|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
KWC
|
Dot.: M jak Miłość:)
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie jakie info podają na onecie, aktorka grająca Janeczkę odchodzi
http://film.onet.pl/seriale/0,1450877,wiadomosc.html Ciekawe co się stanie z mamą Ewy w serialu? Uśmiercą ją czy wyjedzie ze Staszkiem? Ktos coś wie na ten temat? |
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, to janeczka moglaby gdzies ze staszkiem wyjechac
. jednak jak znowu wymysla kolejna tragedie to juz bedzie przegiecie .
|
|
|
|
#4385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powinna wyjechac
|
|
|
#4386 |
|
KWC
|
a ja lubię tragedie. Serce się człowiekowi ściska, a oglądalność wzrasta. jak Krzysiek kitę odwalił to ryczałam jak bóbr, chociaż jego roli nie lubiłam
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam pytać czemu konspiracyjna organizacja 'White news' zamarła?
|
#4388 | |
|
KWC
|
Cytat:
Biało 18 grudnia Skalska otrzymuje kolejny anonim z informacją, że mąż ją zdradza. Matka próbuje ją nakłonić do rozwagi, ale dziewczyna stawia sprawę jasno: dla niej to koniec małżeństwa. Teodor zagląda do przychodni i prosi Jankę o chwilę rozmowy - jednak kobieta odmawia. Marta szykuje się do wyjazdu do Stanów Zjednoczonych. Wcześniej bez skutku próbuje skontaktować się z firmą, która buduje jej dom. W końcu spotyka się z jednym z przyszłych sąsiadów, Bogdanem Szydłowskim. Mężczyzna mówi, że deweloper, któremu powierzyli pieniądze, zamknął biuro, a szefowie firmy wyjechali z kraju. Martę odwiedza też Małgosia. Pyta siostrę, jak załatwić pełnomocnictwa do prowadzenia interesów Grzegorza.Piotrek, usilnie namawiany przez mecenasa Leszczyńskiego, w końcu zgadza się dawać korepetycje córce pani Honoraty. Okazuje się, że dziewczyna jest nie tylko sympatyczna, ale i bardzo atrakcyjna. Madzia ma dla przyjaciół sporą niespodziankę: wyjeżdża z Polską Akcją Humanitarną do Afganistanu. Tymczasem Kuba i Marzena po raz pierwszy się całują. 19 grudnia Simona wspomina Barbarze, że Lęborkowa - jedna z matek, której dziecko ma kłopoty w szkole - rozpowiada o Hance jakieś plotki. Marek odkrywa, że Hanka nie pojechała na szkolną wycieczkę z nauczycielką historii, ale z dyrektorem. Jest zazdrosny, lecz żona próbuje mu wszystko wytłumaczyć. Grzegorz wychodzi ze szpitala. Mówi Małgosi, że chce wrócić do Stanów i prosi, aby dziewczyna pojechała razem z nim. Maria przyjeżdża do Pawła i Teresy. Chce wspierać syna, który razem z narzeczoną wybiera się na rozmowę z lekarzem. Teresa obawia się diagnozy pulmonologa. Zapowiada Pawłowi, że jeśli naprawdę ma gruźlicę, odwoła ślub. Marcin wraca wcześniej do domu i zastaje Marzenę ze Sławkiem. Wyrzuca chłopaka z domu. 24 grudnia ODCINEK WIGILIJNY W pubie zaczyna się Turniej Szachowy., w pierwszym pojedynku Basia zwycięża z księdzem. Natalia wyznaje babci, że martwi się o mamę, bo po szkole krąży plotka, że Hania na wycieczce całowała się z dyrektorem. Mostowiakowa żąda od synowej wyjaśnień. Gosia zawitała do Grabiny. Widząc, jak bardzo rodzice za nią tęsknią, postanawia nie wyjeżdżać z Grzegorzem do Stanów Zjednoczonych. Marysia przekonuje Teresę, by nie rezygnowała z miłości do Pawła nawet z powodu tak ciężkiej choroby jaką jest gruźlica. Lekarz ma dla rodziny złe wiadomości: Teresa ma gruźlicę i musi trafić do szpitala. Marcin prosi Kubę o pomoc. Chce, by razem porozmawiali ze Sławkiem i usunęli go z życia Marzeny. Zdradza sąsiadowi, że siostra ma wyrok w zawieszeniu. Jeśli znowu wpadnie w kłopoty, trafi do więzienia. 25 grudnia Ewa żąda od Skalskiego wyjaśnień. Leszek, po przeczytaniu anonimu, stwierdza, że list napisała pewnie jakaś kierowniczka sklepu, której awanse odrzucił. Simona każe Lęborkowi, żeby przestał rozsiewać plotki o Hances stawia mu karty i przepowiada, że przez "złą energię", którą wysyła, czeka go nieszczęście. W Turnieju Szachowym Lucek gra przeciwko Basi. Widząc, jak bardzo żonie zależy na zwycięstwie, celowo przegrywa. Mostowiakowa od razu to zauważa. W domu dziękuje mężowi, że się dla niej poświęcił. Grażyna przyjmuje zaproszenie Petera na kolację. Szef przekazuje jej najnowszą plotkę o rzekomym romansie Hanki z dyrektorem. Grażynę jednak bardziej interesuje, jakie chemikalia Peter przechowuje w swoich magazynach. Marta dzwoni do Stanów, aby odwołać swój przyjazd. Okłamuje jednak męża i syna mówiąc, że zostaje w Polsce ze względów zdrowotnych. Nie wspomina, że stracili pieniądze zainwestowane w budowę domu. Tymczasem Gosia prosi siostrę, by po wyjeździe Grzegorza mogła u niej zamieszkać. 26 grudnia Nowicka mówi Ewie, że wyjeżdża na kilka dni do krewnej do Krakowa. W rzeczywistości rusza z Cholakową do Leszczyny tropami anonimu na temat niewierności Leszka. Tam obserwuje zięcia z ukrycia. Grzesiek ma dla Małgosi pożegnalny prezent - przepisał na nią swoją firmę. Grażyna próbuje wybadać Sebastiana - pyta, co jest składowane w magazynach Petera. Chłopak nie może jednak nic zdradzić, bo podpisał "kontrakt zmowy". Tymczasem Peter podnosi Grażynie pensję.. W pubie Kisiel wygrywa Turniej Szachowy. Lęborek mówi Simonie, że jej wróżba się sprawdziła: wygrał w lotto! Simona przypomina, że karty ostrzegały go też przed plotkowaniem. Hanka czuje się coraz bardziej osaczona z powodu plotek o jej "romansie" z dyrektorem. Grażyna wykorzystuje okazję, by wykonać następny krok. 1 stycznia Hania dziękuje Markowi za zaufanie jakim ją obdarzył w tych trudnych dla niej chwilach. Mąż nie uwierzył bowiem w plotki o jej romansie z dyrektorem. Marek jest zły na Grażynę - odwiedza ją w pracy i zapowiada, że nie pozwoli jej zniszczyć swojej rodziny. Urażona kobieta, decyduje się poszukać bratniej duszy w Peterze. Madzia opowiada przyjaciołom o szczegółach swojego wyjazdu do Afganistanu. Namawia też ich, aby wzięli udział w Walkathonie i wsparli w ten sposób Polską Akcję Humanitarną. Marzena kłóci się z Marcinem - jest załamana, bo Sławek gdzieś zniknął. Nowicka, wspierana przez Cholakową, żąda od Leszka wyjaśnień. Zięć przyznaje, że ma romans, ale obiecuje, że zakończy ten związek. 2 stycznia Edi rozmawia z Mostowiakową na temat jej firmy sprowadzającej kosmetyki oraz pracy architekta. Wspólnik stawia sprawę jasno: musi coś wybrać, bo na dwóch posadach sobie nie poradzi. Małgosia prosi, by dał jej miesiąc na próbę. Teresa szykuje się do pobytu w szpitalu. Cały dzień spędza z Pawłem. Mówi narzeczonemu, że w czasie jej choroby Agnieszką zaopiekuje się ojciec dziewczynki. Kuba, Madzia, Kinga i Piotrek biorą udział w Walkathonie, na którym spotykają Janinę Ochojską. Marzena oświadcza Marcinowi, że bez Sławka nie potrafi żyć. Brat obawia się, że dziewczyna myśli o samobójstwie. Kuba proponuje, że weźmie urlop i zaopiekuje się nią.
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Spray, dzięki za newsy
ja żadnych nie mam bo ostatnio do mojego domu nie przyplatał się żaden Świat seriali
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziękuję
|
|
#4391 |
|
Konto usunięte
|
Ooo,super
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy za streszczenie
|
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żyje, żyje.Ale mnie zaskoczył jej wiek, myślałam, że jest grubo po 50.
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
spray
dzięki wielkie
|
#4395 |
|
KWC
|
Proszę bardzo
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
spray
dziekuje
|
|
|
|
#4397 |
|
Wtajemniczenie
|
i kolejna serialowa nowość
![]() Miłość, dziecko, cichy ślub - tak wyglądało dotąd życie serialowej Ewy i Leszka. Młode małżeństwo czeka jednak ciężka próba. Już wkrótce Ewa zacznie podejrzewać Leszka o zdradę. Jej rywalką będzie piękna blondynka – Anna... Nową bohaterkę "M jak Miłość" zagra Agnieszka Drumińska. Na małym ekranie wystąpiła już m.in. w serialach "Przeprowadzki", "Tak miało być" oraz "Dom". Na scenie za to można ją było podziwiać w słynnym musicalu "Chicago". Aktorka jest nie tylko wokalistką, ale i tancerką – przez pięć lat uczyła się modernu, jazz-u i stepowania. Oprócz tego trenowała jazdę konną i szermierkę. W dodatku ma talent do... parodiowania. Która z tych umiejętności przyda jej się na planie "M jak Miłość"? O tym przekonamy się już za kilka tygodni... (źródło: www.m-jak-milosc.pl) oto tajemnicza kochanka Lesia
Edytowane przez Kattie7 Czas edycji: 2006-12-16 o 11:09 |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
jedna aktorka odchodzi, a inna przychodzi
.
|
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
czy taka piekna blondynka to ja tam nie wiem
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
normalna jest. Ale od Ewy ładniejsza
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
ładna jest i tyle, ale żeby zaraz piekna
zobaczymy jak wyjdzie w praktyce
|
|
|
|
#4403 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
ja też wolę Ewę
tamta jakas stara sie wydaje
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, jakaś starszawa ta nowa blondyna
Widac leszek lubuje się w blondynach ![]() Ale już Ewa jest lesiejsza moim zdaniem ![]() Dzięki Spray za streszczenia
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak streszczenia dobra rzecz, dzieki Spray
![]() ciekawe jak rozwiaza sprawe odejscia Janeczki z serialu - malzenstwo jej corki sie rozpada, a ona nie bedzie miala na kim sie oprzec bo mama wyjedzie (?), chyba, ze to bedzie juz po tej calej aferze. a poza tym pewnie znajdzie bratnia dusze w Januszu...
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
rzecz gustu
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

. a tu takie niespodzianki slowne
.