![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
ufff jakos przezylismy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-05 o 13:50 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki a ja mam takie pytanko. Jak u Was z zapisami do fryzjera? Ja biorę ślub w sierpniu i już chciałam zaklepać sobie termin ale w salonach mi powiedzieli że zapisay dopiero kwiecień, maj a w niektórych nawet czerwiec. Jakby tego było mało to nawet nie wiadomo czy moja wymarzona fryzjerka będzie pracować bo to sezon urlopowy.
U Was też takie problemy z zapisami? Bo ja już powoli wymiękam i śni mi się po nocach że sama będę się czesała ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a z tym wieczorem panieńskim to jest tak, ze "biora w nim udzial" przyjaciolki itp., ktore pozniej beda na slubie i weselu? Ja bym bardzo chciala miec taki wieczor, ale ponoc organizuje to swiadkowa, a ja nie wiem czy ma zamiar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki co do piosenki na pierwszy taniec to ja myslalam o kawalku Kindla "Z kims takim jak ty", wiem ze to jest moze troszke oklepane ale strasznie mi sie podoba,a na dodatek to amm takie marzenie zeby kawalek tej piosenki zaspiewac, oczywiscie z akompaniamentem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
do fryzjera to ja sie zapisalam juz w styczniu i panie mi nawet w salonie powiedzialy ze dobrze robie zapisujac sie wczesniej bo moge sobe dobrac godzine taka jak mi odpowiada w tym pieknym dniu...moze lepiej tupnac nozka i powiedziec nie w kwietniu czy w maju przyjde sie zapisac tylko prosze mnie teraz wpisac i basta
![]() jesli chodzi o pierwszy taniec to cos tam trzeba bedzie wybraac ale jak zobaczylam ze ktoras z was mysli o METALLICA,,NOTHING ELSE MATTERS"TO SIE UCIESZYLAM....dlaczego?bo sobie pomyslelismy ze po odtanczeniu pierwszego tanca zatyanczymy do tego......bedzie?czy za duzo kombinuje? jeszcze mam jedno pytanie-jakie polecacie pudry do twarzy na tenm dzien i tusze do rzes-bowiem musza z nami byc dlugo dlugo na twazry a ja znawca nijaki kosmetykow nie wiem wiec prosze o rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
victoriaaa w tej piosence slowa sa ladne
![]() ![]() Toverku ja kupilam ostatnio tusz Max Factor Masterpiece Max i jest najlepszy ajki do tej pory mialam, wiec ja polecam wlasnie ten tusz, ale dziewczyny pewnie beda mialy swoje typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mi wczoraj na wizażu dziewczyny polecały Max Factora 2000 Calorie podobno super pogrubia, też wydłuża i daje (podobno) efekt sztucznych rzęs.
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Teraz tak sobie pomyślałam, może będzie lepiej jak się zabezpieczysz na wypadek odmowy. Może znajdź awaryjny, polecony salon fryzjerski umów się na wizytę, jeśli ta dziewczyna jednak będzie chętna na zrobienie fryca to wtedy odwoła się termin w salonie.
![]() ![]()
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chcesz malować się sama, to możesz wypróbować puder fixujący lub spray fixujący (ale do sprayu i tak używa się wcześniej jakiegoś pudru, najlepiej sypkiego). Są to kosmetyki, które zdecydowanie przedłużają trwałość makijażu. Ja sama nie próbowałam jeszcze żadnego (mam zamiar kupić albo taki puder, albo spray), ale moja siostra była takim pudrem pomalowana na swoim ślubie (przez profesjonalną makijażystkę) i wszystko świetnie sie trzymało ![]() Polecam także wypróbować bazę pod podkład, np. Sephory (sama używam - jest świetna!) albo Lumene. Podkład zdecydowanie lepiej się trzyma. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() natomiast jestem zapisana u kwiaciarki na robienie bukiety ślubnego ![]() wyszło to całkiem niechący i z jej inicjatywy, trochę się zdziwiłam, ale jak chciała ..... Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym fryzjerem to jest tak, że nie korzystam z salonów w moim mieście. Jeżdżę najczęściej do Katowic (autobusem, 45 minut w jedną stronę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
w kwestii fryzury też stawiam na naturalność
w kwestii ślubu patrze na siebie przyszłościowo chciałabym wygladać tak, żeby za kilka lat nie śmiać się ze swojego wygladu ![]() poniżej załączam mój bukiet i fryzurę
#4402 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny! Właśnie tak zrobię - po prostu pogadam z moją swiadkowa i razem cos zorganizujemy dla wiekszej grupki "LEJDIS"
![]() Kwestia fryzjera spedza mi sen z powiek. Najnowszy koszmar ślubny (już chyba 5 albo 6): msza ślubna trwa, pan mlody przed oltarzem, a panna mloda czyli JA dopiero sie przebieram w zachrystii ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
Madlen 18 ja znam tę piosenkę Kultu. Fajna jest- zwłaszcza że słowa i muzyka idealnie do siebie pasuja,Jest melodyjna.Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Mój wieczór panieński organizuje świadkowa. Będzie to niespodzianka. Ja jedynie powiedziałam jej, kogo bym chciała na wieczorze i dałam namiary do niektórych dziewczyn, no bo moją świadkowa nie zna wszystkich moich znajomych. A dziś zakupiliśmy z TŻ obrączki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a myślałyście o jakieś torebeczce, w której byłyby np. chusteczki, Wasze kosmetyki do poprawek itp? Miałybyście ją na sali przy sobie czy może w aucie?
To mój kolejny dylemat, bo na pewno będę chciała mieć pod ręką kilka niezbędnych rzeczy i tak sobie dumam ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-05 o 20:30 Powód: połknełam "ch" |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Bedę miała przy sobie małą torebeczkę; 2.Wepchnę swoje gadżety do torebki mamy ![]() A jak te torebki miałyby wygladac,chodzi o coś takiego?
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
![]()
Myślę, że torebeczka to dobry pomysł, ale jak trzymać bukiet i jednocześnie torebkę w drugiej ręce?
Czy wtedy nie mieć już bukietu? Sama nie wiem... ![]()
#4410 |
Zadomowienie
|
Moja bratowa tez miala torebke,ale podczas slubu chyba jej siostra albo mam pilnowaly,a ona korzystała z niej na weselu tylko jak szła do łaziekni,zeby sie poprawic
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.