![]() |
#4381 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
![]() My kupilismy zwykłą komode Malm, debatowalismy tylko z TŻ czy 3 czy 4 szuflady, namówił mnie na 3 tym, ze na górze wygodnie nam bedzie postawic wanienke i kapac w sypialni. No a teraz nie wiem, jedna szuflada więcej to duzo miejsca, a moglibysmy kapac w salonie na stole, albo kupic stojak. Sama nie wiem. Zmieścimy się? ![]() Niestety nie ma u nas miejsca na taki mebel z przewijakiem jak u Kasi, przewijak będzie na lozeczku, a lozeczko dostalismy zwyczajne drewniane, trzeba tylko pomalowac na biało. ![]() Kupiłam 2 prześcieradła i pojemniki, zaraz wstawie zdjecia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
No i oczywiście miseczki, talerzyki itp., itd. Ta komoda tylko mnie zastanawia. Muszę zrobić przeglądad ciuszkow i się zastanowić ile ich jeszcze potrzebuje. Sporo mam, a mam dostac wszysykie ubrania od kolezanki, z tym ze ona w maju urodziła, to te 56 najwczesniej za miesiąc, 62 jeszcze później, na ostatnią chwilę...
1496903974220.jpg1496903988280.jpg1496903998416.jpg1496904010763.jpg1496904020930.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez poli230 Czas edycji: 2017-06-08 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę miejsca na przewijak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tyle fajnie, że do Malma możesz dokupić wkłady i można fajnie wszystkie rzeczy w środku uporządkować ![]() ![]() U mnie też przewijak będzie na łóżeczku ![]() W ogóle zastanawiam się czy on się sprawdzi, bo u mnie w mieście w grupie na fb codziennie wystawiają na sprzedaż te przewijaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zosia już czkawki zalicza standardowo - właśnie mamy kolejną i co wieczór również ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Rozeznanie
|
Jeszcze dzisiaj takie drobiazgi z wczorajszych zakupów wykopałam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
A mi przyszla cześć zakupow z aliexpress.. Pieluszka/otulacz muslinowy sliniak i apaszki. Pozniej pokaże. Teraz jeszcze 5min i test glukoza za mna.. Uffff..
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a przewijak mam tylko zastanawiam się dlaczego wszyscy sprzedają praktycznie nowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dostałam przytulankę z aliexpress ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Muślinowe rzeczniczki - takie mięciutkie - jeszcze nie wiem do czego mi posłużą ale kupiłam bo są urocze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Magda ;)
|
Dziewczyny jakby któraś jeszcze potrzebowała ciuszki to w Tesco jest dużo przecenionych i dodatkowo, gdy zrobi się zakupy na min.30 zł to odejmuje 30% rabatu
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() Spoko, zwróciłam na nie uwagę, bo pasowałyby mi do pościeli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
A my dostaliśmy kolejne prezenty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przewijaki raczej sie nie niszcza, moze stad prawie nowe 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
No to moje dotychczasowe zakupy dla makuszka.1496920994596.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zadomowienie
|
To ja mam trochę więcej, bo całą półkę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez poli230 Czas edycji: 2017-06-08 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Magda ;)
|
Cytat:
1496921997997.jpg Madziek ale slicznosci 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
O jakie piękne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Mega ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem załamana... Mój mąż zawodowy kierowca stracił dziś całe prawo jazdy e+c, c, b. Nasze główne źródło dochodu...
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku... nie da sie nic z tym zrobic ? Poprosić? Przeprosić? Przekupić ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4402 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Nic ztym niestety nie zrobimy, już się stało.
shemtt - sami nie wiemy, stracił bo przekroczył liczbę magicznych 24 punktów. No i jesli dobrze rozumiemy nowe prawo (jutro spróbujemy potwierdzić info) to musimy czekać na pismo od starosty o posłaniu na kurs redukcyjny i wtedy w pierwszym lepszym terminie (do miesiąca czasu) musi to zdać, a potem 2 tygodnie czekania na prawko. A jeśli nie jest tak to musi wszystko zdać od nowa po kolei + czekanie na prawko. Ile to nie potrwa i tak za długo i obecną pracę straci... a za takie pieniądze z byciem w domu na biezaco już drugiej takiej nie znajdzie... oczywiście plany domu runęły w gruzach i wakacje na które mieliśmy jechać 17 czerwca również, no bo musimy jakoś finansowo przetrwać ten czas. Jak mi o tym powiedział to się poryczałam... a najgorsze jest to ze milion razy zwracałam mu uwagę i mowilam ze w końcu je straci i dobrze, bo po to są przepisy i może wtedy się nauczy...
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-06-08 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W szpitalu tez nie bralam żadnych leków, wszystkie wyrzucałam. Marta, a to juz pewne, ze straci pracę? Nie poczekają? Współczuję.. ale jest nadzieja, że gdy tylko odzyska prawka, moze znajdzie o wiele lepszą pracę. Na wakacje nie pojedziecie, ale spedzicie razem czas w domu, skupcie się na sobie, a nie bedzie to czasem straconym. Głowa do góry! Tez mam ten przewijak w ikei i nie mam pojecia jak zagospodarowac dolną półkę.. kombinuję jak zawiesic tam drązki i przyczepic takie wieszane materialowe poleczki.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4406 |
Konto usunięte
|
Marta zawsze może szukać pracy do której nie jest potrzebne prawko, chociażby jako magazynier.
Dacie radę. A mąż będzie miał nauczkę na całe życie. Nie chcę Cię dołować czy coś... ale boję się tirów, niepotrzebnie wyprzedzają na dwupasmowych drogach. Niech sobie jeżdżą prawym pasem i spokój będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
marttb - przykro mi bardzo, ale nie ma co się załamywać, będzie miał nauczkę na całe życie, a wy na pewno szybko wymyślicie jakieś rozwiązanie, trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
lilka vanilka - zobaczymy co nam jutro powiedzą, jeśli się uda i wszystko pójdzie sprawnie to może faktycznie jakoś się upiecze. Ale musielibyśmy mieć dużo szczęścia.
schmet - może, ale za jakie pieniądze, przy naszych wydatkach będzie mega ciężko- w tym jest problem właśnie ![]() ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() Kupiliśmy w kauflandzie pampersy 2 - 144 szt w promocji, i do tego 6 paczek mokrych chusteczek, dokupiłam ostatnią wodę do torby, kapcie i nową szczotkę do włosów- starą wpakuje do torby.
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Wtajemniczenie
|
Marta bardzo mi przykro..Faceci są nieodpowiedzialni.Moj też ma prawko od 10 lat i przez ten czas tylko raz mandat wtedy akurat z nim jechałam.A potem jak zaczął jeździć w delegacje to raz złapał 6pkt.Bo jemu sie wiecznie do pracy spieszy jakby sie palilo.No nic przełknęłam.Ale dwa dni później znowu to samo i znowu 6 pkt.Wtedy myślałam że po prostu go rozszarpie.W jednym miesiacu 4 stówy poszlo a kasa była bardzo potrzebna.Kasa kasa bardziej się wlasnie o te pkt bałam bo do końca roku jeszcze pól roku.Niby teraz jeździ ostrożniej.Ale non stop z nim nie jestem więc nie wiem jak jest jak jedzie w delegacje.Mam nadzieję że tamto go nauczyło..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Która dolna półkę ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.