciskarka do owoców lub grill elektryczny... |
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Cytat:
a dostałaś wcześniej jakiegoś @?
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jednego. O tym, że zostałam wybrana do testów.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Imię, nazwisko i adres Rossmanna czy tak jak w regulaminie jeszcze dodatkowo adres zamieszkania? I też trzeba się w jednym smsie zmieścić?

)