![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() Ara to też moje marzenie, ale trochę odległe, już bardziej Żako. Popatrz tu : http://www.youtube.com/watch?v=DGSp2Not_Ss zakochałam się w niej ![]() No właśnie zdradliwa ta wena, raz jest a raz nie ma. Co do sprzątania, ja czasami sprzątam jak nawali pod blokiem, ale jak chodzę na łąki takie opuszczone to tam sobie daruje już i nie sprzątam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie wyczytałam że Żako mogą dożyć nawet 70lat ![]() nie no jasne, co innego psia kupa pod blokiem, a gdzieś na polu/łące Gdyby wszyscy posiadacze psów mieli takie podejście jak Ty, to mielibyśmy czyściutko, a tak.. masakra ![]() Ja pewnie też będę psie kupy sprzątać, żeby potem w nie nie wejść przy domu ![]() Przypomniało mi się jak ostatnio rozmawiałam z TŻ o tym czy pies płci żeńskiej jak sika to podnosi nogę, no i obydwoje stwierdziliśmy że chyba nie. Dzisiaj TŻ dzwoni i pierwsze co mówi to "Widziałem dzisiaj gościa z psem suką jak sikał, no i sikał na kucaka", myślałam że padnę ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-08 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Iza pisz prace pisz! ![]() ![]() ja też muszę w końcu skończyć I rozdział ![]() Madziuś kiedy Ty idziesz na ten tatuaż? ![]()
![]() |
#4384 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaką będziecie mieli radośc i satysfakcję, jak już to wszystko będzie gotowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale staram się, żeby Kama nie kupkała, gdzie nie wolno ![]() Wiecie co, gdyby u nas w mieście zrobili taką akcję jak w stolicy- z tymi papierowymi torebeczkami na odchody psów to ja bym sprzątała i myślę, że niektórzy właściciele też ![]() Cytat:
![]() No to już ![]() W sobotę o 11 ![]() Jeszcze 3 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Właśnie był klient, który mieszka na tej samej ulicy co ja, w klatce obok, ale to jest ten sam nr budynku, a ja w ogóle pierwszy raz w życiu go widze na oczy ![]() Jak chodziłam na prawko, to ze mną chodził też taki facet, z tej samej klatki, co ten dzisiejszy klient i też nie wiedziałam, że jesteśmy sąsiadami, dopóki pani intruktor mi nie powiedziała ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-09 o 07:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Moja modeleczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie znam firmy A&F ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kama ![]() ![]() A to moja kieca ![]() ![]() P1010294.jpg P.S. wiem, że puzzle krzywo wiszą, ale co je poprawie to spadają a nie chcę ich przyklejać, bo ich później w razie czego nie rozłożę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej wczoraj rozmawiałam z mamą i mówiła, że babcia do niej dzwoniła, że jej się śniłam, że przyjadę do nich na Wielkanoc z synkiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |||
Zakorzenienie
|
http://e.snobka.pl/sn273/3ad591d2002a2a774d51ad56
![]() ![]() Cytat:
![]() Ukrywają się widocznie ![]() W sumie w tym roku we wrześniu minie 5 lat, odkąd tu mieszkamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Gosia a co Ty dziś tak wcześnie na chomykowym ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Agatka nie wiem co powiedzieć
![]() Ale tulę mocno ![]() Mam nadzieję, że wszystko między Wami ułoży się na nowo, trzymam za Was mocno ![]() Oby w końcu zaświeciło nad Wami słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ale pięknie słoneczko świeci ![]() ![]() Oby taka pogoda się utrzymała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Iza! Za żako masz w zęby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego mam w zęby
![]() Mi też się tak kojarzy więc coś w tym musi być ![]() ![]() Na poprawę humoru w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "A co to tu Arturek zrobił? Arturek kuuuuupęęęę zrobił!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzdycham do Arturka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
otworzyłam okno, czuję wiosnę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz na tą wiosnę muszę wyjść
![]() Muszę się ubrać i iść do ludzi. Fuuuuuuj. |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
A ja tylko słyszę jak wiatr gwiżdże za oknem
![]() ![]() Dałam moim podopiecznym ryż, jeden właśnie dopadł i je aż się uszy trzęsą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
i już po praktyce
![]() ![]() odebrałam przesyłke od Tż ale otworzyć dopiero mogę jak wejdzie na skype ![]() u mnie cudna pogoda, 7* ![]() ![]() widziałam na mieście dziewczyne, w butach emu+podkoszulek cieńki+sweterek-narzutka+na to cieniutki sweterek i do tego wszystkiego.. była bez stanika ![]() ![]() dostałam termoforek! ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam opr od klienta.
Momentami mam dość tej pracy. Jeszcze, żeby to była moja wina ![]() Jeden kretyn a potrafi tak zepsuć dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Madziuś
![]() ![]()
#4401 |
Zakorzenienie
|
Asia fajnie
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- ![]() No ale weź się nie przejmuj. Wysłałam mu dopłatę, bo zrobił szkodę w tamtym roku, a agent tego nie uwzględnił. A ten mówi, że to mała szkoda była. Tylko, że to ja mam wgląd do systemu i wiem ile wypłacili poszkodowanemu, a on tego nie wie. Firma wypłaciła ponad 10tys. odszkodowania. I musi jeszcze dokładać do takiego biznesu, i właśnie przez takich palantów później wszyscy kierowcy muszą płacić więcej, a szczególnie ci, którzy szkód nie mieli ![]() Jeszcze mnie starszył, że zapłaci tą dopłatę, ale już więcej się u nas nie ubezpieczy. Wielka mi strata. I rzucił słuchawką. Gdyby to była mała szkoda to ok, ale kurde firma tylko dokłada do takich kretynów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Ludzie w ogóle nie zdają sobie sprawy z tego, że ja muszę sprawdzić każdą polisę pod względem merytorycznym, że muszę się pod tym podpisać, i w razie jakiejś kontroli to ja będę miała nieprzyjemności. A klient i tak będzie musiał dopłacić.
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Niektórzy ludzie to nie są w ogóle świadomi o co w tym wszystkim chodzi. Kupują samochód, nie wiedzą, jakie konsekwencje się z tym wiążą, że mają 30 dni na wypowiedzenie od momentu kupna, a potem polisa się zawiązuje do końca okresu, na jaki była zawarta, nie znają treści ustawy, niczego, a potem przychodzą do nas wielce zdziwieni, o co chodzi, dlaczego się czepiamy? Niektórzy są aż nadto zapobiegliwi i dwa miesiące wcześniej przychodza, że zapytać się ile będą płacić w tym roku za ubezpieczenie, dzwonią z każdą pierdołą, pytają, co mają w takim przypadku zrobić itd. A niektórzy sobie żyją w błogiej nieświadomości, a potem się rzucają, bo to my jesteśmy te złe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź parę wdechów i zapomnij o palancie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Moja mama mi zawsze powtarza, że trzeba być gruboskórnym i się tak nie przejmować wszystkim. Tylko łatwo jej mówić, bo ona pracuje już x lat w ubezpieczeniach i z takimi sytuacjami miała już do czynienia dużo razy, a ja dopiero niecały rok w tym siedzę, więc no... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i że za trzy godziny się do Niego przytulę, o ile znowu nic dziś nie wyskoczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.