|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Kurczę kash, u Was jak w kalejdoskopie
![]() Z nogą właśnie do d...y. Wkleję, co napisałam dzisiaj jak wróciłam do domu: Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() A przyjaciele cóż.. życie pisze różne scenariusze, a w kontaktach z nimi chodź to na dłuższą metę będzie pewnie trudne (zwłaszcza jeśli jedno będzie niedługo w związku) trzeba ich traktować na równi, tak by oboje czuli nadal tą przyjaźń. Cytat:
Zdradzisz, co będzie teraz robił? ![]() Cytat:
Też miałam dzisiaj doła! Właściwie nie doła, bo powodów ku temu nie mam, ale.. spadek formy zdecydowanie. Nie wiem co mi jest w tym tygodniu, ale jak mnie głowa to śpiąca jestem, jak nie śpiąca, to zamulam. A dzisiaj o koncentrację było na prawdę trudno. ![]() Już dawno tak nie miałam, żeby kilka dni mieć lekką zwałkę. ![]() Mam nadzieję, że końcówka tygodnia szybko minie, a w nastepnym będę jak nowa.
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa, może magnezu brak?
Ja ostatnio miałam takie dni, chyba 2 tyg temu. Co przyszłam do domu, to tylko pod koc i ksiązka/laptop + potem do spania i nieprzytomna byłam. Ale biorę magnez i jest lepiej
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę jeszcze kilka dni, może minie, a jak nie to pomyślę czym by tu się wspomóc.
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Moze chwilowa niedyspozycja
|
|
|
|
#4386 |
|
Komplikatorka
|
Dotka dużo zdrowia i cierpliwości Kash gratki dla Tżta
|
#4387 |
|
Rozeznanie
|
Kashmirka gratulacje dla Tz
|
|
|
|
#4388 |
|
Blond forever!
|
Kash - gratulacje dla TŻ
![]() Ja też ospałam jestem... Wczoraj padłam o 21:30... I w nocy śniło mi się, że wybieraliśmy się z TŻ na wakacje do Grecji i wszystko robiliśmy na ostatnią chwilę, spóźniliśmy się na helikopter
|
|
#4389 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Ijaa przechodzi z salonu do biura projektowego, będzie obsługiwał klientów instytucjonalnych i robił projekty oświetlenia dla firm ![]() ciśnienie spada, powieki chyba sobie na zapałki postawię ![]() potrzebuję pomysłu na szybki, smaczny i dietetyczny obiad ktoś coś? Dotka?
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4391 |
|
Konto usunięte
|
Scarlett Mac to dla mnie nie jedzenie
|
|
|
|
#4392 |
|
Konto usunięte
|
dobra wymyśliłam
będą pulpeciki w sosie pomidorowym
|
|
|
|
#4393 |
|
Komplikatorka
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
ohhhhh, mam mielone mięso i przecier, może też zrobię pulpeciki w sosie pomidorowym
|
|
|
|
#4395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To i pewnie godziny pracy przyjazniejsze. ![]() Cytat:
|
|
|
#4396 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus: susza w buzi przez następny dzień (ach ta sól) + odbija mi się tym + źle się czuję. Ja maka jem nawet rzadziej. Ostatnio jedliśmy, jak skręciłam kostkę, bo wypilismy o 17:00 koktajl, pojechalismy na 20:00 na squasha no i o 20 skręcona kostka, na SORze do 3:00 nad ranem, więc padaliśmy z głodu. A wcześniej to byłam nie wiem, chyba z 1.5 roku wcześniej w maku.. |
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dzisiaj w Lidlu nogi indyka, zrobię jutro na obiad. Ja na nie wołał "mięso dinozaura" bo mi się indyki z dinozaurami kojarzą
![]() Poza tym muszę ogarnąć jeszcze kilka rzeczy W ogóle w mojej jednej pracy wprowadzili genialny system... za szybszą realizację zlecenia jest około 8 % bonusu albo nawet i mniej... a za przejęcie zlecenia, które się niedługo skończy jest 15 % bonusu i nagle się dziwią, że nikt nie chce robić zleceń i wszyscy czekają na ostatnią chwilę ![]() _agg_ jak idzie własna firma, wszystko ok? Kash gratki dla tżta
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Mac to niestety uzależnienie i główna przyczyna zbędnych kg. Tak raz w tygodniu tam jestem na pewno
mogę rzucić każde żarcie, ale nie maca. Oglądałam supersize me, robiłam rożne rzeczy zeby sobie obrzydzić, nie dałam rady.Nawet na superzdrowej diecie, po kilku miesiącach, gdzie ludzie piszą, ze coś ich brzydzi i dziwią sie jak mogli to jeść ja zawsze jednak wracam do maca.
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie Mac jest trochę demonizowany
żarcie, jak żarcie, nie super zdrowe, ale w sumie jakościowo to chyba nawet lepszy od tego co większość osób kupuje na co dzień w sklepach Wszystko jest niezdrowe w nadmiarze i wszystko jest dla ludzi Ja jadam w macu rzadko, bo mam daleko, ale ogólnie lubię i często jak nie mam siły gotować to wybieram kebaba czy pizzę
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Joss, idzie spoko
|
|
|
|
#4403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kanapki i frytki z którymi po 3 miesiącach trzymania w słoiku nic się nie dzieje są takie dobre jakościowo?
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Kash gratulacje dla TŻ
fajnie, że go docenili.Co do Maca to nam zdarza się raz na ruski rok coś tam zjeść... ale nie żebyśmy byli jakimiś smakoszami ale to prawda, po tym jedzeniu susz w buzi okropny... poza tym rozmawiałam kiedyś z koleżanką, która tam pracowała i mówiła, że ta sałata czy pomidor w kanapkach nie ma w sobie nic cennego i gdyby spróbować np plasterek pomidora osobno, a nie w kanapce to nie ma on żadnego smaku. Także to świadczy moim zdaniem o jakości i wartościowości tego jedzenia ![]() Muszę się Wam pochwalić, że przedwczoraj pierwszy raz robiłam krokiety (wiem, beznadziejna Pani domu ze mnie ) i wyszły pyszne Dzisiaj w planach coś ala chilli con carna, a do pracy zrobiłam sobie sałatkę jakie macie plany na weekend? Miłego Dnia!
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) dali mi wczoraj kupony rabatowe,big Mac menu po 10 zł do marca.... I te kupony sa w telefonie tez i mozna ich non stop używać..... Aaaaaaaa!!!!! Jak tak dalej pójdzie trzeba mnie bedzie pochować w futerale na fortepian.Przede mną cały weekend zakuwania z przerwa na zakupy i ogarnięcie chaty.
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z weekendowych planów, to dzisiaj muszę dokupić TŻtowi II część prezentu, bo ma imieniny ![]() Wczoraj pokuśtykałam po torbę na laptopa. Chciałam kupić jeszcze nową książkę CLarksona, ale byłam w dwóch Matrasach i nie było ![]() I coś, co normalnie zajęłoby mi jakieś 30 minut (kupno torby + matras w innej galerii), zajęło mi 1.5h przez te cholerne kule Także dzisiaj po pracy pędzę do domu, piekę bułki i robię burgery na wieczór + chłodzę winko ![]() Pewnie obejrzymy jakiś film itp. ![]() A jutro myślałam, żeby iść do kina. W niedzielę nie wiem co Jestem średnio 'ruchliwa', a poszłabym na spacer, bo te 10 dni w domu było katorgą.---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4407 |
|
Rozeznanie
|
Ze mnie chyba jakis dziwolag bo jeszcze nigdy w zyciu nie bylam w macu, king burgerze itd. Znajomi kusza, ze pychota, moze kiedys sie skusze ...
Mieso dinozaura )) fajne skojarzenie )...---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Dzis polfinal mistrzostw w pilke reczna w Katarze, ogladacie ? |
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się zeschły na amen, ale nie spleśniały. Tak samo bułka, też się zsycha - robię w domu bułkę tartą i mam na grzejniku resztki chleba i bułek do niej jakiś miesiąc i są suche na amen. Zresztą to nie były testy laboratoryjne, tylko ktoś postawił i jest szał... a mógł wstawić potem coś co kupiłam 3 dni temu i tyle Albo tylko ściągnąć pleść i kotlet wygląda jak nowy, a przez ekran komputera nie powąchasz ![]() Nie wierz wszystkiemu co widzisz w necie, bo ja widziałam spleśniałego kotleta z maca i co? Ja dzisiaj zrobię indyka z ziemniakami z piekarnika, a ogólnie to nic mi się nie chce robić, więc nie będę się przemęczać pracą Szczypiornistów nie oglądam, jakoś mnie ten sport w ogóle nie kręci. Ja tam mogłabym oglądać jedynie rugby regularnie to jest sport i faceci, a nie jakieś patyczaki bawiące się piłką czy tam skaczące na nartach |
|
|
|
|
#4409 |
|
Rozeznanie
|
Joss jakie patyczki ? Zawodnicy to chlopy jak deby powyzej 2 m wzrostu z masa miesniowa, ktora zmiata przeciwnika. W TV wygladaja jak chudzinki fakt
Wczoraj Tz pokazal mi reprezentacje Francji gladiatorzy. Bardzo lubie sport na wysokim poziomie. Uwielbiam wszelkie mistrzostwa i olimpiady. Trudno mnie wowczas z domu wyciagnac. Rugby tutaj tez jest bardzo popularne. Cial zawodnika plus ochraniacze to ich wizualnie powieksza. Ulice sa opustoszsle gdy jest mecz. Ja niestety nie znam regul tego sportu. Zima. Zasypalo nas i ciagle sypie. |
|
|
|
#4410 |
|
Konto usunięte
|
Joss nie chce mi się z Tobą dyskutować ale był robiony szereg badań z jedzeniem z Maca i to jest naprawdę syf, ale wiadomo że jak chcesz wierzyć że to nie jest rakotwórcze przepełnione chemią jedzenie to spoko nikt Ci nie zabroni
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- i też nie nazwałabym szczypiornistów patyczakami ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Dzień dobry tak w ogóle witam się z późną kawą bo rano byłam w starostwie ciśnienie jest tak niskie że chyba mi zaraz głowa odpadnie ![]() Dotka właśnie miałam pisać i zapomniałam, że współczuję sytuacji z nogą i spotkania z takim lekarzem, niestety ostatnio u nas też bliskie spotkania z nfz na tapecie (Babcia) i po prostu wierzyć się nie chce co się tam odstawia też będę wieczorem pić wino ale wytrawne i w małych ilościach (czytaj butelka na dwie ![]() wczoraj na zajęciach ze stepu prowadząca pochwaliła mnie przy całej grupie że one wszystkie zaawansowane a ja chodzę od miesiąca a tak dobrze wszystko łapie, bardzo miło mi się zrobiło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

a mój Tż między młotem a kowadłem bo oboje są jego przyjaciółmi i to on ich zeswatał a teraz będzie musiał stanąć po czyjejś stronie.

ktoś coś? Dotka?

i nagle się dziwią, że nikt nie chce robić zleceń i wszyscy czekają na ostatnią chwilę 

mogę rzucić każde żarcie, ale nie maca. Oglądałam supersize me, robiłam rożne rzeczy zeby sobie obrzydzić, nie dałam rady.
kanapki i frytki z którymi po 3 miesiącach trzymania w słoiku nic się nie dzieje są takie dobre jakościowo?
1.09.2012
Jestem średnio 'ruchliwa', a poszłabym na spacer, bo te 10 dni w domu było katorgą.