Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 12:25   #4381
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Horo- jak byłam u Ciebie w albumie to mało oczy z orbit mi nie wyszły.....ależ Ty mnie zmotywowałaś
mój TŻ mówi, ze przesadzam
ale po to nakupowałam kilka sztuk bikini... teraz chęć założenia ich latem mnie motywuje
... a śnieg topnieje
i nawet po 40-tce można nie ociekać tłuszczem

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:06   #4382
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

hej dziewczyny.ja "juz" w domu. Stres ten najgorszy juz odpuscil. zaczynam odsypiac bo pierwszej nocy po op.nie zmruzylam oka. a w ciagu dnia tylko 2 godziny. a ta noc troche drzemalam a troche z bolu nie dawalam rady.te cholerne dreny
Kochane nigdy nie jest za pozno na spelnianie marzen. Lezala ze mna pani ktora w wieku 57 lat wmontowala sobie cycuchy! cudownie!!!
Stary 2013-03-16, 13:17   #4383
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
mój TŻ mówi, ze przesadzam
ale po to nakupowałam kilka sztuk bikini... teraz chęć założenia ich latem mnie motywuje
... a śnieg topnieje
i nawet po 40-tce można nie ociekać tłuszczem
Pięknie wyglądasz, figura powala o biuście nie wspomnę.......powinnaś mieć zakaz pokazywania zdjęć, bo kompleksów maniakalno-depresyjnych można się przy Tobie nabawić
Zresztą ja już się ich nabawiałam tu na forum w tych Waszych albumach
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:19   #4384
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny, ja tez już po 2 kawce dzieci śpią mąż też to mam chwilkę żeby poczytać
Horo motywacja jest jak się patrzy na twój album ja też od 4 dni ćwiczę A6W i mam takie zakwasy że nie mogę kaszleć ale jest super
a mam takie pytanko do was wiem że jeszcze ponad miesiąc do op ale nie wiem jaką mam wziąć piżamę do kliniki czy oni dają jakieś? już przeżywam

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:31   #4385
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.ja "juz" w domu. Stres ten najgorszy juz odpuscil. zaczynam odsypiac bo pierwszej nocy po op.nie zmruzylam oka. a w ciagu dnia tylko 2 godziny. a ta noc troche drzemalam a troche z bolu nie dawalam rady.te cholerne dreny
Kochane nigdy nie jest za pozno na spelnianie marzen. Lezala ze mna pani ktora w wieku 57 lat wmontowala sobie cycuchy! cudownie!!!

Z dnia na dzień będzie lepiej kochana Zazdroszczę Ci , bo już masz i jesteś szczęśliwa
57 lat mówisz....?? a to ci dopiero babka

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

margo50100-Jak już nabierzesz sił i odeśpisz to napisz kochana jak to przebiegło u Ciebie

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ja tez już po 2 kawce dzieci śpią mąż też to mam chwilkę żeby poczytać
Horo motywacja jest jak się patrzy na twój album ja też od 4 dni ćwiczę A6W i mam takie zakwasy że nie mogę kaszleć ale jest super
a mam takie pytanko do was wiem że jeszcze ponad miesiąc do op ale nie wiem jaką mam wziąć piżamę do kliniki czy oni dają jakieś? już przeżywam
ninka28- co to za ćwiczenia A6W???
Stary 2013-03-16, 13:46   #4386
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
Z dnia na dzień będzie lepiej kochana Zazdroszczę Ci , bo już masz i jesteś szczęśliwa

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

margo50100-Jak już nabierzesz sił i odeśpisz to napisz kochana jak to przebiegło u Ciebie

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

jest to aerobiczna szostka weidera
http://www.6weidera.com/
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 13:50   #4387
ninka28
Raczkowanie

Cytat:

to link jak można ćwiczyć http://www.6weidera.com/ to ćwiczenia na brzuch

Stary 2013-03-16, 14:18   #4388
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Martiko, warto zadbac o siebie przed operacja, piersi beda dopelnieniem calosci, Ja od poczatku stycznia schudlam 4,5kg, jak dla mnie rewelacja a do operacji jeszcze ze 2kg moze ubedzie i bede miala wage zblizona do tej z przed ciaz a do tego mega cycunie

witajcie kochane Kobietki
Witam w porze obiadowej...coś mnie naszło na kuchnię azjatycką i robię na obiad krewetki w sosie słodko-kwaśnym...podczytując Was przy okazji

Amorcio,
jak fajnie się czyta coś takiego-schudłam 4,5kg-mam nadzieję ze i mnie to spotka Mi od początku marca ubyło zaledwie kilogram ale i to cieszy....niestety coś mam od 2 dni dolegliwości jelitowe,bo chyba przesadziłam z piciem aloesu
Mam nadzieję,ze do weekednu majowego jeszcze co nieco zrzucę...nie mówiąc oczywiście o operacji....

Klaudeczko,
widzę ostro się wzięłaś za siebie-osobisty trener powiadasz...hm?A taki film miał teraz wejść do kin;-)
No cóż-nie ma to jak ktoś na Tobą stoi-masz zrobić i już

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

[QUOTE=Martika25300;398025 94]Z dnia na dzień będzie lepiej kochana Zazdroszczę Ci , bo już masz i jesteś szczęśliwa

No ja jak byłam na pierwszej konsultacji to Pani doktor mi powiedziała,ze najstarsza jej pacjenta,co robiła sobie piersi miała...64lata!!!
Odrazu pozbyłam się kompleksów na punkcie wieku,bo ja kiedyś myślałam,ze jak będe już po 30-stce to bez sensu robić piersi,bo już późno i w ogóle...a teraz?! Nie mam już z tego tytułu żadznych wątpliwości

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-03-16 o 14:11
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:42   #4389
buziol04
Raczkowanie

Witajcie
Nie było mnie przez dzień i tyle do nadrobienia mam , dobić się do laptopa nie mogłam. Siadam z kawka i czytam ...

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki po czym schudlam cwiczylam bardzo duzo ale przede wszytskim stres , po prostu byly facet zryl mi psychike i mialam dola strasznego ale juz nigdy nie dam soba tak manipulowac !! nie ten to nastepny

margo GRATULUJE!!!SUPER ZE JUZ PO NAPEWNO SA SLICZNE CZEKAMY Z NIECIERPLIWOSCIA NA FOTKIkochana napoewno rozmiarek bedzie super!
malach z dnia na dzien bedzie coraz lepiej ja juz po 3 dniach sama wstawalam takze teraz odpoczywaj a my nie mozemy sie doczekac zdjec hihih

dzisiaj bylam na konsultacji i zmianie plasterkow doktor porobil mi fotki i jaja sobie z nim robilysmy tyle smiechu ze nie miara !!poprosilam go zeby nam razem fotki pstrykal i ma mi wyslac na emaila
przyszlam na 9 i wyszlam z tamtad o 12 tak sie tam zagadalam hahaha poszlam do pokoju dziewczyn ktore mialy operacje dzien wczesniej i bylam z kolezanka i buziolem byla nas 6 i pozniej dochodzily kolejne tak sie usmialam te nasze przezycia hahah kazda kazda wymacala po cyckach i kazda kolejna kobietka co przychodzila na kontrole to my do niej "pokaz cycki" "a masz !pomacaj sobie" hahhahajak trajkotki na bazarze!bylo super !
buziol ciesze sie ze moglam Ci pomoc rozwiac watpliwosci i ze juz sie nie obawiasz milo bylo Cie poznac!
krystel naprawde masz pieeekne cycuchy!!!aaa
a i dostalam nowy staniczek ten trioaction, wrzuce Wam zaraz fotki ;-)

Było smiania , jestes a ile pięknych biustów Widziałam piersi chiquitkii na zywo i są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu Ogólnie oglądałysmy jeszcze biust po 4 latach , po prostu rewelacja, a atmosfera w klinice naprawde super
Chiquiktaa dziękuje , pomogłaś mi bardzo . Jestem Ci strasznie wdzięczna , super było się spotakać i poplotkować Musimy kiedys zorganizować "zlot cycolinek" )
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:52   #4390
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez
[B
a mam takie pytanko do was wiem że jeszcze ponad miesiąc do op ale nie wiem jaką mam wziąć piżamę do kliniki czy oni dają jakieś?[/B] już przeżywam
spokojnie jeszcze masz czas na pakowanie się ale najlepiej jak weźmiesz piżame rozpinaną bo nie dasz rady po op podnieść rąk do góry i jak będziesz wychodzić to leginsy na tyłek i sweterek rozpinany
Stary 2013-03-16, 17:10   #4391
Martika25300
Raczkowanie

ninka28 i madlen666- dziękuję byłam na stronie, oglądnęłam filmik i nawet zrobiłam ile razy powtarzacie serie? i jak często?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
spokojnie jeszcze masz czas na pakowanie się ale najlepiej jak weźmiesz piżame rozpinaną bo nie dasz rady po op podnieść rąk do góry i jak będziesz wychodzić to leginsy na tyłek i sweterek rozpinany
Jusi- a co Ty porabiasz, że Cię nie widać jak się czujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 17:35   #4392
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
ninka28 i madlen666- dziękuję byłam na stronie, oglądnęłam filmik i nawet zrobiłam ile razy powtarzacie serie? i jak często?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Jusi- a co Ty porabiasz, że Cię nie widać jak się czujesz?
martika ja robię według schematu ze strony 6 razy w tyg ale nie powiem ci ile serii i cykli bo w każdym tyg to się zwiększa, jak wpiszesz w google A6W to drugi link chyba jest ze schematem jak można ćwiczyć

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

dziekuję jusi tak się zastanawiałam jaką bo w sekretach chirurgii widziałam że dawali jakieś takie specjalne koszule i tak sobie pomyslałam że w klinice też dostane hi hi

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
dziękuje jusi tak się właśnie zastanawiałam co mam wziąć bo w sekretach chirurgi widziałam że dawali takie specjalne i tak sobie pomyslałam że tu w klinice też dają ale to chyba tylko do op jakaś specjalna jest?

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

coś mi szwankuje bo 2 razy ten sam tekst

Stary 2013-03-16, 17:44   #4393
Martika25300
Raczkowanie

Wpiszę, wpiszę i ruszam z koksem
Stary 2013-03-16, 17:54   #4394
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
oooo i jest nasza magro a raczej nowa margo w lepszym wydaniu!super ciesze się niezmiernie ze jesteś po teraz się relaksuj a my z niecierpliwoscia czekamy na...foteczki;-)
gratuyluje margo
57 lat to niezle !wielki szacun dla tej pani!moze tez czyta nasze forum hehhe

--ja dzisiaj wyrzucałam swoje stare stamniki i tak się cieszyłam jak nigdy hahaha-------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
jest to aerobiczna szostka weidera
http://www.6weidera.com/
dziewczynki lepsze od A6w jest abs a w daleszej kolejnsoci abs 2 , po a6w można się nabawić problemów z kręgosłupem i ksztaltuje ona gl same gorne miesnie brzucha natomiast abs daje lepsze efekty gdyż wszystkie partie brzucha sa zmuszane do cwiczen i nie traci się przy tym, tyle czasu co przy a6w około 20 ktoregos dnia ćwiczysz z pol godziny,cwiczenia i jest to bardzo duże obciążenie dla kregoslupa , a abs 8 minut dziennie i efekty sa lepsze wiem z autopsji a przez 6 lat na siłowni przerobiłam większość możliwych cwiczen na brzuszek i inne części ciala naprawdę szczerze polecam ABS!ja już nie mogę się doczekać jak mina 2 miesiące i sm,igam z abs-em czyli za 3 miesiące pięknie umięśniony brzuszek
dla zainteresowanych wrzucam linka do abs
http://www.youtube.com/watch?v=Md2cjzMe4eY
i oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta bo bez tego można się zakatować robic tysiące brzuszków a miesni pod tluszczykiem widać dalej będzie wiec dziewczynkim do dziela bo lato się zbliza wielkimi krokami

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie było mnie przez dzień i tyle do nadrobienia mam , dobić się do laptopa nie mogłam. Siadam z kawka i czytam ...

Było smiania , jestes a ile pięknych biustów Widziałam piersi chiquitkii na zywo i są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu Ogólnie oglądałysmy jeszcze biust po 4 latach , po prostu rewelacja, a atmosfera w klinice naprawde super
Chiquiktaa dziękuje , pomogłaś mi bardzo . Jestem Ci strasznie wdzięczna , super było się spotakać i poplotkować Musimy kiedys zorganizować "zlot cycolinek" )
nmzcojjj taki zlot bylby suuuuper!!:cojest :

Edytowane przez chiquitkaaa
Czas edycji: 2013-03-16 o 17:58
chiquitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:57   #4395
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
a tak jakoś wyszło że już nie będzie konsultacji u J.J no właśnie z Kulką się nie spotkałyśmy ja miałam na 20:30 a ona chyba na 19 więc może się minełyśmy jestem bardzo zadowolona z konsultacji Pan doktor zaproponował mi okrągłe 325 lub 350 o wysokim profilu powiedział że te będą najlepsze bo mam wąską klatkę i większych nie może mi włożyć tzn mógłby ale wyglądało by to brzydko ale jestem zajarana normalnie nie wierze

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

margo powodzonka trzymam kciuki żeby były śliczne piersiątka
malach fajnie że już po odpoczywaj sobie

uciekam dziewczynki spać bo padam miłych snów
dopeiro sie pojawilam i nie mialam kiedy pogratulowac GRATULUJEEEEEEE mam nadzieje ze ja rowniez niedlugo dolacze do grona pacjentek M.M.K ;*

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:58   #4396
madlen666
Zadomowienie

czym kierowac sie przy wyborze chirurga ,czym sie kierowalyscie jakie pytania mu zadawałyscie itd mam metlik w glowie a pierwsza konsultacja juz po swietach

pierwsza konsultacja 3 kwiecien M.C warszawa
druga konsultacja J.J wroclaw ?
Stary 2013-03-16, 18:03   #4397
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
czym kierowac sie przy wyborze chirurga ,czym sie kierowalyscie jakie pytania mu zadawałyscie itd mam metlik w glowie a pierwsza konsultacja juz po swietach

ja kierowałam się opiniami koleżanek które robily tam i dużo czytałam na forach ....miałam pelno pytan w glowie jak szlam na konsultacje ale jak weszłam do gabinetu w momencie czarna dziura totalnie pustka w glowie!!doktor pyta w jakiej sprawie do niego przychodzę a ja mu"ze strsesu wszystko zapomniałam o co chciałam zapytać ale jedyne co wiem to chce zrobić cycki "
no i wtedy on zaczal sam mowic i mnie pytac
na ktorejs stronie nie wiem czy nie we wcześniejszym watku jest lista opracowanych pytan na pierwsza konsultacje która na pewno Ci się przyda może ktoras z dziewczyn ma ja to Ci wysle;-)
Stary 2013-03-16, 18:04   #4398
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:

ja wszystkie zapomnialam teraz przy 2giej zapisze na kartce i tak wlasnie mi lekarz powiedzial bo widzial ze pierwszy raz i tak mnie stres zjadl ze ho ho :| czlowiek madry juz jak wyszlam... wiec lepiej zapisz sobie moze to ulatwi

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:12   #4399
madlen666
Zadomowienie

znalalam cos takiego:
Poniżej lista przykładowych pytań do lekarza:
1. Koszt zabiegu?
2. Jaki jest koszt ewentualnej poprawki?
3. Jakie najczęściej występują powikłania?
4. Jaka wielkość implantu będzie dla mnie najbardziej odpowiednia?
5. Czy implant będę miała włożony pod mięsień czy pod gruczoł?
6. Jaki rodzaj cięcia będzie dla mnie najbardziej odpowiedni?
7. Czy blizny są bardzo widoczne?
8. Czym powinnam smarować blizny po zabiegu?
9. Ile czasu będę pod narkozą?
10. Jakie dostanę leki przeciwbólowe po zabiegu?
11. Ile czasu będę w klinice?
12. Kiedy będę miała zdjęte szwy? Czy będę miała szwy rozpuszczalne?
13. Czy będę miała dreny? Ile czasu?
14. Ile czasu będę nosić pas uciskowy?
15. Ile czasu muszę nosić specjalny stanik pooperacyjny? Czy on jest w cenie zabiegu?
16. Kiedy powinnam przyjechać na kontrolę?
17. Po jakim czasie można powrócić do ćwiczeń fizycznych?
18. Jakie badania kontrolne powinnam wykonać po zabiegu?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

i mma jeszcze pytanie czemu niketore dzieczyny maja dreny zalozone?niektore z was mialy to wiec niech sie wypowiedzaq w tym temacie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 18:17   #4400
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
oooo i jest nasza magro a raczej nowa margo w lepszym wydaniu!super ciesze się niezmiernie ze jesteś po teraz się relaksuj a my z niecierpliwoscia czekamy na...foteczki;-)
gratuyluje margo
57 lat to niezle !wielki szacun dla tej pani!moze tez czyta nasze forum hehhe

--ja dzisiaj wyrzucałam swoje stare stamniki i tak się cieszyłam jak nigdy hahaha-------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

dziewczynki lepsze od A6w jest abs a w daleszej kolejnsoci abs 2 , po a6w można się nabawić problemów z kręgosłupem i ksztaltuje ona gl same gorne miesnie brzucha natomiast abs daje lepsze efekty gdyż wszystkie partie brzucha sa zmuszane do cwiczen i nie traci się przy tym, tyle czasu co przy a6w około 20 ktoregos dnia ćwiczysz z pol godziny,cwiczenia i jest to bardzo duże obciążenie dla kregoslupa , a abs 8 minut dziennie i efekty sa lepsze wiem z autopsji a przez 6 lat na siłowni przerobiłam większość możliwych cwiczen na brzuszek i inne części ciala naprawdę szczerze polecam ABS!ja już nie mogę się doczekać jak mina 2 miesiące i sm,igam z abs-em czyli za 3 miesiące pięknie umięśniony brzuszek
dla zainteresowanych wrzucam linka do abs
http://www.youtube.com/watch?v=Md2cjzMe4eY
i oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta bo bez tego można się zakatować robic tysiące brzuszków a miesni pod tluszczykiem widać dalej będzie wiec dziewczynkim do dziela bo lato się zbliza wielkimi krokami

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

nmzcojjj taki zlot bylby suuuuper!!:cojest :
dzieki za linka do abs, duzo tego na youtoube i nie wiadomo ktory wybrac
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:39   #4401
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
ja kierowałam się opiniami koleżanek które robily tam i dużo czytałam na forach ....miałam pelno pytan w glowie jak szlam na konsultacje ale jak weszłam do gabinetu w momencie czarna dziura totalnie pustka w glowie!!doktor pyta w jakiej sprawie do niego przychodzę a ja mu"ze strsesu wszystko zapomniałam o co chciałam zapytać ale jedyne co wiem to chce zrobić cycki "
no i wtedy on zaczal sam mowic i mnie pytac
na ktorejs stronie nie wiem czy nie we wcześniejszym watku jest lista opracowanych pytan na pierwsza konsultacje która na pewno Ci się przyda może ktoras z dziewczyn ma ja to Ci wysle;-)
nio tak a ja nie mam kolezanki ktora robila by sobie biust wiec kieruje sie waszymi opiniami i czytam czytam.reszta by powiedziala ze glupia jestem ze chce sobie cycki zrobic a to moje marzenietak samo jak marzylam o apratach na zabkach
Stary 2013-03-16, 18:42   #4402
ninka28
Raczkowanie

Cytat:

ja byłam na 4 różnych konsultacjach każda była inna po 2 miałam dylemat który lekarz więc zaczełam czytać opinie i forum jak poczytałam to dziewczyny mi doradziły jeszcze dwóch lekarzy na 3 konsultacji myślałam że to ten lekarz ale Amorcio mi doradziła żebym jeszcze poszła do jednego i faktycznie po rozmowie z tym lekarzem wiedziałam że chcę u niego robić więc od razu ustaliłam termin myślę że twoje odczucia względem jakiegoś lekarza będą dobrym wyznacznikiem

Stary 2013-03-16, 18:49   #4403
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
nio tak a ja nie mam kolezanki ktora robila by sobie biust wiec kieruje sie waszymi opiniami i czytam czytam.reszta by powiedziala ze glupia jestem ze chce sobie cycki zrobic a to moje marzenietak samo jak marzylam o apratach na zabkach
uwierz ze to forum to kopalnia wiedzy i na pewno dziewczyny Ci doradzata reszta się nie przejmuj uwierz ze wiele kolzeanek będzie Cie pewnie zniechecac albo jak zrobisz będą krytykować ale takie osoby trzeba eliminować ze swojego otoczeniasa to osoby zazdrosne albo kltorych nie stać na operacje a samne by sobie zrobily gdyby miały wiec takimi osobami się nie przejmuj
a mialas aparat na zabki?ja tez będę zakladac niedługo chciałam ten clear aligner ale niestety nie przy mojej wadzie wiec będę mieć krysztalowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 18:54   #4404
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
uwierz ze to forum to kopalnia wiedzy i na pewno dziewczyny Ci doradzata reszta się nie przejmuj uwierz ze wiele kolzeanek będzie Cie pewnie zniechecac albo jak zrobisz będą krytykować ale takie osoby trzeba eliminować ze swojego otoczeniasa to osoby zazdrosne albo kltorych nie stać na operacje a samne by sobie zrobily gdyby miały wiec takimi osobami się nie przejmuj
a mialas aparat na zabki?ja tez będę zakladac niedługo chciałam ten clear aligner ale niestety nie przy mojej wadzie wiec będę mieć krysztalowy
zalozylam rok temu aparat na zabkach i jeszcze pewnie rok bede nosila ja mam metalowe damona bo najlepsze efekty w bardzo krotkim czasie mozna uzyskac metalowymi aparatmi
Stary 2013-03-16, 19:34   #4405
Martika25300
Raczkowanie

O kurcze ale dałam czadu te abs tak niewinnie wyglądają na filmiku a mi jęzor wyszedł tak się zasapałam
Ale twardo codziennie dokładam je do ćwiczeń- dzięki za linka
Stary 2013-03-16, 19:51   #4406
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję margo
Stary 2013-03-16, 20:05   #4407
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
marzenia sa po to, zeby je spelniac

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
O kurcze ale dałam czadu te abs tak niewinnie wyglądają na filmiku a mi jęzor wyszedł tak się zasapałam
Ale twardo codziennie dokładam je do ćwiczeń- dzięki za linka
zobaczysz z kazdym dniem bedzie latwiej

Anika dawno Cie nie bylo

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
ja byłam na 4 różnych konsultacjach każda była inna po 2 miałam dylemat który lekarz więc zaczełam czytać opinie i forum jak poczytałam to dziewczyny mi doradziły jeszcze dwóch lekarzy na 3 konsultacji myślałam że to ten lekarz ale Amorcio mi doradziła żebym jeszcze poszła do jednego i faktycznie po rozmowie z tym lekarzem wiedziałam że chcę u niego robić więc od razu ustaliłam termin myślę że twoje odczucia względem jakiegoś lekarza będą dobrym wyznacznikiem
mysle, ze warto odwiedzic o jednego lekarza za duzo niz o jednego za malo

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-16 o 20:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 20:08   #4408
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
marzenia sa po to, zeby je spelniac

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

zobaczysz z kazdym dniem bedzie latwiej

Anika dawno Cie nie bylo

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

mysle, ze warto odwiedzic o jednego lekarza za duzo niz o jednego za malo
wiec ja tez chce sie przejsc do kilku zeby sie przekonac czy opinie ich odnosie implantu sie beda roznily i wtedy zadecydowac
Stary 2013-03-16, 20:10   #4409
anika75
Zadomowienie

Amorcio, dziękuję za pamięć . Mnie ostatnio coraz częściej jakieś doły dopadają i nie mam na nic ochoty. Kiedyś na prochach musiałam jechać, mam nadzieję, że nie wraca g... paskudne
Stary 2013-03-16, 20:14   #4410
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Amorcio, dziękuję za pamięć . Mnie ostatnio coraz częściej jakieś doły dopadają i nie mam na nic ochoty. Kiedyś na prochach musiałam jechać, mam nadzieję, że nie wraca g... paskudne
mowisz o tym paskudztwie na "d"?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości