|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Mona też się ciesze razem z Tobą i tak jak mówią dziewczyny- nie martw się o to co bedzie za rok bo jeszcze tysiące chwil przed wami do tego czasu. Astro ja wczoraj obcięłam grzywke (mój głupi kaprys) bo podobno mi w miej ladnie ale dziś żałuję bo nieswojo się w niej czuje
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak by mój mąż tak robił to bym go za to 'strategiczne' miejsce chyba powiesiła ![]() Cytat:
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kusiła odżywka Nivei, ale jestem twarda A szampon musiałam kupić bo w ostatnim czasie pokończyły mi się wszystkie, został tylko Babydream
|
|
#4384 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam wczoraj na TVNie ![]() też prosiłabym o przepis ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zakupy uwielbiam, mogłabym codziennie coś kupować ![]() ( Właśnie wróciłam do domku z sukienko - tuniką w szarą panterkę Cytat:
I gratuluję wysokiego IQ Nie dość, że taka ładna, to jeszcze bardzo mądra Cieszę się ![]() Właśnie przeglądając gazetę wpadłam na to: "Łopian leczy włosy oraz cerę. Łopian to najlepszy lek na wypadające włosy. Kiedy przy każdym czesaniu tracisz ich coraz więcej, a skóra na głowie staje się sucha i uporczywie swędzi, sięgnij po olejek z łopianu. Kupisz go w aptece. Wetrzyj go w umytą głowę, owiń folią, potem ręcznikim, okład pozostaw na noc. Rano umyj głowę, a kurację kontunuuj do osiągnięcia pożądanego efektu. Ten sam olejek polecany jest przy przetłuszczającej się cerze, trądziku i zapaleniu mieszków włosowych. " Używała któraś z Was może ?
|
|
#4385 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam masę materialu (ok. 60 stron a4) mam się nauczyć w tydzien i nie wiem jaką metodę obrać.. czy wypisywac z tekstu co najwazniejsze? czy poprostu przeczytac kilka razy.. eh nie wiem przeraża mnie to
(nikt nie chce sie wymienic za olej? ![]() a na poprawę chumoru - co myslicie jak widzicie coś takiego ![]() http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura344572.htm
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do linka -
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie strasznie podoba ta fryzura http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura346573.htm, tylko potrzebne sa do tego gęste włosy i duzy tapir.
|
|
#4388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
podoba mi się taka fryzura, ale nie będę ryzykować kolejny raz nieudanej grzywki...
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mogę pomarzyć o takich bujnych blondasach przy moich piórach :p
|
#4390 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki, ja znikam na uczelnie ble...
do później
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe to info o łopianie, idealny dodatek na skalp do olejowania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Blondyna czy Ty pamiętasz, że za tydzień targi fryzjerskie? zdążysz się wykurować do tego czasu?
|
|
#4393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poprostu żal mi jej bo jest MEGA!! zaniedbana
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż moim zdaniem to trochę żałosne, myślę o tych facetach. Że młode dziewczyny robią durne rzeczy to jest jasne, sama kiedyś byłam głupia, ale później się z tego wyrasta. Ale żeby facet po trzydziestce nie wyrósł z takiej młodzieńczej głupoty![]() Co do tej dziewczyny z linka - nie mnie oceniać czyjś wygląd, ale spójrzcie na jej wypowiedzi w komentarzach. Rodzice powinni jej odciąć neta i kupić słownik |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudiczka - wytrzymujesz w postanowieniu antysłodyczowym? Ja przez okres zawaliłam, ale już wczoraj na imprezie nic słodkiego nie tknęłam, a było dużo dobrych rzeczy ![]()
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe. Wkurzają mnie takie laski które z naszej klasy robią jakieś kaktuz.pl! (nie pytajcie skąd znam takie strony bo ostatnio na informatyce moi koledzy z klasy na to wchodzili). Dziewczyny potrzebuje jakiegoś lekkiego, niezapychającego podkładu pod sypki everyday minerals (dobrze napisałam?)
|
#4397 |
|
Rozeznanie
|
Co do tej dziewczyny z linka - nie mnie oceniać czyjś wygląd, ale spójrzcie na jej wypowiedzi w komentarzach. Rodzice powinni jej odciąć neta i kupić słownik
nie chodzilo mi o wygląd, tylko o wŁosy, są tragiczne nie wiem jak mozna dopuscic do takiego stanu. kiedy swoje rozjasnialam farbowalam i w ogole cudowalam z nimi nie byly w polowie zniszczone jak te jej. poprostu brak mi slow co ona z nimi robila. toż to siano
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Omg jak mnie glooowa boli... Zjadlabym cos slodkiego, wlasnie z mama kombinujemy co by tu upiec.
W dodatku poklocilam sie z TZtem |
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Soleilko jakbys mi w myślach przeczytała. Też to miałam napisać. Tyle że się z tz nie pokłóciłam (jeszcze). Co wy się tak zbiorowo kłócicie z Tżtami?
|
#4401 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Wszystko wchodzi do glowy w chwilę
|
|
#4402 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Biedny gość, mi tam byłoby go strasznie szkoda. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wypisz to co najważniejsze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Nałożyłam troszeńkę Hippa na końcówki i to był zły pomysł Umyć juz nie mogę , bo na 18 idę do kościoła- nauki przedmałżeńskie. Wrócę pewnie po 20, jak nie później
|||||||||
|
|
|
#4403 |
|
ma zielone pojęcie
|
Magdzia zarzuciła dzisiaj zdjęciem z IKF to sobie na nie rzuciłam okiem, a potem z własnej ciekawości zaczęłam przeglądać zdjęcia z działu "fryzury emo". Padłam jak zobaczyłam ten kolor włosów: http://ikf.com.pl/img99818.fryzury-emo.320367.jpg Muszę go mieć
|
#4404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys nie potrafiłam odmówić teraz jak ktos częstuje ciastem mówie stanowcze nie... A te panny na nk to poprostu są do uśpienia..i niech się nie męczą Musze nakłonić TŻ zeby mi zmierzył dziś włosy bo już bardzo dawno tego nie robiłam...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-10-17 o 18:10 |
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
kurde no, mam problem
ale intymny wiec publicznie nie chce o tym pisać.Musze isc do lekarza, tylko nie mam kiedy bo mam do konca roku 5h urlopu i juz mi brakuje na formalnosci slubne heh. chyba ze pojde prywatnie, ale to w listopadzie chyba dopiero, bo nie mam kasy
|
#4406 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
. No chyba, ze rzeczywiscie przesadzasz z iloscia wspomagaczy, bo wiadomo, co za duzo, to niezdrowo Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
...Cytat:
Cytat:
. Moge tez prosic na PW ? A poza tym, milo sie czyta, ze z lubym juz lepiej i, ze zescie sie jakos dogadali . Wszystkiego dobrego Wam zycze .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Motylku! Czekamy na ten przepis, ja zwlaszcza .
Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2009-10-19 o 00:50 |
||||||||||
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem obiecalam przepis, ale przeczytalam w necie ze ten guz sie nacina i jakims zabiegiem i wiecie
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudiczka, gratuluję, że masz silniejszą wolę. Ja potrafię sobie odmawiać strasznie długo, ale przychodzi co do czego i zjadam 2 tabliczki czekolady na raz... Więc uznałam, że nie ma sensu sobie odmawiać, teraz zjem 2 na tydzień a nie na raz i chyba tak jest zdrowiej
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Motylku
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie zauważyłam że tysiąc postów już mi stuknęło i jestem zadomowiona zdecydowanie za dużo czasu spędzam na wizażu
|
|
#4410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ciężki dzisiaj dzień, strasznie zmęczona przyjechałam. Jutro jadę na 13.50-20.10 też ciekawie ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do odżywki Herbala to wg mnie jest bardzo przeciętna. Spodziewałam się czegoś lepszego. Myślałam że będzie bardziej wygładzać a po niej mam jakieś spuszone włosy i odstają mi wszystkie antenki na głowie Dobrze chociaż że nie obciąża. Może jeszcze uda mi się znaleźć sposób na nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam w domu masażer z podobnymi końcówkami, kupiony wiele lat temu na targu Bardzo przyjemny w użyciu, fajnie odpręża, kiedyś wymasowałam nim skalp to aż mnie dreszcze przechodziły ![]() Cytat:
Cytat:
I znowu kuszenie maską Romantic
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

patrzę dalej, a i do jego zdjęć jakieś nasto- i 20paro latki przypinają pinezki np na penisie! Mogę wam wysłać linki na PW, tu nie będę wklejać
ale jak by mój mąż tak robił to bym go za to 'strategiczne' miejsce chyba powiesiła
Tani, wydajny i sprawdzony
widziałam wczoraj na TVNie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo jest MEGA!! zaniedbana

.