|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
oj długa historia ale teraz już chyba tak dziękuję ![]() właśnie doczytałam że lepiej sie czujesz i główka rzadziej boli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Ja nawet nie czytam!...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4383 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Pradip Pani dr. stw ze prawy jest leniuszkiem i tyle.
#4384 |
Wtajemniczenie
|
witam ,przyszlam sie tylko przywitac i pozyczyc wam milego dnia bo spadam do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry znak! u mnie też cały czas było 37,2-37,3 i zrobiłam test w 27dc ![]()
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj cisza
![]() Gegee - jak Twoje pierogi? ![]()
#4387 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
ag9, ale czaaaaaaad, coś wspaniałego!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Raczkowanie
|
Melduje sie i mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyscie
![]() ![]() a ja mam tak wrazliwe sutki ze szok ale tylko sutki @ nie wiem kiedy bedzie bo ostanio mialam wywolywana przez luteine 50 , ale jakis obiajów nie mam nic nie boli tylko sobie pecherz przeziebilam i ciagle latam do wc. Juz doczekac 14 stego nie moge bo ide na przedluzanie rzes a ost miałam zrobione na swoj slub we wrzesniu bedzie 2 lata zawsze mi bylo kasy szkoda ale teraz ide bo 17 idziemy na wesele a w poniedziałek jade z zamiarem kupienia sukienki i butów bo uwielbiam buty kupowac hehehe a moj tż ma 25 sierpnia ur i muszę jeszcze przezent wymyśleć i kupić. Witam nowe staraczki pozdrawiam dziewczynki ps. Ciesze sie ze Wasze fasolki sa zdrowe i Wy czujecie sie dobrze ![]()
#4390 | ||
Zakorzenienie
|
hmm...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gegee jak dzień? w ten weekend tez ruszacie nad wodę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Ja na kilka dni znikam z forum. TŻ zaczyna urlop i od jutro nie odpalam komputera ![]() Chcemy odpocząć i naładować akumulatory. Mam nadzieję, że w poniedziałek wyjedziemy gdzieś bo ma dość Naszego miasta. Jak wrócę to chcę zobaczyć same dobre wieści ![]() Do usłyszenia |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
przechwalilam od polowy dnia glowe chcialo mi wczoraj rozsadzic nawet myslec nie moglam grrr Dzis u mnie 27dc i temp troche spadla 36,9 @ zbliza sie ogromnymi krokami czuje to i nawet testu nie robilam bo szkoda kasy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2013-08-10 o 06:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zadomowienie
|
wpaula, we wrześniu może być nie tylko ładnie, ale i pięęęęęknie
![]() malinka, a co to znaczy że jajnik jest leniuszkiem ![]() justiii, udanego wypoczynku, my się wciąż staramy żeby były dobre wieści ![]() sylwusia, napisz więcej o tych rzęsach, ile to kosztuje i jak w praktyce dba się o takie rzęsy? bardzo mnie to ciekawi. nareszszszcie weekend, i nie mam dyżuru w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Nie odzywałam się wczoraj, bo miałam nieźle pracowity i mega stresujący dzień ![]() ![]() ![]() No więc z pierogami wyszedł trochę klops ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na zakupach ![]() ![]() ![]() Pogoda nie dopisuje, więc nad jeziorko tym razem nie jedziemy ![]() ![]() ![]() A Wy jak tam? Niedługo już chyba na wakacje ruszacie? Po wczorajszym dniu należy się trochę przyjemności. Powiem Wam, że poziom mego stresu i wkurzenia osiągnął wczoraj stanowczo za wysoki poziom. Mój zawód nie jest taki najgorszy, czasami fajnie, że można zrobić coś pożytecznego dla ludzi, ale czasami są takie beznadziejne aspekty, że aż się wszystkiego odechciewa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i na zakończenie najważniejsze - Ag9 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Maluj, maluj i chwal się potem efektem końcowym ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-08-10 o 09:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Sylwusia - pewnie, że pamiętamy ![]() Jak wam mija dzionek? U mnie fajnie, bo pan właśnie naprawił nam ciepłą wodę! Yupiii! I dostałam mój prezencik od tż-ta, nawet nim sobie troszkę wczoraj pojeździłam ![]() ![]() Gegee - widzę, że nie tylko ja nastawiam się dziś na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
Eleo765 o rzesy nie trzeba wiele dbac jak sobie przedluzysz dostajesz szczotecze podobna jak sa w tuszu i je zawsze rano "czeszesz" zeby nie były posklejane lub nachodzily jedna na druga
![]() ![]() jak zrobie to wrzuce fotki przed i po ![]() Gegee udanych zakupów. a ja dziś wolne w koncu mój tż w pracy od 14-22 a ja z kolezanka jade na plaże na koncert Weekendu hehe mam nadzieje, ze sie zrelaksuje a jutro do pracy 9,30-18,30 mam nadzieje ,że nie zasne na ladzie
#4397 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny Mam nadzieję, że ja też mogę się przyłączączyc do tego wątku. Do tej pory tylko was czytałam, ale postanowiłam że również zacznę się udzielać. Chrouje na endometrioze i bralam leki visanne przez 4 miesiace. od 14 lipca stwierdziliśmy z mężem, ze czas zacząć starania o maleństwo Tylko teraz właśnie sama nie wiem kiedy i jak dni płodne i kiedy przyjdzie pierwszy okres. Dzisiaj mija 28 dzień od ostawienia i narazie miesiączki ani widu ani slychu. Co prawda miałam dość obfity i przejrzysty sluz wiec prawdopodobnie dni płodne za mna ale niestety test nic nie wykazal 4 dni temu bylam u lekarza i kazal mi cierpliwie czekac na okres i dal zielone swiatlo na starania bez zadnej spiny i na luzie Nie dostałam jeszcze miesiączki i teraz sama nie wiem kiedy najlepiej "dzialac". Dodam ze kochamy się z mezem bardzo często. Także chyba zostanie mi czekac do miesiączki i wtedy wyliczyć owulacje. tak bardzo chciałabym zoabczyc te 2 kreseczki. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplutko Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze taka mała uwaga >> / zaczerpnięta od najlepszej kucharki na świecie czyli mojej Babci ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam - nie zauważyłam wcześniej że pytałaś. W domu bez zmian, z tendencją na "gorzej"
![]() Mój mąż też tak twierdzi ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4400 |
Wtajemniczenie
|
a ja witam was niedzielnie w swoim 28dc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4401 | ||||
Rozeznanie
|
Witam się niedzielnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam samochodzik? Super, że się zdecydowaliście i kupiliście ![]() ![]() Zakupy udane? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobrze lekarz Ci poradził - słuchajcie się go ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pradip - umknęło mi wczoraj Twoje pytanie o gaspacho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam w ten mega upał i wyszło super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Rozeznanie
|
Jeszcze chciałabym się z Wami podzielić moim dobrym humorem i pozytywnym nastawieniem. Pierwszy raz odkąd się staramy mam mega dobre przeczucia. Tzn. ewidentnie czuję gdzieś tam w środku, że niedługo będę już w ciąży i że nasze życie się zmieni
![]() ![]() Tym pozytywnym akcentem uciekam i życzę miłej niedzieli ![]() ![]()
![]() |
#4403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super nastawienie ![]() ![]() ja mam jutro USG i powiem Wam, że czuję stres, ogromny... nie wiem czemu ale martwię się czy ta moja fasolka jest i czy jest serduszko i czy nic złego się nie stanie:/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-08-11 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gegee - dziękuję za życzenia ![]() ![]() ![]() do tego mąż kupił mi torebkę, wygodne buty i jeszcze czekam na zegarek bo mi zamówił, więc zakupy jak najbardziej udane... no i w ogóle nie marudził, a to było chyba w tym wszystkim najlepsze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na koniec w koncu wklejam foty kuchni , mieskzamy w starym budownictwie sciany byly okropne i duzo udalo sie zrobic ![]()
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2013-08-11 o 17:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#4408 |
Wtajemniczenie
|
#4409 |
Wtajemniczenie
|
ciesze sie ze sie podoba
![]() Dziewczyny a znacie jakies witaminki , ktore tatus mogl by lykac w celu poprawy efektow ![]() ![]() czasem lyknie kwas foliowy ale jakos leniwy jest zeby sie pilnowac i codziennie;p ale chyba bede mu przypominac ![]() ![]()
#4410 |
Zakorzenienie
|
Wpaula - śliczna kuchnia, bardzo lubię takie proste, klasyczne a zarazem eleganckie wnętrza
![]() co do kwasu foliowego to nie sądzę, że ma jakikolwiek wpływ na poczęcie... nam lekarka poradziła tabletki ziołowe Maca, ale to głównie na popęd choć nie sądzę, że nam tego brakowało. U mnie zaowocowało to dodatkową energią, podobno obniża też tsh, ale w sumie nie brałam tego długo, a właściwie zaczęłam jak już byłam w ciąży a nie wiedziałam o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.