|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Mam trampki ale są jasne i strach je zakładać póki pada. Na razie śmigam w adidasach do biegania ale w nich za zimno bo są zbyt przewiewne. Mam jeszcze takie za kostkę buty wiązane ale pięta mnie w nich boli bo mają twardą podeszwę a ja chód słonia:P Czyli wniosek jeden - czas na nowe buty ![]() A tak na serio to jest najgorsze jak buty robią się niewygodne i coś doskiwiera. |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może szybciej dorosła, ale córka brata nie mówi - oprócz podstawowych słów. I nie zbyt reaguje na to, że się w ogóle do niej mówi Jedyne co na nią podziałało to właśnie to co zrobiłam, bo już jej nie rusza - zresztą Luśka sama się broniła i ją gryzła, także nie wiem co by było gorsze. Tym bardziej, że Luśka to mały pies, gdyby ciągle żyła w przeświadczeniu, że jest wszystko okej i podeszła do większego kopiąc czy bijąc mogłoby się inaczej skończyć. Nie raz spotkałam się, że dziecko na ulicy podchodzi i pyta czy może pogłaskać pieska. Zastanawiam się jak wy byście to jej wytłumaczyły bo nikt od razu nie reagował inaczej niż gadanie, które ewidentnie nie docierało. Chyba, że pozwoliłybyście, aby mała biła psa, aż zacznie rozumieć.Bo może faktycznie są inne metody o których nie mam pojęcia i inaczej się sprawę dałoby rozwiązać.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-04-02 o 19:55 |
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Sophie ja nienawidzę jak takie rzeczy jak torebka, buty i spodnie się niszczą czy po prostu zużywają. Zazwyczaj bardzo ciężko jest mi znaleźć podobne, tak samo wygodne i w ogóle
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak z torebką, kurtkami i butami zimowymi - to dla mnie też zmora gdy trzeba coś kupić. A zbliża się czas śmierci mojej torebki. Tylko postanowiłam zainwestować w coś naprawdę porządnego. Może nie od razu za tysiące ale kilka stówek wydam i liczę, że faktycznie na lata będzie z głowy (chyba, że rafię na Wittchen w Lidlu:P).
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
O kurtki i buty zimowe też! Nie ma później nic idealnego, a te idealne zazwyczaj kupuję totalnie przez przypadek
A znowu jak kupie coś co mi się nie do końca podoba, ale jest ok no ale mogło być fajniejsze to trzyma się i trzyma! Tak mam z płaszczem letnim kupiłam go 4 lata temu w housie. No ani dziurki, ani przetarcia no nic mu nie jest
|
|
|
|
#4387 |
|
Konto usunięte
|
Mam weekend dopiero
Jutro jedziemy odwiedzić dziadków Tż i cały dzień zleci, wolnego nie poczuje |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
1,5 - roczne dziecko wbrew pozorom to już dosyć rozumny człowiek ![]() Wzięłam się za projektowanie winietek i zawieszek Jaki kupowałyście papier w tym celu? Jakaś odpowiednia gramatura?
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie uwierzycie... Siostra taty z całą jej rodzina odmówiła. Nawet nie zadzwoniła bo poprosiła babcie żeby poinformowala
8 osób.. masakra Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaznaczę, że do biednych nie należą. Edytowane przez Cay Czas edycji: 2016-04-02 o 21:29 |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze, że nie uzbieram minimalnej ilości osób i będziemy musieli dopłacać za puste miejsca ![]() Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nich to też nie jest realny problem finansowy, tylko ich skąpstwo, które jest na tyle wielkie, że wolą zostać w domu niż zabrać dzieciaki na ślub wujka... |
|
|
|
|
#4393 |
|
Konto usunięte
|
Melka dorosilabym wtedy znajomych
bez sensu płacić za puste miejsca
|
|
|
|
#4394 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę próbowała doprosic, ale to nie będą znajomi z którymi często rozmawiam. Którąś chce wpaść na imprezę?
![]() Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4395 |
|
Konto usunięte
|
Melka szkoda ze jestem w Polsce 1.5 tyg pózniej
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Żona Gargamel
|
Dziewczyny błagam, jak chcecie rozmawiać o biciu to przenieście się gdzie indziej, już raz z tego powodu było tu niemiło
Nikt nikogo i tak nie przekona więc można sobie darować dyskusje.
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymać kciuki bo podobno wizazowe działają cuda!
Jadę jutro zmierzyć 5 sukni. Mam wielką nadzieję kupić jedną z nich |
|
|
|
#4399 |
|
Konto usunięte
|
Magda i czekany na foty
|
|
|
|
#4400 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy z Tż na spacerze i na piwie I udało nam się w końcu dojść do porozumienia w kwestii pieśni na ślub |
|||
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie żeby nie było, nie łażę za dzieckiem i nie biję kiedy chce i za co chcę - bo mam wrażenie, że tak teraz wyszło - to była jedyna sytuacja, kiedy tak zrobiłam. A średnio co tydzień mam jakieś dziecko pod dachem na noc, jak nie częściej, w tym tygodniu to z 7 dni chyba jeden spałam sama. Po prostu w sytuacji, kiedy próbowałam wielu innych metod nic nie działało, a mój pies ciągle obrywał a to z nogi, a to ciągnięcie za włosy itp. czułam się jakbym nie mogła zbyt wiele zrobić. Koniec tematu, bo to drażliwy temat melka - jeśli masz kogo to doproś, może z pracy Twojej albo TŻ? ewentualnie może spytaj rodziców czy nie chcą jakis znajomych zaprosić ![]() magda - obyś coś znalazła
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#4402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pamiętaj foty! Bo jakby wszystkie były "tą jedyną" to ciotki wizażowe pomogą podjąć decyzję
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Asdii foty pewnie będę wrzucać tu na bieżąco i mam nadzieję że mnie nie zostawicie Haha
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Jak wszystkie będą ta jedyna to wezmę najtańsza |
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Magda, no to powodzenia ![]() Czas spać. Dzień zleciał nam na niczym jakoś. Nie lubię tego. Może jutro będzie bardziej produktywnie
|
||
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie powstał mój pierwszy projekt zawieszek :P
Co myślicie o tej wielkości? Proszę nie patrzeć na jakość wykonania To zwykły papier do drukarki i tępe nożyczki Chcemy mieć różne teksty na butelkach, póki co mam 12. Jakie Wy macie? Może coś ściągnę ![]() Dzisiaj specjalnie kupiliśmy 1 flaszkę naszej wódki żebym mogła dostosować długość sznureczka
Edytowane przez Akkma Czas edycji: 2016-04-02 o 23:01 |
|
|
|
#4406 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja właśnie dzisiaj wybrałam się po trencz i nic z tego, jakoś nic na mnie nie leżało. Szukałam też ślubnych butów, ale nic mi nie wpadło w oko, więc chyba skończy się na tych butach La boda. Dla mnie priorytetem jest wygoda ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() My chyba nie będziemy mieć zawieszek, więc nie pomogę z tekstami.
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy tylko 4 teksty i w sumie nic takiego: - Wesele jest, z nami się nie napijesz? - Oby nam się! - Zdrowie Państwa Młodych! - Żadna wielka historia nie zaczyna się przy sałatce! (ściągnięte stąd )
|
|
#4408 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ile sztuk bierzecie zawieszek? Tyle co butelek czy mniej i obsługa będzie przekładać?
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Akkma my zawieszek będziemy mieć 40, a butelek 80-90. Wychodzę z założenia, że zależy mi na nich na początku, a w późniejszych godzinach już raczej nikt nie będzie zwracać uwagi na takie rzeczy.
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnie pytanie, czy taki papier będzie ok http://www.paperconcept.pl/papiery-b...pon215ba4.html ? Może macie jakieś lepsze propozycje (im tańsze tym lepsze ofc )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

bo nikt od razu nie reagował inaczej niż gadanie, które ewidentnie nie docierało. Chyba, że pozwoliłybyście, aby mała biła psa, aż zacznie rozumieć.

8 osób.. masakra 

Magda i czekany na foty