|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
:mdleje :
|
|
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem, aktor został dobrze dobrany do roli (dziwny może przykład ale np B.Linda by mniej pasował ), ponadto dobrze ucharakteryzowany na takiego "wymuskanego" faceta. wg mnie jego filmowy partner już mniej pasuje do roli geja, po prostu aktor grający Piotra dobrze się wczuł w role i ogólna aparycja mu w tym pomogła. myślę że nie ma nic złego w takim komentowaniu, chyba że źle zrozumiałam to co napisała Disnejova.
|
|
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest jakis dziwny pomysl ni z gruszki ni z pietruszki, przeciez caly czas wchodzili w watek z szowinistyczna swinia "jaki ojciec taki syn", a teraz zmieniaja cala koncepcje Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-01-20 o 20:05 |
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Blond forever!
|
No i jeszcze pozostaje kwestia - dlaczego Piotr tak się upierał, aby tak szybko mieć dziecko?
Pewnie w świetle emocji związanych z jego odkrytym gejostwem scenarzyści zapomną o tym, że to wymyślili.
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie chciał dzieciaka żeby byc idealym kryptogejem, kto by go wtedy podejrzewał
![]() A co do aktora jak dla mnie jest wymuskany i pasuje na geja
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Piotr pewno chciał mieć żonę, potem dziecko by ukryć swoją prawdziwą naturę przed światem. Skrzywdził dziewczynę. Nie zdziwię się jeśli dla rozwoju akcji okaże się, że Małgosia jest w ciąży
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, ze scenarzyści w trakcie zmienili plany co do tej postaci. Miał być typowym panem domu z żoną i gromadką dzieci, ale ktos wymyślił wątek homo
I coś mu się ten wątek nie udał.
|
|
|
#4388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mi się tak wydaje. Tym bardziej, że z tego co pamiętam, było dość dużo scen łóżkowych. Jakoś Piotr nie stronił od seksu z nią, a jakby był gejem to raczej by nie był taki chętny
|
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
Ale co mogą dać ciekawszego? Kobieta w ciąży- ojciec dziecka jest gejem.
Będzie chciała usunąć ale w końcu podejmie się samotnego wychowywania. Idę o zakład
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ale z was scenarzystki
Ile takich przypadków, gejów w małżeństwie, mnóstwo. Pewnie się rozstaną i przez 2 miesiące będziemy katowane żałobą Gośki...
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ciekawi ta cała wojna między rodzicami Piotra i Gosi
Ja na ich miejscu od razu bym powiedziała całą prawdę i już. Ale jak to w serialach bywa, pewnie będą przeeeeeeeciągać
|
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4393 |
|
Rozeznanie
|
jaaa a jak sie okaze ze gocha jednak zaciazyla
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal nie rozumiem wątku Piotra. Od początku cały czas Piotr i ten jego szef gadali o laskach, nawet jak Gosia wyjechała to padały takie teksty, z których można było wywnioskować, że chodzą na dziwki, a nie że są gejami. Nie wiem czy po prostu chcieli nas zmylić, czy może jednak finalnie się okaże że Piotr nie jest gejem i jednak balował z szefem z laskami.
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Można dołączyć? Wielka fanka NW, oglądam już kilka dobrych lat i nie zamierzam przestać. Mam nadzieję, że tvn nie zakończy emisji |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy![]() Co do Piotra to macie racje, oni źle zaczeli , że niby taki pedant z niego, co chce mieć typową rodzine hmm dziwne to ![]() a może oni myślą że my tego nie pamietamy jak sie zaczeło z Piotrem ![]() Mnie ciekawi teraz czy Rafał zostawi Agnieszkę ![]() Źródło ... ![]() Młoda para na swoich świadków zaprosi Agnieszkę (Katarzyna Walter) i Rafała (Lech Mackiewicz). Tym samym pani Ludwika puści w niepamięć konflikt z partnerką swego syna. Zarzucała jej, jak wiemy, zaniedbywanie obowiązków domowych. Okaże się, że w dniu ślubu wszystko będzie na głowie Agnieszki. Nic dziwnego, że w końcu nie wytrzyma napięcia i się... upije. Przy całej rodzinie wykrzyczy swoje żale do Rafała i jego matki. Przyjęcie weselne zakończy się skandalem. Szczególnie zniesmaczona będzie dbająca o kulturę i dobre maniery pani Ludwika. Przy tej okazji sąsiad Gerard (Tomasz Dedek) pozna słabość Agnieszki do alkoholu. Następnego dnia Olszewska będzie udawała, że nic nie pamięta. |
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi to się wydaje, że cała akcja z Piotrem nie jest tak znikąd.
Niby do tej pory nie ujawniał żadnych objawów innej orientacji, ale: Wychowywał się w dość tradycyjnej rodzinie - ojciec jest głową rodziny, zarabia, trzyma wszystko twardą ręką. Matka nigdy nie pracowała, całe życie spedziła zajmując się domem, wychowując syna i podając mężowi obiadki. Nie miała nic do powiedzenia. Piotrowi pewnie wpojono tego typu wzorce, nauczono go, jak ma się zachowywać prawdziwy mężczyzna, że ma sobie znaleźć żonę, utrzymać ją, nie pozwolić pracować, kontolować i spłodzić gromadkę dzieci ![]() I Piotr do tej pory taki był - stąd dotąd. Pewnie żył tak, jak powinien, aż odezwał się w nim pierwotny zew
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
A może Piotr jest po prostu biseksualny
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
A może Piotr z tym szefem podrywali gdzieś laski?A potem pijani obok siebie usnęli?
|
|
#4400 |
|
|
A może po prostu Piotr jest gejem i nie ma po co tworzyć historii. Tak bywa
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że Piotr jest gejem, tyle, że wychował się w takiej właśnie konserwatywnej rodzinie przez typowego samca alfa - tatusia i stąd jego wcześniejsze zachowanie. Pewnie nie chciał, żeby się tatulo dowiedział
![]() Tyko dziwne jest, że normalnie ze sobą sypiali, bo to znaczy, że Piotr miał hm.. wzwód a skoro jednocześnie sypiał ze swoim kochankiem to dziwne, że jednocześnie" brykał mu " w łóżku z żoną
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, jest to dziwne i ja też zawsze sądziłam, że jak ktoś woli facetów, to babki nie będą w stanie wywołać wzwodu u tego faceta.. a jednak.. No bo przecież w rzeczywistości też są historie gejów, którzy ukrywali się i dzieci mieli z kobietą dla niepoznaki. Może po prostu wyobrażał sobie w głowie swojego kochanka i było mu łatwiej
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
może to z tym parciem na dziecko było nie tylko po to, by ukryć orientację, ale on sam chyba chciał jakby siebie powiedzmy przekonać, założyć tradycyjną rodzinę, ułożyć sobie "normalnie" życie, jak tatuś przykazał, a tu zew natury był silniejszy...
mnie nawet nie tyle przeszkadza brak gejowskich scen, co fakt, ze to tak głupio wyglądało i wcale nie wynikało z tego, że oni naprawdę ze sobą spali i ta scena która mogłaby być ciekawa, była bardzo mdła |
|
|
|
|
#4404 |
|
Konto usunięte
|
Myślałam że może pokażą jak się całują albo coś..A tu licho..
|
|
|
|
|
#4405 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ze juz o finale tego watku, czyli scena lozkowa i reakcji Gosi nie wspomne ![]() jak na razie wyglada, jakby sami scenarzysci za bardzo nie widzieli, czego chca od postaci Gosi, a co za tym idzie i Piotra Cytat:
A co do Agnieszki to jak dla mnie brak pomyslu dla postaci, wiec wrocili do problemow z alkoholem. Mogliby juz dac jej spokoj w tym temacie Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-01-22 o 11:56 |
|||
|
|
|
|
#4406 |
|
|
Dokładnie. Problem alkoholowy Adama, Agnieszki, kto następny?
Może Włodek
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle, ze co do Piotra nie ma co dorabiac ideologii - facet jest po prostu biseksualny, to sie zdarza.
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
może niech Maria zacznie pić, biedna rozdarta między dwoma facetami
mnie by się taka wersja bardziej podobała niż żeby Włodek pił. Ale niestety oni by na to raczej nie wpadli
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Proponuje na razie zakończenie rozmyślań nad tym czy gej czy nie, co pokazują itd. Czytałyśmy spoilery. Chyba, że większość tego nie robi...
Propozycja zmiany tematu na: nowożeńców Mikołajów, Igora, Rudego i Oli (dawno tego nie było)
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

:mdleje :

moim zdaniem, aktor został dobrze dobrany do roli (dziwny może przykład ale np B.Linda by mniej pasował
), ponadto dobrze ucharakteryzowany na takiego "wymuskanego" faceta. wg mnie jego filmowy partner już mniej pasuje do roli geja, po prostu aktor grający Piotra dobrze się wczuł w role i ogólna aparycja mu w tym pomogła. myślę że nie ma nic złego w takim komentowaniu, chyba że źle zrozumiałam to co napisała Disnejova.

I coś mu się ten wątek nie udał.

Ja na ich miejscu od razu bym powiedziała całą prawdę i już. Ale jak to w serialach bywa, pewnie będą przeeeeeeeciągać