|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
ćwir ćwir
|
Asos1- w zeszłym tygodniu został już cały wysłany, wszystkie wpłaty dostałam, dziękuję za zamówienie
![]() Asos2- nie mam jednej wpłaty, ale dostałam dziś PW czemu. Resztę wpłat mam, nie wstrzymuję wysyłki, paczki nadam we wtorek. Poproszę na PW adresy. Tytuł: "Asos2 + adres" w treści adres. Jeśli ktoś chce kuriera to proszę o info, powiem ile dopłacić ![]() Asos3- czekam na wpłaty ![]()
#4384 |
Raczkowanie
|
Cwirko -wtorek rano czy po poludniu???? jesli po poludniu to marne szanse ze dojdzie na czwartek;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Wieczorem, koło 22 ![]()
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pomocy!
![]() przy zamiawianiu sukienek trzymacie sie wymiarów z tabeli w cm? jak wypada rozmiarówka? w H&M sukienki mam 36, bo w 34 nie mieszcze sie w biuscie. marynarki raczej 38. z wymiarow na asos wynika ze powinnam zamowic rozm UK 12 - a to jest przeciez 40!!! czym kierowac sie przy wyborze rozmiaru? jakie macie doswiadczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
dzięki.
ale np spodnie z Mohito i H&M mam 34. w promodzie już większe... pokopane te rozmiarówki. no i jak tu się połapać. będę wdzięczna za wszystkie sugestie. szkoda, że nie załapałam sie na zamówienie, długo czekałam, a teraz dawno nie zajrzałam i masz ;/ czekam na następne. Edytowane przez margaretas Czas edycji: 2011-05-22 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem co Ty
zamówiłam sukienkę w rozmiarze 12, na codzień noszę rozmiar 38 i nie wiem czy nie będzie za duża - dam znać jak przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
jeśli asos to wszystko zależy od kroju i materiału - jeśli była dopasowana i nie elastyczna to raczej będzie dobra
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamawiając z Asosa trzeba patrzeć przede wszystkim na materiał i krój, tak jak pisała maloonie, a tabelkami się nie przejmować. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, mam do Was pytanie.
Czy dopłacając i wybierając wysyłkę "express" zamówienie zostanie wysłane kurierem lub jakąs paczką rejestrowaną? Zależy mi na tym aby zrobić zakupy raz a dobrze i mieć spokój na jakiś czas, bo do szału doprowadza mnie ciągnie monitorowanie mojego koszyka, ale przez to dzielenie na kilka paczuszek jestem zmuszona zamawiać po 1 góra 2 sztuki, no i też jest mi już czasem głupio przed moją listonoszką, która ostatnio dzwigała dla mnie naprawdę ciężkie zamówienie. Nie mówiąc o tym, że za każdym razem boję się, że przesyłka się gdzieś "zgubi" po drodze. Kocham zakupy na asos.com, ale wielkim minusem jest dla mnie forma wysyłki. Moim marzeniem byłoby dostawać JEDNĄ paczkę, która byłaby w jakiś sposób rejestrowana, no i którą przywiózłby mi kurier lub pan który rozwozi u mnie paczki, a nie moja biedna listonoszka, która dojeżdza na moje osiedle autobusem. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć co dokładnie kryje się pod hasłem wysyłka via express (oprócz oczywiście skróconego czasu oczekiwania) to będę ogromnie wdzięczna, bo jakoś szkoda mi wydawać pieniądze w ciemno. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurierem i możesz śledzić gdzie jest paczka na stornie internetowej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyślij numer konta na jaki należy wpłacać - asos3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Ja nie Ćwirka ale odpowiem. Wpłacamy na to samo konto co wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Przyczajenie
|
No przeciez na forum wysłałąm swoje zamówienie tak jak napisałaś ![]() 2011-05-20, 16:06 #4355 mar1777 Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-10 Wiadomości: 19 Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4 Cytat: Napisane przez Ćwirka ![]() Dziewczęta, kto jest chętny do zamówienia to proszę się zgłosić tutaj na wątku. Mam linki od dwóch osób, ale co chwila ktoś pyta mnie na PW czy ja organizuję. Zapraszam ![]() Zgłaszam się ![]() http://www.asos.com/Asos/Asos-Colour...rt=3&clr=Stone http://www.asos.com/Asos/Asos-Finn-L...ort=3&clr=Nude UK 6 Na wpłatę czekam aż poinformujesz mnie ![]() Ostatnio edytowane przez mar1777; 2011-05-20 o 16:31 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Asos3 to zamówienie, które składałam jakiś czas temu, nie to nowe.
![]() |
#4399 |
Zadomowienie
|
expres jest to wysylka polecona, z tego co pamietam przynosi ja kurier.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
jak nowe to mozna sie jeszcze dopisac? czy zamkniete?
dzieki za rady w sprawie rozmiaru. i tak dalej sie waham ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź! Bardzo mnie to ucieszyło
![]() Widzę, że tutaj na forum organizujecie jakieś zbiorowe zamówienia, czy organizatorami bywają również osoby mieszkające na Wyspach? Mam na oku jedną rzecz, ale niestety wysyłka tylko do UK ![]() Przy okazji, czy zdarzyło Wam się tak, że robiąc kilka zamówień najpierw dostaliście paczuszki które asos wysłał później, a potem te wcześniejsze? Do mnie przesyłki poszły w zeszły poniedziałek, wtorek i środę. Z wtorku przyszło wszystko, z środy 1/2 a z poniedziałku 0/2 ![]() Edytowane przez janis09 Czas edycji: 2011-05-23 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
Cześć,
Jestem nowa na forum i wielu zasad w związku z zamówieniami jeszcze nie znam (będę musiała doczytać), a chciałam przed złożeniem zamówienia z firmy Asos poradzić się Was dziewczyny - czy któraś miała może sukienkę z linka poniżej (interesuje mnie kolor nude) : http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-One-Sh...rt=-1&clr=Blue Proszę o Wasze opinie. Chodzi mi o to czy sukienka jest równie ładna w rzeczywistości, jak na zdjęciu? Czy starannie wykończona? Nigdy niczego nie zamawiałam, a opinie różne krążą, wiadomo ![]() Interesują mnie również Wasze sugestie na temat sukienki poniżej : http://www.asos.com/Asos/Asos-Black-...1&clr=DeepCove oraz jeszcze tej http://www.asos.com/Tfnc/Tfnc-Dress-...=-1&clr=Tomato Zastanawiam się nam zamówieniem wszystkich trzech, kwota niemała, także proszę o odpowiedź ![]() Ćwirka - jeśli mam jeszcze czas, to poczekałabym na opinie dziewczyn przed złożeniem zamówienia, ok? Pozdrowienia dla wszystkich Dominika. |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Otóż ja odpowiem, odnośnie pierwszej i trzeciej sukienki, bo to jest ten sam fason tylko inne kolory. Ja mam koralową. Ogólnie sukienka jest śliczna, ale niestety dla osoby z nieco mniejszym biustem. Ja mam dość spory i o ile sukienka jest dobra (mam rozmiar 10) na dole i układa się bardzo ładnie to góra jest mocno ściśnięta. Ogólnie do samej sukienki nie mam żadnych zastrzeżeń. Koleżankom się też bardzo podoba, tylko musiała bym zrzucić trochę z biustu, a to u mnie trudne. Narazie leży i czeka na lepsze czasy. Chciałam odesłać, ale TŻ kazał zostawić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Raczkowanie
|
Dzięki za szybką odpowiedź i za powitanie
![]() Ja mam podobny "kłopot" - czyli obawiam się ściśniętej góry (biust) w UK 10, dlatego byłabym skłonna zamówić UK 12 i ewentualnie zwęzić. Sukienka bardzo mi się podoba, ale widzę, że nie ma już rozmiaru 12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Przyczajenie
|
ja ostatnio dość intensywnie przesiaduje "w koszyku" więc mogę powiedzieć, że to wszystko zmienia się bardzo szybko. nikt nie musi odsyłac sukienki aby stała się ona znowu dostępna, wystarczy że jedna z osób przestanie ją w danej chwili rezerwować w swoim koszyku albo po prostu serwis "dorzuci" nową parię. ja tylko od siebie mogę dodać, że najczęsciej na sukienki, których rozmiary teoretycznie się skończyły albo są "low in stock" trzeba zwyczajnie polować i pilnować w koszyku albo po prostu od razu je kupić jeśli jesteś na 100% zdecydowana
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
a kiedy bedzie robione zamowienie?
w tym tygodniu? ja na razie nie mam jak szukac i decydowac ..., ale piatek może? |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Przyczajenie
|
Drogie Wizażanki.
Nigdy nie zamawiałam nic z ASOS, a "zachorowałam" na sukienkę tej firmy. W związku z tym, chciałabym się Was podpytać o to, czy któraś z Was może ją zamawiała link http://www.asos.com/Asos/Asos-Lace-B...t=-1&clr=Black . Czy w rzeczywistości jest tak ładna jak na zdjęciu ![]() Czy mogłybyście mi też doradzić jaki powinnam zamówić rozmiar. Normalnie noszę 38. Z góry dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Przyczajenie
|
te sukienki koronkowe bardzo łatwo jest taniej wylicytować na allegro... ja ją wiele razy obserwowałam i szły po 60-90 złotych... ale szczerze widziałam białą na dziewczynie zdjęcie nie na modelce i nie robi takiego wrażenia już... ale ja tylko mówię co widziałam i doradzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.