![]() |
#4381 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
No tak, tylko szansa że on dla niej będzie dobry i to mnie boli, czemu nie był dla mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakiegoś doła mam. Cały wieczór jestem sama, nie chciałam nigdzie wyjść ze znajomymi i teraz żałuję, bo za dużo myślę i tęsknię. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Przyczajenie
|
co mam zrobić?caly czas o nim myslec chce do niego napisac zadzwonić uslyszec jego glos wsiasc w samolot i do niego leciec! tak bardzo za nim tesknie a co jeśli to ten jedyny był idealnym facetem a ja popelnilam blad ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
To Twoja decyzja. Ja też podjęłam decyzję o rozstaniu i walczę sama ze sobą, żeby do niego nie pojechać, nie zadzwonić, czy coś. To jest bardzo trudne, ale pokażmy sobie, że jesteśmy silne i damy radę.
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Myślisz, że byłby w stanie utrzymać rodzinę? A ma jakieś wykształcenie? Może dlatego ciężko znaleźć mu pracę? Musiałaś go utrzymywać, a jak będzie dziecko? Dasz radę utrzymywać kilka osób? Już nie mówię o przyzwoitym mieszkaniu, wycieczkach dla dzieci albo dla was, itd. Trzeba myśleć przyszłościowo. Teraz pocierpisz, ale za to nie będziesz miała problemów przez całe życie. Dasz radę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje ze dam rade był moja pierwsza miłością i jest cholernie ciężko ale tez zadaje sobie milion pytań czy mu zależało czy mnie naprawdę kochał już sama nie wiem co mam myśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Raczkowanie
|
Wiem, co czujesz, bo czuję dokładnie to samo. Większość dziewczyn na tym forum przechodzi przez to co Ty. Musimy jakoś to wytrzymać, a za jakiś czas będziemy cieszyły się, że tak wyszło. O jednym facecie zapomniałam i wiem, że jest to wykonalne. Bardzo trudne, ale wykonalne. Najpierw będzie ciężko, a później, z dnia na dzień, będzie coraz lepiej. Wtedy będzie już z górki. Będziemy myślały o tym coraz mniej, aż w końcu zapomnimy na dobre. Mam taką nadzieję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zadomowienie
|
No chyba nie był idealny skoro go utrzymywalaś, a on nie garnal się do znalezienia pracy
![]() |
#4388 | |||||
Rozeznanie
|
Po skocznej nocy, z kawą w ręku mówię Wam dzień dobry.
Wiecie, będąc 5 lat w związku nigdzie nie wychodziliśmy. Raz na ruski rok zaradzało się może kino. Ale to naprawdę sporadycznie. Zawsze mówił: "Weź koleżanki i idź" - tak było nawet na Sylwestra. "Idź z koleżankami, ja zostanę w domu. Dla mnie to zwykła noc." 5 lat i każdy Sylwester zawsze był w domu. Przed TV i kompem. Nie chciałam iść bez niego, jak to tak? Na Sylwestra? Będąc w związku iść samej? Jakieś tam małe piwo na mieście w tygodniu z kumpelą to okej ale też bez szaleństw. Dziś nad ranem wróciłam do domu zadowolona, nogi mnie bolą, kawa smakuje jak nigdy, wytańczyłam się, wyśpiewałam i przede wszystkim nie czuję się z tym źle! A tak było jak wychodziłam bez niego. ![]() Fantastyczne uczucie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hehehehe Sorry facet, zdarzył sie epizodek ![]() ![]()
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2015-10-11 o 09:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Nie lubię tego uczucia, jak wieczorem mam wizję zmienienia swojego życia na lepsze, układam w głowie plan idę podekscytowana spać, a rano się budzę i co? I dopada mnie 'depresja ' przez co leżę do 13 w łóżku i czekam na śmierć. ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Czy naprawdę Cię kochał? Z całą pewnością było mu z Tobą wygodnie. Nie musiał nic robić, o nic się martwić, miał wszystko pod ręką. Warto płakać za dużym dzieckiem? ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
7lat to bardzo długo. Można tu gdybać i gdybać. Człowiek, który zachowuję się tak po 7latach jest bardzo niedojrzały. Powinien okazać Ci szacunek , a tego nie zrobił. Zobaczysz, że po pewnym czasie będziesz szczęśliwa i powiesz sobie szczerze, że dobrze się stało. ![]() Edytowane przez kokillka Czas edycji: 2015-10-11 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kokillka;53067858]Cześć
![]() Nie lubię tego uczucia, jak wieczorem mam wizję zmienienia swojego życia na lepsze, układam w głowie plan idę podekscytowana spać, a rano się budzę i co? I dopada mnie 'depresja ' przez co leżę do 13 w łóżku i czekam na śmierć. ![]() Kurde ma identycznie... jest juz 12 a ja dalej zawinieta pod koldra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie panie. ja mam kaca giganta po posiadowie na skypie. efekt: znajomi wpadaja pod koniec listopada (bilety kupione), przyjaciel wpada w srodku listopada (bilety równiez zalatwione). normalnie nigdy nie mialam tylu odwiedzin nak teraz
![]()
#4392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Haha, podziękuj mu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobry efekt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Wtajemniczenie
|
a za tydzien ide na moj pierwszy musical do teatru
![]() ![]()
#4395 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Twoje nastawienie i zazdroszczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
Też bym chciała tak tryskać energią. Miałam dziś wieczorem wyjść ze znajomymi, a chyba jednak wolę zostać w domu. Będą 2 pary i koleżanka i chyba nie chcę patrzeć, jacy są szczęśliwi. Jak przypadkiem zobaczę na mieście zakochanych, to strasznie smutno mi się robi. Kurde, no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak widzę takie parki, to mi się wszystko przypomina, jak byliśmy tu i tu, gadaliśmy o tym i o tym, śmialiśmy się z tego i z tego... To takie przykre, że tego już nie ma... Brakuje mi tego. ![]() Dziś niedziela, jest zimno i wieje, nie mam się gdzie ruszyć, bo nikomu się nie chce, a sama też nie chcę, bo to to samo co zostać na dupie w akademiku... Chyba łapię doła... Aż mam ochotę do niego napisać, czy idziemy na rolki, bo kiedyś sobie razem kupiliśmy i jemu się bardzo spodobało... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Raczkowanie
|
Mam to samo... ale jeśli miałabym możliwość wyjścia do ludzi to bym to zrobiła, przemogła się, bo ile można siedzieć w 4 ścianach?
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- najgorzej_ nie rób tego, nie odzywaj się. Musisz być silna. To spotkanie może i pomogłoby na dzisiaj ale później byłoby jeszcze gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mogę sie przecież angażować w takie coś. To jest facet którego bardzo trudno mi rozgryść. Jestem z nim szczera i powiedziałam mu wprost że traktujego jak zwykłego lowelasa. I jestem pewna że chce mnie tylko mówiąc brzydko przelecieć. Powiedział że źle go oceniam, i gdyby tak było to nie zaprosiłby mnie na dzisiejszy wieczór. (gwoli ścisłości, jego koleżanka z biura robiła urodziny w klubie, w tym jego zaprosiła, było 10 dziewczyn, on sam, w tym ja bo on chciał żebym z nim poszła). No daje do myślenia, ale mimo wszystko nie wierzę mu. I traktować poważnie go też nie bede ![]() A do wszystkich dziewczyn świeżaków na tym wątku - piszę to kojeny raz, ale za to na swoim doświadczeniu wiem, że zaraz po rostniu w wiekszości przypadków chce się wracać do tego co było. Tylko że to nic nie da, z jakiegoś powodu przyszła ta chwila że miałyście dosyć, nie mogłyście już tego dłużej wytrzymać. Co z tego że teoretycznie znowu będziecie ze swoimi exami ?? Na jak długo ? Chwilę się pocieszycie i znowu problemy wrócą, może nawet ze zdwojoną siłą. Trzeba isć dalej, dążyć do normalnej realacji z facetem, który będzie was szanował, kochał i będzie odpowiedzialny, stabilny i dawał Wam poczucie bezpieczeństwa oraz miłosć, bo wszystkie tego właśnie chcecie prawda ?? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Ps może któraś tutaj jest z Katowic albo okolic ??
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj popołudnie i wieczór spędzę u koleżanki z winkiem, bo mamy pracę na zajęcia do napisania.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [QUOTE=E_nigmatic;53068425] A do wszystkich dziewczyn świeżaków na tym wątku - piszę to kojeny raz, ale za to na swoim doświadczeniu wiem, że zaraz po rostniu w wiekszości przypadków chce się wracać do tego co było. Tylko że to nic nie da, z jakiegoś powodu przyszła ta chwila że miałyście dosyć, nie mogłyście już tego dłużej wytrzymać. Co z tego że teoretycznie znowu będziecie ze swoimi exami ?? Na jak długo ? Chwilę się pocieszycie i znowu problemy wrócą, może nawet ze zdwojoną siłą. Trzeba isć dalej, dążyć do normalnej realacji z facetem, który będzie was szanował, kochał i będzie odpowiedzialny, stabilny i dawał Wam poczucie bezpieczeństwa oraz miłosć, bo wszystkie tego właśnie chcecie prawda ?? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------QUOTE] to jest to !!! ![]() Lepiej się teraz przemęczyć i później być szczęśliwym, niż trwać w czymś co nas wyniszcza i czekać na coś co się nigdy nie wydarzy . |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny piosenka na dzis dla Nas!!!
https://www.youtube.com/watch?v=psiu_Inz4qA Prosze sluchac do konca i spiewac z pania. Wklejam tekst! Przestań, przestań się martwić - masz mnie na fotografii, Zawsze możesz popatrzeć, zanim sprawa się zatrze. Jesteś, miły, zaradny, jesteś prawie, że ładny, a jednak uwierz, proszę, że szczęście rozstania rozsadza mnie, więc żegnaj! Żegnaj, kotku - za pięć trafień w toto-lotku trudno, by cię uznać, lecz za krótki przebłysk słonka, coś w rodzaju pół-trafionka, ale to już całkiem inna rzecz, dlatego żegnaj, świnko, moja przyjemności krzynko przez krótkiego rozdziału część... Za to, gdy się z tobą rozstać, to ze szczęścia bzika dostać, nie ma dla mnie chyba żadnych większych szczęść, nie ma żadnych większych szczęść. Za to, gdy się z tobą rozstać, to ze szczęścia bzika dostać, nie ma dla mnie chyba żadnych większych szczęść, nie ma żadnych większych szczęść. Jaka, jaka ja jestem? Owoc jadłeś, czy pestkę? Kością w gardle ci stałam, a w ogonkach nie chciałam! Gnioty, gnioty ci piekłam, "przebacz", "przebacz" nie rzekłam, więc, gdy się pozbyć takiej masz, głowa do góry, rozpogódź twarz - i żegnaj! Żegnaj, misiu, niech wycisnę ci na pysiu pożegnalny, czuły cmok. O, Boże! co za radość, gdy się czegoś tak już ma dość, zrobić wreszcie ten cudowny krok, więc żegnaj! Żegnaj, gapciu, już nie będzie twoją żabcią nie najlepsza z możliwych żab. No i jeszcze daj mi mordki: nigdy tak nie będziesz słodki, jak z walizką w każdej z twych kochanych łap, w każdej z twych kochanych łap. No i jeszcze daj mi mordki: nigdy tak nie będziesz słodki, jak z walizką w każdej z twych kochanych łap, w każdej z twych kochanych łap. Żegnaj bysiu, żegnaj świnko, żegnaj misiu, żegnaj krzynko, żegnaj kotku - pa pa pa!
#4402 |
Raczkowanie
|
Tylko żebyś się nie zadurzyła w tym gościu
![]() Jeśli chodzi o byłych to owszem, nie ma do czego wracać, wiec trzeba się wykazać silną wolą. Chociaż i mi jest czasami ciężko... Niestety ja z Katowic nie jestem, ani z okolic :P ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- lucaa_rules hahaha chyba będę tego słuchała za każdym razem, gdy najdzie mnie smutek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
A mnie zawsze poprawiają nastrój piosenki Pink . Szczególnie try
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc to ostatnio mnie praktycznie wszystkie dołują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
Żeby nie Wy, to bym pewnie do niego się odezwała. Jak tak czytam, co piszecie, to mam w sobie więcej siły.
![]() Nie pójdę ze znajomymi, nie będę siedziała w domu, tylko pójdę do koleżanki, bo mnie właśnie zaprosiła. To chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- A piosenka pasuje! Właśnie słucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Konto usunięte
|
lucaa_rules, poprawiłaś mi humor tą piosenką. Świetna jest!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Raczkowanie
|
A ja polecam piosenkę Miley (proszę się nie zrażać
![]() http://www.tekstowo.pl/piosenka,mile..._montana_.html Bardzo się identyfikowałam z jej płytą gdy rozstawałam się z moją 1 miłością. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, od dawna śledzę ten wątek i musze przyznać ze serio super, iż takie miejsce w sieci istnieje. Nie tylko można tu wyczytać extra porady ale także slowa otuchy i pocieszenia. Mi to co tu przeczytałam bardzo pomogło, choć jeszcze zdarzają mi się chwilę słabości i chandry ale to normalne po 7 miesiącach od rozstania. Wiem, że nigdy nie będziemy już razem, z reszta miałam ta świadomość odchodząc, wskazuje na to również jego brak zainteresowania moja osoba i brak kontaktu, oraz to co były odwal po rozstaniu. Najgorsze w tym wszystkim było to iż pozwolił mi odejsc, bez walki, nie zatrzymywał jedynie rzucał jakieś ochlapy nadzieji, żebym została bo może się ułoży, a nieco ponad tydzień spotykał się już z była dziewczyna przyjaciela, która gardzil, o której on i znajomi nie mieli dobrego zdania ale to inna historia. I chyba to najbardziej bolalo, iż olał mnie to co nas łączyło a poszedł na łatwiznę biorąc się za baaardzo dostępna laske oczywiście obnoszac się z tym wszefm i wobec. Nie muszę tu dodawać do jakiego poziomu spadło moje poczucie wartosci. Życzę mu jak najlepiej, od samego początku odcielam się nie kontaktowałam nie pytałam znajomych samo do mnie docierało info. On również przez jakieś pierwsze 2 tyg od rozstania pisał z dziwnymi pretensjami o ☠☠☠☠☠☠☠y, nie dalarm sie sprowokowac i odpisywalam z serdecznoscia i stoickim spokojem. Nawet ona do mnie napisała z prośbą o zmianę adresu korespondencji, bo "moje listy przychodzą do niej na mieszkanie" ( które ja z nim wynajmowalam) odpowiedziałam grzecznie i nie dałam się wciągnąć w dalszą konwersacje. Na buntować na mnie dość bliskie mi osoby, po co to wszystko nie wiem...skoro tak dobrze mu się układa i jest szczęśliwy powinien mieć wy*ebke a nie utrudniać mi zycie, tego nigdy się nie dowiem. Ja sobie radzę, nowa praca, nowi ludzie, kilka randek ale zdarzają się chwilę słabości, smutku żalu, coraz rzadziej a jednak...kiedyś to minie, Wy jesteście moim natchnieniem i nadzieja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Zablokował mnie na fb. Nie wypisywałam do niego, ani nic. Może nie chciał widzieć moich zdjęć, moich komentarzy, czy coś? Dziwne to trochę, poza tym sam chciał się rozstać w zgodzie. ![]() Edytowane przez Loluuusia Czas edycji: 2015-10-11 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Raczkowanie
|
A skąd wiesz, że Cię zablokował? To jakiś komunikat wyskoczył Ci? Sorry, ze pytam ale ja ciemna jestem w tych sprawach, nawet nie wiem jak się kogoś blokuje ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.