|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie jaki jest ten kapelusz z ios? Ja nie mam dużej głowy. Zastanawiam się czy kupić go tak bez przymierzania, czy nie będzie za duży, trzymał się mojej głowy.
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Co robi ten ochronny spray do włosów blond? |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Rozeznanie
|
Ja też nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Polecacie krem pod oczy witalność natury? Zastanawiam się nad tym, albo z planet spa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
Witajcie! Moje Drogie mam zgryz
![]() Wysłałam dzisiaj zamówionko, a za parę minut okazało się, że muszę domówić jeden produkt i tak też zrobiłam, ale nie było tam wyboru dostawy. Moje pytanie, czy to automatycznie przysyłają do adresu, który wybrałam robiąc zamówienie ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
wszystko było jak się należy. czyli galanty.
![]() sassy swirls: fioletowe najlepsze. ![]() ![]() ogólnie podobają mi się. scentini plum twist [te fioletowe, czy tam różowe ![]() ![]() senses waterfall: narazie nie mogę go wypróbować, bo trza dokończyć płyn ten cukierkowy, więc muszę czekać. ![]() masło do ciała po opalaniu: również trzeba czekać, ale zapach ładny. ![]() mgiełka cytryna&bazylia: baaaardzo świeży zapach. ![]() ![]() krem i spray do stóp FW limonka&mięta: stópki fajnie pachną, krem rzeczywiście chłodzi, bo jest mi w nie zimniej niż zwykle. ![]() krem do stóp FW wanilia&brązowy cukier: jest bardziej gęstszy niż kolega wymieniony wyżej i ma świetny zapach. ![]() zestaw pojemniczków: skusiłam się na nie po zobaczeniu zdjęć na katalogowym i nie żałuję zakupu. ![]() kosmetyczka zielona z przyborami do pedikiuru: ogólnie myślałam, że będzie większa. ![]() ![]() oprócz tego jakieś tam kremy do rąk, kremowo-pudrowo podkład dla mamy, bo już dawno chciała, a że teraz promocja była na stronie to wzięłam jej. ![]() porobię zaraz zdjęcia jakieś i dam na katalogowy. ![]() ja też nie. ![]()
![]() |
#4392 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- ja też nie ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
scientini wcale nie są takie nietrwałe, wczoraj rano się popsikałam tymi fioletowymi i wieczorewm wydawało mi się, że nic nie czuć, a dzisiaj rano jak kładłam wczorajszą bluzkę do pralki to mi zaleciał ich zapach, wydaję mi się, że szybko przyzwyczjamy się do zapachu i go nie czujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Konto usunięte
|
Odpowiedź ze strefy w sprawie reklamacji braku minikatalogów/do zamówionych 100szt dodali tylko 1 szt/;
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie, informujemy, że brakujące Minikatalogi zostaną dołączone do kolejnego zamówienia złożonego na koncie. Przepraszamy za niedogodności. |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Raczkowanie
|
mam jeszcze takie pytanie czy jak termin płatności mam do 26 kwietnia i tego samego dnia złoże zamówienie a pieniądze jeszcze do nich nie dotrą to zatrzymają mi zamówienie czy zrealizują normalnie?
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26454353]Odpowiedź ze strefy w sprawie reklamacji braku minikatalogów/do zamówionych 100szt dodali tylko 1 szt/; Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie, informujemy, że brakujące Minikatalogi zostaną dołączone do kolejnego zamówienia złożonego na koncie. Przepraszamy za niedogodności.[/QUOTE] 100 szt katalogów wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Konto usunięte
|
tak, bo od daty 26, masz jeszcze 4 dni poślizgu, gdy realizują paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Mam już fakturkę i brak mini kremu Moc Nawilżenie- zakończona produkcja i Szamponu do każdego rodzaju włosów mango/imbir - doślą później
![]() W sumie nie wiem jak im mogło szamponu zabraknąć ![]() Przekroczyłam tysiaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sobie pomyślałam, że zamiast jakąś dobrą flachę kupić z bombonierką ten jakieś podchody robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Raczkowanie
|
z tych ciekawszych rzeczy (pomijam deokulki, prep. do demakijażu itp.) to jest:
Far Away 30ml Reese-Love to the fullest [ dali mi jeszcze 5 próbek tego zapachu-szkoda ze nie inne bo właśnie te próbki zamówiłam katalog temu ![]() Olejek z Diamentową poświatą x2 Cały ten zestaw do paznokci tzn. perłowa kuracja itd. szminkę z Anew grzebień.. Up to You RARKE ![]() tusz do rzęs Extend zestaw z planet spa olejek lawendowy do włosów charm Wieża Eiffla bransoletkę do charmów krem Wiśniowa świeżość + spray piankę do golenia dla mężczyzn.. lakier bezbarwny Mam takie pytanko - Czy lakier Clear ze str. 29 kat.6 to jest BEZBARWNY? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
Kochane czy odrazu po wygraniu w losowaniu oni posyłają maila ?
![]()
#4409 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() u nas takowego nie ma ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.