|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Hania : super zdjecia ![]() Macie doświadczenia z torebkami z etorebki? na deser: (sory, że tak słodko-pierdząco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Miskowa, to sporo dziś załatwiłaś.
Haniu, gratuluję podwyżki. Emilko, trzymam kciuki za konsekwencję w dowitaminizowaniu ![]() W Warszawie też dziś było jak w kieleckim ![]() Debrah, jej ale się rozczuliłam. Amelka słodziutka ![]()
#4385 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, Twin
![]() Ona mnie rozczula codziennie coraz bardziej, fajnie jest mieć dziecko kurczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle jak sobie radzicie?
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Chyba dobrze, ale dziecko też mi się udało
![]() Nie płacze bez powodu, powód musi być - a do uspokajania najlepsze jest przytulanie ![]() Powalczyłyśmy o karmienie piersią i już karmimy się tylko tak. W nocy Mała budzi się 2 razy na jedzenie, poza tym śpi, więc nie jest najgorzej ze spaniem, do dwóch pobudek idzie się przyzwyczaić. No i będziemy się chustować,mam już chustę elastyczną, teraz tylko..najtrudniejsze, nauczyć się wiązać. Podoba mi się to wszystko bardziej niż myślałam, fajna jest taka więź dziecka z mamą. Czasem oczywiście trochę padam na pyszczek, jeśli jest dzień kiedy Mała niewiele śpi, ale ogólnie to chyba całkiem nieźle wszystko ogarniam. Sesja na studiach za mną, przetrwałam, mimo, że zaczęła się tuż po porodzie, żaden egzamin nie jestem "w plecy". Jeden pisałam w drugim terminie, poprawkę bo nie zdążyłam się nauczyć, ale tak to luz. I mam spokój ze statystyką! ufff. |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |||||||
Wtajemniczenie
|
No wreszcie weekend!!!
Nie widziałam wcześniej tego co Hania napisała na biało ![]() ![]() Emilko, byłam na wizycie u nowej dermatolog, więc spędziłam u niej trochę czasu. Ze mną jest taki problem, że ja większość dostępnych specyfików przetestowałam, wszystko działa tylko chwilę, a problemu nie usuwa. Była to pierwsza chyba lekarka, która nie zaproponowała mi izotroteiny. I tutaj dla niej wielki plus, bo do tej pory każdy z grubej rury chciał mi wepchnąć Isotec, jako cudowne rozwiązanie wszystkich moich problemów. Kiedyś być może zdecyduję się na to, ale nie w tym momencie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja się suplementuję wit. B. Piję też bratek co dzień rano, ale to z przyzwyczajenia już w sumie i moja skóra też już się przyzwyczaiła. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hehe, ja zawsze jestem chętna na zakupy ![]() Ja mam jedne szpilki z Z. i są to moje najwygodniejsze buty, na każde wesele w nich śmigam. Cytat:
![]() ![]() A granatowa kiecka była taka śliczna. Cytat:
![]() Kurcze, wszędzie tylko ta najniższa krajowa ![]() ![]() Cytat:
Oprócz tego są zniżki do innych sklepów np. -20% do New Looka (skorzystam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak znajdziesz coś ładnego i ciekawego to dawaj linki ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie miałam o dziwo torebki z e-torebki, nie pomogę. Cały dzien przez Was za mną chodził łosoś ![]()
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzięki za życzenia urodzinowe ![]() Wróciliśmy wczoraj o 21, dziś coś mnie muli cały dzień - na szczęście nie musiałam iść do pracy. Nie wiem trochę, co napisać. Mamy z mężem mieszane uczucia odnośnie wyjazdu, przede wszystkim z powodu huraganu, który nam doskwierał przez pierwszy tydzień pobytu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podróż w jedną i drugą stronę minęła nam całkiem dobrze, niepotrzebnie martwiłam się, jak przetrwamy z dzieckiem te 5 godzin lotu. Nie zasnęła ani na moment (za wyjątkiem lądowania, kiedy szarpało najmocniej ![]() ![]() Hotel był bardzo fajny, widok mieliśmy bajeczny - na ocean i klify Los Gigantes. Jedzenie dla mnie było bardzo smaczne, obsługa świetna. Pomijając fakt, że dwukrotnie miałam wątpliwą przyjemność stanąć oko w oko z karaluchem, hotel jest idealny ![]() Trochę sobie pojeździliśmy i pozwiedzaliśmy, najdalej byliśmy w La Lagunie, ponad 100 km od naszej mieściny. Odwiedziliśmy też Loro Parque, bardzo nam się podobał. Na basenie byliśmy raz, na plaży 3 razy, w tym 2 w ciuchach, bez zamiaru opalania się ![]() ![]() Alkoholu wypiliśmy mnóstwooooooo ![]() Klimat Teneryfy, roślinność, pejzaże - boskie. I kocham Hiszpanów, ich otwartość. Mogłabym tam zamieszkać ![]() ... wyjście z samolotu na ośnieżone schodki był jak uderzenie w pysk. Od razu wpadłam w depresję ![]() ![]() Dziś się błąkam z kąta w kąt, zimno mi i coś muli - obawiam się, że złapała mnie grypa jelitowa ![]() Wrzucę jakieś foty jutro. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Zakorzenienie
|
Debrah, fajnie się czyta jak piszesz o swoim macierzyństwie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4393 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodziara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może teraz jakość się poprawiła bo ja te buty tak 8 lat temu kupowałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też nie byłam u gina od czasu wizyty poporodowej. ![]() Cytat:
Fajnie że pozwiedzaliście- skoro na plaży nie lubisz leżeć to pogoda była chyba idealna ![]() To zacznie sie teraz walka wychowawcza- ja się już boję tego buntu dwulatka. Tym bardziej że nasze dziecko już potrafi piskiem wywalczyć dosłownie wszystko ![]() Hiszpańskie wino- mniam. Ostatnio moje ukochane . Mam nadzieję że uda mi sie polecieć na wiosenne study gdzieś do Hiszpanii. Czekam na foty ![]() -------------------- Dziś w końcu słońce- zimno ale co tam ważne że świeci ![]() Melduję że zrobiłam wczoraj zwow nr 9- polecam. najfajniejszy jaki do tej pory robiłam.
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
ano wiało, nawet samoloty na Teneryfę przez chwilę nie latały
![]() od razu szatan, po prostu córka chciała wam uatrakcyjnić wyjazd, żeby nudno nie było Zdrowia życzę. Oby to żadna grypa nie była! Zdjęcia fajne, przypomniały mi się te bajeczne widoki. A po Ewie widać, że niezły z niej psotnik. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-03-16 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Asiuk piękne widoki. Dla mnie czad bo góry- co prawda bez śniegu ale też za.je.bi.ste
![]() ![]()
#4396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My tu czekamy na Ciebie, żebyś wiosnę właśnie przywiozła ![]() Cytat:
![]() Jejku, ja też już muszę się zabrać za te ćwiczenia, bo się lenię na kanapie, zamiast ![]() U mnie też dziś słoneczko ![]() Zamówiliśmy dziś panele ![]()
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
ano właśnie! a tu Asiuk zamiast ciepła i słońca przywiozła nam wichurę
![]() jaki kolor? a tak w ogóle to jak duży dom będziecie mieli? jaki rozkład pomieszczeń no i co jeszcze do zrobienia wam zostało? |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się zawzięłam mocno. Mam nadzieję do maja zbudować cokolwiek rzeźby. Pewnie jak się zrobi długi dzień będzie cieżej z ćwiczeniami bo Młoda zacznie sypiać koło 21. Dlatego muszę wykorzystać fakt że pada o 20 maks!! Wczoraj w końcu wpadłam na pomysł zwinięcia dywanu i ćwiczenia w butach. Zdecydowanie lepiej mi się ćwiczyło - tylko przy podskokach trochę hałasu robię ![]() A to przed Wami też przeprowadzka?
![]() |
#4399 |
Wtajemniczenie
|
Asiuk, widoki
![]() ![]()
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4401 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dom jest właśnie duży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Haniu, my się tam przeprowadzamy od ślubu ![]() ![]() Oby, oby ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-03-16 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już jest dobrze z długością dnia- wczoraj się kapnęłam że o 18 jest szarawo a nie zupełnie ciemno ![]() Jesteś chyba jedyną osobą jaką znam która nie cieszy się z przeprowadzki do własnego domu ![]()
![]() |
#4403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tak serio, to nawet trochę się cieszę, ale przeraża mnie cała ta otoczka. Odległości, bliskość teściowej i takie tam ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-03-16 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ano, młoda psotnik, ale w domu jest grzeczna. Boi się wszystkiego ![]() ![]() Betti, blondyneczka z niej, ale już jej wyłażą ciemniejsze włosy. Jak była malutka, to miała ciemne. Haniu, ja od początku ćwiczę w butach, nie wyobrażam sobie na bosaka. Też chcę zamówić hantle, ale 2x15 kg, żeby mi starczyły na dłużej. Jak dojdę do siebie żołądkowo-jelitowo, to też zabieram się z powrotem za Zuzkę ![]() Przykro mi, że nie przywiozłam Wam pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie pamiętałam, że miała ciemne włoski ![]() ![]() Wybaczamy ![]()
![]() |
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja w górach też nie za bardzo jadła- połowę tego co w domu ![]() Ja przyzwyczaiłam sie na pilatesie ćwiczyć na boso. Jednak Zuzki się nie da - bo za dużo skacze- bez butów niebezpiecznie. A ja muszę się dziś pomierzyć i zdjęcia zrobić.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2013-03-16 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przeczytałam, jak będziesz dla teściowej miła ![]() W jakich butach w domu ćwiczycie? ![]() ![]() Asiuk, chce Ci się wracać do pracy? ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-03-16 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "a" zjadłam więc mogłaś przeczytać "miła" ![]() ![]() Ćwiczę w takich prostych nike z gumową podeszwą- nie ślizgają się i są lekkie. Zawsze w nich na bieżnię chodziłam.
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie to kwestia przyzwyczajenia i tego, że sobie zakodowałam w głowie, że tam będzie źle i już ![]()
![]() |
#4410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale na wyjeździe to w ogóle mogła nie jeść cały dzień ![]() Cytat:
Trochę mi się chce wracać, choć szef przed wyjazdem tak mi uprzykrzył życie, że miałam go serdecznie dość co najmniej do połowy wyjazdu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.