|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
No! Ja już dziś o 10.30 otrzymałam paczkę
Porozwoziłam kosmetyki i katalogi, więc teraz pozostaje mi czekać na zamówionka Swoją drogą, szkoda,że do mnie paczkowy przyjeżdża zawsze w wyznaczonym terminie...Nie pogardziłabym szybszą dostawą :P Chyba na drugi raz zainwestuję w kuriera, ale tylko, jeśli będzie duże zamówienie ..ach...ale wieje u nas..
|
#4382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odpowiedź na to pytanie wysłałam ci na priv
|
|
#4383 |
|
Rozeznanie
|
SubRosa1985 na tej stronie jest zdjęcie 24k Golden Peach http://avon.su/pomada.htm
|
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam problemy z nową stronką a mianowicie nie umie złożyć zamówienia. Jak przechodzę do ofert demo to nie iść dalej do kolejnej zakładki mimo iż naciskam przycisk DALEJ. Czy ktoś mi może powiedzieć co jest nie tak ?
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- i jeszcze jedno bo szukałam tutaj i na katalogowym ale nie potrafię znaleźć czy któraś z Was ma zdjecię torebek: Yesenia oraz Tigresse?? |
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez odebrałam dzisiaj paczke
![]() Zaraz ide zaniesc mojej klientce
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam sobie etui do oklularow z logo i hm...ja bylam przekonana ze ono jest utwardzone..a jest mieciutkie...to na nic sie przyda w ochronie przed zgnieceniem...jedyne, ze sie nie porysza w torebce.
szerokosc sable: wedle mojej linijki 17,5 okolo...( nie mam zadnej gietkiej miarki pod reka akurat)
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny od jakiego wieku można stosować program liftingujący okolice oczu (2x10) z Clinicala? Myślałam, że ta seria nadaje się dla dziewczyn od 20 roku życia. Teraz patrze w katalogu 08, że ten program jest w zestawie dla 45+. Jak to wreszcie jest
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
Wg mnie dlatego, że w tym zestawie jest złoty krem na dzień, który faktycznie jest od 45 roku życia. Chyba uogólnili i podali ten wiek do całego zestawu. Trochę bez sensu, bo jak wytłumaczyć komuś, że seria Clinical jest niezależna od wieku, a od potrzeb skóry.
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
o co chodzi z tym saldem? zapłaciłam wczoraj za fakturę, wymagana płatność wynosi 0,00zł, ale saldo ciągle zawiera kwotę z faktury....
to znaczy, że kwota jest zaksięgowana czy nie? Z góry dziękuje za odpowiedź
|
#4390 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie co do kremu do twarzy SPF15 z witaminą E i aloesem (katalog 8 str 143). Co o nim sądzicie? I jeśli mam raczej tłustą cerę to bardzo będę się po nim świecić? Macie jakieś doświadczenia? Z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#4391 |
|
Rozeznanie
|
Kwota nie jest zaksięgowana skoro ją widzisz w saldzie, a wymagana płatność wynosi 0,00zł, bo nie masz zadłużenia na koncie
|
|
|
|
#4392 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na starej stronce było tylko saldo i nim się zawsze sugerowałam, teraz dodali tą wymaganą płatność i już się pogubiłam. Dziwna ta nowa stronka... Zaraz będę składać pierwsze zamówienie na niej, ciekawe jak mi to pójdzie... |
|
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
czy wiecie coś o tej nowej odżywce do paznokci i skórek z aloesem - nowość z kat 08 str. 49 - czy któraś z Was już to miała i testowała?
z góry dzięki za odp. |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę nigdzie internetowej oferty specjalnej, czy jej już w ogóle nie ma?!
![]() EDIT: Już mam. W zakładce Zamówienia, jakby ktoś też nie mógł znaleźć
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-05-25 o 19:33 |
|
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Zostało mi zaproponowane mianowanie na lidera. Mam kilka wątpliwości. Dziewczyny powiedzcie ile co miesiąc (a może katalog) musicie mianować konsultantek? (żeby Was nie skreślono z bycia liderem ). Czy jest jakiś pułap ilości konsultantek gdzie możecie już przestać mianować a umowa nie zostanie rozwiązana?
Gdzie wyszukujecie swoje nowe konsultantki? |
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na starej stronie była do wyboru, a teraz nie wiem... Może wymyślili sobie, że dopiero od czwartku będzie? U mnie oczywiście nie obyło się bez problemów, zdublowało mi się całe zamówienie |
|
|
|
|
#4399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że mi się tak nie zrobi.. wprowadziłam zamówienie, ale jeszcze nie wysyłam, bo czekam na jedną klientkę.. no i chciałabym zobaczyć tą ofertę internetową do kat 08 bo jak coś to muszę zamawiać więcej z katalogu (mam niestety małe zamówienie )a może byłoby coś fajnego w tej ofercie.. no nic - zostaje cierpliwość..
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
czy wiadomo komuś jaki prezent w katalogu 9 za przekroczenie kwoty 1000zł w 8
??? |
|
|
|
#4401 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19577249]
przeciez byłaś na spotkaniu, nie wytłumaczono ci tego?w końcu jeśli podpisujemy umowę to powinniśmy wszystkie znac aspekty pracy.[/QUOTE] No właśnie ni otrzymałam jasnej odpowiedzi dlatego pytam Was. |
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Musisz mianować co najmniej jedną konsultantkę na cztery katalogi bo inaczej stracisz status lidera. Po za tym bez mianowań nie można zamawiać pakietów demo i mini displayi.
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-25 o 20:31 Powód: lit |
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to jest z finansami, ile za każdą nową konsultantkę? Za samo zdobycie statusu lidera coś też się dostaje? |
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Za awans dostajesz 250zł, a jeśli chodzi o konsultantki to musisz mianować 2 osoby w katalogu żeby dostać dodatkowe 100zł pod warunkiem że masz aktywność wszystkich kk
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się że nie uda mi się z tym mianowaniem i stracę status lidera, wrócę na kk a klientki które mianowałam na kk mi przepadną.... |
|
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Dziewczyny wrzuciłam na katalogowy zdjęcia lakieru vinitage blue oraz skład wszystkich displayi lakier zaczyna mi odpadać po jednym dniu a w katalogu pisze że jest bardzo trwały ![]() Link: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post19578038
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-25 o 20:53 Powód: lit |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie były Wasze / Twoje Smerfetko25 początki? |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego jest jakiś matowy. Brzydal i tyle. Co tu dużo mówić ![]() Mam sporo lakierów z Avonu i jeżeli już, to miałam pretensje do szybkości wysychania, zwłaszcza tych starszych wersji. Natomiast ten Vintage Blue w całości jest do luftu. Paskudny efekt końcowy. Mam nadzieję, że Luxe Lavender nie będzie taki
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
czy zamawiał ktoś okulary przeciwsłoneczne Daralis?? są w katalogu 8 na s. 72
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Porozwoziłam kosmetyki i katalogi, więc teraz pozostaje mi czekać na zamówionka
Swoją drogą, szkoda,że do mnie paczkowy przyjeżdża zawsze w wyznaczonym terminie...Nie pogardziłabym szybszą dostawą :P Chyba na drugi raz zainwestuję w kuriera, ale tylko, jeśli będzie duże zamówienie ..ach...ale wieje u nas..

Pomóżcie proszę!!!

Na starej stronie była do wyboru, a teraz nie wiem... Może wymyślili sobie, że dopiero od czwartku będzie? U mnie oczywiście nie obyło się bez problemów, zdublowało mi się całe zamówienie
bo jak coś to muszę zamawiać więcej z katalogu (mam niestety małe zamówienie
)a może byłoby coś fajnego w tej ofercie.. no nic - zostaje cierpliwość..