|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
wlasnie sie dowiedzialam ze zostalam ciocia
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie!
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Tola - cieszę się, że ci zły nastrój minął.
Jodie - śliczne storczyki. Miss.hot - mam nadzieję, że mąż wyzdrowieje.Ja dziś jadę w kolejne miejsca składać dokumenty w sprawie pracy....
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
jodie, piękne te storczyki, masz tylko Palenopsisy z kwitnących? !!! NAwet nie wiedziałam że na wizażu jest watek o storczykach
![]() Ja mam zaledwie dwa, oba dostalam od męża jeden mi przekwitl w wakacje i terqaz puszcza nowy pęd, drugi kwitnie bez przerwy od sierpnia chyba. i jeszcze ma pączki. Ten drugi ma trochę drobniejsze kwiaty. Nowy, który kupilam pewnie juz kwitl nie będzie, ale będe miała na co czekać za to No i pewnie jakiś dokupię - generalnie chciałabym żeby w kazdej chwili coś u nie kwitło (a to jedyne kwiaty doniczkowe kwitnące jakie znoszę) więc zamierzam kupowac nowy jak stary będzie kończył kwitnienie. Myśłe że w ten sposób trafię w rożne ich pory kwitnienia i zawsze będzie co podziwiać. Chociaż sądząc po Twojej kolekcji one ciągle kwitną ![]() a co do dedykacji, bandola, ja nie bylabym taka pewna że to dla mnie ta dedykacja Za to z urodzinową dedykacją dla Ciebie:
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola naj naj naj!!
dzień dobry! ale naskrobałyście, mnie choroba bierze, migdały chyba znów;( a z rana mamy kontrole z uokik
|
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
Bandola i ode mnie wszystkiego naj........(wypełnic według uznania)
![]() Indygo znam ten ból. Ja najpierw bardzo sie cieszyłam na wykanczanie mieszkania a potem dostawałam spazmów myśląc o tysiacach rzeczy, które trzeba było kupic i setkach sklepów. No ale jakos przetrwalismy, choc jeszcze wiele zostało nam do kupienia.
|
#4387 | |||
|
Rozeznanie
|
Bandola wszystkiego najlepszego
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem niestety skąd to moze być.Cytat:
![]() Ja dziś do pracy na chwilę poszłam, bo były badania okresowe pracowników i przy okazji z dyrektorką rozmawiałam. Sugeruje mi przedłużanie zwolnienia. Hmm a ja miałam zamiar jeszcze trochę popracować w grudniu. Zastanawiam się czy ZUS sprawdza takie dłuzsze zwolnienia w okresie ciąży? Słyszałyście coś o tym? Bo u mnie to dopiero 21 tydzień czyli jeszcze trochę do końca zostało.
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
Na razie bez zmian, z wytęsknieniem czekam na ten tak reklamowany drugi trymestr
Najbardziej dokuczają mi te nieustające mdłości(nie mam ich tylko jak jem, ale to chyba nie jest najlepszy sposób )oraz to, że padam ze zmęczenia. A tu nie ma jak odpoczywać, bo zaraz Mała chce się bawić, z Młodym trzeba lekcje odrabiać i cała masa innych rzeczy do zrobienia... Strach pomyśleć, co to będzie jak się dzidziuś urodzi
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
hmhm 2 strony wcześniej pisałam że mam wolny ten piątek bo nie ide do pracy (nerwicy przez nią zaczynam dostawać
) i jak któraś ma czas i ochotę na pogaduchy to ja chętnie w godz od 8 do 16 jakby komus pasowało Nikt nic nie odpisał więc dla upewnienia pisze o tym jeszcze raz żeby potem nie było że sie nie chce spotykaćBandola ode mnie też wszystkiego najlepszego Cytat:
Cytat:
Tak było u mojej siostry ciotecznej
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4392 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dołączam się do życzeń ![]() I co? Zadowolona z niego jesteś?Bo pośród wszystkich moich dotychczasowych lekarzy ten sprawdza się najlepiej... Cytat:
Na razie to kupiłam im "Happy Family"-Barbie w ciąży, Ken i ich starsze dziecko To tak w ramach edukacjiEdytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-11-19 o 17:47 |
|||
|
|
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bandola najlepsze spóźnione życzenia ![]() Malpka a ja bym się chętnie spotkała, ale kilka zaplanowanych na ten tydzień rzeczy przesunęło mi się na piątek i nie wiem czy dam rade ![]() Byłam dziś u lekarza wynik obciążenia glukozą wyszedł super i nie będę musiała więcej tego powtarzać
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
jestem zła. maz jeszcze nie wrócił że szkolenia, ja mu mówię co trzeba będzie załatwic a on, ze czasu nie bedzie miec. to ja na to nie obchodzamnie twoje tenisy, squashe itp mamy duzo spraw do załatwienia i to jest priorytet. na wszystko trzeba czekac co zamawiamy, a jak zaprosiłeś gości na świeta to muszeich miećna czym posadzić! no pokłocilismy sie,a wiecie co mnie wk....?? bo wg to jest nic, nic ze ja musiałm to wszytsko prorobic. pewnie, bo ja sobie poradze, bo zawsze sobie sama msuiąłm radzic i na chłopów liczyć nie mogłam. ale po to mam jego, zeby pewne sprawy załatwił. czy nie mam racji? a taki mam charakter, że nie umiem się zamknąć i muszę wygarnąć. a ztego jego odkałdanai wyszło tyle, z enie mam zimowych opon w samochodzie i nie mamy gazu w mieszkniu, bo do gazownika nie zadzwonił. ma ten mój mąż takie etapy, że wszystkim pomaga tylko o nas samych zapomina. wygadałam się
|
#4395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ostrowczanka
Cytat:
Mój mąż chyba zmieni pracę, bo w firmie, w której aktualnie pracuje i która wysłała go na to cholerne szkolenie jest jakaś nieciekawa sytuacja. Ogólnie powiedział, że mu się nie podoba i zaczął szukać pracy, w poniedziałek był na jednej rozmowie, jutro idzie na drugą - cieszę się, że mu się powodzi ![]() Cytat:
![]() A ja dziś korzystając z jednodniowego urlopu zrobiłam z mężem zakupy do łazienki, bo w końcu wypadałoby zacząć z niej korzystać, więc wróciliśmy z pełnym bagażnikiem - onosiłam się jak głupia, bo małż tą ręką nic nie dźwiga,a lewą to nie poszaleje ![]() No, ale miałam jeszcze wenę na lasagne na obiadek - mniammm
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
tola a propos storczyków - ja obcinam pęd jak odpadną kwiatki
|
|
#4397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki, jutro może wyślę Ci zdjęcia. Dziś już za ciemno na ich robienie...
|
|
#4398 |
|
Rozeznanie
|
Tola niezapominajki mozesz ustawic wchodzac w edycji profilu na preferencje i tam bedzie.........
Indygo tak to juz z tymi chlopami jest czasami, eh ![]() Miss hot tak mi sie przypomnialo apropos reki twojego meza, nie wiem co mu tam lekarze mowia, ale kolezanka miala podobna sytuacje ( tez jej palce dretwialy i czuccia nie miala)i tez juz rozne choroby jej wymyslali a okazalo sie ze to od pracy na kompie, czy cos podobnego ale nie to czym ja straszyli na poczatku, takze zycze mezowi powrotu do zdrowka ![]() pozdrawiam Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-19 o 21:42 |
|
|
|
#4399 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Dziękuję dziewczyny za życzenia, kochane jesteście!!! Tola a czym tu się chwalić, starość nie radość a latka lecą. Pociesza mnie fakt, że często mi mówią, że nie wyglądam na swój wiek, pewnie przez te konserwanty! ![]() Martuko kwiatki cudne, przynajmniej mam wirtualne, bo od męża zero, tłumaczył się brakiem czasu i załatwianiem formalności z autem ![]() [quote=indygo79;9776256]Bandola, zdecydowanien to samo osiedle- odszoząc się do punktu w którym mieszkam jego drugi koniec os. Poręba, teraz był Widok.[/quote]Tak myślałam, że Poręba, bo tam same kamieniste ulice. Indygo, Martynka to zapraszam na kawę. A na Swicie też czasami bywam, bo zachodzę na targ przed Aldikiem Cytat:
Cytat:
http://www.forumginekologiczne.pl/sp...i%C4%85%C5%BCy. Cytat:
Cytat:
Ja też tak mam , że wolę sama coś zrobić niż się ciągle prosićalbo jest robione w takim tempie ... A ja dzisiaj przebiłam oponę na tej p **** dziurze na Janowskiej, nieświadoma niczego zaparkowałam na parkingu pod Plazą, cudny punkt na załatwianie formalności ze skarbówką. Najfajniejsze jest to, że koło zapasowe nie dało się wyjąć z bagażnika, zmęczyłam pół dnia na wożeniu opony, zmianie itd. Mąż zły, że następna kasiora poszła na dwie nowe opony. No cóż to nie wie, że auto to skarbonka
|
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
bry wieczor. Ja zmęczona po pracy, właśnie wróciłam. TO powiem tylko że jakby znaleźć jakieś fajne miejsce na spotkanko to może i ja bym sie pojawila ...
Ostatnio bylam w fajnej knajpce włoskiej na Chopina, może tam na kawkę??? |
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
mąż się zreflektował
bandola- jak już się ciut ogranę to kawka bardzo chętnie.
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będzie poprawa, bo ta dolegliwość bardzo utrudnia mu życie
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak widać komputery to samo zło ech....
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() I co? Zadowolona z niego jesteś?Bo pośród wszystkich moich dotychczasowych lekarzy ten sprawdza się najlepiej... [/quote] narazie tez jestem zadowolona ![]() Cytat:
ach ci faceci
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy to znaczy, że też rodzisz na Staszica?
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
No fajnie Indygo , ze mąż się zreflektował . Oni są tacy fajni, jak tak sami z siebie, bez podpowiadania ![]() Miss.hot bardzo pomagają w takich dolegliwościach lasery, moze lekarz przypisze mu zabiegi. Mój mąż też miał problem z ręką ale po praktykach w Anglii i te lasery pomogły
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka rodziła na Staszica i jutro albo w poniedziałek będe sie z nią widzieć to podpytam jak tam jest no chyba ze któraś wizażanka tam rodziła ![]() Cytat:
dobrze ze jutro mam wolne a za zdrowie mąża trzymam kciuki i ja
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
hej a już w Lublinie - wymęczyły mnie te podróże.
Sorki jodie że nie dałam rady się spotkać, ale po prostu padłam jak tylko weszlam do pokoju hotelowego a musiałam rano wstać bo na 8 musiałam być już w Łańcucie. Napisalyście tyle że nie pamiętam co kimu miałam napisać... Annabel - tak się właśnie zastanawiałam czy nie obawiasz się zazdrości o nowego członka rodziny bo dzieci różnie reagują, ale widze że edukacja już zaczęta - tak trzymać. Podziwiam Cię bardzo jak sobie dajesz radę, 2 dzieci, kolejne w drodze i jeszcze studia - dzielna kobieta jesteś!!! Tola - zdrówka dla mamy Miss - zdrówka dla męża Malpka - Yoolia chyba na staszica rodziła Idygo - jak czytałam Twojego posta to jakbym o swoim mężu czytałam - on też na wszystko ma czas tylko nie na to zeby w domu pomóc. Od marca prosze go o kilka prostych rzeczy a on to zawsze przekłada - już nie mam do niego siły - znowu rano była o to awantura -ufff - dobrze że chociaz Twój się zreflektował bo mój raczej nie widzi problemu... Nizapominajkę możena ustawić żeby wysyłała wiadomość 1 dzień przed urodzinami. |
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Wiecie co - ludzie to nie mają rozumu w ogóle. Pracuję w firmie kurierskiej i właśnie kolega z magazynu przyszedł i mówi, że ktoś przesłał 3 paczki, które są przemoczone i karton się rozwala. Okazało się, że w środku są ryby (karpie, jesiotry i coś jeszcze) tylko w folii z wodą. Ryby przegryzły tą folię i oczywiście pozdychały ![]() Dodam jeszcze, że nie możemy przewozić żywych (martwych też) zwierząt ![]() Grrr masakra - i teraz mamy problem, bo to miało iść do badania na jakieś choroby do Instytutu Weterynaryjnego w Puławach - i nikt nie pomyślał, że nie dożyją te rybki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

mam nadzieję, że mąż wyzdrowieje.
się razem od
....
No i pewnie jakiś dokupię - generalnie chciałabym żeby w kazdej chwili coś u nie kwitło (a to jedyne kwiaty doniczkowe kwitnące jakie znoszę) więc zamierzam kupowac nowy jak stary będzie kończył kwitnienie. Myśłe że w ten sposób trafię w rożne ich pory kwitnienia i zawsze będzie co podziwiać. Chociaż sądząc po Twojej kolekcji one ciągle kwitną

Zapomniałam się zapytać lekarza...

)oraz to, że padam ze zmęczenia. A tu nie ma jak odpoczywać, bo zaraz Mała chce się bawić, z Młodym trzeba lekcje odrabiać i cała masa innych rzeczy do zrobienia... Strach pomyśleć, co to będzie jak się dzidziuś urodzi

05.07.2008 

w pracy