30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 10:48   #4381
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Cytat:
Napisane przez kropeczka74 Pokaż wiadomość
Nie, pytam o makijaż. Kielce, hmm to trochę jednak daleko ode mnie
dojade wszedzie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:34   #4382
Michell72
Zakorzenienie

Dziewczynki prosze ocenic moje zdjęcie..Zgłosiłam się do konkursu Pantene https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygra...php?pid=423863
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:12   #4383
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Dziewczynki prosze ocenic moje zdjęcie..Zgłosiłam się do konkursu Pantene https://wizaz.pl/akcje/pantene/wygra...php?pid=423863
Zrobione
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:31   #4384
Michell72
Zakorzenienie

Ło matko pękam w szwach..Tata przyniósł mi na sklep łazanki..I odchudzaj się człowieku,jak tu zapach drażni charpy.Bo ja taka biedna,poobijana,po wypadku..No tak,biedna jaw żołądek co prawda nie dostałam ...ale...Ale to takie miłeRodzice..dobrze ,że są..a ja mogę sie od czasu do czasu poczuć małą Miszką

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Czarna ,ale które te BB,enigmatycznie tak odpowiadaszPodziel się wiedzą kobieto Z makijazu tez bym skorzystała chętnie, ale dla mnie to koniec świata..za daleko..Ale jak bede w tamtych stronach nie omieszakam zapytac czy masz czas
Stary 2013-02-13, 15:18   #4385
Kamlisa
Zakorzenienie

cześc, Czarna
Tig, dodałam podkład do hitów...? Nie pamietam Dzis nałozyłam sobie prodigy liquid rubinstein i jednak standardowe 23 wyglada troche ciemno...
Praca...jeszcze jakies 45 minut
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:39   #4386
Michell72
Zakorzenienie

23 z Helenki dla Ciebie Kama stanowczo nie..20 byłaby odpowiednia..Obciełam wczoraj syna..co mnie podkusiłoBidula musi iść dzis na wyrównanie i zdjęcie hełmuChciałam mu grzywkę skrócic..jakos za równo mi wyszło..
Stary 2013-02-13, 16:58   #4387
Kamlisa
Zakorzenienie

allegro mi dzis wcale nie chce chodzic
Stary 2013-02-13, 17:02   #4388
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBRAT Pokaż wiadomość
TIG, czy podkład YSL w kolorze BD50 to nie będzie kolor dla mulatek i murzynek?...

Ja niestety lekko ostudziłam mój zapał do testowania kolejnego podkładu. Podczas moich testów weekendowych, w ostrym świetle, z bliska, w wielkim lustrze ustawionym na parapecie w dużym jasnym oknie - przeżyłam bolesne rozczarowanie
Na różne rodzaje kremu użyłam kilka różnych podkładów, również ciemny i jasny Facefinity i co się okazało?
Tapeta na twarzy Ten charakterystyczny dziwny efekt, który brzydzi mnie u innych - okazało się, że jest również u mnie. Zwłaszcza wszystko widać w momencie ożywionej mimiki, kiedy skóra robi się "w ruchu" - nawet mała ilość podkładu - włazi wszędzie.

Ech...
Bbrat, USPOKÓJ SIĘ W TEJ CHWILI !!!!
W podkładzie każda kobieta wygląda lepiej niż bez !!!!
Ile razy mam Ci powtarzać , że trzeba znaleźć sobie zarówno odpowiedni produkt , jak i odpowiednią jego aplikację ...
Nie wyobrażam sobie nałożenia podkładu tylko na policzki i sprawienia ,żeby był NIEWIDOCZNY ... Zaufaj mi, że potrafię na sucha cerę nałożyć podkład , tak , że go nie widać , efekt poprawy urody jest ... Na tłustą jest wg mnie odrobinę łatwiej w przypadku podkładu ...
Wiemy, że podkłady są różne, tak ? Płynne, w musie, w kremie, w kompakcie itd ... składy też różne, tak ? TRZA DOBRAĆ!
Aplikować podkład też można na różne sposoby , wieloma narzędziami ( paluszki, różne rodzaje pędzli , beauty blender , gąbki inne różne) , no i przede wszystkim trzeba sobie znaleźć dobrą bazę pod podkład ... I nie mówię tutaj o typowej bazie ... Bazą nazywam to, co aplikujemy pod podkład, czyli albo sam krem, albo krem+serum, albo baza typowa przeznaczona pod podkład i rózne inne takie
Tak więc , MY DEAR M , proszę mi tu nie wydawać niesłusznych wyroków!!!!!

A BD50 to kolor YSL ,którego nie ma u nas w Pl. U nas 40 i potem 60 ...a jak patrzyłam na fotki i swatche to BD 50 był bardzo ładnym kolorem ... Aczkolwiek żadnej pewności nie mam czy to będzie DOBRY kolor.. może być za ciemny ...

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ubiegłas mnie super co do MAp ostatnio wkurzam sie na podklady

BBRAT co do podkladów a spróbuj pomieszac podklad z baza pod podklad i nałozyc BeautyBlenderem
Słyszysz Bbrat ? Spróbuj Beauty blenderem ...

Cytat:
Tylko nie tak jak ja zagłosujcie ...
Trzeba klikać chyba od razu na ostatnią gwiazdkę , bo ja kliknęłam na pierwszą , myślałam , ze to po kolei trzeba te gwiazdki klikać ... A mi od razu po kliknięciu tej pierwszej gw. pokazał się " Dziękujemy, Twój głos został zaliczony "

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
cześc, Czarna
Tig, dodałam podkład do hitów...? Nie pamietam Dzis nałozyłam sobie prodigy liquid rubinstein i jednak standardowe 23 wyglada troche ciemno...
Praca...jeszcze jakies 45 minut
Tak , dodałaś go do hitów i dlatego w ogóle do niego zajrzałam 23 z Rubinstein jest za ciemne - używam go tylko z lecie , ale potwierdzam , za miszkką nr 20 Vanila jest na zimę idealny i to jest właśnie BARDZO lekki podkład ...

Idę coś pożytecznego w domu zrobić , podem pedicure i manicure , bo jutro jadę do Zopot

Miszka , no ja właśnie do Gdyni jadę do stylisty- fryzjera , który jest gejem ... Dwóch chłopaków/facetów , są parą i jeden jest wizażystą ( nie potrzebuję ) a drugi własnie stylistą fryzjerem ..)
Tak jak pisałam wcześniej, ja do odważnych nie należę, więc wiele sobie na głowie zmienić nie dam , ale może dobrze podetnie ....

Edytowane przez Tigerr
Czas edycji: 2013-02-13 o 17:11
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:44   #4389
BBRAT
Zadomowienie

No wiem, różne rodzaje podkładów, różne sposoby aplikacji, blendery, cuda na kiju...
Tylko dlaczego ja nigdy w życiu nie widziałam ANI JEDNEJ kobiety, która by dobrze wyglądała w podkładzie, w pełnym słońcu, w środku dnia, z bliska???...
Bo, że się fajnie wygląda w sztucznym świetle, czy w blasku świec, to wszystkie wiemy. Ale nie o to przecież chodzi

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Kama - wiem, że Ty akurat rozumiesz, o czym mówię, odnośnie niefajności podkładów
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:50   #4390
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, bedziesz mnie katowała, jak Krop z minimalizmem , ale zapewniam Cię, ze lekki podkład, nałozony odrobiną na policzki i roztarty na reszte twarzy ( bez czoła, szyi, uszu itp ) - jest i upiekszajacy i NIEWIDZIALNY. tez potrafie sprawdzac w roznym swietle, z powiekszajacym lustrem, jak sie pomyle włacznie Oczywiscie - lekki podkład, z dobrze dobranym kolorem i w małej ilosci. nie ma tapety, nie odbija sie od twarzy. I własne paluszki zamiast jakichkolwiek gadzetow. wieksza ilosc - bedzie widoczna, mała - swoje zrobi, ale sie nie odzywa Oczywiscie - mowie o sobie, gdzie nie musze nakladac grubszej warstwy dla zamaskowania czegokolwiek, nie mam skory tłustej i porów, nie mam tez suchych skorek. tak, zdarza sie, ze cos jest widoczne, ale to wina podkładu lub chwilowego pogorszenia stanu mojej skory. niemniej - niewidzialnosc jest absolutnie mozliwa
ALE - nie wykluczam, ze jak Brati by mnie wywlokła, jak tego biednego wampira, w samo letnie, południowe słonce i wzieła jeszcze lustro powiekszajace i przystawiła mi je, jak pepeszę do twarzy - to mogłaby triumfalnie krzyknac: JEST! WIDZĘ DRANIA!
Cóz, Bratku - jedyna rada - nie wpatruj sie w kobiety w ostrym sloncu, bo i one sie w Ciebie nie wpatruja Wierz mi, u normalnie pomalowanej kobiety ( poza nastolatkami ) - nie widze najczesciej razaco odbijajacego sie podkładu- a ja jednak patrze na nie w ostrzejszym swietle, niz Ty i z mniejszej odległosci A jesli cos widze - to jest mi to słodko obojetne. zatem mozna przypuszczac, ze skoro cala kobieca populacja wie o istnieniu podkładów - nikt nie zamierza strzelac sobie w kolano i demaskowac ich obecnosci u kogos innego Wyluzuj, Brati - tego raczej u innych kobiet sie nie czepiamy za krotka spodnica albo za zgrabne nogi - beda wiekszym grzechem, niz podkład
Kolor 23 z rubinstein miałam, bo ta firma miniatury robi chyba tylko w kolorze 23, obojetnie, jakiego podkłądu

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-02-13 o 18:51
Stary 2013-02-13, 18:58   #4391
kropeczka74
Zadomowienie

Podkład latem
Zgroza, brrrr

Dlatego tak kocham mojego Parure Aqua, bo on jest NIEWIDOCZNY
Oczywiście nakładam go w ilościach niemalże śladowych, mniej niż kulka grochu.
Stary 2013-02-13, 19:05   #4392
BBRAT
Zadomowienie

Ale ja się boję (obawiam, niepokoję, jak zwał tak zwał), że faceci to widzą, a ich brzydzą takie widoki.
Np. mój jeden kolega (starszy od nas o kilka lat) - pytałam go ile lat ma taka jedna sekretarka jakiegoś tam dyrektora (nie widziałam kobiety, ale przez telefon przemiła). A on mi na to:
ona to ma już 40-kilka (a sam to koorwa ile ma? z 50!), jest bardzo ładna i miła i nawet nie wygląda na tyle. No owszem, jest upudrowana, więc w JEJ wieku to widok trochę jak pod pachą u słonia...

Osłabłam i pytam: jak to?
A on brnie: no wiesz, widziałaś jaką słonie mają skórę i jak są zakurzone, to ten kurz w tych słoniowych zmarszczkach na skórze tak się wbija i odznacza. No to puder u kobiety w TYM wieku tak samo. Ale tak poza tym to ona jest naprawdę bardzo fajna, miła, inteligentna, babka z klasą.

Kolegę lubię, nawet bardzo, jest dla mnie wsparciem w wielu sytuacjach. No ale jego wywód przemilczałam, zastanawiając się, czy ja już też jestem w TAKIM wieku że mam puder pod pachą słonia
No i może dlatego te podkłady tak mnie przeraziły, również

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2013-02-13 o 19:17
Stary 2013-02-13, 19:06   #4393
Kamlisa
Zakorzenienie

Dobra, Krop, cofam - LETNIE południe, wystarczy słoneczne Latem faktycznie nie uzywam podkładu, ewentualnie mus brazujacy guerlaina
A Twoj kolega, Brati - faktycznie jasnowidz, czy ki ch..., trzymajac sie starego dowcipu Fakt,moj 42 letni szwagier tez uwaza, ze kobiety po 30...to JUŻ po nich wiek widac I umawia sie własnie z takimi 26-32...I uwaza, na on sam na swoje lata to wcale nie wyglada Jasne, łysina do potylicy i mało sportowa sylwetka to pikus, grunt, ze ma styl sportowy
Ja jednak nadal twierdze, ze podklad jest na tyle powszechny, a faceci na tyle niedomyslni - ze 99% go nie widzi

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-02-13 o 19:16
Stary 2013-02-13, 19:07   #4394
kropeczka74
Zadomowienie

Kulki powodują, że jednak meszek jest ciut widoczny, ale z baaardzo bliskiej odległości. Poza tym jestem dalej pod wielkim wrażeniem
Ja nie wiem jak one to robią, że jestem taka cudowna w nich
Stary 2013-02-13, 19:10   #4395
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Ło matko pękam w szwach..Tata przyniósł mi na sklep łazanki..I odchudzaj się człowieku,jak tu zapach drażni charpy.Bo ja taka biedna,poobijana,po wypadku..No tak,biedna jaw żołądek co prawda nie dostałam ...ale...Ale to takie miłeRodzice..dobrze ,że są..a ja mogę sie od czasu do czasu poczuć małą Miszką

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Czarna ,ale które te BB,enigmatycznie tak odpowiadaszPodziel się wiedzą kobieto Z makijazu tez bym skorzystała chętnie, ale dla mnie to koniec świata..za daleko..Ale jak bede w tamtych stronach nie omieszakam zapytac czy masz czas
Aktualnie używam że skin 79 oriental plus w złotym opakowaniu. Kupilam w komplecie z korektorem który w zmarchy. Nie wchodzi. Ale ją bledziuch. Jestem. Dla ciemniejszych karnacji. Polecam misha. On jest w 3 wariantach

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2013-02-13 o 19:14
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:21   #4396
BBRAT
Zadomowienie

Ja ostatnio najlepiej wyglądałam w BB La Roche Posay. Aż byłam zaskoczona. Kupię na pewno, obie wersje, bo w obu wyglądam fajnie, jaśniejsza po całości, a tej ciemniejszej można dorzucić na szczyty policzków. Więc to będzie mój najbliższy podkład, nie wiem tylko czy w piątek znajdę choćby pół godziny na galerię bałtycką, bo mam kursy gdańsk-gdynia i tak kilka razy. Jak nie w ten piątek, to w następny na pewno. Szczerze mówiąc to trochę czekam na promocję w Superpharm, bo w cenie regularnej to przykro kupować i nie w moim stylu

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

No dokładnie tak to jest z facetami. A sami zazwyczaj niewiele sobą reprezentują. Ten mój kolega to akurat jest fajny i normalny, o pudrze pod pachą słonia powiedział mi jakoś tak od serca, jako refleksję neutralnego obserwatora, on jest bardzo "techniczny" i do wszystkiego (tzn. do różnych zjawisk) podchodzi na zasadzie praw fizyki i reakcji chemicznych.
Mam nadzieję, że te nasze podkłady nie rzucają im się w oczy aż tak bardzo. Że widzą jedynie, że jest ładnie, nie rozumiejąc ani nie analizując, jakie jest zaplecze tej urodziwości
Stary 2013-02-13, 19:31   #4397
kropeczka74
Zadomowienie

Mój Synek mnie kiedyś zabił tekstem typu: mamusiu, po co ty się malujesz jak i tak nic nie widać

Więc zadałam pytanie dodatkowe: kiedy Ci się bardziej podobam? Zaraz jak wstanę czy jak już wychodzimy do szkoły?
I co skubany powiedział?
Mamuniu, ty mi się ZAWSZE podobasz

Jaki bystrzak...

Potem jednak dodał, że jednak jak wychodzimy, bo uwaga: jestem uczesana
Stary 2013-02-13, 19:32   #4398
BBRAT
Zadomowienie

Stary 2013-02-13, 19:35   #4399
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie, a ty człowieku sera, kremy, bazy, podkłady, pudry i róże i inne cudeńka nakładasz, a on ci mówi, żeś uczesana
czyli jednak nie wyglądam tak tragicznie zaraz po wstaniu, a mój makijaż nie bije po oczach.
Stary 2013-02-13, 19:37   #4400
BBRAT
Zadomowienie

Kropka, popłakałam się ze śmiechu
Przewrotnie Ci powiem - widzisz jaka jest WIELKA MOC meteorytów?!
W nich wydajesz się dodatkowo nawet i uczesana!!!
Stary 2013-02-13, 19:40   #4401
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Kropka, popłakałam się ze śmiechu
Przewrotnie Ci powiem - widzisz jaka jest WIELKA MOC meteorytów?!
W nich wydajesz się dodatkowo nawet i uczesana!!!
Ale hollaaa!!
To było PRZED kulkami
Stary 2013-02-13, 19:58   #4402
Tigerr
Zadomowienie

Kropka , nakładaj meteorki TYLKO od góry w dół , czyli z włoskiem , nie będą wtedy widoczne ...
to samo dotyczy wszelkich pudrów sypanych i w kamieniu... Jeśli buzia ma meszek, to puder nakładamy własnie z góry na dół..
Wiadomo , że nie zawsze się tak da , więc ostanie ruchy pędzlem muszą być "ściągające" puder w dół...

Miszka, napisz jak tam Visionare ?

Bbratku, to my w piątek obie w Gdańsku i Gdyni
Jutro oczywiście na pierwszy ogień idzie TKMaxx gdański ...
Stary 2013-02-13, 20:01   #4403
kropeczka74
Zadomowienie

Tak też nakładam Tiguś, ale nie ma siły, pyłek jednak się osadza. Minimalnie ale jednak.

Jutro przychodzi do mnie ekipa remontowa. I się cieszę i się boję, bo jak patrzę na ten rozpiździaj to mi słabo. Dobrze, że wyjeżdżam na nartyNiech se radzą sami
Stary 2013-02-13, 20:10   #4404
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka74 Pokaż wiadomość
Tak też nakładam Tiguś, ale nie ma siły, pyłek jednak się osadza. Minimalnie ale jednak.

Jutro przychodzi do mnie ekipa remontowa. I się cieszę i się boję, bo jak patrzę na ten rozpiździaj to mi słabo. Dobrze, że wyjeżdżam na nartyNiech se radzą sami
Jak wyjeżdżasz na narty ?! Takie masz zaufanie do ekipy, że nie spieprzą roboty ?
Na narty jedziesz w PL ,czy poza ?Jak ja Ci zazdroszczę ...
Ja już o swoim wyjeździe zdążyłam zapomnieć ....
Baw się dobrze !!!
Stary 2013-02-13, 20:18   #4405
Michell72
Zakorzenienie

Pamiętacie,dałam linka do fajnych balsamów męskich po goleniu Guess i Lacoste..Co laska pisała,że zaliczyła glebę wąchając męża..Guess w obu wersjach ,intrygujący..Cudne zapachy ..Lacoste równiez..Bratek miałas mi MF na ręce pokazac..kolor
Stary 2013-02-13, 20:20   #4406
kropeczka74
Zadomowienie

Ekipę znam na wylot, robili prace wykończeniowe w moim domu, u moich teściów, rodziców, znajomych, klientów. To tego stopnia się pilnują, że jak klient sam coś chce zmienić, to każą mu przy nich do mnie dzwonić, czy się zgadzam Nic bez mojej wiedzy nie robią. Są dokładni, SPRZĄTAJĄ PO SOBIE ( co nie jest takie oczywiste) i mam do nich całkowite zaufanie.

Nie wyjeżdżam też na tyle za daleko, żebym w razie W nie zdążyła wrócić. Ale w sumie nic skomplikowanego nie wymyśliłam, poradzą sobie.
Stary 2013-02-13, 20:59   #4407
irenkaaa
Zakorzenienie

Krop padam - synek swietny
super , ze tak ekipie mozesz zaufac

ja mam dzis lenia totalnego
do tego ledwo obiad z piekarnika wyjelam to mi pol wylecialo i tym sposobem dalam tz-owi to co mialo byc dla mnie ( jajka zapiekane w szynce ; proste tanie i szybkie . a dla niego mial byc cyc kurzy w szynce ale sie wy***al na ziemie znaczy sie wylecial mi ) do ziemniakow a sama sie posililam jakims g** z puszki czyli jakimis pulpetami w sosie
on tego nie lubi bo sos slodkawy a ktos to musi zuzyc
wyszlo na mnie

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2013-02-13 o 21:01
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 06:47   #4408
BBRAT
Zadomowienie

Miszka, może w weekend przysiądę na chwilę, żeby zrobić zdjęcie koloru. Sama wiesz jednak, że kolor przetworzony przez aparat, a potem oglądany na ekranie komputera - nie będzie tym samym kolorem, który jest w butelce.
Wiadomo, będzie beżowy (no bo nie zielony czy niebieski) ale jeśli na podstawie zdjęcia będziesz chciała nabyć całe opakowanie - to oczywiście odradzam

Dzisiaj jednak pacnę sobie kropelkę podkładu, to mega szybkie rozwiązanie rano, jak każda minuta jest na wagę złota. Mieszam teraz czasem (jak już w ogóle używam) Bronze 80 z Nude 47 i wychodzi akurat.
Tak czy inaczej nie wiem czy kiedykolwiek stworzą taką technologię podkładu, żeby spełnił moje wymagania.
Czyli był niewidzialny z bliska i w słońcu (zimowym, wiosennym, jesiennym - nie mówimy tu o letnich upałach przecież).

Dobra, zbieram się, bo przede mną dzień napakowany pracą, sprawami do załatwienia, odległościami do pokonania. Wrócę do domu za ok. 15 godzin
Stary 2013-02-14, 08:27   #4409
Kamlisa
Zakorzenienie

Brati, trzymamy kciuki za Twoj zapracowany, walentynkowy dzien
Krop, miłego wyjazdu Na długo...?
Miszka, ogladałam nawet te balsamy, ale tz uzywa głownie serie, czyli wszytsko musiałoby byc pod komplet
Irenka, ja Cie rozumiem, tez tak miałam Facetowi trzeba podac to, co raczy zjesc...a samemu to, co ma sie zmarnowac
Dzis mam prawie luzy, czyli zaraz biegusiem do pracy, ale tak 9.20 koncze Z okazji walentynek wolne sobie zrobiłam No i zaległosci trzeba ponadrabiac cwiczeniowo-jezykowe...
Tz dostał walentynke z kociakiem i jabłko własnie
Stary 2013-02-14, 08:27   #4410
Michell72
Zakorzenienie

Bo miłość Prosiaczku jest wtedy, gdy się kogoś lubi... za bardzo.
- Walentynek od samego rana ,z nutką dekadencji Dziekuje za głosy ,pokusił mnie Ipod.. marzenie ściętej głowy...Kupiłam wczoraj tą nowość revlona,podkład w musie -320 warm beige..Ładnie wygląda nakładany pędzlem,ale mnie coś pędzle obrzydzają..Takie mokre,w tym podkładzie umaziane..Mam wrazenie ,że to miliony bakterii..Posmarowałam sie retinolem:twarz ,szyję,piersi,plecy,tyłek i uda..Zaczynam odczuwac lekkie pieczenie..Mąż stwierdził:jestes kochanie rozgrzanaTransfarent ciepła Jemu tez wacikiem przetarłam facjate..Jak młodnieć -to razem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości