|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
jestem głodna!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Też jestem głodna ;< I chcę w sumie przytyć z 3kg tylko nie mam pomysłu jak, chyba zacznę znowu brać hormony, bo wtedy miałam mega apetyt ;o
#4383 |
Copyraptor
|
Oczy sie absolutnie nie mecza - kindle to nie komputer, ekran to tzw e-papier, wrazenie jest faktycznie jakby sie czytalo papier (po otwarciu opakowania usilowalam usunac 'naklejke' z instrukcja, a to bylo wyswietlone
![]() Ma wi-fi, wiec mozna przegladac strony internetowe, no ale wyswietlacz jest czarno-bialy. Ja mam wersje kindle 4, bez klawiatury, wiec pisanie jest niewygodne, no ale nie do tego to urzadzenie sluzy. ![]() ![]() Na spotkaniu sobotnim mnie nie bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Konto usunięte
|
też jestem głodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zadomowienie
|
Nie piszcie nic o jedzeniu, bardzo powoli wraca mi funkcja trawienia
![]() cholerko, a ile dałaś za to cudo? ![]() Bo opis brzmi fantastycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Konto usunięte
|
Zeżarłam obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Copyraptor
|
Kurier ze Stanow + clo + czytnik + etui w sumie wyniosly mnie ok. 500zl, bo dolar mocno poszedl w gore. Ale na allegro mozna dostac wersje z malo nachalnymi reklamami juz za 350
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30849405]Zeżarłam obiad
![]() Sadystka... Trochę drogo :/ ale w ogólnym rozrachunku chyba i tak wychodzi w miarę korzystnie ![]() cholerko, a jak samo czytanie? Nie brakuje Ci papieru w ręku, zapachu kartek?? (wiem, to fetyszyzm - "jestem okropnym zboczeńcem i muszę to zaakceptować" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Konto usunięte
|
zeżarłam zapiekaną bułę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Na pewno brakowałoby mi zapachu papieru i książki w dłoni, ale ja nie zamierzam z tego rezygnować. U mnie sytuacja wygląda tak, że czytam wystarczająco szybko, żeby nie opłacało mi się kupować książek. Książka kosztuje 35zł, dla mnie to rozrywka na jeden wieczór. Więc po prostu mnie na to nie stać - sama książek raczej nie kupuję. Przywożę sobie to, co kupuje mój tata, tudzież obczytuję znajomych ze wszystkiego co mi w łapy wpadnie. Ale np. Panda ma hopla na punkcie swoich książek, więc nie mogłabym ich zabrać tam, gdzie najczęściej się przydają - do autobusu, na uczelnię itp. Nie chciałabym zniszczyć. Więc "zwykłe" książki będę sobie czytać w domciu, pod kołdrą, a w trasie, na uczelni, w autobusie i wszędzie indziej będę miała Kindla ![]() Licząc 35zł za książkę zwróci mi się po 14 przeczytanych, czyli pewnie najdalej w miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaki ten intensywny zapach? Czego? Myslałam żeby sprawić mamie.... spodoba się mamie? ![]() Cytat:
Co to znaczy "mało nachalne reklamy" bo ja się kompletnie nie orientuję w tym temacie... |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Copyraptor
|
Noico, reklamy wyświetlają się zamiast wygaszacza ekranu i w trakcie przeglądania menu i katalogu z książkami. Wygaszacz ekranu to wiadomo, a to drugie widać np. tu:
http://allegro.pl/amazon-kindle-4-wi...969686368.html (ostatnie zdjęcie, na samym dole). Nie powinno to przeszkadzać AŻ TAK, ale ja mogłam wziąć wersję bez reklam, więc to zrobiłam ![]() Jest też droższa wersja dotykowa, wersja z wbudowanym, darmowym dożywotnio internetem (ale przeglądanie stron i tak jest niewygodne...) i różne inne kombinacje. Jeżeli chcecie, to przyniosę na jakieś spotkanie do zmacania. Nie wiem niestety jak to wygląda z męczliwością oczu, komputer na pewno najbardziej szkodliwy, a czytnik się czyta jak zwykłą, papierową książkę, więc porównywalnie chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Pani Buka
|
a komu?
TŻ raz dostał takie zadanie po znajomości (tzn - nie znał młodych, nie znał też wcześnie bezpośrednio kamerzystki, która mu to zlecała, został jej polecony przez kumpla który u niej robił praktyki), to się więcej nafrustrował niż nacieszył, bo ciągle zdaniem państwa młodych albo 'szefowej' coś było nie tak ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4394 |
Zadomowienie
|
Następna!
![]() Ale jak tylko mój żołądek odzyska siły to czeka na mnie kaczka w pomarańczach i jabłka zapiekane z żurawiną ![]() (marynuje się od dwóch dni - miała być na wczoraj ![]() cholerko No właśnie u mnie w domu jest podobnie z książkami - zwłaszcza że z rodzicami i bratem mamy bardzo zbliżone preferencje, a i mój ekskonkubent też idealnie się wpasował ![]() Ksiażki są głównymi prezentami na wszystkie urodziny, imienimy, gwiazdki, mikołajki i inne takie okazje, więc sama dla siebie też raczej rzadko coś kupuję. Kurczę, poczekam chyba jeszcze klika miesięcy (może potanieją) i zacznę się bardziej interesować tematem ![]() noico, sól jest waniliowa, słodka. Nie wiem jaki Twoja mama ma gust, więc ciężko mi określić. Ale jest też opcja cynamonowa. Tylko jest jeden misus 0 ciężko je dostać, w Krakowie widziałam tylko w Nigrini przy Mogilskim, a i tak nie zawsze mają na stanie. Jeśli ktoś ma informację że jest jeszcze gdzieś - będę wdzięczna za udostępnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Konto usunięte
|
kaaczkaaa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Konto usunięte
|
A ja mam straszną potrzebę coś zamówić dzisiaj... To już jest choroba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
Może wiecie gdzie w Krakowie kupie wysokie formy do muffin? oraz papierki do niskich i do wysokich?
Kupiłam forme na allegro miała być wysoka a przysłali niską ![]() ![]()
![]() |
#4398 |
Konto usunięte
|
hiper, mnie korci żeby kupić sobie coś dla przyjemności - jakiś fajny kosmetyk tudzież gadżet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Konto usunięte
|
zamówiłam tam paletkę
![]() a dziś mam ochotę kupic coś w sklepie stacjonarnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Rozeznanie
|
musze sie wybrac do tego TK MAXXa
![]() ![]() Soline pokaż maszynę, my mamy od dłuższego czasu ochotę sobie kupić cholernarejestracja- najtaniej wychodzi skok na bibliotekę, tylko nie ma nowosci [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30850404]A ja mam straszną potrzebę coś zamówić dzisiaj... To już jest choroba... ![]() ja własnie oglądam ofertę Top Secret , jest promocja swetry ![]() http://www.sklep.topsecret.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Kasia, mojej mamie. Kuzyn kręcił ślub kuzynki i moja mama mnie teraz zadręcza, żebym jej zrobiła z tych pociętych filmików jeden film
![]() Zrobiłam sernik na zimno i teraz czekam aż stężeje ![]()
#4404 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Mój szampon i rzeczy Halleay, jesli ich nie odebrała
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj miałam taki zabiegany dzień, ze nie wiedziałam jak sie nazywam
![]() Jadę do Factory, podobno są tam super tanie buty Kazar. |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Pani Buka
|
Trust, to dlatego pytalaś na fb o to jak złożyć 200 filmików w jeden?
![]() ![]() Ja nie mogę się doczekać na duże wyprzedaże! ![]() ![]() chociaż już widzę w tym TS sweterki za 20-30 zł... hm... tylko muszę znaleźć jeszcze resztki swojego rozmiaru w odpowiednim kolorze :P
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-12-02 o 14:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Matka Smoka
|
Mistrzyni - którędy i kiedy jedziesz do factory?
![]() Mogę Cię jutro ok. 11 gdzieś złapać w sparwie odbioru? i czy mogę dać Ci maskę dla Melki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Pani Buka
|
no może jeden bym znalazła, ale nie będę przecie 15zł za wysyłkę płacić
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.