|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
|
|
|
|
#4382 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś... światełko... Ciebie również na wyrazy zapraszam...
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Przez pół godziny mam być w pracy
![]() ------------ Pogoda jesienna, szara, ponura, trzeba jakieś zajęcie sobie znaleźć ![]() Siedzimy w domu, tak jak Wy. Może potem na cmentarz pójdziemy, trzeba by posprzątać. Cały tydzień wiało, a i kwiaty pewnie pomarzły. |
|
|
|
#4384 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4385 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dzień dobry. Dopiero usiadłam... latam od 6 rano ![]() Awaria lodówki, wyła!!! Trzeba było ją opróżnić i przy okazji generalne porządki w owej ![]() Biję się w piersi, dlaczego tak dużo mam wszystkiego? Już z górki, lodówka naprawiona. W zamrażalce jest wentylator, opakowanie tam się wdarło stąd wycie. Mam nadzieję, że na tym się skończy. Miałam okazję, żeby ją dokładnie wymyć, uszczelki, półki itp... trochę to pracochłonne Lekki przymrozek, także produkty są na balkonie.Ot i taki galimatias od rana ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Adusia, cieszę się, że film się podobał. Ja wróciłam do Outlander klepię od początku.I mam wrażenie, jakbym pierwszy raz oglądała. 22 listopada będzie druga połowa 7 sezonu. Chyba dobrze zrozumiałam. Zaprzestałam oglądanie na 5 sezonie. |
|
|
|
#4387 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
to się porobiło... tyle roboty... dobrze, że awaria opanowana... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4388 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
A ja niebawem jadę do Action.
Może uda mi się taki świąteczny obrus kupić. |
|
|
|
#4389 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Welurowy...
Bez prasowania... |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Adusia
![]() ciśnienie podskoczyło ![]() Na razie wszystko ok. Jeszcze nie wkładam do niej żywności, niech przez godzinę pusta pracuje. ------------- Kolejny dzień bez słońca Zaplanowałam na dzisiejszy obiad gołąbki, ale chyba zrezygnuję, będą mielone.Za dużo roboty jak na dzisiejszy dzień. A jak tam u Ciebie Aduś? zupkowo? ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Fajny Adusia, ja też kupiłam nowy, nasza tradycja domowa musi być biały, bez żadnych kolorowych wzorów.Do Wigilii 6 tygodni |
|
|
|
#4391 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
U nas też tradycja. Biały jak śnieg. A na nim bieżnik, szyty na zamówienie, biały z szeroookim zielonym brzegiem, na którym wyhaftowano czerwono-złote świąteczne elementy. Biały obrus ogromny, ponad trzy metry. Prasowanie tego potwora po prostu przeraża mnie. Oddać do prasowalni też nie chcę, bo słyszałam o przypaleniach.
Skonsultowałam dzisiaj z córką, co ona na taką rewolucyją zmianę. Natychmiast zaakceptowała. Powiedziała - oszczędzaj swoje chore stawy i kości jak tylko możesz, mamuś. Kochana moja dziewczynka. Zaraz z B. jedziemy do Action. Ciekawe czy będą... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Adi
Udało się? |
|
|
|
#4393 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Hura!
Mam! Piękny, zielony w maleńkie złote gwiazdeczki! Ostatni był. Czekał na mnie. Ależ się cieszę. |
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Super Adusia
cieszę się razem z Tobą Niech służy jak najdłużej.
|
|
|
|
#4395 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
bardzo dziękuję. |
|
|
|
#4396 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć kochane
Niby siadłam wczoraj do kompa ale tylko zawodowo (szkolenie) a potem zeszła do nas TS i komputer poszedł w odstawkę. MM siedział na nim izolując się od babskiego wieczoru, który sobie zrobiłyśmy. Nastawiam ekspres do kawy, niech czeka ![]() ![]() Rzeczywiście nasz kącik bardzo dobrze pokazuje zmiany jakie zachodzą przy różnych porach roku. Kto nie musi to nie wstaje. Cyferko Cieszę się, że lodówka naprawiona. Ona jest chyba nowa, prawda?Adi --------------- Tak krótko, bo ciągle mnie wywala i muszę na nowo się logować, a nie mam na to czasu. Dobrego dnia życzę
|
|
|
|
#4397 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Jestem w pełni bojowej gotowości, czyli już nie śpię. Zasiadłam przed tabletem. Wspólna kawa, najprzyjemniejsza pora dnia. |
|
|
|
#4398 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
TS i babski wieczór, jak miło. 🌷🌷 Wspominasz, że często Cię wywala. Nie wiem jak to jest, ale ja nie muszę się tu stałe logować, jestem i już. ===== Za oknami dnieje. Dalej mamy typową listopadową szmatę. Czytałam prognozy synoptyków. Zima w sumie łagodna. Grudzień i styczeń ciepławe, dopiero luty z dużym mrozem, a marzec ciepły. Hmmm... zobaczymy czy to się sprawdzi. |
|
|
|
#4399 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam wcześnie, ale latałam po mieście ![]() U mamy byłam 2 razy, usterkę miała w telefonie, nie umiałam sobie z nią poradzić, musiałam prosić Emka. ------------- W nocy był mróz , teraz -1*C wilgotno. na letnich oponach jeżdżę. -------------------- Emmi spokojnego dnia. Niech Ci 13 przyniesie szczęście ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Lodówka nie jest nowa, chociaż na taką wygląda ![]() Ma z 5 lat, nasza firmowa, stoi w kuchni pracowniczej. ---------- Adusia byłam wczoraj po pracy w tym sklepie, w którym kupiłaś obrusik. U nas nie było, kupiłam środki czystości. |
|
|
|
#4401 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
mówię Ci, ten obrus na mnie czekał. Czerwonych i czarnych było sporo, ale zielony tylko jeden. Brawo dla TM-ka! Uporał się z usterką. Brawo! ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ten sklep podoba mi się bardzo. Ceny w sam raz na mój emerycki portfel. Za obrus, pudełko małych bombeczek, notes i perfumy zapłaciłam dokładnie 62,50 zł. Normalnie aż niewiarygodne. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Myślę aby dziś lub jutro jeszcze raz tam pojechać. Wczoraj widziałam miseczki, które w sam raz pasują do mojego świątecznego serwisu. Wieczorem przemyślałam sprawę i chcę je kupić. Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-11-13 o 08:34 |
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia były małe płócienne serwetki w kolorach, które wymieniłaś.
Piękne świąteczne ozdóbki, aż nie chciało odchodzić od półek. Załadowałam nawet koszyk, ale po namyśle pokornie odkładałam gadżety na półkę ![]() Takie drzewko mi się podobało przyzwoita cena
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dosyć wysokie, trzeba potem gdzieś przechować, a mam identyczne w mniejszych rozmiarach.
|
|
|
|
#4404 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
drzewko śliczne... ale... no właśnie, to późniejsze przechowywanie...
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Ono składa się w kij
Strasznie mnie kusi, kosztuje 39 zł. W Jysku podobne ok 200 zł. Wada : Trzeba to drzewko utrzymywać ![]() Sporo baterii, jedno załadowanie, może na dwie, trzy doby wystarczy. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-13 o 09:19 |
|
|
|
#4406 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
No tak, na baterie. Ale cena rewelacyjna.
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Budyń pozdrawia ciocie
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrego dnia Wszystkim.
Idę coś porobić
|
|
|
|
#4409 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Budyńku,
ciocie dziękują...!! |
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam Adusia?
Jak mija dzień? 14 godzina, a ciemnio się robi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.