Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 15:32   #4381
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was słonka
Dzisiaj na szczęście chłodniejszy dzień! Ach Jutro prawdopodobnie pojadę na weekend do Żywca
chłodniejszy? Ty chyba w jakiś innych Katowicach mieszkasz
teraz to może i chłodniej jest ale z rana masakriś

ale fajnie z tym weekendem

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ewusia Ty zawsze tak mądrze piszesz, nie wiem ale mi bardzo Twoje słowa pomagają Ja juz bym chciała mieć to za sobą, to takie smutne , ze nagle ludzie, którzy wiedzą o Tobie wszytko sie oddalaja, najblizsza osoba staje sie obca.

może i mądrze, na pewno z doświadczenia łatwo sie pisze jak się ma do sprawy już dystans, ale za każdym razem jak kogoś tracę to przeżywam to tam samo mocno mimo że to już było
Cytat:
Lużna relacja bez przywiązywania.....Jej dla mnie to jest dość trudne-moze dlatego ze mieszkamy obok siebie, i to dla mnie takie dziwne ze nie mozemy się spotkac-ja oczywiście nie mowie zeby od rana do wieczora ze sobą siedzieć, ale spotykanie sie raz na dwa tygodnie, albo i rzadziej z tak bliską mi osobą, ech chciałabym się tak przestawić ale nie umiem, strasznie mi z tym cięzko.Tak długo walczyłam o to zeby było jak dawniej ale czuje normalnie ze nic z tego nie będzie....czuje to po kościach, juz bym chciała zeby się jakas dszkoła zaczła, zebym wyjechała na studia, bo te wakacje to straszne beda.....chyba.
Ja mu mówiłam-mozliwe ze to sa nasze ostatnie wakacje, chciałabym je spędzac z Toba, bo potem nie wiadomo jak się nam potem zycie potoczy...no i?? No i nic...jemu wystarcza jeden sms na dzien....jeszcze napisany przeze mnie, strasznie mi smutno z tego powodu...
rozumiem Cię zupełnie , bo też sobie wielu rzeczy nie wyobrażałam... ale takie jest życie niestety mnie sie tak potoczyło że z przyjaciółkami się kłóciłam, z TŻ-ami rozstawałam (nawet po latach spędzonych razem) i wtedy ktoś kto był dla mnie całym światem stawał się z dnia na dzień praktycznie obcy.. trudne to jest, ale czas leczy rany i później wspomina się już tylko z większym lub mniejszym sentymentem

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

zamieszczaj !
oj tak !!

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

ale macie jazdy na tej uczelni, wspolczuje i mam nadzieje, ze we wtorek juz wszystko pojdzie zgodnie z planem...
amen chociaż nie nastawiam się zbytnio, po co się znowu rozczarowywać
Cytat:
uuuuuuu... ale wiesz, plastikowe sztućce sa fajne Dzis nawet widzialam w sklepie taka promocje: kupujesz 3gorące kubki Knorra i łyżeczka gratis
muszę koniecznie nabyć
Cytat:
chcialabym miec takie ciagoty gdy sie wkurze... Niestety u mnie zawsze to konczy sie na nic-nie-robieniu :P
a ja wysprzątałam, a co nawet lodówkę umyłam bo syf już był w niej niemożliwy
Cytat:
jaka to impreza bo pewnie nie doczytalam <gapa>
chyba nie pisała dokładnie nawet urodziny kumpeli i jak zwykle będą hucznie obchodzone, jak zawsze gdy któraś z NAS ma urodziny ^^
oczywiście impreza odbywa się u mnie, czyli w centrum imprezowania

Cytat:

Buuu...trochę mi dziś źle. Poproszę o pozytywne fluidy

\

posłane

Cytat:
Muszę pocieszyc kuzyna bo pisze ze sie mu beczec che-nie dostał się do swojego wymarzonego liceum, ale ma szanse w drugiej rekrutacji.
biedak ... pocieszaj koniecznie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaa! jade po TZ-a rano! tzn tak na 80%! aaaaaaaaaa!
a na bóstwo sie robic nie muszę ja anwet słodko wyglądam po wstaniu z wyrka
Sylwia, rozwalasz mnie swoimi tekstami

jak już wspomniałam posprzątałam no i tyle się zmieniło w moim życiu

a i jeszcze sie dowiedziałam ze TŻ zaliczył całą sesję teraz nie podejrzewałabym go o to przerąbane teraz będzie miał ze mną , jak ja cały wrzesień mam zajęty ale cieszę się of kors żeby nie było

idę poczytać chyba... jakiś dziwny ten piątek, nigdzie nie wychodzę? ale trzeba zachować siły na jutro ^^

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 15:41   #4382
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewuś - czasem sama ze swoich tekstów się smieję Że Bóg taką kobiete stworzył to po prostu aż się dziwię ^^ I do tego jaką skromną

TŻ jedzie na 100% dzisiaj, jutro o 7:45 jestem w Katowicach i lece po niego na dworzec ^^ Ahhh.. chce już jutro, a tu ejszcze tyle dzisiejszego dnia

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:15   #4383
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Mercy - ano musimy się podlać co do lekarza to nooo o Jezu.. ja nie chcę spowrotem Meridii buuu
Ewuś - nieźle z tym egz...

Kategorycznie nie lubię lata i basta

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 16:15   #4384
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Ewuś - czasem sama ze swoich tekstów się smieję Że Bóg taką kobiete stworzył to po prostu aż się dziwię ^^ I do tego jaką skromną

TŻ jedzie na 100% dzisiaj, jutro o 7:45 jestem w Katowicach i lece po niego na dworzec ^^ Ahhh.. chce już jutro, a tu ejszcze tyle dzisiejszego dnia
Nefre nie mdlej mi tu z wrażenia hihihi ale sie cieszy hihihi

Ewusia
uwielbiam Cię-te Twoje słowa daja mi taką jakas siłe, ze juz ten smutek jest mniejszy-chyba muszę te posty wydrukowac i na scianie powiesićNie no dziękuję Ci bardzo

Ciekawe jak tam Tamuś?
Stary 2008-06-27, 16:37   #4385
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

No i dupa , ze tak powiem - wszytskie bilety na dzisiaj wykupione - to pozostaje mi zcekac do jutra do 15:50 ;(

Stary 2008-06-27, 17:02   #4386
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
No i dupa , ze tak powiem - wszytskie bilety na dzisiaj wykupione - to pozostaje mi zcekac do jutra do 15:50 ;(

No nie!!nie mów!

edit: ale przynajmniej się wyspisz rano i wyszykujesz, a moze upieczesz ciasto TZ?
Stary 2008-06-27, 17:14   #4387
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

edit: ale przynajmniej się wyspisz rano i wyszykujesz, a moze upieczesz ciasto TZ?
właśnie, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ciasto, super pomysł aż dziwne, bo to Mercy wymyśliła ( )

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 17:33   #4388
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
właśnie, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ciasto, super pomysł aż dziwne, bo to Mercy wymyśliła ( )

łohohohoho a Ty a TYwiem ze to specjalnie i wiem ze jestes pełna podziwu dla mojej inwencji twórczej
Stary 2008-06-27, 17:52   #4389
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamuś - ... nie zamartwiaj się,widocznie nie jest Ciebie warta ...

Cytat:
Jej Tamo!!! Jak ja dobrze wiem co Ty teraz czujesz, bardzo dobrze....i powiem Ci ze nie warto walczyc o to-bo to będzie tylko przedłuzanie-ona nie chce i nikt jej nie zmusi-woli inne toarzystwo więc proszę bardzo droga wolna.....wiem jakie to boli kiedy Ty zawsze byłaś przy niej w złych chwilach a ona miała cie gdzies jak jej potrzebowałas...Nie rozumiem czemu są tacy ludzie?Ty im dajesz wszysystko a oni nic...Jak by nie miała innego towarzystwa to zaraz przybiegła by do Ciebie-bo Ty jestes tak jakby na zapas.....w złych chwilach kiedy ona czuje się samotna..
Nie warto o o to walczyć....-powiedział ta, która walczy.....No aale skutkow dobrych z tej walki nie ma.....więc z własnego doświadczenia mówie Ci odpusc

Cytat:
Tamuś, kochanie nasze... Łatwo napisac, ale.. proszę, nie przejmuj się. Sama widzisz, że ona nie była warta tej przyjaźni.. Ty się poświęcałaś, a ona? Ona chyba trochę zbyt płytko rozumie definicję przyjaźni. Popatrz na to z innej strony - lepiej jak teraz się to stało nizby później miała wykręcić jakiś gorszy numer. I masz rację - przyjaciół się nie ma, są tylko dobrzy znajomi. Najlepiej olac, nie psiac jej nic, nie wyzywać - bo po co zniżać się do poziomu głupca? On zawsze pokona doświadczeniem...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Tamo a może jeszcze warto coś zrobić dla ratowania przyjaźni...? Jak w każdym związku i w przyjaźni są wzloty i upadki. Może tak szczera rozmowa w cztery oczy? Nie pośrednio przez różne komunikatory, gdzie swoją drogą różni ludzie różne słowa mogą inaczej odebrać, źle zinterpretować, a intencje osoby piszącej mogą być różne Ja sama miałam taką sytuację z przyjaciółką - zwykłe, banalne smsy - napisałam coś, ona pomyślała coś takiego, że w życiu sama bym na to nie wpadła, potem już posypały się coraz ostrze smsy, a w konsekwencji po szczerej rozmowie okazało się, że tak naprawdę nie było się o co gniewać, bo ja miałam co innego na myśli, ona co innego... i jak by nie patrzeć takie wydarzenia wzmacniają przyjaźń i teraz się tylko z tego śmiejemy Inna sprawa, że ja sobie nie wyobrażam non stop przesiadywać u przyjaciółki i odwrotnie i tylko z nią wszędzie chodzić, spotykamy się raz na miesiąc, czasem rzadziej (jak ostatnio - nie widziałyśmy się z pół roku), czasem częściej, ale zauważyłam, że mi to zupełnie odpowiada, bo mam też innych znajomych i nie mogę poświęcać tyle czasu tylko jednej osobie, no i nawet nie chce

Nawet jeżeli czujesz, że to koniec Waszej przyjaźni, mimo wszystko chciałabym na Twoim miejscu wiedzieć co ona rozumiała przez te słowa, które napisała i pogadałabym z nią na żywo. W koncu chyba Ci to się należy po tylu "wspólnych" latach.

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Tamuś nie prejmuj sie taka przyjaciółka to nie przyjaciółka

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Tamo, jest mi naprawdę przykro, bo wiem co przeżywasz Ale ja od razu zwątpiłam w rzekomą "przyjaźń" z jej strony, po tym jak potraktowała Twoje urodziny. Ja mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty. Mamy więc podobne problemy (tu uwzględniam też ED...;>) Zobacz jak pasujemy do siebie Może to ja zostanę Twoją Najwspanialszą Siostrą? Tamuś, główka do góry Po co miałabyś tkwić w takim czymś? Przynajmniej wiesz już jaką jest osobą - nie wartą Ciebie i łez jakie przez nią uroniłaś. Napewno spotkasz wielu wartościowych ludzi - prawdziwego przyjaciela (chociaż przyjaźni prawdziwej nie doświadczyłam, ale może takowa istnieje) i... oczywiście TŻ! I tego Ci życzę I przypomnę jeszcze raz, że prześliczna z Ciebie dziewczyna Cudo
Haa jestem zaaa Kochana A ! I wcale nie jestem śliczna W przeciwienstwie do Ciebie

Cytat:
Tamuś nie wiem, co Ci napisać, przeżywałam kiedyś coś podobnego i wiem jak to boli - płakałam przez tydzień, to był dni wyjęte z życiorysu. Potem stopniowo czas zabliźniał rany

ona się zmieniła, tak? nie wiem, czy warto się starać by ratować tę przyjaźń, bo ona pewnie i tak będzie głucha na Twoje argumenty a głupio tak powiedzieć: "a nie pamiętasz jak ja do Ciebie przyjechałam, kiedy miałaś kłopot?!"
ale nie wątp w przyjaźń, bo ona naprawdę istnieje, trzeba tylko trafić na opowiedniego człowieka

Cytat:
echhhh.... faktycznie przykra sytuacja bardzo... Myślę, że powinnaś jednak z nią pogadać żeby nie było między Wami żadnych niedomówień. Szczera rozmowa w 4 oczy jest ważna, niezależnie od tego jak się skończy

Tak czy inaczej wydaje mi się, że "przyjaciółka" nie jest Ciebie warta... Może za jakiś czas się "ocknie" i zda sobie sprawę z tego, że Cię zwyczajnie olała...?
Przykro mi bardzo bo wiem, że jest Ci ciężko... Ale trzymaj się, jesteśmy z Tobą, masz tu wirtualne buzi na pocieszenie...
<staje na głowie i wysyła mega pozytywne fluidy>

Cytat:
Jabłuszko - <Sylwia siada w pozycji kwiatu lotosu, robi zeza i wykrzywia ręce> Dobre fluidy już lecą xD

Cytat:
Ciekawe jak tam Tamuś?
Mercusiu Kochana jestem i już piszę...

Po pierwsze to naprawde bardzo szczerze chciałabym Wam powiedzieć, że jesteście naprawde bardzo Kochane i dziękuje Wam za wszelkie słowa wsparcia i rady. Reasumując tę całą sprawę: Sytuacja taka dziwna między mną, a moją przyjaciółką psuje sie już od pewngo czasu, ale w sumie spotykając się staramy się omijać tę sytuację milczeniem. Kiedyś próbowalam zacząć ten temat, a ona zbyla mnie, że się mylę i ona traktuje mnie jak przyjaciółke, a to, że woli spedzać czas z chłopakiem to normalne albo milczała ze spuszczoną głową. Z tego wynika, że nawet nie mam co zaczynać z nią tego tematu, bo ona i tak mnie zbędzie lub uda, ze wszystko jest ok. Cała ta sytuacja jest strasznie przygnębiająca, bo ona jest moją kuzynką bardzo bliską i OD ZAWSZE byłyśmy dwie: Patrycja i Monika, ludzie tak nas kojarzyli, jako papużki nierozłączki, zakochane w sobie, a teraz...

Byłam na spacerze, a właściwie poszłam sobie na małe zakupy spożywcze. Pogoda byla piękna, ale niestety teraz zaczeło padać i co chwilę musze wyłączać internet Bo grzmi.
Cały czas rozwiązuje testy, bo w poniedziałek pierwszy egzamin

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie dobre słowa. Ciesze się, że jestescie...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 18:06   #4390
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Mercusiu Kochana jestem i już piszę...

Po pierwsze to naprawde bardzo szczerze chciałabym Wam powiedzieć, że jesteście naprawde bardzo Kochane i dziękuje Wam za wszelkie słowa wsparcia i rady. Reasumując tę całą sprawę: Sytuacja taka dziwna między mną, a moją przyjaciółką psuje sie już od pewngo czasu, ale w sumie spotykając się staramy się omijać tę sytuację milczeniem. Kiedyś próbowalam zacząć ten temat, a ona zbyla mnie, że się mylę i ona traktuje mnie jak przyjaciółke, a to, że woli spedzać czas z chłopakiem to normalne albo milczała ze spuszczoną głową. Z tego wynika, że nawet nie mam co zaczynać z nią tego tematu, bo ona i tak mnie zbędzie lub uda, ze wszystko jest ok. Cała ta sytuacja jest strasznie przygnębiająca, bo ona jest moją kuzynką bardzo bliską i OD ZAWSZE byłyśmy dwie: Patrycja i Monika, ludzie tak nas kojarzyli, jako papużki nierozłączki, zakochane w sobie, a teraz...

Byłam na spacerze, a właściwie poszłam sobie na małe zakupy spożywcze. Pogoda byla piękna, ale niestety teraz zaczeło padać i co chwilę musze wyłączać internet Bo grzmi.
Cały czas rozwiązuje testy, bo w poniedziałek pierwszy egzamin

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie dobre słowa. Ciesze się, że jestescie...
Tamuś- doskonale wszystko rozumiem,....ale wiesz trzeba to przetrwać, przeboleć i isc dalej-moze ona kiedys zrozumie ze popełłniła bład i ze straciła najlepsza przyjaciółke, może zrozuzumieja kiedyś...

Miło wiedziec ze są na świecie tacy ludzie jak Wy- ja też się ciesze ze jesteście i ze tu w ogole trafiłam
Stary 2008-06-27, 18:17   #4391
schism_
Zadomowienie

Huh,przestało grzmieć,wreszcie dorwałam się do komputera ; D

Z ojcem nie mieszkamy od kilkunastu lat, zawsze ważniejsze były dla niego kochanki i imprezki Generalnie przywykłam do tego i trzymałam spory dystans, w ostatnich tygodniach wydało mi się ,że trochę zmienił swój stosunek względem mnie,zaczął się troszczyć,myślałam,że poprawimy relacje aż wyszło szydło z worka Cóż będę musiała zapomnieć i definitywnie odciąć się emocjonalnie od tego 'człowieka',w kwestii wahań nastrojów (tsaa pieprzone poczucie marazmu i stagnacji...o_O),autodest rukcji et.c zdecydowałam się na wizytę u psychologa. Słyszałam o jakichś młodych,miłych babkach w poradni w centrum miasta i to państwowo,toteż w przyszłym tygodniu nie omieszkam skorzystać.
Póki co planuje w weekend wypad na Wanted z Angeliną Jolie , co jak co,ale uwielbiam tę aktorkę,(także pod względem fizycznym... ;P ^^)

Mhmm ,powizażuję,surfuję ,następnie coś w tv i w seeen. (zaiste miła odmiana )

Pa
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 18:54   #4392
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Z ojcem nie mieszkamy od kilkunastu lat, zawsze ważniejsze były dla niego kochanki i imprezki Generalnie przywykłam do tego i trzymałam spory dystans, w ostatnich tygodniach wydało mi się ,że trochę zmienił swój stosunek względem mnie,zaczął się troszczyć,myślałam,że poprawimy relacje aż wyszło szydło z worka Cóż będę musiała zapomnieć i definitywnie odciąć się emocjonalnie od tego 'człowieka',w kwestii wahań nastrojów (tsaa pieprzone poczucie marazmu i stagnacji...o_O),autodest rukcji et.c zdecydowałam się na wizytę u psychologa. Słyszałam o jakichś młodych,miłych babkach w poradni w centrum miasta i to państwowo,toteż w przyszłym tygodniu nie omieszkam skorzystać.
Póki co planuje w weekend wypad na Wanted z Angeliną Jolie , co jak co,ale uwielbiam tę aktorkę,(także pod względem fizycznym... ;P ^^)

Pa
idź do psychologa jeśli tego potrzebujesz. Właśnie miałam cię zapytać czy lubisz Angeline Jolie xD

Wróciłam z zakupów i omal się nie popłakałam ile rachunek wyszedł co tam że mama płaciła ale wyrzuty miałam. A wcześniej na pocieszenie kupiłam sobie pudło lodów adwokatowych na pocieszenie i nie zawaham się go jutro otworzyć
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 19:51   #4393
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej laleczki!

wlasnie wrocilam z KFC i popijam szampana podziwiajac pieeekna kuchnie dziewczyny, ile TZ dzis zrobil to szok!! caly czas mi mowil,ze pare desek polozyl tylko i ze w domu syf i duzo sprzatania wiec mailam troche mieszane uczucia, a tu wchodze do domu a tam cala podloga polozona!! i posprzatane i listwy przy szafkach tez polozone! pieeeeknie! kupilismy kafelki i jutro juz calkiem bedzie pieknie jak kupie tapete na 1 sciane i roletki jakies ladne

zycze wam przemilego wieczorka
Stary 2008-06-27, 19:58   #4394
anniaa

Witam
jestem padnieta
. boze co za ludzie mieszkaja na tej ziemi. inna pracownica ta nowa stoi a ja robiłam wczesniej Mc flurry i wybuchło bo chciałam byc dobra i nawaliłam tego pełno i kierownik sie pyta jej czemu nic nie robi a ona bo Ania znowu ubrudziła a ja tak na nia patrze ee czemu kłamiesz ? przeciez kubków juz nie ma i zawołałas aby przynieśli a ona na to bo tak ładniej brzmi ona jest okropna wszyscy jej nie lubia bo takie teksty daje, nic nie umie zapamietac . dzisiaj tekstem ze ona nie moze mopowac mocniej bo Bóg stworzył ja jako bardzo delikatna kobiete i ona nie umie mocniej my tylko wszyscy stoimy i sie lejemy.

Ewus jak byłam na weselu to jak poszłam z kumplem na spacer to sie zgubilismy bo ja prowadziłam a oboje bylismt nie z tamtych okolic ty to moze to ty byłas tym chłopakiem i teraz masz takie piekne sny przyznawaj sie :P

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 20:05   #4395
agness51
Zakorzenienie

TŻ-et niedawno pojechał ode mnie i jutro o 5.30 już jedzie ...
wybaczcie,ale mam podły nastrój ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 20:06   #4396
anniaa

Cytat:
TŻ-et niedawno pojechał ode mnie i jutro o 5.30 już jedzie ...
wybaczcie,ale mam podły nastrój ...

oj Agus dasz rade ,2 tyg szybko przeminie
moj tez wyjechał i smutnawo mi bez niego ale piszemy duzo sms.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-06-27, 20:07   #4397
agness51
Zakorzenienie

Aniu - ja nawet nie wiem,czy cokolwiek będę mogła napisać,bo on jedzie na Słowację i nie wiem czy ma roaming czy coś takiego ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-06-27, 20:11   #4398
anniaa

Cytat:
Aniu - ja nawet nie wiem,czy cokolwiek będę mogła napisać,bo on jedzie na Słowację i nie wiem czy ma roaming czy coś takiego ...
ojoj , trzeba byc dobrej nadziejii ze ma

własnie kuzyn sie pyta kiedy przyjeźdzam a ja co steskniłes sie za mna a on a bo P(koles w wesela) pyta kiedy przyjeźdzasz

Stary 2008-06-27, 20:14   #4399
agness51
Zakorzenienie

Aniu - mam nadzieję

i co,kiedy przyjedziesz ?

PS. Chyba zacznę chodzić wcześniej spać,żeby 2 tyg minęły szybciej ... ^^^

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 20:17   #4400
anniaa

Cytat:
Aniu - mam nadzieję

i co,kiedy przyjedziesz ?

PS. Chyba zacznę chodzić wcześniej spać,żeby 2 tyg minęły szybciej ... ^^^
ja wyjeźdzam 1 sieprnia
hehe o i do tego całymi dnimi badz czyms zajeta i szybko minie czas

Stary 2008-06-27, 20:20   #4401
agness51
Zakorzenienie

Aniu - to jest myśl

Stary 2008-06-27, 20:23   #4402
anniaa

Cytat:
Aniu - to jest myśl
hehe ja zawsze ładnie mysle

Stary 2008-06-27, 20:25   #4403
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Pa
bardzo dobra decyzja z tym psychologiem, po co masz się dalej męczyć i np samookaleczać. No i właśnie on/ona pomoze Ci się odciąć emocjonalnie od ojca.

Noo, Jolie jest sexy

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej laleczki!

wlasnie wrocilam z KFC i popijam szampana podziwiajac pieeekna kuchnie dziewczyny, ile TZ dzis zrobil to szok!! caly czas mi mowil,ze pare desek polozyl tylko i ze w domu syf i duzo sprzatania wiec mailam troche mieszane uczucia, a tu wchodze do domu a tam cala podloga polozona!! i posprzatane i listwy przy szafkach tez polozone! pieeeeknie! kupilismy kafelki i jutro juz calkiem bedzie pieknie jak kupie tapete na 1 sciane i roletki jakies ladne

zycze wam przemilego wieczorka
o kurczę, ale niespodzianka musisz mieć super tża!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-27, 20:27   #4404
agness51
Zakorzenienie

Agolku - wiesz co Ci powiem kochana? chciałabym żyć w przyszłości ze swoim TŻ-tem tak fajnie jak Ty ze swoim po prostu jak czytam Twoje posty do od razu bije z nich taki optymizm,że tylko pozazdrościć ^^

Aniu - no,nie zaprzeczę .

Stary 2008-06-27, 20:28   #4405
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agness - ja wlasnie dzisiaj ide szybciej spac, aby dzien mi zleciał i jutro ebde długo lezala w łożu, bo tez musi syzbko zleciec do tej 15;50

Stary 2008-06-27, 20:30   #4406
anniaa

ha a ja jutro bede robic wszystko aby do godz 15 czas leciał baaaardzo powoli

Stary 2008-06-27, 20:33   #4407
agness51
Zakorzenienie

Nefre - tak zacznę robić muszę mieć zajęcie w dzień,a potem będę szybciej szła spać a jak już TŻ będzie wracał,to chyba w dzień przed pójdę spać o 19

Aniu - jakiś konkretny powód ?

Stary 2008-06-27, 20:36   #4408
anniaa

Cytat:
Nefre - tak zacznę robić muszę mieć zajęcie w dzień,a potem będę szybciej szła spać a jak już TŻ będzie wracał,to chyba w dzień przed pójdę spać o 19

Aniu - jakiś konkretny powód ?
noo na 15 praca. a jutro weekend bedzie duzo ludzi szczególnie po południu i zas pewnie jakies marudy przyjda ah

Stary 2008-06-27, 20:39   #4409
agness51
Zakorzenienie

Aniu - współczuję,a mogę wiedzieć ile zarabiasz pracując w McDonaldzie ?

Stary 2008-06-27, 20:42   #4410
anniaa

Cytat:
Aniu - współczuję,a mogę wiedzieć ile zarabiasz pracując w McDonaldzie ?
stawke mam 8,50 zł brutto a ze ja młodociana to mam niższy podatek . plus dawaja jeszcze za cos tam kase. sama nigdy nie wiem ile dostane bo nie umiem tego obliczyc a za czerwiec nie odliczaja mi poddatku mialam nadgodzine jadna ah ciekawa jestem ile dostane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości