Wszystko o Avonie 4 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 21:05   #4381
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez ceres86 Pokaż wiadomość
hehe, żebym tylko potrafiła się tam dodzwonić
Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
dziwne.. ja nigdy nie miałam problemów żeby się dodzwonić..
ja też nigdy nie miałam problemów żeby się dodzwonić
a to numer na wszelki wypadek 0 22 878 28 00
można go znaleźć w gazetce "Nova Ty"

jeśli chodzi o wycofywanie tego co najlepsze, to ja słyszałam taką wersję:
jeśli dany produkt się bardzo dobrze sprzedaje w jakimś kraju, to udziałowcy, którzy wykupują akcje i inwestują olbrzymie pieniądze w avon na całym świecie lub tylko w danym kraju zastrzegają sobie, żeby ten produkt był sprzedawany tylko w ich kraju bo to gwarantuje im duży zysk, są na to jakieś kontrakty kilkuletnie i prawdopodobnie dlatego niektóre produkty wracają po dłuższej nieobecności bo zmieniają się pakiety udziałowców. Tak słyszałam ale nie wiem czy to prawda
W Garwolinie pod Warszawą produkują takie kosmetyki, które do nas na rynek nigdy nie trafią tylko rozjeżdżają się po świecie, a szkoda
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 22:36   #4382
Barwinek
Raczkowanie

Hosenko, o jakim wyciskanym błyszczyku pisałaś?! W którym katalogu to cudo jest?

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Byłam w COK, mam "próbki" nowych nowości () postaram się je jutro wkleić w katalogach, zaskoczyły mnie pozytywnie kremowe cienie do powiek z CT
A możesz coś o nich więcej powiedzieć? Są trwałe? Jak wygląda odcień Quartz?

A ten tusz do kresek jest jasnoniebieski czy szafirowy?

Edytowane przez Barwinek
Czas edycji: 2008-10-28 o 22:56 Powód: dopisanie pytania
Barwinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 22:53   #4383
sheryl
szeryfcio

Cytat:
może wprowadzą coś podobnego, albo zmienią opakowanie jak przy Pur Blance choć akurat przy PB zmiana według mnie stanowczo na niekorzyść.. jakoś głupkowato mi się kojarzy ten flakonik
Jezu, ja już nie pamiętam jak ona wyglądała

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
zaraz nasmaruję do nich maila w tej sprawie-niech się tłumaczą
Pewnie nie odpiszą nic konkretnego, jakąś swoją formułkę. Ja kiedyś do nich napisałam, dlaczego wycofali balsamy, takie fajne, itd... A ich odpowiedź: dziękujemy za opinię, weźmiemy to pod uwagę. Przypuszczam, że pracownicy strefy nie znają odpowiedzi na tego typu pytania.

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
jeśli dany produkt się bardzo dobrze sprzedaje w jakimś kraju, to udziałowcy, którzy wykupują akcje i inwestują olbrzymie pieniądze w avon na całym świecie lub tylko w danym kraju zastrzegają sobie, żeby ten produkt był sprzedawany tylko w ich kraju bo to gwarantuje im duży zysk, są na to jakieś kontrakty kilkuletnie i prawdopodobnie dlatego niektóre produkty wracają po dłuższej nieobecności bo zmieniają się pakiety udziałowców. Tak słyszałam ale nie wiem czy to prawda
W Garwolinie pod Warszawą produkują takie kosmetyki, które do nas na rynek nigdy nie trafią tylko rozjeżdżają się po świecie, a szkoda
Też już gdzieś słyszałam podobne teorie i też myślę, że na to jakie kosmetyki mamy w katalogu a jakie wycofują nie ma wpływu ich powodzenie, popyt na nie. Tym rządzą jakieś "wyższe siły"
Stary 2008-10-28, 23:05   #4384
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Też już gdzieś słyszałam podobne teorie i też myślę, że na to jakie kosmetyki mamy w katalogu a jakie wycofują nie ma wpływu ich powodzenie, popyt na nie. Tym rządzą jakieś "wyższe siły"
niestety tak.
szkoda, że w każdym kraju nie ma takich samych kosmetyków i katalogów, przynajmniej niczego byśmy nie zazdrościły
Stary 2008-10-29, 05:29   #4385
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda, ze te produkowane do innych krajow dziwnym trafem nie "wypadaja" z ciezarowek.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 06:51   #4386
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barwinek Pokaż wiadomość
Hosenko, o jakim wyciskanym błyszczyku pisałaś?! W którym katalogu to cudo jest?
Ten błyszczyk jest chyba od 16 katalogu. Są 3 kolory: srebrny (tak wyglada w katalogu, a w rzeczywiscie to bezbarwny z kolorym brokatem), złoty (bezbarwny z lekką złotawą poświątą + drobinki) i ten różowy - daje kolor i ma delikatne drobinki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 08:09   #4387
MaT
Wtajemniczenie

Czy ktoś kupował w COK jakieś kosmetyki z Gorącej 5 i jak one zostały na Waszym końcie zaksięgowane ?
Mam na myśli, czy policzono je do bazy zamówienia, a także do kwoty kwalifikacyjnej Klubu Róży
Pytam dlatego, że na maila ze strefy dostałam taką odpowiedź:
Gorąca 5 jest ofertą, która nie wlicza się do wartości zakupów, nie ma z niej opustu nie wlicza się do kwoty kwalifikacyjnej Klubu Róży.
Oczywiście na zwrotnego maila, gdzie załączyłam plik Gorącej 5 ściągnięty ze strefy, ponownie dostałam formułkę:
Informujemy, że jedynym kanałem kontaktu mailowego jest Strefa
Konsultantki.
Jeśli chcesz otrzymać odpowiedź na zadane pytanie, zaloguj się w Strefie
Konsultantki i skorzystaj z opcji Skontaktuj się z nami. Dzięki tej formie
kontaktu otrzymasz odpowiedź w ciągu 48 godzin, na wskazany przez Ciebie
adres mailowy.
Oj, nie lubią mnie tam, nie lubią
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 08:12   #4388
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czy ktoś kupował w COK jakieś kosmetyki z Gorącej 5 i jak one zostały na Waszym końcie zaksięgowane ?
Mam na myśli, czy policzono je do bazy zamówienia, a także do kwoty kwalifikacyjnej Klubu Róży
Pytam dlatego, że na maila ze strefy dostałam taką odpowiedź:
Gorąca 5 jest ofertą, która nie wlicza się do wartości zakupów, nie ma z niej opustu nie wlicza się do kwoty kwalifikacyjnej Klubu Róży.
Oczywiście na zwrotnego maila, gdzie załączyłam plik Gorącej 5 ściągnięty ze strefy, ponownie dostałam formułkę:
Informujemy, że jedynym kanałem kontaktu mailowego jest Strefa
Konsultantki.
Jeśli chcesz otrzymać odpowiedź na zadane pytanie, zaloguj się w Strefie
Konsultantki i skorzystaj z opcji Skontaktuj się z nami. Dzięki tej formie
kontaktu otrzymasz odpowiedź w ciągu 48 godzin, na wskazany przez Ciebie
adres mailowy.
Oj, nie lubią mnie tam, nie lubią
Ja kupowałam pare reazy i nie doliczało się do kwoty zamówienia, o czym zreszta zostałam poinformawana przy zakupie.

E tam nie lubią Po prostu trzeba wysłać ze strefy

Instagram

Stary 2008-10-29, 08:46   #4389
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja kupowałam pare reazy i nie doliczało się do kwoty zamówienia, o czym zreszta zostałam poinformawana przy zakupie.

E tam nie lubią Po prostu trzeba wysłać ze strefy
Masz na myśli zakupy z K15, czy w ogóle, bo jeśli to dotyczyło aktualnej oferty, to czemu piszą, że się wlicza, by potem to odkręcać

Ponawiam pytanie, jak mam ze strefy wysłać plik gorącej 5, jak tam nie ma takiej opcji, a oni nawet nie czytają tego co w strefie sami zamieszczają:
W odpowiedzi na Pani mail z dnia 23.10.08 r bardzo dziękujęmy za spostrzeżenia dotyczące informacji zamieszczonych na stronie internetowej o produktach, które nie wliczają się do bazy opustu. W rzeczywistości od katalogu 15/2008 produkty z oferty netto oraz wyprzedażowej oferty specjalnej zwjększają bazę opustu pod warunkiem, że otrzyma je Pani w paczce. Informacje na stronie będą zmienione. Za błędną informację przepraszamy.
Stary 2008-10-29, 09:06   #4390
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Masz na myśli zakupy z K15, czy w ogóle, bo jeśli to dotyczyło aktualnej oferty, to czemu piszą, że się wlicza, by potem to odkręcać

Ponawiam pytanie, jak mam ze strefy wysłać plik gorącej 5, jak tam nie ma takiej opcji, a oni nawet nie czytają tego co w strefie sami zamieszczają:
W odpowiedzi na Pani mail z dnia 23.10.08 r bardzo dziękujęmy za spostrzeżenia dotyczące informacji zamieszczonych na stronie internetowej o produktach, które nie wliczają się do bazy opustu. W rzeczywistości od katalogu 15/2008 produkty z oferty netto oraz wyprzedażowej oferty specjalnej zwjększają bazę opustu pod warunkiem, że otrzyma je Pani w paczce. Informacje na stronie będą zmienione. Za błędną informację przepraszamy.
Po prostu zacytuj to co jest napisane na ofercie i dodaj link do oferty z ich strony: https://www.pl.avon.com/REPSuite/dow...ld/Goraca5.jpg
A może lepiej będzie zadzwonić. Łatwiej będzie wyjaśnić. Ewidentnie nie zrozumieli o co ci chodzi.
W ich odpowiedzi podoba mi się fragment: "zwjększają bazę opustu pod warunkiem, że otrzyma je Pani w paczce"
Więc skoro nie otrzymałaś ich w paczce tylko kupiłaś w cok to opust Ci nie przysługuje ewidentnie.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:02   #4391
L_V
Zakorzenienie

Kobitki kochane, czy któraś z Was widziała już na żywo 5 par kolczyków z Kat 16? (tych sprzedawanych w komplecie). Interesują mnei także kolczyki Gergina (te pokrywane platyną).

Mamo, moje zamówienie z 16-tki to bedzie ponad 200zł
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 10:03   #4392
patusia22
Zakorzenienie

wczoraj złożyłam zamówienie, z podglądu wynika, że w brakach mam
ANEW ZLOTY KREM/OCZY 5ML ze stron z wyprzedażą

dla siebie wybrałam Treselle Seduction oraz sypki cień z wygładzającymi minerałami Russet Rock Shimmer (z uwagi na to, że klientka wybrała jeden produkt za 19,9zł ja będę miała ten cień za 8zł- opust )

teraz rozmyślam, co wybrać za zakup produktów Anew ( spełniałam warunki w poprzednich katalogach, z kat.15 co prawda na razie na kwotę 49zł więc brakuje 15,9zł -czekam na zamówienia na ostatni termin od klientek, o ile żadna nie wybierze nic z tej linii wtedy zamówię coś na prezent imieninowy Mamie)

na chwilę obecną skłaniam się ku tej nowości Anew
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:04   #4393
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Mam do Was pytanie, regularną dostawę mam w środę, ale zazwyczaj paczkę dostaję we wtorek, i tu jest problem bo we wtorek jestem na uczelni do wieczora i nie ma mnie w domu cały dzień, nastomiast środę mam wolną i nie miałabym problemu z odebraniem paczki. Co będzie jeśli kurier znowu przyjedzie we wtorek i nikogo nie zastanie? przyjedzie jeszcze raz z paczką w środę?
Wiem że może zostawić u sąsiadów, ale nie chciałabym żeby oni ją odbierali bo mogłaby do mnie nie wrócić
Stary 2008-10-29, 10:09   #4394
Ms.Torres
Rozeznanie

czy będą próbki podkładu w pędzlu? zastanawiam się, czy najjasniejsze będą kolory Ivory i Nude no i oczywiście, czy Nude będzie zółtawy a Ivory rózowy, jak to było w musach

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 10:38   #4395
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Kobitki kochane, czy któraś z Was widziała już na żywo 5 par kolczyków z Kat 16? (tych sprzedawanych w komplecie). Interesują mnei także kolczyki Gergina (te pokrywane platyną).

Ooo a cóż to zamawiasz??

Ja swoje zamówienie z K15 okroiłam z 200 zł na trochę ponad 100 - wezmę laser na naczynka, komplet Pamela, szminke z demo, korektor i płatki peelingujace z netto.

Co do kolczyków to widziałam ten zestaw, ale nie przygladałam sie uważniej

Instagram

Stary 2008-10-29, 10:44   #4396
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was pytanie, regularną dostawę mam w środę, ale zazwyczaj paczkę dostaję we wtorek, i tu jest problem bo we wtorek jestem na uczelni do wieczora i nie ma mnie w domu cały dzień, nastomiast środę mam wolną i nie miałabym problemu z odebraniem paczki. Co będzie jeśli kurier znowu przyjedzie we wtorek i nikogo nie zastanie? przyjedzie jeszcze raz z paczką w środę?
Wiem że może zostawić u sąsiadów, ale nie chciałabym żeby oni ją odbierali bo mogłaby do mnie nie wrócić
zawsze najpierw jak nie ma odbiorcy to dzwoni do sąsiadów jeśli żaden sąsiad nie będzie chciał jej wziąć to wtedy odwozi do avonu (w moim przypadku jest to ul. Słowicza w Warszawie - czyli główne centrum tak można to nazwać) i niestety paczkę trzeba odebrać osobiście możesz zadzwonić do firmy transportowej, która rozwozi paczki albo zadzwonić do avonu (chociaż nie wiem czy to nie musi być na piśmie) i powiedzieć, że chcesz żeby ci przywozili w konkretny dzień czyli w środę bo nie chcesz żeby zostawiali u sąsiadów i wtedy jak będzie takie zgłoszenie to firma kurierska przywiezie ci dokładnie w ten dzień.
Niestety ta firma to nie są pracownicy avonu tylko wynajęta firma kurierska i ja np. mieszkam na 3 piętrze bez windy i kiedyś miałam takiego faceta co przychodził do mnie z łaską i niezadowolona miną naszczęsie teraz jest bardzo miły pan.
Stary 2008-10-29, 10:48   #4397
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety ta firma to nie są pracownicy avonu tylko wynajęta firma kurierska
A ktoś tu pisał, że to nie firma kurierska, tylko osoby zatrudnione w Avonie na umowę zlecenie lub o dzieło i ze dostają 1zł od paczki.

Instagram

Stary 2008-10-29, 10:52   #4398
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo a cóż to zamawiasz??

Ja swoje zamówienie z K15 okroiłam z 200 zł na trochę ponad 100 - wezmę laser na naczynka, komplet Pamela, szminke z demo, korektor i płatki peelingujace z netto.

Co do kolczyków to widziałam ten zestaw, ale nie przygladałam sie uważniej

Z 16-tki?

Trochę się nazbierało (wszystko kończy mi się w tym samym momencie)

- kolczyki (te pakowane po 5)
- kolczyki Gerogina
- duuuży szampon 750ml
- płyn do kąpieli
- zel p/prysz - ten nowy, mam nadzieje ze bedzie pachniał zurawiną i przyprawami
- kuracja do włosów + maska (oferta łączona)
- 2 odżywki do włosów
- 2 deo pur blanca
- woda pur blanca
- korzenny krem do stóp + taki sam peeling
- chyba - antystarzeniowy peeling na noc
- no i jeszcze przydałby się balsam i krem do rak.

Będzie ponad 2 stówy jak nic.
Stary 2008-10-29, 10:55   #4399
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
A ktoś tu pisał, że to nie firma kurierska, tylko osoby zatrudnione w Avonie na umowę zlecenie lub o dzieło i ze dostają 1zł od paczki.

Z tego co ja wiem, to to jest firma kurierska

Do mnie zawsze przyjeżdża taki przemiły Pan, najczęściej w piątek i otwieram mu w szlafroku bo szykuję się do wyjścia :P Pan zawsze reaguje tak samo: "ooo, już do spania?"

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 10:59   #4400
andziat
Zakorzenienie

Cytat:

jak ja dzwoniłam, co prawda jakieś pół roku temu, do tej firmy to tak mi pani powiedziała, może coś się teraz zmieniło
jeszcze na mnie nakrzyczała, "że przecież kurier nie ma obowiązku wnoszenia paczki na 3 piętro, robimy to z uprzejmości bo współpracujemy z firma avon, prosze na formularzu zaznaczyc, że dostawa ma być dokładnie pod wskazany adres" to ja się jej zapytałam "czy kurier ma obowiązek dostarczyć paczkę do odbiorcy pod wskazany adres?" powiedziała "tak oczywiście" a jej na to "to niech nie marudzi, że musi wchodzić na 3 piętro bo to jego obowiązek jak sama pani powiedziała" i wchodził, jak go zmienili albo sam juz nie chciał do mnie przyjeżdżać to się skończyły problemy
teraz przyjeżdża bardzo miły pan i jest zawsze w poniedziałek między 12 a 13

poza tym chyba za 1zł od paczki to by się im nie opłacało

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:03
Stary 2008-10-29, 11:00   #4401
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:

5 par kolczyków, wygląda bardzo fajnie jedynie do ty Friday mam trochę zastrzeżenia bo jak już ktoś napisał wyglądają trochę jak plastikowe, ale nie zniechęcam się i też je sobie zamówię bo wyglądają bardzo ładnie,
co do biżuterii Georgina to jest bardzo ładna, elegancka, wygląda jak w katalogu, błyszczy się mocno
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:13   #4402
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Z 16-tki?

Trochę się nazbierało (wszystko kończy mi się w tym samym momencie)

- kolczyki (te pakowane po 5)
- kolczyki Gerogina
- duuuży szampon 750ml
- płyn do kąpieli
- zel p/prysz - ten nowy, mam nadzieje ze bedzie pachniał zurawiną i przyprawami
- kuracja do włosów + maska (oferta łączona)
- 2 odżywki do włosów
- 2 deo pur blanca
- woda pur blanca
- korzenny krem do stóp + taki sam peeling
- chyba - antystarzeniowy peeling na noc
- no i jeszcze przydałby się balsam i krem do rak.

Będzie ponad 2 stówy jak nic.
Oo to rzeczywiscie sporo Ale przynajmniej będzie spokój na jakiś czas

Wąchałam tego Sensesa - wg mnie przebija w nim nuta pomarańczy - kojarzy mi się z żelem YR kóry był cynamonowo-pomarańczowy.

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Z tego co ja wiem, to to jest firma kurierska
Hm no to nie wiem, moze to tez zalezy od okregu - do mnie przyjezdza pan z synem prywatnym samochodem, bez żadnej nazwy firmy kurierskiej

Cytat:
poza tym chyba za 1zł od paczki to by się im nie opłacało
No tak, ale to by była praca "dodatkowa" - nie sa zatrudnienia na umowe o pracę, tylko o dzieło lub zlecenie.

Czy któraś z Was widziała lakier do paznokci Dusky Cherry? Czy on na paznokciach wyglada tak jak na zdjeciu w K15?

Testuję dziś szminkę o diamentowym połysku Rhinstone Rose - bardzo mi sie podoba. U mnie nie widać czerwonego koloru (a tak ktoś pisał wcześniej) lecz soczysty róż. Nałożona na pomadkę ochronną daje delikatniejszy kolor. Podoba mi sie Jutro pora na Nude Glitz lub Pink Diamond, no i jeszcze Juicy Gem nie przetetestowana

Wzieło mnie cos na szminki - dawno nie kupowałam nic do ust wiec teraz sobie odbijam Z Demo wezme kolor Blondcośtam

Instagram

Stary 2008-10-29, 11:14   #4403
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
-wycofują little black dress co za szok, taki popularny zapach, jeden z najlepiej sprzedających się a tu taki klops
jakiś żart !! !! !! najlepiej sprzedająca się perfuma !! !! !!

Moje klientki będą złe mam nadzieję że teoria Ashivy jest prawdziwa i wprowadzą ją w nowym wydaniu albo coś !!

Cytat:
ja też tak miałam (miałam dostać we wtorek a przyjechał w poniedziałek) i odwiózł paczkę spowrotem na słowicza... cholernie mnie to wkurzyło, zadzwoniłam że cały wtorek a kuriera nie było i co to ma być, i zaraz mi DHL jeszcze raz paczkę na ich koszt wysłali jak coś to dzwoń i się kłuć o swoje !!

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:22
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 11:22   #4404
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
jakiś żart !! !! !! najlepiej sprzedająca się perfuma !! !! !!

Moje klientki będą złe mam nadzieję że teoria Ashivy jest prawdziwa i wprowadzą ją w nowym wydaniu albo coś !!

no to klops, ja miałam z tego największy utarg, niektórzy zamawiali w ilościach hurtowych.
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:32   #4405
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
5 par kolczyków, wygląda bardzo fajnie jedynie do ty Friday mam trochę zastrzeżenia bo jak już ktoś napisał wyglądają trochę jak plastikowe, ale nie zniechęcam się i też je sobie zamówię bo wyglądają bardzo ładnie,
co do biżuterii Georgina to jest bardzo ładna, elegancka, wygląda jak w katalogu, błyszczy się mocno
Akurat te Friday to mnie się średnio podobają, ale wszystkie inne - wyglądają super!

Cytat:
Oo to rzeczywiscie sporo Ale przynajmniej będzie spokój na jakiś czas

Wąchałam tego Sensesa - wg mnie przebija w nim nuta pomarańczy - kojarzy mi się z żelem YR kóry był cynamonowo-pomarańczowy.
O, to dobrze się zapowiada. Lubię takie grzańcowe klimaty
Stary 2008-10-29, 11:37   #4406
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

No włąśnie tego się boję że będę musiała odbierać paczkę w COK, wkurzające jest to że mamy ustalony dzień dostaw a i tak przyjeżdżają kiedy chcą tak jakbyśmy miały siedzieć cały tydzień w domu bo może dzisiaj przyjedzie.
kiedyś pisałam do nich na formularzu że proszę o dostawy po godzenie 20, ale zadzwonili do mnie z Avonu że oni nie mają na to wpływu, a teraz jak zamawiam paczki przez internet to już żadnego kontaktu z nimi nie ma.

Edytowane przez madzik87
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:38
madzik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:43   #4407
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
wczoraj złożyłam zamówienie, z podglądu wynika, że w brakach mam
ANEW ZLOTY KREM/OCZY 5ML ze stron z wyprzedażą

teraz rozmyślam, co wybrać za zakup produktów Anew ( spełniałam warunki w poprzednich katalogach, z kat.15 co prawda na razie na kwotę 49zł więc brakuje 15,9zł -czekam na zamówienia na ostatni termin od klientek, o ile żadna nie wybierze nic z tej linii wtedy zamówię coś na prezent imieninowy Mamie)

na chwilę obecną skłaniam się ku tej nowości Anew
Mam ten sam problem.Przez 3 katalogi klientki zamawiały kosmetyki z serii Anew, bo były fajne promocje. A z tego katalogu lipa. Szkoda mi stracić udział w tym konkursie przez brak zamowienia w tym 1 katalogu. Jeszcze nie wiem co wykombinować.
Jako prezent miałam ochotę na wodę LBD, ale na początku nie podawali jej poj, a ja naiwna myślałam,że będzie to 50 ml. Teraz myślę nad zestawem Planet SPA. Czy ktoś wie czy tam wchodzą w jego skład wszystkie kosmetyki z różą czy tylko niektóre? Czy ktoś wie ile będzie w katalogu w promocji kosztowała ta nowość z Anew pod oczy?Jaką będzie miała poj, bo to znowu może się okazać "kichą"?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:47   #4408
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem.Przez 3 katalogi klientki zamawiały kosmetyki z serii Anew, bo były fajne promocje. A z tego katalogu lipa. Szkoda mi stracić udział w tym konkursie przez brak zamowienia w tym 1 katalogu. Jeszcze nie wiem co wykombinować.
Jako prezent miałam ochotę na wodę LBD, ale na początku nie podawali jej poj, a ja naiwna myślałam,że będzie to 50 ml. Teraz myślę nad zestawem Planet SPA. Czy ktoś wie czy tam wchodzą w jego skład wszystkie kosmetyki z różą czy tylko niektóre? Czy ktoś wie ile będzie w katalogu w promocji kosztowała ta nowość z Anew pod oczy?Jaką będzie miała poj, bo to znowu może się okazać "kichą"?
z regulaminu konkursu anew:
Cytat:
III Zestaw o wartości 78,70 zł
W skład zestawu wchodzą następujące produkty:
- Planet SPA Kojąca maseczka do twarzy Marokańska Róża,
- Planet SPA Oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża,
- Planet SPA BATH OIL W ROSE PETALS - nowość z I kwartału 2009 roku

i też mam podobny problem jak Wy z tym konkursem, w poprzednich katalogach klientki kupowały Anew a w tym nic i w sumie nie dziwię się bo sama nie wiem co bym kupiła, jakoś tak nie pode mnie te "ciekawe" oferty są, a zaczęłam ten konkurs zupełnie przypadkowo, w K14 się zorientowałam ze chyba spełniłam warunki :P no i teraz też mi trochę szkoda to olać.., a co do prezentu to też pokusiłabym się o zestaw spa

Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:51
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:51   #4409
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
No włąśnie tego się boję że będę musiała odbierać paczkę w COK, wkurzające jest to że mamy ustalony dzień dostaw a i tak przyjeżdżają kiedy chcą tak jakbyśmy miały siedzieć cały tydzień w domu bo może dzisiaj przyjedzie.
kiedyś pisałam do nich na formularzu że proszę o dostawy po godzenie 20, ale zadzwonili do mnie z Avonu że oni nie mają na to wpływu, a teraz jak zamawiam paczki przez internet to już żadnego kontaktu z nimi nie ma.
U mnie od lat jest szefowa kurierów, bardzo miła Pani, która kontaktuje z osobą aktualnie rozwożącą paczki, tylko już nie pamiętam skąd miałam namiary telefoniczne
Może będą wiedzieli w COK, wtedy poproś o dane konkretnej osoby i poproś ją o dostarczenie paczki o okreśonej godzinie, powinno się udać

Na stronie tytułowej Nova Ty nr 29, znalazłam taki adres http://www.swietazavon.pl/reg_avon.html#null i namawiam do kuknięcia
Stary 2008-10-29, 11:56   #4410
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
I Innowacyjny kosmetyk z linii Anew Clinical - nowość z I kwartału 2009 roku o wartości 79,90 zł
II Zestaw o wartości 79,80 zł
W skład, którego wchodzą następujące produkty:
- Woda perfumowana Littre Black Dress 30 ml w nowym opakowaniu,
- Tusz do rzęs - nowość z Katalogu 15.
III Zestaw o wartości 78,70 zł
W skład zestawu wchodzą następujące produkty:
- Planet SPA Kojąca maseczka do twarzy Marokańska Róża,
- Planet SPA Oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża,
- Planet SPA BATH OIL W ROSE PETALS - nowość z I kwartału 2009 roku.

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:58
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości