|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. IX - TŻtówki i ex-TŻtówki
Ja nie wiem jak sie zabrac do tego olejowania wlosow ta oliwka z babydream
![]()
#4382 |
Zakorzenienie
|
TŻ miał o 18 skończyć pracę a skończy o 19 albo później..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4383 |
Zakorzenienie
|
Moj juz sie odezwal po 18 ze jest w domu
![]()
#4384 |
Zakorzenienie
|
![]() wybaczcie że się nie odzywam.. Dysia, Monika- pytałyście kilka razy na ptt co się dzieje.. ![]() Elonka, gratuluje ! i cieszę się razem z Tobą ![]()
![]() |
#4385 | |||
Konto usunięte
|
F
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam jeszcze zacytować o tych odżywkach - ja i moja mama używamy i uważamy, że nie ma lepszych! Sa naprawde super, wzmacniają paznokcie i utwardzają ![]() a) jest w niskim stężeniu, dopuszczalnym do użytku w odżywkach (wg teorii ojca toksykologii: "wszystko jest trucizną i nic nią nie jest. Wszystko zależy od dawki") b) jest stosowana na paznokcie, czyli martwy wytwór naskórka, więc teoretycznie nie powinna szkodzić ![]() c) zapewniam, że formaldehyd to nie jest jedyna trucizna stosowana w kosmetykach, zwłaszcza w lakierach do paznokci, wiec bez paniki ![]() Jeśli komuś z jakiegoś powodu nie służy to jasne, że trzeba odstawić, ale ja na swoim przykładzie mówię, że naprawdę pomaga, wiec jednak trzeba ma własnej skórze wypróbować ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2013-10-25 o 18:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4387 |
Konto usunięte
|
Żaklina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
okłamałam go w bardzo paskudny sposób prosto w oczy..
![]() ![]() ale dzięki dziewczyny ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
A mi sie w glowie ostatnio za duzo mysli chodzi po glowie. Na temat mojego zycia, bo nic nie idzie wszystko pod gorke. Praca gowniana brak perspektyw na jakies lepsze zycie. Jak jest zle to zawsze przez pieniadze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4390 |
Konto usunięte
|
![]() siedzę sobie z teściem ![]() W ciągu 2 dni wydałam 140zł na zakupy kosmetyczne ![]() ![]() ![]() Jacq, też okłamałam niedawno mojego TŻ. "Żeby się nie denerwował", a prawda wylazła na wierzch. Nie było to nic szalenie poważnego, ale już mam nauczkę, żeby nie kłamać. Każdy popełnia błędy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Zaklin
![]() Klamstwo predzej czy pozniej i tak wyjdzie ![]() Siedze od godziny 18 z oliwka na glowie jutro umyje wlosy i zobaczymy jaki bedzie efekt olejowania ![]() Jeszcze tylko koncowki podetne i wlosy po niedzieli umaluje ![]()
#4392 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój mnie kiedyś tak okłamał "żebym się nie denerwowała".... nic mnie jeszcze bardziej w tym związku nie ubodło kiedy pradwa wyszła na jaw, bardzo mnie wtedy zawiódł... na szczęście mam nadzieję, że wziął sobie moją reakcję do serca i nie będzie chciał tego powtarzać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43429230]Hahah, tylko z dala od teścia, żeby dzieci z tego nie było
![]() Mój mnie kiedyś tak okłamał "żebym się nie denerwowała".... nic mnie jeszcze bardziej w tym związku nie ubodło kiedy pradwa wyszła na jaw, bardzo mnie wtedy zawiódł... na szczęście mam nadzieję, że wziął sobie moją reakcję do serca i nie będzie chciał tego powtarzać....[/QUOTE] Teść jest rok starszy od jednej z moich babć, lecę ![]() dlatego ja mam piękną nauczkę... nigdy więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dokładnie tak samo- "żeby znowu nie było nieporozumienia między nami przez moją pracę, żeby się nie złościł" i to wszystko obróciło się przeciwko mnie.. Tż brzydzi się kłamstwem i nie może uwierzyć że to zrobiłam bo powiedział że nigdy przez pół sekundy by mnie o to nie podejrzewał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43429230]Hahah, tylko z dala od teścia, żeby dzieci z tego nie było
![]() Mój mnie kiedyś tak okłamał "żebym się nie denerwowała".... nic mnie jeszcze bardziej w tym związku nie ubodło kiedy pradwa wyszła na jaw, bardzo mnie wtedy zawiódł... na szczęście mam nadzieję, że wziął sobie moją reakcję do serca i nie będzie chciał tego powtarzać....[/QUOTE] W czyms powaznym oklamal?
#4396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezeli nie ma opcji rozstania to wszystko bedzie dobrze ![]() Potrzebuje czasu, uspokoi sie i powoli wszystko zacznie wracac do normy ![]()
![]() |
#4398 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiąc po swoim przykładzie - strasznie mnie to bolało, ale nie był to powód mający wpływ na nasz związek. Dlatego wybaczyłam, ochłonęłam. Za bardzo go kocham, żeby mu nie wybaczyć. Potrzeba czasu, TŻ to sobie w głowie ułoży, stęskni się i wybaczy ![]() swego czasu jeździł do Bygdoszczy do szkoły, i znalazłam przypadkiem zdjęcia z imprezy z kumplem i dwiema koleżankami, wiecie, super zabawa, imprezowe pozy. I serio nie miałabym mu tego za złe, bo ufam mu, i wiem, że nic złego by nie zrobił GDYBY mi o tym powiedział. Pomimo tego, że na wszystko mu pozwalam i nie jestem zaborcza jeśli wiem gdzie idzie i co robi, to on ukrył to przede mną i poszedł na imprezę, podczas gdy ja myślałam, że grzecznie śpi. I to mnie zabolało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wszystkie słowa..
![]() ![]()
Edytowane przez Jacqueline__ Czas edycji: 2013-10-25 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43429433]Mówiąc po swoim przykładzie - strasznie mnie to bolało, ale nie był to powód mający wpływ na nasz związek. Dlatego wybaczyłam, ochłonęłam. Za bardzo go kocham, żeby mu nie wybaczyć. Potrzeba czasu, TŻ to sobie w głowie ułoży, stęskni się i wybaczy
![]() swego czasu jeździł do Bygdoszczy do szkoły, i znalazłam przypadkiem zdjęcia z imprezy z kumplem i dwiema koleżankami, wiecie, super zabawa, imprezowe pozy. I serio nie miałabym mu tego za złe, bo ufam mu, i wiem, że nic złego by nie zrobił GDYBY mi o tym powiedział. Pomimo tego, że na wszystko mu pozwalam i nie jestem zaborcza jeśli wiem gdzie idzie i co robi, to on ukrył to przede mną i poszedł na imprezę, podczas gdy ja myślałam, że grzecznie śpi. I to mnie zabolało.[/QUOTE] Cos pisalas w ktoryms z poprzednich watkow ![]() O ile mnie pamiec nie myli. Tez bym miala zal o to. Sama nie jestem z tych co zabrania mu gdziekolwiek chodzic ![]() Cytat:
![]() Niedobrze jest kisic w sobie swoj zal i smutek ![]()
![]() |
#4401 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie, ja nie jestem z tych, które by czegoś zabraniały swojemu facetowi, bo uważam, że ma swój rozum, ALE oczekuję od niego, że gdziekolwiek nie pójdzie, to ja będę o tym wiedziała. W momencie gdy zaczyna się ukrywanie czegoś, to zapala mi się czerwona lampka i serio miałam wtedy podejrzenia, że ukrył to, bo nie wiem, zdradził...? Ale zaklinał się na wszystkie świętości, że tego nie zrobił i na razie mu ufam. Z resztą potem przyznał, że sam nie wie dlaczego to ukrył, że głupio zrobił....Dobrze, że już nie jeździ do Bydgoszczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Mnie generalnie denerwują wszelkie ściemy, nawet w najgłupszych kwestiach. Jak ktoś nie może mi powiedzieć co naprawdę jadł na śniadanie, to skąd mam wiedzieć, że w poważniejszych kwestiach też mi nie ściemnia. A mój TŻ co jest u siebie to mówi mi, że idzie spać, a potem siedzi jeszcze pare godzin i gra czy coś. Spoko, nie mam nic przeciwko temu, niech sobie grają, ale to po co mi mówi, że idzie spać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sysiulka, wszystko będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43429693]Pisałam, pisałam....
No właśnie, ja nie jestem z tych, które by czegoś zabraniały swojemu facetowi, bo uważam, że ma swój rozum, ALE oczekuję od niego, że gdziekolwiek nie pójdzie, to ja będę o tym wiedziała. W momencie gdy zaczyna się ukrywanie czegoś, to zapala mi się czerwona lampka i serio miałam wtedy podejrzenia, że ukrył to, bo nie wiem, zdradził...? Ale zaklinał się na wszystkie świętości, że tego nie zrobił i na razie mu ufam. Z resztą potem przyznał, że sam nie wie dlaczego to ukrył, że głupio zrobił....Dobrze, że już nie jeździ do Bydgoszczy ![]() Teraz ma nauczkę ![]() Cytat:
![]() Wiecie co mój brat zamówił dla nas pizze ![]()
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia i w końcu wziął się za porządki, w niedziele mama już będzie w domu
![]()
#4408 |
Zakorzenienie
|
Jak wrocilam z grzybow to sie ogladalam czy nie mam kleszcza i nie mialam a teraz szlam sie ogarniac do spania patrze a tu na kolanie wbita lekko gadzina jest.
Glowa mi peka masakra... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4409 |
Zakorzenienie
|
ale mam lipny humor ;/ idę spać, przynajmniej się wyśpię, tyle dobrego
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzis debatowalismy z tz czy w przyszlym wspolnym mieszkaniu bedziemy mieli psa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.