|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Meridia
ja zaczynam brac od dzisiaj meidie i sama jestem ciekawa jak sie bede po niej czuc i efektow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
Ja swego czasu brałam te tabletki i u mnie utraty wagi niestety nie było tylko okropne samopoczucie, bóle głowy, wymioty, ogólne złe samopoczucie, czułam się zupełnie wyżuta" bez chęci do życia, moze troszke ograniczała łaknienie ale nie w takiej mierze żeby w dosyć szybkim tempie tracic kilogramy...
Wiem, że to nie ta meridia co jeszcze kilka lat temu. wycofali ta z duza dawką -jakiegos narkotyku chyba amfetaminy - i wypuscili znow na rynek niestety juz nie tak skuteczna. slytszalam ze wtedy mozna bylo naprawde duuuuzo tracic na wadze w dosc szybkim czasie
![]() |
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
no ja caly dzien czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak juz zostanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Przyczajenie
|
Ech, brałam M15 przez 9 dni, schudłam 6kg do tego codziennie jezdziłam rowerkiem przez półtora godzinki. Teraz ponowanie po nią siegam tyle że ona chyba juz na mnie nie działa, zażywam ją i nadal czuje głód.
![]() Za Wszystkie odchudzające Kobitki trzymam mocno Kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4385 | |
Raczkowanie
|
Kochane nie martwcie sie wagą!!! to jest podstawowy błąd zażywania Meridi,zażywam ja od czerwca przez miesiac brałam 1o a pozniej przeskoczyłam na 15 moja waga 87 teraz 72kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 ![]() DUŻO RUCHU I MŻ!!! Edytowane przez phelania Czas edycji: 2009-11-02 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
ja biore i czuje sie dobrze, nie mam zadnych efektow ubocznych a waga powoli spada i mam zamiar pobrac meridie dluzej bo przede mna jeszcze ze 25 kg do zrzucenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaka jest twoja waga i wzrost ? (jak mozna oczywiscie spytac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Pierwszy raz sie tu udzielam, troszke podczytuje ![]() od 11 dni biore meridie 10 ps.skutkow ubocznych jkak narazie chyba nie mam;p przez pierwsze 3 dni sie mega pocilam... pozdrawiam ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4389 | |
Przyczajenie
|
Dziwczyny czy Meridia naprawdę działa???
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Ja też zamierzam ale jakos mnie te skutki uboczne przerażają ale rozumiem każdy inacze reaguję!!!! Napisz kilka słów jak tam idzie ci i czy waga spada??? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Wtajemniczenie
|
jeju jak dawno mnie tu nie było...
![]() gratuluje dziewczyny efektów.. ![]() Eweeeeeelina meridia i jej zamienniki czyli zelixa, lindaxa i tym podobne przeważnie działają, chociaż są osoby, które na nią nie reagują (albo przynajmniej tak im się wydaje) osobiście brałam meridię dawno temu schudłam 10 kg, potem jednak przestała na mnie działać. Teraz brałam zelixę było ok, trochę pomogła i trochę zaszkodziła (okrutne zaparcia) jednak teraz działa na mnie tak że mam podwyższone ciśnienie, dlatego z niej zrezygnowałam bo 180/120 to trochę przesada.... ![]() Eweeeeeelina oczywiście skutki uboczne bywają różne ale jeśli to ma być ostatnia deska ratunku to chyba warto... chyba że Twoja nadwaga nie jest taka straszna? ![]() ![]()
![]() |
#4391 |
BAN stały
|
Witam!
Mam dwa pytania dotyczące Meridii: 1. Czy z wagą 80kg przy wzroście 168cm mam szanse dostać ją od lekarza? 2. Mam niewielkie zaburzenia rytmu serca, na tyle małe, ze nie biore zadnych leków ani nic. tylko kontrola co rok. i niskie ciśnienie (ok 100/60) Czy zeby brać Meridię trzeba być zupełnie zdrowym? z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam ![]() sharnell |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Przyczajenie
|
HEJ!
Chciałam się zapytac czy miałaś jakieś skutki uboczne? Jestem zainterewsowana tymi tabletkami bo chciałabym schudnac! Tylko boję się że na mnie nie zadziałają i sie rozczaruje! Będę wzdzięczna za kilka słów o tym tabletkcha chciałabym schudnąc jakieś 10 lub 12 kilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Wtajemniczenie
|
sharnell szanse możesz mieć zawsze, bo są lekarze, którzy przpeisują ją nawet dziewczyną ważącym np 65kg a są tacy którzy nie przepiszą jej nawet tej która na wadze widzi 90... Wg BMI możesz dostać, ale to i tak decyzja lekarza.
co do zdrowia, cóż to tak samo jak z wagą... zależy od tego co lekarz zdecyduje. Ja trafiłam na takiego, który dał mi to bez mrugnięcia okiem i nawet nie zapytał czy coś mi dolega a inni są tacy, którzy najpierw wysyłają na badanie np wątroby (próby wątrobowe) i jak jest ok to dają. Kwestia Twojego serca może być problemem, możesz mieć większe problemy z ciśnieniem albo bóle serca... najlepiej zapytaj lekarza, chyba Cię nie zabije za takie pytanie ![]() Eweeeeeelina tak jak pisałam wcześniej, miałam skutki uboczne takie jak zaparcia, podniesione ciśnienie, czasami migrny i chyba 2 razy zdarzyło mi się takie otumanienie (ciężko było wtedy prowadzić samochód). Na ulotce pisze, że mogą być m.in. depresje, zaburzenia określę to jako zaburzenia widzenia, to takie otumanienie... nadciśnienie, zaburzenia rytmu serca, bóle głowy jest tego sporo, jednak cóż, dopóki nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała... 10-12 kg to stosunkowo nie dużo, więc powinno to zadziałać, ale nikt nie da Ci gwarancji, że będą działały super i że nie będziesz miała skutków ubocznych. Jeżeli lekarz stwierdzi, że są to leki dla Ciebie spróbuj! ![]() powodzenia
![]() |
#4394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej jedz zdrowo, uzywaj minimalnie tłuszczu, soli, cukru. Nie jedz po 17 i duuuuuuuzo sie ruszaj to ci lepiej pomoze niz Meridia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
DZIEWECZKI
![]() czy biorac meridie mozna brac xena blonnik?? (na szybsza przemiane materii)
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-11-10 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Wtajemniczenie
|
teoretycznie można ale wiadomo, żeby nie przesadzać z takimi specyfikami bo to rozleniwia jelitka....
![]() ![]() ja znalazłam fajny sposób na zaparcia, fajny oczywiście dla mnie. Piję 3-4 razy dziennie szklankę mleka a do tego dodaję nasiona lnu (nie te mielone siemię lniane tylko całe nasionka- nie robią się gluciki) ok 4-5 łyżek. Chodzę codziennie a nawet 2. Serio dobre... moze najpierw spróbuj to a później xenne?
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Juz ja kupilam, bo wlasnie mialamn zawsze z tym problem;p a teraz mniej jem to w lazience raz na tydzien ;p
takze zakupilam ta xene ale malo jej wiec szybko sie skonczy to sprobuje ten len ![]() ![]() aha no iiiiii przez pierwszy tydzien nie czulam woglole glodu, wrecz mnie odpychalo od jedzenia, a teraz( jestem w polowie pierwszego oppakowania) czuje sie ciagle glodna;p
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na zaparcia lekarz mi radził otręby w różnej postaci, i jeszcze jakieś rzeczy ale nie pamiętam już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
no najlepiej to pić z mlekiem bo z wodą to masakra
![]() dziwiłam się że przytyłam 3 kg... co za idiotyzm.... o otrębach też słyszałam ale jakoś tak nie mam weny żeby to jeść, nie bardzo mam z czym bo płatków nie lubię, jogurtów jej mało ![]() ale dzięki za informacje! ![]() a co tam u Ciebie ?
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak z efektem jo-jo po odstawieniu tabletek??
Miałyście z tym problem??
![]() |
#4405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety te tabletki spowodują że Twój problem zniknie na zawsze... niestety..... no i oczywiście ja miałam z tym problem ... waga wróciła z + w ciągu roku.
![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak to jest z kupnem Meridi bez recepty? Możliwe?, czy raczej tylko na receptę?
![]() |
![]() |
#4407 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście może się pojawić wilczy apetyt, to wszystko zależy od Twojego organizmu, niestety nikt nie jest w stanie tego przewidzieć....
bez recepty tego nie dostaniesz... ale jeśli masz BMI powyżej 27 to wg ulotki i wskazań powinnaś to dostać, chyba że akurat Twoje lekarz jest mega przeciwnikiem takich leków ![]() ![]()
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja po tgygodniu brania meridii mam wilczy apetyt
![]() 1 tydzien-- obrzydzenie do jedzenia 2 tydzien = jesc jesc jesc !!! no i przez pierwsze 2 tyg schudlam 5 kg pozniej koilogram mi wrocil... a teraz mam ejszcze 12 tabletek do konca,.. p[ierwszego opakowania== zobaczymy;/ mialyscie takie cos ze poprostu przestaly dzialac? ??? ;/
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2009-11-12 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4410 |
perfumowy zawrót głowy
|
Ja mam mieszane uczucia. Wczoraj był moj 2 dzień a już mam problemy ze spaniem i jestem jakaś nakręcona - to ta amfa
![]() Faktycznie jeść trochę jakby mniej się chce. Dodam, że mam M15 i chciałabym zrzucić min. 10kg. Mam nadzieję, że u mnie zadziała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.