|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
świetna paletka, a jaka cena
|
|
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że jak zamówione to ok. Ja nie zamówiłam jeszcze bo czekam aż kasa na PP wpłynie... i DUPA!
|
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie zamowilam po poludniu, a teraz dopiero jest zaplacone, a w moim kicie jest 5 pedzli obecnie out of stock, ale nie dostalam maila ani zadnej info, ze mam cos zmieniac, wiec wszystko sie okaze za kilkanascie dni.
|
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy ja nie widzę, czy shortcake już nie ma
a taki ładny...
|
|
|
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, trochę was zmartwię, ale ja swojego FT zamawiałam chyba zimą i dopiero po otwarciu koperty okazało się, że jest out of stock and will be refunded. Dodam tylko, że info na stronie RDM pojawiło się po dwóch dniach po moim zamówieniu. Kojarzę, że ktoś już pisał na forum o podonej sytuacji.
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko
![]() potwierdzam: opening day jest śliczny ![]() i szkoda, że nie można zamawiac samych probek rózu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
jak tu już tak porównujecie, to podpowiedzcie mi jaka jest różnica w różach pink ribbon a jump rope
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest?! To jajo-paleta
Pedzelek chce, a palete to nie wiem, wielkie to i malo reprezentacyjne. Ciekawe czy bedzie mozna dobierac samemu kolory
|
|
|
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwne toto.
A ja tak sie przestraszylam, ze zlikwiduja ryzowy STF, ze zamowilam opakowanie big, przy okazji bibulki i zapasowy LHK
|
|
|
|
#4391 |
|
Organizatorka
|
ta paletka to SURPRISE od EDM - kilka dni temu wysłali właśnie niespodzianki do 10 osób i jak się okazało tą niespodzianką jest ta paletka. Podobno część niespodzianek szła za granicę więc może, któraś z Nas dostanie zaniedługo FEDEXA
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko. Wczoraj zamówiłam kilka pędzelków i o godzinie 18 za nie zapłaciłam przez PP. Wtedy jeszcze nie były nigdzie "out of stock". Po chwili status zmienił mi się na shipped. Myślicie że one do mnie nie dojdą? byłoby fatalnie
![]()
06.06.2009 Edytowane przez nemea Czas edycji: 2009-05-09 o 11:18 |
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Status ten zmienia się automatycznie w chwili jak płatność dociera do nich
|
|
#4394 |
|
Organizatorka
|
A to wszystko przez to, że jak ogłosili ze wycofują Duży Kit to zaczęło się robienie zapasów i poszło mnóstwo zamówień. A teraz brak Pędzlaków.
|
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie chcialam spytac- kiedy likwiduja?
edit: ok juz wiem https://www.everydayminerals.com/ind...tart=30#180047 2. lipca robie zapasy chyba
Edytowane przez cotka Czas edycji: 2009-05-09 o 12:28 |
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Czy moglby ktos powiedziec co bedzie jak zlikwiduja kita?? Bo ja sama nie zamawiam, tylko na wspolnych, mam nadzieje ze dalej bede miala taka mozliwosc.
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko oby nie wycofali jednak wczesniej![]() pewnie beda wtedy na wspolnych zakupy tego mniejszego kita skladajacego sie z 6 rzeczy. wyjdzie to zamiast niecalych 20zl ok. 25zl za sztuke. |
|
|
|
|
#4398 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Wklejam to co juz pisalam o tym co będzie jak wycofają Super Chruper Kit
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilaby mi ktoras z Was zdjęcie porównawcze na ręce gdzieś w słoneczku i w cieniu podkładów:
fawn winged butter sweet almond w formule intensive? są w albumie pojedynczo te kolory, a chcialabym rzucic okiem na fotki z jednego aparatu tych odcieni.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-05-09 o 17:02 |
|
|
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
Licze sie z tym, ze w kicie moge dostac karteczke zamiast pedzli, które zamowilam przed oswiadczeniem, ze sa niedostepne, ale mam nadzieje, ze ludzie pracujacy w EDM sa na tyle rozsadni, ze zostawili jakas rezerwe tych pedzli nim napisali, ze sa out of stock...
A tak pomijajac to, to Flaty im na krótko starczyly biorac pod uwage, ze ostatnia "dostawa" byla chyba na koniec lutego. |
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Moglybyscie mi cos powiedziec o kolorze golden light?
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
Mail od EDM w sprawie pędzli:
Hello Paulina, Thank so much for sending this over to me so i can help. Unfortunately we do not know when they will be back in stock yet. It was a very unexpected sell out, as our stock looked just perfect 3 days ago!!! We should have a time estimate for when they will be back in stock come Monday. Please let us know if you have any additional questions, Thanks so much for choosing everyday Minerals, Coral |
|
|
|
#4405 |
|
Organizatorka
|
Czyli będą wiedzieć w poniedziałek kiedy pędzlaki wrócą
|
|
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa... wlasnie przeczytalam o tych nowych kitach
Beznadziejne, tylko to mi sie nasunelo na mysl (oprocz tych 5 dowolnych sampli) |
|
|
|
#4407 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Poprzeglądałam watek, ale nasunęło mi sie kilka pytań, na które nie znalazłam odpowiedzi. ![]() A więc czy w ramach Free Sample Makeup Kit można zamówić próbkę pudru? Niby na stronie jest napisane "blush/face color", ale kiedy chcę przeciągnąć puder do koszyka, dostaję wiadomość, że nie mogę. Czy miałyście może ten problem? ![]() I po drugie... Czy próbowalyście nakładać minerały puszkiem/gąbeczką od pudru? Mi jakoż zupełnie nie przypasowało pędzlowanie, puszkiem mam rażenie wychodzi lepiej i aplikacja jest dużo łatwiejsza. Tylko się zastanawiam, czy takie nakladanie np nie obniza wlasciwości podkładu np zmniejsza trwałość?Po trzecie... zamówiłam wg wskazówek, a pod koszykiem nie pojawia sie shipping calulator... (załączam screen) Czy coś z tym mogę zrobić? I ostatnie pytanie... czy nie można poprostu przeleć odpowiedniej kwoty w dolarach korzystajac z konta w mbank, z których można płacic w różnych walutach? Czy trzeba aktywowac e-karte, korzystać z paypal etc? Będę bardzo wdzięczna za odp
波兹南大学汉语系三年级的学生。波兹南科技大学一年级 的。 Edytowane przez Natalia-Kosana Czas edycji: 2009-05-09 o 22:23 Powód: Chcę coś jeszcze dodać |
|
|
|
#4408 |
|
Organizatorka
|
1. nie mozna
2.mozna ale duzo sie zuzywa, mozna przesadzic z iloscia ale nie wplywa negatywnie na trwalosci itd 3.nie mozna |
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam inne pytanie, otóż zawsze gdy czytałam o pudrze ryżowym, miałam wrażenie, że stosujecie go jako bazę, nie potrafię podać konkretnego posta, ale tak jakoś sobie zakodowałam i tak go też używałam, a ostatnio patrzę, a na nim jak byk "finishing powder"
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-05-09 o 22:29 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Organizatorka
|
ryzowe sa to dawniej nazywane Start To Finish
czyli i pod podklad i na
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

a taki ładny...

tylko oby nie wycofali jednak wczesniej