|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
a jego rodzice.... hmm sam mowi ze ich sobie wychowal... tak czuje sie sama i samotna...
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obecnego Tżta, ja bym się poważnie zastanowiła nad tym związkiem. Mówiłyśmy Ci Kochana od początku jak to będzie. Nie słuchałaś nikogo. On Cie zamkął w złotej klatce, i nic nie możesz robić. A Małżeństwo? widzisz to w ogóle? Będziesz zwykłą domową kurą. Gotować dla Niego, troszczyć się o Niego, dbać o Niego, prasować koszule dla Niego, prać JEGO brudne gatki... a gdzie Ty? gdzie coś dla Ciebie? Będzie tak jak w przypadku hamburgera... dla niego wszystko, dla Ciebie nic. On jest zwykłym egoistą. I nic tego nie zmieni. Bo ja nie wierze w to, że ludzie się zmieniają ![]() Kochana musisz przemyśleć wszystko, może najlepiej weź kartke. Wypisz wszystko za i wszystko przeciw. I na podstawie tego podejmij odpowiednią decyzje. Masz cele, masz marzenia.... masz perspektywy, nie niszcz tego. Rób wszystko aby to czego chcesz, czego pragniesz było dla Ciebie osiągalne. Chcesz dobrego faceta? będziesz takiego miała. Nie musi to być już, ani teraz. Twój obecny Tż, to nie jest "książe" dla Ciebie.
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Skoro i tak czujesz sie samotna to po co z nim jeszcze jestes? Moze odpowiedz na to pytanie Ci pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz wiem ze latwiej radzic komus niz sobie ![]() Cytat:
teraz napisal czy chce zeby odszedl a jak odpisalam ze nie to napisal ze musze opuscic ten jeden dzien w szkole dla niego... to juz chcyba szantaz emocjonalny ![]() ![]()
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ABSOLUTNIE sie nie zgadzaj!!!!!!!!!co to ma byc????????? tak to jest szantaz emocjonalny ![]() w glowie mi sie nie miesci jak mozna zadac takich rzeczy w ogole czegokolwiek zadac,potem zabroni Ci pracowac,zacznie wydzielac pieniadze itd itp Chcesz tego? Zgadzam sie z Sas. Yoviś wez go kopnij w dupe !!!!! Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-04 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
póki co tylko podczytuje ale zgadzam się :" Yoviś wez go kopnij w dupe !!!! " i to w bucie na obcasie
![]() Yovi nie daj się! ja wiem że strach przed byciem bez TŻ-eta cię hamuje..ale popatrz ile cierpienia kosztuje Cię bycie z nim teraz ![]() W głowie mi się nie mieści jak można żądać od parnera takich rzeczy ![]() szkoła, rodzice, zero zainteresowań, pewnie i koleżanek ![]() paranoja! Yovi a co do exa to z całą pewnością masz teraz wyidealizowany jego obraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Wtajemniczenie
|
Yovi
![]() Ale popisałyście od wczoraj... Allicjo normalnie się rozpłynęłam, jak zobaczyłam tą śliczną rączkę ![]() Strasznie się cieszę z naszego mieszkanka, w sumie w ostatniej chwili udało nam się wziąć na nie kredyt, mam nadzieję tylko, że uda nam się je sprawnie wykończyć ![]() Archi współczuję sytuacji z teściami ![]() ![]() Byłam wczoraj na siłowni i dziś mnie wszystko boli ![]() Miłego popołudnia ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400700730.png Edytowane przez -agniesia- Czas edycji: 2008-12-04 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Yovi przedstaw mu swoją wizję bycia razem
![]() i albo ją zaakceptuję albo nie. Dla dugiej osoby można z czegoś zrezygnować ale nie z takich podstaw jak szkoła, rodzina itp. Szczerze powiedziawszy to ciśnienie mi się podnosi jak czytam o nim ![]() ...i co z tego że robi Ci niespodzianki i kupuje prezenty. Myśli że może Ciebie sobie wychować, kupić i robić z Tobą co chce ![]() Jego zachowania nie tłumaczy to że wcześniej został skrzywdzony przez inną dziewczynę ![]() Gdy się kocha to chce się szczęścia dla drugiej osoby..Twój TŻ postępuje wręcz odwrotnie ![]() Wiedząc że masz ważną poprawkę powinnien Cię wspierać i nie wymagać od Ciebie abyś rezygnowała z nauki dla randkowania się z nim ![]() Brak wyrozumiałości, zrozumienia , egoistyczne podejście - tak ja go teraz widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
yovi!!!!!!!! od samego początku pisłayśmy Ci,że zapowiada się nie za ciekawie...
KOPNIJ GO W DUPĘ! on powienien Cię wspierać,a nie CIę ograniczać we wszystkim! Myślisz teraz o ex tylko dlatego,że jest Ci źle,ale tak naprawde nie myślisz o nim tylko o swoich wyobrażeniach o nim!!!! i nie pisz,że boisz się samotności... to samo pisałaś po ex... i co? nie byłaś długo sama. poza tym teraz łatwiej jest się rozstać niż po kilku latach związku!!Nie macie dzieci, nie mieszkacie razem... rzuć go,póki całkiem nie wypierze Ci mózgu!! Zostaw go i pobądź trochę sama, bo przechodzić z ramion do ramion nie jest dobrze. Samotni ludzie też są szczęśliwi!!! Będziesz samotna,ale będziesz sowbodnie robiła co chcesz!!! Będziesz wolną, szczęśliwą osobą!! yovi posłuchaj nas choć raz... ja pobędziesz trochę sama to też nic Ci się nie stanie!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
![]() archi, jestem dla Ciebie pełna podziwu i duży szacun dla Ciebie ![]() Chodzi o to, że pomimo takich stosunków jakie masz z teściową liczysz się z tym, że jest już coraz starsza i trzeba się nią po prostu zająć. Mam nadzieję, że jeśli do takiej sytuacji już dojdzie, to wtedy ona Cię doceni i zobaczy, że jesteś świetną żona dla jej syna ![]() A mnie nie będzie od jutra do niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
puchatko gdzie się wybierasz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Weekend nad morzem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Możesz madziu
![]() No właśnie gdzie się kode szlaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co kode upoluje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
madziu wyjazd jutro koło 11
![]() A kode obojętnie co robi, musi nam się później pochwalić i to relacja ma być z fotkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kode szykuj więc zdjęcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa ja też chcę nad morze
![]() bede gzecna ![]() dziewcynki nie było mnie zaledwie tzy godzinki ![]() ![]() ![]() nie szlajała się ![]() do 17 w pracy, i na obiedzie u rodziców byliśmy ![]() znowu wymyśłiłam "durną" zabawę z Nicolką i w kółko chciała się w nią bawić ![]() ![]() ![]() Chyba minełam się z powołaniem i powinnam w żłobku/przedszkolu pracować ![]() ani nic nie upolowała...ani nie ugotowała ![]() hurraa ![]() ja też sie pakuję czy mnie chcesz czy nie o! ![]() Cytat:
![]() ![]() chociaż aparat miałam dziś ze sobą ![]() ![]() ![]() Witajcie wieczorem łobuzy przekoooochane ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-04 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
No dobra, pakuj się z madzią
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Was chcę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymbardziej ciężej jest odejść kiedy zaznało się troche szczęścia, a teraz chce się go więcej i więcej... ale zaraz? czar prysł? ![]() Nad morzę ![]() ![]() ![]() Boziuu dziewczyny zajrzałam do książek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() [quote=kodeina;9968155]aaaaaaaaaaaaaaaaa ja też chcę nad morze ![]() bede gzecna ![]() ![]() zaledwie?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pakuj się ![]() ![]() ŁOBUZY?? ![]() ![]() To ja nie wiem o kogo chodzi ![]() Przemyć przemyć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
A więc pakuj się kto może i nad morze
![]() ![]() Cytat:
![]() Nikt w to nie wątpi ![]() Aga, hop hop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
a ja idę spać łobuzy o !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Ja obejrzę Gotowe na wszystko i też idę spać
![]() Nie jestem milionerką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
no ja myślę
![]() ![]() Doblanoć, kajajuchy pod poduchi ![]() kojojowich śnóf ![]() Ja zapomniałam wysłać kupon ![]() ![]() dę na "Gotowe" a potem spać ![]() Dobranoc Koziołeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem Łobuzem
![]() ![]() Hyh, bo to nie ma tak łatwo ![]() ![]() Dobanoc ![]() Cytat:
![]() A ja jeszcze odrabiam lekcje ![]() ![]() W ogóle dziś jest bardzo smutny i przykry dzień dla mnie. I cały dzień chce mi się wyć. Tak bardzo tęsknie i nic nie mogę z tym zrobić ;( Edit: Dziewczyny prośba wielka ogromna! Tż chce mi kupić buciki... no i ja sobie upatrzyłam dwie pary: http://allegro.pl/item498430373_main..._obcas_39.html http://allegro.pl/item496881699_main...tformy_39.html Wydaje mi się, że te drugie są ładniejsze.
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-04 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czasem trzeba ![]() mnie sie drugie bardziej podobaja ale zadnych bym nie kupila ze wzgledu na zbyt wysoki obcas - zabilabym sie poprostu w takich butach ![]() a ja dzis spalam dlugo jak na siebie bo az do 8 (za dlugo nawet) a mimo to chce mi sie dalej spac ![]() milych snow spiochy ,paskudy i lobuzy ![]() przeprowadzilam male sledztwo ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-05 o 06:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |||
Zakorzenienie
|
pewnie że tak. Puchatce to już nie zrobi różnicy czy dwa czy trzy łobuzy
![]() ![]() ![]() ![]() ja też nie wiem ![]() pewnie o Sas to ona trochę wyżej flaszki wznosi do góry ![]() mój TŻ też nie ![]() ![]() ![]() jesteś w czołówce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale Sas taki obcas ![]() ![]() ![]() ja to ostatnim razem bez powodu ![]() Cytat:
![]() to my to my ![]() była ![]() ![]() Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry ![]() tradycyjnie w piątek skaczę z radości weekendowej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() m0nia do nas nie zajrzała ![]() Dlaczego? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja też się pocieszę z weekendu ![]() ![]() czatuję na licytację na all ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.