|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Dlaczego? To największe geograficzne odkrycie ostatnie
![]() Nie wiem,czy widziałyście, pokazywały to stacje, komercyjne w każdym razie, madam brocha dwa razy się wczoraj potknęła i but spadł jej z nogi, bidulce... A dzisiaj wieczorem zapewne seans nienawiści nastąpi, większy niż w poprzednich miesiącach, prezes od wczoraj zebrał siły... Kawa. Bez słodkiego, nie zasłużyłam ![]() Bardzo dobra książka, kolejny cykl Mroza ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4034593/wotum-nieufnosci Bardzo płodny młody człowiek 30 lat i już 16 książek na koncie...Jak zwykle, żal mi, że nikt niektórych nie chce filmować. Kto miałby to robić, w publicznej na topie wyklęci, czego mam powyżej uszu, a w pozostałych telewizjach śliczniutki plastik nie do oglądania...
Edytowane przez wasylisa123 Czas edycji: 2017-03-10 o 09:20 |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Mam i ja ..
Kawa ! Wasylisa dlaczego nie zasłużyłaś ![]() Anyż ![]() Caffe Nie rani,nie jedzie po bandzie,nie ma podtekstów z nutka złośliwości.. Anioł Nie chciała napewno Cię urazic- pisząc to czy tamto.. Nie -Ona! Dużo kobiet na tym forum sie przewineło.. Jedne warte zapamiętania,inne mniej.. Było i zjadliwie i serdecznie.. Oj bywało różnie... La Mary do tej opuncji polecam Ci ten żel hialuronowy z biochemii. Ten - full wypas Słuchajcie rewelacyjny kosmetyk. Nawilża po stokroć lepiej ,niż jakikolwiek znany mi krem czy serum.. A w duecie z opuncją czyni fiku miku.. Patrz i czytaj-piekniejsza
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2017-03-10 o 09:43 |
|
|
|
#4383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja mam jakiegoś kosmetycznego pecha. Też kupiłam ten olejek, w zestawie z kwasem....Coś okropnego. Ściągnięta, czerwona skóra...W dodatku w połączeniu z tym kwasem warzy się i roluje wszystko...Używam na dłonie olejek, kwas chyba do balsamu do ciała dorzucę, fatalny jest, antynawilżenie jakieś.Fakt,ze ostatnio mam okropne problemy z cerą, nieustająco przesuszona jest, nie pomaga nic, co pomagało wcześniej.... Chciałam kupić polecany hada labo z dax, ale - przestali go produkować!!! oczywiscie Pech...
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tanich fajnych Bielenda ma nowe serum z kwasem glikolowym + witaminą C. Niezły skład
|
|
|
|
#4385 |
|
Gang Iren
|
O, dobrze wiedzieć! Bardzo lubię sera Bielendy
Najbardziej jak dotąd to z kwasami mi podchodzi.
|
#4386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja od wczoraj tym faktem przybita jestem. Wygraliśmy czy może jednak przegraliśmy ? Co my w tej Unii widzimy? Przecież lepiej byłoby w tym naszym grajdołku... Dlaczego nie może być normalnie?? Same absurdy Z pierwszych stron gazet: Brak badań nad jakością powietrza. Zapraszamy do uzdrowisk po świeżą dawkę rakotwórczej substancji zawieszonej w powietrzu. Protesty szkół- są gimnazja, nie ma, są, nie ma... Taka zabawa dla dzieci związana z przewidywaniem ![]() Lekarze stażyści- zarabiają mniej niż przeciętny kasjer. Czy powinnam być zdziwiona? Studnia absurdów. Aż czytać mi się odechciało, tak mną telepie Moja mama- emerytowana pielęgniarka liczyć mogła ( finansowo) tylko na tatę ( dobrze, że miał głowę na karku ). Zmieniło się się coś do tej pory?? Ja ( Polki) nie raz waliłam łbem w szklany sufit... Oooo! Można by tu kilka tomów napisać o nas Polkach. To co się niedobrego dzieje w ostatnim czasie jest... Musiałabym użyć garść soczystych i niewybrednych słów. I moje dzieci. Chciałabym żeby mogły kształcić się za granicą jak dzieci moich znajomych czy córka Anyzkowej ![]() ![]() Ale czy za x lat będzie to możliwe??? To zmiana tematu ![]() Miszka, zdecydowałaś się na laser? Na mnie kwas hialuronowy tak nie działa jak na Ciebie, na Twoją cerę Moja pomimo mezo, maseczek, picia hektolitrów wody tudzież innych źródlanych cudeniek ciągle nie chce mi odpłacić tym samym Sucha Ale to niestety suchość spowodowana wiekiem. Nie będę rwała z tego powodu włosów, albo tak ![]() Dziś wieczorem film "Grawitacja" emitowany niestety na TVN. Trzeba znaleźć w sobie dosyć siły, żeby na tej stacji oglądać... Ale warto Mnie się podobał, mimo różnych opinii i recenzji. Może jakąś szczególną fanką tego gatunku nie jestem ale film zrobił na mnie wrażenie. Podobnie jak film Interstellar. Obydwa filmy koprodukcji amer.-bryt.. I mimo mainstreamowych obrazów ogląda się filmy naprawdę dobrze. Polecam Zepsuł mi się stacjonarny komputer Oglądałam Apple i jestem oczarowana Muszę jednak zerknąć na Allegro. Ceny mnie przygniotły do fotela ;Dziś koleżanka z pracy poczęstowała nas świeżo wyciskanym sokiem z uderzeniową dawką najcenniejszych substancji odżywczych, które mają nam zapewnić długowieczność ( tak a propos czas przejścia na emeryturę nam się wtedy przesunie hehe ). Pokarm bogów z jarmużem i innymi algami ![]() Co istotne wszystko wyciśnięte wyciskarką wolnoobrotową marki Kuvingsa. Sok ![]() U nas pochmurno, taki smutny dzień jak smutno w mej duszy
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LaMary ja od ponad roku mam wyciskarkę Huroma i uwielbiam ją. Moje ulubione soki to właśnie z jarmużu czy liści pietruszki, poza tym wyciskam wszystko: szpinak, buraki, marchew, jabłka, pomarańcze, nawet truskawkom się dostało (pyszny smoothie). Zdecydowanie zakup roku
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2017-03-10 o 13:21 |
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Wasylisa - Dax przestał produkować Tokyo? Nieeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Soso, LaMary - dajcie przepisy na te cudowne soki ![]() Soso - dasz swoje ulubione? Powinnam i ja wyciągnąć swój sprzęt z szafki. |
|
|
|
#4389 |
|
Gang Iren
|
Soso, tak, to zielone
|
#4390 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to zielone serum Bielendy w szufladzie - jeszcze nie wypróbowane.
Jest chyba także w KWC 2016, wczoraj dopiero zerknęłam... dziwne bo przecież jestem na wizażu nieomal codziennie. Już chyba totalnie straciłam zaufanie do tego co tam piszą... Cetaphil został KWC no trzymajcie mnie bo pęknę z śmiechu ![]() https://wizaz.pl/akcje/kwc-laureaci-2016/ ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Wasylisa, a to przykra wiadomość... uwielbiam ten lotion, miałam zamiar wykupić wszystko przy najbliższej wizycie do Polski ![]() Ma naprawdę dobry i czysty skład, świetnie nawilża. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Znacie może ten brązer Ziemia Egipska? Jest w KWC. Nigdy nie miałam brązera... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2....html#recenzje |
|
|
|
#4392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio naprawde wszystko mnie piecze, dostaję czerwonych plam, no i to ściągniecie paskudne ![]() Nieco pomaga to http://sklep.pollenaewa.com.pl/mlecz...onizujace.html uspokaja trochę i wlasnie nawilża...No,ale serum czy kremu nie zastąpi... |
|
|
|
|
#4393 |
|
Gang Iren
|
Caffe, ale dlaczego miał nie zostać? Jeśli służy wielu osobom, są zadowolone, to dobrze oceniają. Dla ciebie co innego jest dobre, ale dlaczego inni nie mogą mieć swojego zdania? (Cetaphilu nie używałam, ale znam kilka osób, które go sobie bardzo chwalą).
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, bo Cetaphil zawdzięcza swoją popularność jedynie baaaaardzo intensywnej promocji. Sam w sobie jest mierny, wystarczy spojrzeć na skład i wiadomo, że cudów nie będzie.
|
|
|
|
#4395 |
|
Gang Iren
|
Caffe, moja mama go używa. U niej się sprawdza. Dobrze nawilża, łagodzi podrażnienia, zaczerwienienia. Jakie niby cuda miałby robić? Czego ty byś oczekiwała?
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, jak się sprawdza - to niech mama używa i się cieszy
Po co mam psuć efekt swoją negatywną recenzją
|
|
|
|
#4397 |
|
mar_jolka
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
La Mary, ubawiło mnie, ze dla publicznej tv Tusk został wybrany przez "wąskie grono elit" - czyli negatywny obraz. Rozumiem, ze Syriusza wybrałyby nagle szerokie masy ludowe...?
W tym samym składzie? Niestety, jeśli ktoś popiera PIS, to dla potwierdzenia swego poglądu będzie przyjmował kazde tumaczenie. dziś słyszałam, jak student był dumny z twardej i bezkompromisowej postawy naszej premier Niewazny temat, wazna postawa, bo to niby swiadczy o naszej dumie...Jakby twardo twierdziła, ze słonce kreci się wokół ziemi, Polskę majac szczególnie na uwadze - to tez byliby z niej dumni...? Absurd jakiś. Wmawiac, ze się nie przegrało, a wygrało inaczej...Ech, szkoda nerwów...Zrobiłam to szybkie ciasto szwedzkie. niziutkie wychodzi z założenia, ja zresztą zadnej smietany bym na wierzch nie dawała. Całkiem dobre, tylko następnym razem jeszcze zmniejsze cukier i skroce pieczenie Pozostałe 2 przynajmniej czekaja w kolejce ![]() La Mary, mnie tam się skóra z wiekiem nie wysusza, ciagle blisko normalnej jest A jak potrzebuje dopieszczenia - niezawodny zawsze zestaw olejku decleora i bogatego kremu decleora ![]() Moja mama tez coraz starsza, coraz bardziej krucha...Strach...nawet mowic się o tym nie chce, choć to nieuchronne. Jak długo jeszcze będę ją mieć...?! Przy niej ciagle czuje się dzieckiem. Miszka, dzięki ![]() Choc dla partii rządzącej zrobiłabym wyjątek - mogłabym być otwarcie nieuprzejma. Nigdy nie interesowałam się polityka, ale tez nigdy nie przypuszczałam, ze można tyle zniszczyć w tak krótkim czasie. Renome własnego kraju, dobre imie, sojusze, kontakty dyplomatyczne...PIS powinno pozostać, jeśli już musi, przy polityce w krajowym grajdołku, bo międzynarodowo to się ośmiesza. Interstellar i Grawitacje mam nagrane, czekaja na swa chwile. POki co, ciagnie mnie do Clarissy wg Richardsona. Sean Bean młody i naprawdę przystojny, choć głowna bohaterka wykurzająca na maksa. |
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Cetaphil miałam, po jakims zabiegu był polecany. Niezbyt mi pasował, uzyłam pare razy i chyba wywaliłam. Był tłustawo-nijaki...
No ale gusta sa rozne. Miszka zamówiła kiedys dla nas jakiś super witaminowo-cud-krem, polecany na zagranicznych forach. Hm...Tłustawa maśc o wyglądzie masci i efekcie masci zadnej z nas nie powaliła ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Soso, jakie serum Phenome...? Poki co sprawdzam ten żel Norel, ktory polecasz
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Wasylisa żartujesz?
Co nie tak z opuncją ![]() To ta z biochemii? Żel też ? Jesteś czerwona po olejku czy żelu? Zaskoczyłas mnie,bo bardziej chimerycznej niz moja facjata dawno nie spotkałam .. Skłonna do zapychania,mało co tolerująca ![]() Raz normalna,a ni z gruszki ni pietruszki sucha jak wiór... Mnie bardzo pasują biochemiczne zakupy Mufinki mniam ![]() ![]() La Mary jesteśmy państwem absurdów.. Reforma edukacji Kompletnie nieprzygotowana, wprowadzająca chaos , drenująca finansowo samorządy. Moje dziecko będzie królikiem doświadczalnym Pisowców
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Zabawne jest obserwowanie, jak politycy stosuja metodę Kalego
Oburzenie i darcie szat, ze to przemoc, bo 26 krajów narzuciło Polsce niechcianego kandydata. Natomiast gdyby Polska narzuciła niechcianego kandydata 26 krajom - to by była demokracja i słuszna słusznośc...? Pomijając, ze nie chodziło o stanowisko w Polsce i dotyczące bezpośrednio Polski ![]() Z drugiej strony obłuda nie ejst tylko cecha PIS-u. pani Kopacz była wstrząsnieta "polowaniem", czyli wymordowaniem przez myśliwych i ministra szkodnictwa 500 bażantów. Ja tez jestem wstrzasnieta, bo to zwykłe bydlęctwo, chcą trenować strzelanie - niech ida na strzelnice, a nie strzelają do ptaków pierwszy raz wypuszczonych z klatki. Ale na strzelnicy byłoby trudniej, a tu od razu można trafic. ptaki sa ogłupiałe wolnoscia i ledwie się ruszają...No, ale ja jestem przeciwna takim praktykom od zawsze. Natomiast nie słyszałam, by premier rownie się oburzała, ze były prezydent miał łowieckie hobby...Czyli to samo - inaczej oceniamy swoich, inaczej przeciwników politycznych. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- z kosmetyków - testuje to serum ![]() https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...uctEntryPoint= kupiłam miniature, cena jak dla mnie za wysoka. ale samo serum całkiem przyjemne, choć czarne
|
|
|
|
#4403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.e-fiore.pl/ jak byłam wysuszona, tak jestem, chociaż dzisiaj trochę lepiej już... |
|
|
|
|
#4404 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry ☕
Sąsiadka kupiła koguta i budzi nas o 6 rano. W tygodniu i tak o tej wstaję, ale w sobotę chciałabym pospać chociaż z godzinkę dłużej 😏
|
#4405 |
|
mar_jolka
|
Pierwszy raz slysze ze olej z opuncji moze dawac takie nieciekawe efekty
ja uzywam juz od dluzszego czasu i jestem zachwycona. Mialam ten olej kupiony w Maroku a teraz z Biochemii Urody. Jeszcze jest w sklepie Skarby Maroka ale nie znam tego sklepu. Zna go ktos? Kwas hialuronowy daje nagminnie do wszystkiego i tez mi bardzo pasuje. Ale sa inne nawilzacze moze moglabys sprobowac innych?Wczoraj zrobilam swoje pierwsze mydlo. Bylam tym bardzo zaaferowana. Trzy dni czytalam wszystko co sie salo o produkcju mydel w domu. Dzis mydelko jeszcze w formie ale sprawdzilam ze jest jyz w postaci stalej. Zrobilam z maska shea kokosowego oleju kokosa u rycyny. Dalam tez juz na wlasna odpowiedzialnosc jogurt a czesc zabarwilam weglem leczniczym. Dzis bede eobila drugie z woskiem pszczelim. Bawi sie ktos robieniem mydla? Co do polityki to jak dla mnie to co sie dzieje w kraju to demolka😩😭 a to jak wygladamy obecnie za geanicami- mnie jest wstyd ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4406 |
|
Rozeznanie
|
PiS jest w tym mistrzem. Ostatni przykład - ambasador w Niemczech, skłamał w oświadczeniu, okazało się,że współpracował z SB. I co? Ktoś o tym mówi, odwołuje? Powinien sam podać się do dymisji, gdyby mial odrobinę honoru.. zasłynął ponoć tym,ze bardzo chciał Smoleńsk wyświetlić, a kina po kolei mu odmawiały...
Gdyby był z innej partii, PIS już składałoby wnioski o dymisję rządu. A tak Tusk i Unia przykryły całą sprawę na razi..Swoją drogą,zebrała nieco bęcków na kolacji...Ale pozostała wierna. Kawa. Piękne słońce. Robię pranie, żeby na balkonie wyschło... |
|
|
|
#4407 |
|
Konto usunięte
|
Kamlisa, mam z tej serii Collistara krem czarny. Jest świetny. Kupiłam w ciemno ( tzn. nie testowałam wcześniej ). Dawno nie miałam tak dobrego kremu. Nie wiem czy nie lepszy od Korresa ( właśnie zdenkowałam i muszę coś kupić ). Serum nie miałam ale dostałam próbkę przy zakupie. Jest/było dobre. Sądzę, że kupiłabym również ( była w tym czasie na tę serię promocja ) serum ale rozsądek zwyciężył. Na pólce stoi kilka ser, które trzeba zużyć
Najczęściej kupuję sera a krem wtedy jakiś nawilżająco-odżywczy. Polecam przetestować również krem ![]() Od rana czytam o komputerach Oczywiście Apple ![]() Na dobry początek dnia: "Życie kobiety dzieli się na trzy okresy: gdy ona zdradza swój wiek, gdy go nie zdradza i gdy wiek ją zdradza" i taka perełka ![]() "Większość kobiet boi się panicznie czterdziestki, aby wkrótce za nią zatęsknić" I coś o mnie ![]() "Nie będę ćwiczyć, bo stracę cycki " To mnie rozbawiło ![]() I tym śmiesznym akcentem życzę miłego weekendu Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-11 o 08:14 |
|
|
|
#4408 |
|
mar_jolka
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;71741911]
Same absurdy Z pierwszych stron gazet: Brak badań nad jakością powietrza. Zapraszamy do uzdrowisk po świeżą dawkę rakotwórczej substancji zawieszonej w powietrzu. Protesty szkół- są gimnazja, nie ma, są, nie ma... Taka zabawa dla dzieci związana z przewidywaniem ![]() Lekarze stażyści- zarabiają mniej niż przeciętny kasjer. Czy powinnam być zdziwiona? Studnia absurdów. Aż czytać mi się odechciało, tak mną telepie Moja mama- emerytowana pielęgniarka liczyć mogła ( finansowo) tylko na tatę ( dobrze, że miał głowę na karku ). Zmieniło się się coś do tej pory?? [/QUOTE] Na szczescie moje dzieci juz dorosle po studiach. Reforma- koszmar.. uczniowie zaczynali uczyc sie wg programy na 6 lat. Teraz nagle dodaje im sie 2 lata- i co sie beda uczyc?? Moze religii?? acha slyszalam ze beda sie uczyc gry w szachy- no mozna przez te dwa lata ( to ironia oczywiscie) reforme wprowadza sie od poczatku- a jie miesza sie dzieciom w polowie drogi.... A co do emerytur.. pracuje w szkole.. na przyszly rok szkolny nie bedzie juz godzin dla mnie ( niz demograficzny).. prawdopodobnie dostane 1300zeta tzw kompensowki.. dzienne studia uniwersyteckie 33 lata pracy... nie tylko mlodzi lekarze maja przekichane... Tez musze liczyc na mojego TZa oby mial soe dobrze jeszcze wiele wiele lat.... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ten ,,dumny" student popierajacy i zachwycony ,,broszkową" to pewnie od rydzyka... za moich czasow na studiach to byli inteligentni ludzie... |
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
![]() U mnie pracujaca sobota... jak kazda Marjolka ja znam sklep skarby maroka, kupuje od nich krem arganowy i jest super, bardzo go lubie... takze kosmetyki maja calkiem ok przynajmniej jak dla mnie Co do reformy szkolnictwa... chyba jednak bardziej do mnie przemawia 8letnia podstawowka... mam starsza corke ktora zaczela w tym roku gimnazjum...nie chce sie denerwowac wiec nie bede sie wypowiadac na temat tego jak to widze... mlodsza juz idzie systemem 8letnim- zaczela w tym roku 2 klase... Kawa dla wszystkich ☕
|
#4410 | |
|
mar_jolka
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Z pierwszych stron gazet: 

Niewazny temat, wazna postawa, bo to niby swiadczy o naszej dumie...Jakby twardo twierdziła, ze słonce kreci się wokół ziemi, Polskę majac szczególnie na uwadze - to tez byliby z niej dumni...? Absurd jakiś. Wmawiac, ze się nie przegrało, a wygrało inaczej...Ech, szkoda nerwów...