![]() |
#4381 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
Gratuluję wszystkim! Tyle dobrych wieści!
Ja się czuję przy was jak wyrodna matka bo o wyprawce dalej nie myślę, a wy już tyle macie. Wy przeglądanie Gemini, a ja wczoraj przeglądałam oferty wczasów i cały czas się zastanawiam czy gdzieś wyruszyć. Wyprawkę zrobię chyba w październiku. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88743921]Gratuluję wszystkim! Tyle dobrych wieści!
Ja się czuję przy was jak wyrodna matka bo o wyprawce dalej nie myślę, a wy już tyle macie. Wy przeglądanie Gemini, a ja wczoraj przeglądałam oferty wczasów i cały czas się zastanawiam czy gdzieś wyruszyć. Wyprawkę zrobię chyba w październiku. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Nie mów nic siostrze. Niech się dalej nakręca. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ty genialne... faktycznie przetrzymam ją kilka dni ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4383 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||
Zadomowienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88743921]Gratuluję wszystkim! Tyle dobrych wieści!
Ja się czuję przy was jak wyrodna matka bo o wyprawce dalej nie myślę, a wy już tyle macie. Wy przeglądanie Gemini, a ja wczoraj przeglądałam oferty wczasów i cały czas się zastanawiam czy gdzieś wyruszyć. Wyprawkę zrobię chyba w październiku. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Nie mów nic siostrze. Niech się dalej nakręca. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Szefowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam wczoraj w Pepco, bo mi teściowa naoopowiadala, że tyle ładnych ubranek dla dziewczynek, że ten przewijak taki super. No i ubranka może faktycznie ładne ale na lato takie typowe to strzelać z rozmiarem na za rok (w sensie jak mała będzie miala te 8-9 miesięcy) to taka trochę loteria plus trzymać też gdzieś to trzeba a tu jeszcze 3 pory roku do ubrania zanim się lato zacznie. A przewijaka też w końcu nie wzięłam bo on był ładny (to przyznam ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Też patrzyłam do pepco. Ale fakt letnie. Zresztą jak zajrzałam do ZARY to tak samo. Same letnie. Chyba trzeba jeszcze poczekać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez justynka87 Czas edycji: 2021-06-05 o 07:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
Justynka ja tak jak Johasia uwazam że Szefowa ma swietny pomysł. Ba! Mówiłabym jej że no już 30tc i wszystko w porzadku, lekarz chwali ksiazkowa ciaze, a ruchami masz sie nie przejmowac
![]() Johasia Dzięki, właśnie tu mamy mocny argument bo mamy Małgosię, więc Małgosia i Gabrysia ładnie pasują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale z Was diablice.
![]() karla gratulacje! Imię Gabrysia piękne, mi też się bardzo podobało, ale mąż się nie chciał zgodzić, bo z kimś tam mu się kojarzyło. Małgosię też uwielbiam, podejrzewam, że gdybym w rodzinie ich tylu nie miała to brałabym te imię pod uwagę. ![]() Aaa no i ja od początku też mam jakieś przekonanie, że młodsza będzie klonem starszej, może dlatego, że trudno mi sobie wyobrazić zupełnie innego człowieka. No ale u nas na razie rzeczywiście wygląda na kopię, nawet pomiary się w 90% pokrywają. ![]() Edytowane przez A_Lios92 Czas edycji: 2021-06-05 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to z podejrzeniem hipotrofii kładą do szpitala? Znajomej też podejrzewali, ale w szpitalu nie była. Dziecko urodziło się drobne, ale szybko nabrało ciała i wykluczyli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Franio waży teraz 332g. Nie jest to mało ale brat na tym etapie w sumie jeden dzień różnicy to miał 390g Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Wtajemniczenie
|
Ja też ostatnio chodze po sklepach i sobie myśle o może coś hapsne, ale wszystko na lato, a jakos nie chce mi sie przewidywac w przód rozmiaru, nie mając jeszcze ubranek na jesien :P
Cytat:
![]() Mi w pierwszych prenatalnych teraz córka wyszła 2 dni starsza z USG niz z OM i wczoraj jej wyszło dokładnie tak samo. Czyli zamiast 26 pazdziernika to 24, ale oczywiscie oficjalnego tp nie zmieniamy. Jedno mnie martwi...23 pazdziernika bedzie roczek chrzesnicy męża a 25 pazdziernika moja tesciowa bedzie miala 60te urodziny ![]() ![]() Edytowane przez karla906 Czas edycji: 2021-06-05 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Konto usunięte
|
Ja dość dużo przeglądam na Vinted także tam problemu nie ma jeśli chodzi o pory roku
![]() Chyba złe spałam bo tak mnie plecy bolą ze az mnie to obudziło. Spałam jak zabita wyjątkowo do tej pory. |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Justynka Nooooooo, pięknie!!!!
![]() ![]() ![]() Karla, gratuluję udanego prenatalnego. Gabrysia śliczne imię ![]() Moja Mała na prenatalnych 302g, ale wg om i usg jeden dzień różnicy w tp, więc chyba ok. Od wczoraj bardzo mało aktywna jest i oczywiście schiz ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4396 |
Zadomowienie
|
To moja na połówkowych miała już 460 g, ale ja chyba względem Was późno je miałam (21+5). A tak w ogóle w te pomiary wagi jakoś średnio wierzę, starszej szacowali ponad 4 kg a miała 3450 g. Ot takie ważenie linijką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie na prenatalnych mała miała już 366 g więc sporo biorąc pod uwagę, że to był zaraz początek kiedy można robić prenatalne. Termin z obu USG prenatalnych wychodzi 3 dni wcześniej. Ja jestem ciekawa jak będzie w tej ciąży. W poprzedniej akcja zaczęła się miesiąc wcześniej a mała rozmiarowo wcześniakiem nie była. Jesli druga będzie miała podobnie to widać jestem super inkubatorem 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Konto usunięte
|
U mnie starszak na początku był nazywany grubciem, ale potem zwolnił. jak w 31tc trafiłam do szpitala to wszyscy mówili, że szkoda, że jeszcze nie ma 2kg i dosyć długo po tym jeszcze nie miał. Ostatecznie urodził się 3120g 55cm w 39+4 czyli wyszedł taki szczypior.
Dzidziuś wymiarami się od niego bardzo różni, więc zobaczymy jaki się ostatecznie urodzi. Możliwe, że bardziej podobny do mnie bo ja jestem niska, a starszak był bardziej do taty bo tata bardzo wysoki. Ubranka na lato to myślę, że spokojnie 74 można brać. W Pepco nawet 80. Ale lepiej poczekać na wyprzedaże bo po co się teraz spieszyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
To moja córka przenoszona dwa tygodnie więc w sumie tak jakby w terminie ważyła 3020g syn w 38tc urodzony 3400g.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Zubi właśnie na Onecie artykuł o przekładaniu szczepień mi się wyświetlił
https://www.onet.pl/informacje/onetw...26351,79cfc278 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4401 |
Wtajemniczenie
|
My w podróży od rana. I właśnie zaliczyliśmy rigoletto
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Mamusie październik 2021.
Dobra, Mała szaleje po drugim śniadaniu, pocieszę się chwilę tym i lecę sprzątać. Nie wiem czy u was też tak jest, ale np wczoraj miałam chałupę na błysk a dzisiaj.....
![]() ![]() ![]() Oh No i witam się w 24 tc ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4403 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam w środe szczepienie. I już chyba wiem, że z 2 dawką przed weselem się nie wyrobie. Bo oni zapisują jakoś dziwnie ![]() Ja mam lekarza teraz 18- stego. Ciekawe jak młoda urośnie do tego czasu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za artykuł. Cytat:
A najbardziej nie mogę się doczekać połówkowych w poniedziałek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na 11:30 Wysłane z mojego moto e(7) plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() My na 17 jedziemy do przyjaciół na grilla, nie mogę się doczekać wyżerki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam mieć we wtorek szczepienie, ale nie wiem czy znowu nie będę przekładać. Dalej czuję się fatalnie, jestem taka słaba, że wyniesienie miski z praniem na taras to było wielkie wyzwanie. Nos się nie chce odetkać, uszy też cały czas zatkane. Masakra. Ale chcę iść na chwilę na działkę, może świeże powietrze dobrze mi zrobi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam mieć we wtorek szczepienie, ale nie wiem czy znowu nie będę przekładać. Dalej czuję się fatalnie, jestem taka słaba, że wyniesienie miski z praniem na taras to było wielkie wyzwanie. Nos się nie chce odetkać, uszy też cały czas zatkane. Masakra. Ale chcę iść na chwilę na działkę, może świeże powietrze dobrze mi zrobi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]W takiej sytuacji faktycznie bym przełożyło. Trzeba być jednak zdrowym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.