![]() |
#4411 | |
Rozeznanie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Rozeznanie
|
A poza tym serdeczne buziaki dla Wszystkich.. Jutro widzę jakiś horyzont... Ale ... - o tem potem. śpijcie miło pomimo pełni.
Buziaki dla absolutnie wszystkich: ![]() I "majcie" wszystko najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
I ja przesyłam wszystkim serdeczne pozdrowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
Kochana Właścicielko Wątku!
E u r e k a!!! Znalazłam. ![]() ![]() ![]() Wszystkim, którzy jeszcze nie śpią Dobry Wieczór!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() (a poza tym ja nie tęsknię za Warszawą ![]() Dziewczyny, nie wiem, jak to jest ![]() Albo jestem "uwsteczniona", albo dla mnie za wcześnie. Jeszcze nie mam zielonego pojęcia, jak je spędzę... Noszę się co prawda z zamiarem zwołania mojego Brata z rodziną z Krakowa i Rodziców z Warszawy, ale mam wrażenie, że to jeszcze tak daleeeeeekoo.. Niby gdzieś "pod spodem" czuję, że ten czs zleci "jak z bicza trzasł", ale... ciężka codzienność zżera perspektywę ![]() PS Źle mi ostatnio i ciężko, nie mogę spać i mam głupie myśli. Powiem głośno i zmienię kolorek na jasny - "CHOLERA JASNA!!!!!!" i mogę dołożyć jeszcze "D..A"!! Przepraszam Idę dalej nie spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
A u mnie już dzień dobry.Patrzę przez okno a tu "..na całej połaci śnieg..." Planowałam wybrać się samochodem na większe zakupy do Lidla czy innego Hitu (zamknęli nam osiedlowy market
![]() Dzień dobry Dzozefino.Witaj w naszym wątku.Nie miałam najmniejszej wątpliwości,że się uda. Takuś,dzięki ,że sprowokowałaś Kotę do artystycznego wysiłku.Odetchnęlam pelną piersią wspomnieniowym morskim powietrzem.Chociaz tak naprawdę to mi nie wolno, bo jodu mam unikać jak zarazy.O ,właśnie....Brak jodu powoduje matolectwo-czyżbym była wulkanem inteligencji???? ![]() Poziomko,jeśli jasno niebieski kolorek pomoże ,to nie krępuj się,używaj do woli. Dzień dobry wszystkim .Dla pracujących mila wiadomość:za parę godzin weekend. ![]()
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-11-30 o 11:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
"... na siostry i braci śnieg ...", lubię taką pogodę jak dziś, jest jakoś, a nie tak nijak, jak ostatnio
![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
U nas jest nijako dalej, śniegu na połaci raczej nie ma.
Snują mi się po głowie różne ciasta, które mam piec na święta- mięki piernik ze skórką pomarańczową rozsnuwa wonie, ten marcepan z pomarańczą ( on być musi), keks z dużą ilością suszonych fig i orzechów... makowca nie będzie. I śledzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komu weekend, temu weekend ![]()
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczyny.
(szczegolne usciski dla Poziomicy ![]() I ja Swiat nie czuje nic a nic... Ba! Podwijam rekawy i zapierniczam razem z budowlancami nasz "maly" remonicik na nowym miejscu. W tej wlasnie chwili "laptok" na podlodze wala sie z narzedziami panow "od rolet", ja - w cudnym dresiku "pracowym", wszedzie kartony, wory... Mam spierzchniete usta od pylu i cudna wizje szorowania chalupy. Cud-miod. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za moimi drzwiami (na szczęście za) też wrze praca.Od rana do wieczora.A ja latam z mopem po mieszkaniu. Chłop mi się rozchorował.Gardło,katar, ogólna infekcja.Oj biedna ja,biedna.
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka sobie, ale zawsze Dorota ![]() Pozdrawiam Cie cieplo i zaluje, ze zesmy sie wowczas - przy okazji mojego nawiedzenia Poziomki nie spotkaly... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zadomowienie
|
Wiem Dorotko,wiem.Powołałam się na Twój post zwracajac się do Takuśnej bo Ona, tak jak i Ty,też cała szczęsliwa z powodu remontu i fachowców, którzy pojawiają się albo i nie. A o swoim utrapieniu z remontem na klatce schodowej,który trwa już od pól roku przypomniałam przy okazji aby podnieść Was na duchu.
Ja też żałuję,ale mam nadzieję,że dojdzie do skutku zlot u Poziomki.Co tam nadzieję,mam pewność. ![]()
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-11-30 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Rozeznanie
|
Co do remontów, to czytałam sobie ostatnio "Dom nad rozlewiskiem" Kalicińskiej i... przyznam, że częściowo to jakby moje dzieje sprzed lat, ale "cukierkowość" ekip budowlanych i baaardzo chętnych sąsiadów jest dla mnie.... trochę obca
![]() A może po prostu to JA nie mam szczęścia? Powodzenia wszystkim borykającym się z rozmaitymi ekipami. Dorota ![]() PS Starsza Pani Na niebieski pasek to ja mam naprawdę mnóstwo pięknych, polskich przekleństw, ale... jak mają mnie wyrzucić z Waszego grona, wolę się powstrzymać i najpiękniejsze wiązanki rzucać sobie mimochodem w domciu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jako Poziomka - wypowiem się szczerze: W zimie śpię. Uważam, że kto ma ochotę, może sobie zarezerwować np w czerwcu (poziomki co najmniej kwitną) 1 lub (dla posiadaczek karimatek) 2 dni pełne: psów kotów śmiechów ognia gaworzeń rozmaitych I może jakichś rozmaitych pyszności ![]() A teraz... myślcie sobie, Dziewuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Myślenie szkodzi.!!!!!!....wiecie o tym.!!!!!....im więcej myślę tym mi gorzej w życiu. ![]() Nie zalecam bezmyślności bo to przegięcie w drugą stronę....ale tak czasami wrzucić luz!!!!!....dobra sprawa. ![]() ![]() Idę zażyć cieplutkiej kąpielii i spać do swojego łóżeczka....miałam zaproszenie na dzisiejszy wieczór,ale jestem tak bardzo zmęczona że wybrałam obcję spędzenia go we własnym domku Nocny dyżur ciężki eh i w niedzielę znowu do pracy ![]() ![]() Bawcie się dobrze i miłego poranka ![]() ![]()
#4429 |
Zakorzenienie
|
Alketko,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4430 |
Rozeznanie
|
No, rozpisałam się w 50+ i tu już nie mam siły... Wybaczcie. Ale z drugiej strony zadowolona jestem: walizka rozpakowana, wszytsko poprana, poprasowane, i rozwieszone w szafach, do odkurzony, łazienki umyte, książki na półkach, pościel i firanki w pralni, zakupy w lodówce... I tak już wszytsko czeka gotowe na przyjazd mojego najmilszego. Tylko, co my będziemy teraz robić, skoro ja całe generalne porządki zrobiłam przed jego przyjazdem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry ! Dzień dobry ! Dzień dobry !!! -
![]() ![]() ![]() Zaczarowałam /ciekawa jestem czy skutecznie/. Wstałam dzisiaj rano po piątej z rzędu nieprzespanej nocy. Z tego powodu czuję się tak jakby mnie walec drogowy przejechał. Jest to m.in. skutek działania leku, który /po zakończeniu chemioterapii/ muszę przyjmować przez pięć lat. Na szczęście te "białe noce" zdarzają się okresowo. Po tym, z reguły, odzyskuję rozum - przynajmniej jego resztki, jakie mi pozostały po narkozach podanych mi w ciągu ostatniego półtora roku. Starsza Pani - dla Ciebie zawsze specjalne pozdrowienia!! ![]() Teje - ja bardzo chętnie skorzystam z Waszej pomocy. Życzliwość, z jaką spotkałam się zawracając Wam głowę moimi problemami, bardzo mi służy. Dziękuję ![]() Teraz - nowy zestaw pytań. Są sprzeciwy? Nie widzę! To proszę mi powiedzieć: 1. czy muszę się wylogować wychodząc z jakiegoś wątku? /na zielonym pasku: Panel użytkownika Blogi.........Wylogowanie/ 2. w skrzynce PW po lewej str. są takie hasła: Edytuj podpis -''- opcje -''- avatar - co to znaczy? ![]() Narazie tyle - z góry dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zadomowienie
|
Edytuj podpis to znaczy ,ze mozesz w kazdej chwili ustalic sobie nowa sentencje pod swoimi tekstami
avatar = obrazek ,ktory jest pod twoja nazwą u Ciebie te sliczne kwiatki,zawsze mozesz je zmieniac jak masz ochote. nie muszisz sie wylogowac za kazdym razem tylko wtedy jak wogole wychodzisz z wizazu mam nadzieje ze pomoglam Pozdrowienia dla dziewczyn z watku |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Podpis to tekst, który wyświetla się pod każdą Twoją wypowiedzią - nie musisz go ręcznie dopisywać ![]() ![]() 3. Avatar to obrazek, który pokazuje się pod Twoim nickiem ![]() Widzę, że Toogra mnie wyprzedziła ![]() Całusy wszystkim, uciekam na angielski ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej ze zdolnościami czarodziejskimi.Mimo magicznej kuli i specjalnych pozdrowień -nic z tego.Wczoraj pisałam ,że Mąż mi się rozłożył,dzisiaj ja jestem jedna wielka infekcja kataralno-uszno-głowowa.Kończę pisać bo jeszcze Was pozarażam.Idę do łózka cierpieć. ![]()
![]() |
#4435 |
Rozeznanie
|
Witam Sąsiadki po dłuższej niebecności . I przesyłam dużo słonka i ciepełka szczególnie cierpiącym i zakatarzonym -Starsza Pani
![]() Wszystkim mniej smutków jesiennych i wiele wiosennego słonka w sercach !!! Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anulko - Thank you very much. ![]() I am "wtórny analfabeta" w tym względzie. I wish You all the best! ![]() Nie jestem pewna, czy napisałam poprawnie, ale są to moje bardzo szczere życzenia dla Ciebie. Powodzenia! ![]() ![]() Starsza Pani -Oh!, biedna jesteś. Bardzo mi Cię żal. Muszę się przyznać, że ja też okropnie nie lubię smarkanej infekcji; w przeciwieństwie do rzeczonej infekcji, która /po chemioterapii/ upodobała mnie sobie i co chwilę próbuje się wmeldować. Pokaż jej ![]() Życzę zdrowia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
witam Was
![]() ja już po pracy ![]() wraca mi dobry humor ![]() Starsza Pani, nie daj się choróbsku i mężowi ![]() Miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zadomowienie
|
Czyżby dlatego ,że po pracy?
Choćbym chciała się dać M ,to nic z tego.Nie chce brać. Leży jak neptek a ja (mimo,że mam o 4 kreski więcej od Niego) donoszę tylko herbatę z miodem i cytryną,herbatę z sokiem malinowym,herbatę z imbirem....Morze herbaty.No cóż-anioł ![]()
#4439 |
Rozeznanie
|
Danusiu
Święte słowa....jesteś Aniołem ![]() Zdrówka Aniele nasz oczywiście przewlekłego i ![]() ![]() Taka taka Szczęsciara z Ciebie że już po pracy....jutro błogie lenistwo,a ja do pracy na calutką niedzielę. ![]() ![]() Dzozefino Musisz teraz na siebie uważać bo po chemioterapii organizm jest b osłabiony i szybko chwyta się różne infekcje. Widzę że z Ciebie pogodna kobitka .....choroby nie lubią pogodnych ludzi. ![]() ![]() Miłej niedzieli dla wszystkich i słoneczka w serduchach. ![]()
#4440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Alketko - masz rację!!. Dlatego moje kontakty ze światem zewnętrznym ograniczam do niezbędnie koniecznych. Ale, aby do wiosny. Wtedy będzie słoneczko i pozabija te wszystkie wstrętne zarazki na śmierć!. Dobranoc!!! Będziesz pracowała jutro, a w poniedziałek wolne? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.