![]() |
#4381 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Wróciłam...ale mam wnerw...
Cytat:
Cytat:
![]() Co do tego o dzieciach,to moim zdaniem przedszkola są bardzo dobrze.Jednak dzieci uczą się większej samodzielności i mają konakty z rówieśnikami. Oczywiście nie mówię o sytuacji,kiedy przez to Rodzice niemal nie widują swoich dzieci...to też dobre nie jest. A odnośnie inteligencji to ja dużo razy słyszałam/czytałam,że ponoć inteligentniejsze są dzieci,które chodziły do przedszkola. Cytat:
Jakbym czytała o sobie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ok...A teraz o moim koszmarnym dniu ![]() Zajechałam pięknie do Kato,zaparkowałam na parkingu pod uczelnią. Załatwiłam co miałam,wracamy do auta i co?Nie mogłam przekręcić kluczyka w stacyjce. Poruszałam kierownicą i nic. Potem M. się za to zabrał i nic.Za Chiny nie dało się przekręcić. Dzwonię do Rodziców i mi Tata mówi,żebym poszła do mechanika gdzieś tam w Katowicach. Znaleźliśmy ulicę,weszliśmy tam,a facet się na Nas drze,że jak on ma naprawić do auto,skoro on go nie ma w zakładzie... ![]() ![]() To zadzwoniłam do takiego Assistanca,co mam w związku z moim rachunkiem bankowym.Poczekaliśmy 30 minut i przyjechał mechanik. Dalej nie dało się tego naprawić,więc tam zrobił prowizorkę,żebym tylko dojechała do do domu. Zebrałam się do jazdy a tu patrzę,że światła nie świecą i nie chodzą wycieraczi.ZNowu trzeba było naprawiać.I NIC NIE ZAPŁACIŁAM. Ale się potem bałam jak wracałam do domu-że mi auto samo zgaśnie po drodze,że znów wycieraczki lub światła się zepsują. I jedź tu człowieku 120 km/h ![]()
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam do mieszkania a tu awizo. W końcu przyszła kurtka którą zakupiłam na allegro 4 stycznia
![]() ![]() ![]() ![]()
#4383 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulujeee !! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fajowy Misio ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzi ![]() Kiedy mój Tż mi się oświadczy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Za chwilkę wychodzę, spotykamy się u P. ze znajomymi
![]() ![]()
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Dzi! Nie wiedziałam, że do nas wróciłaś
![]() ![]() Bry tak w ogóle ![]() Ja mam spadek formy, jak Gwizdak ![]() ![]()
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Bry.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dziewczynki co, może będzie coś pozytywnego na te walentynki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję, że jakieś pierścionki się posypią. Najpierw są święta, potem sylwester a później walentynki. A jaka jest następna potencjalna okazja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja tylko na chwilke, bo zaraz Tz wroci z pracy.
Odrazu sie pozegnam na 2 dni, bo w sobote i niedziele nie bede miala jak posiedziec z wami. Zycze wszystkim super udanych, romantycznych walentynek ![]() ![]() I cos czuje, ze bedzie nowa czesc....
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-02-12 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
a u mnie stara bieda...
wbić się do Was nie mogę. i myslę nad prezentem na walentynki. jedną część mam (kupioną), drugą chcę zrobić. Nawet wiem co, ale kwestia czy mi zapału starczy. pokazał mi się nowy plan zajęć, zdenerwowałam się. mam dni że jadę tylko na jeden jedyny przedmiot.. i ostatnio tylko marudzę. Tak to miło mi znów Dzi powitać ![]() ![]() Luffka, zostań z Nami ![]() Jystynko, ty to masz przeboje z TŻ. Raz cod miód i orzeszki,a drugi raz lepiej się na kilometr nie zbliżać z siekierą w ręku dla bezpieczeństwa ![]() ![]() Wczoraj robiliśmy sobie z Tż wycieczkę autem po okolicy. I zaryliśmy w śniegu. Godzinę się męczyliśmy żeby jakoś się wydostać. Na szczęście pomógł Nam jakiś dzieciak i jego wujek. Będzie co wspominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motylku faktycznie dzień miałaś nieciekawy. Dobrze, że był przy Tobie Tż. Madzia jestem pewna że do końca wakacje będziesz narzeczoną ![]() Zakochałam się w tych 13cm platformach z blaszką ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Właśnie dostałam smsa od Tżta : "Jutro, godz. 14, tylko Ty, ja i squash ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
Dziękuję,że o mnie pamiętałyście
![]() Wróciłam już z poczty i kurtka w miarę ok,tylko mogła być trochę grubsza ale cóż ![]() My na walentynki idziemy do kongresowej na koncert "the magic of the beatles" ![]()
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi tak ogólnie, nie w odniesieniu do ostatnich zdarzeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) mam dość robienia za faceta w tym związku - dość decydowania co jemy, gdzie idziemy (on: "To idziemy do Rycerskiej?... ok, to chodźmy do Forum... no to do Rycerskiej... a może Trzy Słońca?"), co oglądamy, jakie chipsy weźmiemy, dość jeżdżenia (w końcu ma własny samochód), cholera, czuję, że to ja zabiegam, a on macha kokieteryjnie wachlarzykiem, chyba nie tak powinno być!? 2) ... z tych nerwów zapomniałam. Kamka, zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Dzi, Tobie też zazdroszczę ![]() W ogóle wszystkim zazdroszczę... W Walentynki pewnie będę musiała zadecydować, czy i jakiego kwiatka ma mi kupić... bleh, nie no, przesadzam, ale dokładnie tak się czuję ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-12 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Poszliśmy dziś na obiad i jedząc chcąc, nie chcąc słuchałam opowieści faceta siedzącego przy stoliku obok. Koleś bynajmniej nie po cichu opowiadał jakiejś blondynie o swoim pierwszym razie, o seksie oralnym podczas jazdy samochodem (kiedyś aż lusterko boczne urwał), o seksie w restauracji. Pierwszy raz w życiu faceta widziałam a wiem tyle intymnych szczegółów, że głowa mała. I tylko załamałam się widząc, że ma obrączkę a pani którą raczył opowieściami nie była jego żoną skoro tłumaczył jej potem, że ma młodszego brata. Ja na miejscu żony nie byłabym zadowolona. Oj nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
A, już wiem po 2: wkurza mnie to, że jest mnie za pewny. Choćby zaprzeczał przez cały czas - to widać, rok temu zupełnie inaczej postąpiłby w pewnych sytuacjach, bo wtedy czuł, że stąpa po niepewnym gruncie. Może to najlepszy czas, żeby mu pokazać, że nie on jeden chce mnie mieć?
![]()
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tradycyjnie będzie miał 20 planów co robić i z żadnego nic nie wyjdzie bo : 1) pizzerie będą zatłoczone 2) ew. prezent zamówiony gdzieś tam nie dojdzie 3) będziemy musieli w domu pieca pilnować itp. A mi wystarczy zwykły list miłosny ![]() A z tym byciem facetem w związku to nie jesteś jedyna. U mnie tez ja jestem facet. Więkoszość jego planów kończy się fiaskiem więc zawsze muszę mieć wariant awaryjny. Prezenty z jakiejś tam okazji tez sama sobie wybieram bo on nie potrafi po prostu kupić, nawet gdy wcześniej dam mu aluzje że to mi się podoba i chciałabym to mieć. I niestety staram się żeby on był tym facetem, ale to trudne jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no ja tez nie licze na walentynki, czasami sobie myśle że takie wyczekane staja sie przeczekane i nie będzie takiej radości jaka by była np rok, czy 1,5 temu..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4407 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Justynko, a ja Cię rozumiem!
![]() Sama czuję się podobnie i wiem, że popadam ze skrajności w skrajność. Z jednej strony dobrze mi z tym, że jestem z facetem, którego kocham i naprawdę są chwile, kiedy to wszystko wystarcza mi do pełni szczęścia. A zaraz później następują dni, że czuję się niepewnie, że chciałabym tej stabilizacji, ślubu, założenia rodziny. I chciałabym pobyć tą "słabszą stroną" w związku, a nie tak ciągle dosłownie i w przenośni chodzić w spodniach. Mam pod opieką budżet domowy, a więc zakupy, rachunki, wszystkie jakieś takie wydatki, myślę o terminach zapłat, co zrobić na obiad, co robić w weekend, żeby fajnie czas spędzić i w ogóle ZA DUŻO myślę ![]() ![]() Albo: "dzisiaj zabieram się na spacer/na lody/na zakupy/na film/etc." - u żeby tak się stało. A nie, że jak już JA decyduję, że można by film obejrzeć, to później JA decyduję, jaki film oglądamy, a później JA decyduję, czy będzie popcorn ![]() Jakoś mi tak dziwnie. Chociaż dzisiaj był fajny dzień. Mógł pograć, ale poleżał ze mną ![]() ![]() ![]()
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polka, z tym przeczekaniem mam DOKŁADNIE takie same odczucia. Teraz już nawet nie mam ochoty :/ Ins, tak! Właśnie! Nie bez powodu jesteśmy kobietami, do cholery! To jest skandal, żebyśmy nie żyły w zgodzie z determinizmem przyrodniczym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja nie wiem co będziemy w Walentynki robić i jest mi to generalnie wszystko jedno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.