|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
hehe Asia zaraz zacznie pobierać opłaty
ja kolorystycznie czuję się ze sobą ok... kurde, ale zimno u mnie w pracy
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wariatka Ja tam bardzo lubię Twoje opowieści, bardzo ![]() Szłam ulicą i trójka licealistów próbowała mnie poderać Już zapomniałam jak to jest Kupiłam dwie pary kolczyków
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
Kurcze, taka ładna ostatnio pogoda, wręcz wiosenna, a ja muszę leżeć w łóżku przez najbliższy tydzień ![]() Nie odzywam się za bardzo ostatnio, ale Was regularnie podglądam i wiem o wszystkim
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że to licealiści.. mnie ostatnio podrywają tylko robotnicy i kolesie o wątpliwej reputacji.. w sensie lumpy
będę potrzebowała porady, ale to za chwilę
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bo chcę dziewczynie doradzić, a co Nie wiem czy się znam, ale lubię doradzać I to się liczy ![]() U mnie to też mig, mig z rana ![]() Przemywam paszczę tonikiem, krem nawilżający, podkład, teraz znowu zaczęłam używac pudru, więc jeszcze dwa razy pędzlem przejadę, róż, duuuużo różu ), cień beżowy, bez lusterka go nakładam zazwyczaj![]() Czasem zrobię sobie mocniejszy mejkap, przydymione oczko, czy coś. Choć i tak zbytnio nie umiem tego robić ![]() Kreska i mocno wytuszonawe rzęsy to podstawa. Maryśka, dawaj buziaka, coś skombinujemy ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Mnie robotnicy też, heh, choć teraz już nie, latem częściej ![]() Nudzi się im to zaczepiają każdą, przechodzącą dziewczynę, eh..
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4387 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdjecia w albumie Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Asia19x;23251564]
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
kuźwa, zawalili mnie papierami
![]() także żegnam się, bo pewnie do końca pracy już tu nie zajrzę buziole
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zapraszam do oglądania mojego pyszczka , o http://www.wizaz.pl/forum/album.php?...ictureid=81352Mam pomalowane oczy i usta przeciągnięte błyszczykiem (czerwień burdelu właśnie) bo właśnie wróciłam z biblioteki niestety widać jaka tragedia ze śladami i bliznami rozgrywa się na moim dziobie. Chyba dziś sobie zafunduje przez Ciebie granatowe paznokcie ![]() No generalnie..to nie. Zostałam w domu żeby się pouczyć laptop będzie dopiero w grudniu ![]() ![]() [QUOTE=monjas1988;23251735] Lil urodzila sie 2 miesiace za wczesnie Hola hola, 2 miesiące to nie źle mój TŻ urodził się równo 2 miesiące za wcześnie i wszystko było z nim ok. Więc Twoja Lilianka na pewno wyrośnie na piękną laskę z włosami do kostek
|
|
|
|
|
#4391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W metrze też mnie kilku zaczepiło... Ostatnio siedziałam naprzeciwko licealistów to ciągle się na mnie gapili ![]() Cześć Maryha, mi Ciebie też tu brakowało I Twoich opowieści ![]() Z chęcią wybrałabym się z Tobą na jakąś imprezę
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak , tylko ja zala ciaze mialam zagrozoana i nie bylo wesoe,lo, z reszta pamietacie , ale muisi byc dobrze
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robotnicy na mnie gwiżdżą, ale Ci okoliczni już wiedzą że odpowiem im coś baardzo nieprzyjemnego, więc się oduczyli. Święty spokój. Saming no to zapraszam do Wrocławia ![]() Monjas pamiętam pamiętam.. Ale dla maluszka najważniejsze jest pierwsze 48 godzin, skoro to przeżyła to teraz już będzie silna i da sobie rade
Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 12:51 |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szmyrku ![]() Odpisałam juz, poza tym i tak coś napisałam, więc daję juz link od razu https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...gmessage635044 Monjas, zaraz będę podziwiać maleństwo
|
|
|
#4395 |
|
Wtajemniczenie
|
to fakt, to najwazniejsze, ale i tak ciagle jest na OIOMie ;/
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, musisz myśleć pozytywnie, musisz!
Jest cudowna, taka malutka iskierka Będzie piękna, jak mamusia Urodziła się w siódmym m/cu, na pewno przez dłuższy czas bedzie w szpitalnu, musi być silna, byście mogli zabrać ją do domku, ale wszystkie tutaj 3mamy kciuki za Was,więc inaczej być NIE MOŻE Maryha, zaraz skrobnę
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje bardzo jestescie kochane !!!!
|
|
#4398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do diety - zero węglowodanów? Nie jesz chleba, płatków, ziemniaków, ryżu, owoców? Ja ostatnio po prostu staram się jeść mniej, muszę tylko ograniczyć słodkości (a taki dobry piernik mam w domu ).Cytat:
Po kolei: Podkładu nie używam, mam krem tonujący Ziai, ale jest chyba trochę za ciemny i teraz go nie używam. Oprószam twarz tylko pudrem (dzisiaj kupiłam tę 17 z Constance Caroll i kolor fajnie pasuje .Różu nigdy nie używałam, mam w domu tylko bronzer, ale jak już mówiłam - jest za pomarańczowy. Nie mam dostępu do Essence, ale w Lovely pojawiły się chyba jakieś fajne róże z tego co widziałam (takie w kartonowym pudełeczku). Co do ust - dzisiaj oglądałam błyszczyki i pomadki, ale jakoś nic mnie nie zachwyciło. Jeszcze raz się przyjrzę tym błyszczykom, skoro tak zachwalasz .Oczy - na co dzień robię tylko brązową kreskę, ale ostatnio chodzi za mną paletka beżowych cieni . W czarnej kresce nie zawsze czuję się dobrze, to nie jest do końca mój kolor.Dziękuję Ci bardzo jeszcze raz |
||
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam wcześniej wykład, ale w sumie niezbyt mi to na rękę , czekam na śpiewanie
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Blondi, ja za to chyba podobam się tylko mężczyznom starszym Ostatnio jacyś dziadkowie koło 80 mi oczka puszczają i w ogóle
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Maryha, jak na moje wielkie oko
Masz raczej ciemniejszą karnację, tak widać na moim kompie Czy się mylę?Z Tobą bym bardziej zaszalała, niż z Grażynką, tym bardziej, że lubisz ciemny makijaż. Dobra. Co do podkładów i pudrów - używasz, więc sama wiesz lepiej, w tej kwestii raczej nie doradzę, bo nie wiem Sama wiesz co i jak ![]() Masz taki 'fajny' typ urody, inny, co znaczy oczywiście, że bardzo ciekawy ![]() Myślę, że pasowałyby Ci wszelkiego rodzaju brązy, fiolety, granaty, o, granat widzę, ze lubisz przyciemnione oczko, więc z granatem wyglądałoby to bosko Wiesz, ja mam taką swoją wizję, może i się nie znam, ale uważam, że ciemne barwy sa stworzone dla Ciebie, co nie znaczy, że w delikatnym makijażu wyglądałabyś źle. Skądże znowu ![]() Wtedy dodać tylko ciemniejszą szminkę lub błyszczyk. Choć przy mocno pomalowanych oczach, stawiałabym raczej na delikatny kolor ust. Jak Grażynce, polecam moje ulubione błyszczyki, w Naturze, Rossie, roi się od tych wszystkich cudów, więc na pewno coś dla siebie znajdziesz. Sama muszę się wybrać i kupić kilka cieni, może zdecyduję się na granat.. Jak będzie zły, oddam komuś ![]() To chyba wsio ![]() Serio, bardzo mi się podobasz w takim ciemnym mejkapie ![]() Jeśli o róże chodzi, myślę, że odcienie różowe, brzoskwiniowe jak najbardziej. Chyba, że wolisz brązer - Essence mają takie fajne, mozaikowe pudry, mieszasz kolory i modelujesz buźkę, fajna sprawa. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Ni ma za co, zawsze do usług ![]() Co do podkładów - hm, może wystaczy Ci jednak sam puder? Wiesz co, zróbmy tak, ja mam ten tonujący z Visage, raz na rok go używam, bo mnie zapycha, a taki fajny.. Mogę Ci przesłac trochę w pudełeczku jakimś, abyś mogła sprawdzić na sobie, potestować parę dni i ocenić, podkładów nie ma sensu używac, bo cerę masz śliczną, myslę, ze lekko tonujący krem+odrobina pudru wystarczy ![]() Wiem, że z Wibo mają fajne róże też. Ja mam różowe kuleczki z Hean, są nieziemskie, mam je tyle czasu, że pora chyba kupić nowe. Co do oczu, tak jak pisałam, beżowy lub jaśniutki brąz +brązowy eyeliner lub kredka i będzie super Wydobywaj swoje naturalne piękno, bo na serio, warto Oczy i te USTA!Aaaaa, kupiłam wreszcie brązowy eyeliner Dziś pomalowałam się po raz drugi, wreszcie nic mi się nie odbija na powiece, strasznie jestem zadwolona, choć uczę się nim malować, kredką bardzo ładnie mi wychodzi, eyeliner'em już nie
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiąc o wątpliwej reputacji miałam na myśli trolli spod pośredniaka w brudnych ciuchach, śmierdzących kiepami i piwskiem, z brakami w uzębieniu itd w ogóle co tacy ludzie mają w głowie.. myślą , że są sexi? ![]() Moniu, to normalne w jej przypadku wcześniaczki muszą tam trochę odleżeć, żeby wszystko się rozwinęło tak jak powinno... ale Ty to wiesz będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
też proszę o pomoc!
Potrzebowałabym jakieś propozycje piosenek, które nadawałyby się na akademię z okazji światowego Dnia AIDS...
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, a Ty miałas coś napisać
Tzn poradzić się Nas
|
|
#4404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jedynym moim problemem jest to, że twarz szybko mi się przetłuszcza i po paru godzinach od nałożenia pudru mój nos robi się błyszczący i czerwony - nie wiem, jak z tym sobie poradzić.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-kamieniu.htm - to jest ten puder, kosztuje całe 4,50 zł . Tu masz kolory - http://allegro.pl/puder-w-kamieniu-c...308384932.html .Chyba zaraz się przejdę do Ross po jakiś błyszczyk
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam, Otako, kochana, kuruj się tam, wracaj szybko do zdrowia i pisz tu z nami
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=VqyW1...eature=related Cytat:
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jasne że lubię ciemny makijaż. W jasnym wyglądam jakoś mdło, a w ciemnym jest meeega. Dziękuje za porady ![]() A co do różów to lubię bronzery. Odkąd pojawiły mi się zarysy kości policzkowych całkiem nie dawno ( Ciemne szminki i błyszczyki mam, zaopatruje się w oriflejmie zazwyczaj. Czekam do końca katalogu aż rzucą ofertę dla konsultantek i bach! kupuje po 5 zł szminki i błyszczyki aż dostaje orgazmu Teraz zastanawiam się nad wiśniową szminką, co o tym myślisz? Zazwyczaj używam jaśniejszych czerwieni, złamanych trochę różem.. a wiśni nigdy jeszcze nie używałam.. ![]() OO a mieli inne kolory eylinerów? Mi się marzy fiolet i granat i niiigdzie nie mogę dostać ![]() Cytat:
Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 14:05 |
|||
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa! Jak mogłam nie skojarzyć ![]() Kiedyś, jakoś ze dwa lata temu używałam tego pudru, moja mam także, zużyłam może ze trzy opakowania, ale żeby w tej cenie? ![]() Noł. Pamiętam, że kosztował ok.7zł, nie wiem jak teraz. Może jak wykończę, ten, co mam, kupię go znowu i potestuję, zobaczymy. W takim razie jakpuder Ci wystraczy to podkłady itp będę zbędne ![]() Co do świecenia, nie poradzę niestety, bo mam suchą cerę, więc muszę uważać, by dany puder/podkład nie wysuszył mi cery. Uwielbiam musy, jednak one trochę wysuszają ![]() Jak kupisz coś to się pochwal od razu
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także się cieszę Cytat:
O loooosie Amazing. Skąd Ty się wzięłaś? ![]() Wiśniowa? ![]() Kup, pokaż zdjęcie i zobaczymy, mnie się podobają odcienie wiśniowe, ale jest ich mnóstow Ja nareszcie mam czerwoną szminkę ![]() Cytat:
Były dwa ostatnie - brazowy, który kupiłam i szary. Jak dojdą nowe to polecę i zobaczę, jakie mają kolory jeszcze. Kupiłam w Schleckerze, bodajze jest taka linia kosmetyków Basic, z tej własnie kupiła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

ja kolorystycznie czuję się ze sobą ok... 

Nie wiem czy się znam, ale lubię doradzać
Jestem zupelnie nieogarnieta; zajrzyj do klubu
Wszystko dobrze? Jak się czujecie? Na kiedy miałaś mieć termin?
zdjecia w albumie 

).
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)