|
|
#4411 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Moda "plus size"
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam napisać, że dokonałam kilku odkryć w piątek
jest taki sklep jak Peek&Cloppenburg (jakoś tak ), tam są rzeczy różnych projektantów itd, poodzielane i w ogóle. Zawsze wchodziłam tam z Mamą, ale nawet nie chciałam nic oglądać, bo jak widziałam metki to już na ceny bałam się spoglądać ale większość ciuchów ma rozmiary numerkowe. Np znalazłam super kożuch (ja kożuchów nie lubię, a ten mnie powalił na kolana swoją prostotą zostały 38 i.. 52! )Sweterek kosztował mnie 69 albo 79zł, dokładnie nie pamiętam. Oprócz tego kupiłam jeszcze 2 bluzki, obie poniżej 100 i gdybym miała więcej czasu, kupiłabym spódniczkę, bo jest ich zatrzęsienie w dużym rozmiarze, lekko rozkloszowane, ciepłe, tuż pod kolano. W takich podobno najlepiej wyglądam ale spieszyło mi się.. może jeszcze nadrobię ![]() Ale żeby nie było tak pięknie - Moja Mama chciała sobie kupić bolerko, jak najprostsze, bez wiązań, guziczków itp, tak jakby same rękawki z kawałkiem pleców. Znalazła sobie takie jak chciała, cena czterocyfrowa przed przecinkiem ![]() tak samo okazało się, że sporo dużych rzeczy jest w Galerii Centrum, ale ja tam jednak wolę dodatki więc kupiłam sobie czerwony szal tzn to takie coś między cienkim szalem a grubym szalikiem, tak na teraz mogę dzisiaj wrzucić po południu zdjęcie sweterka i szala (reszta została w domu u rodziców, bo jestem zwolenniczką prania przed pierwszym użyciem)
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam ten sklep w internecie, ale najbliżej, to by mi chyba do berlina było ;/ cholercia!
|
#4414 |
|
Moderatorka z pazurem
|
a ja sie zakochalam w kolejnym komplecie Konrada - Jolanda
![]() No i musze w koncu fotki moich lumpkowych zdobyczy zrobic |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
a co do lumpeksow- u nas tez sa, czasami zachodze do jednego, bo sa fajne rzeczy
No i dzis bylam w tym lumpku i kupilam nowe butki i top h&m rczerowno rozowy ....no i na miescie koszula atmopshere, sweterek(troche przymalawy hmmm, ale mi sie bardzo spodobal) , kolczyki. Mierzylam podkoszulki w triumph takie odchudzajace, ale jakos cycki mi splaszczyly tak, ze nie moglam oddychac:PP. Czy Wam sie podoba czy nie- wlasnie jem chippsy ;/ :PP zmotywowalam sie i zrobilam zdjecia ciuszkom![]() najbardziej podobaja mi sie butki no ale to na lato sa ze slkorki, obcas maja taki hmm lakierowany wysokie, ale chyba stabilne![]() ps, nie nie chwale sie tatuazem chcialam pokazac jak wygladaja na nodze butki, ale mam nogi opuchniete bo latalam caly dzien po sklepachL
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-10-13 o 19:16 Powód: vvdfv |
|
|
|
#4416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam imieniny w listopadzie
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
ddziekuje:
mnie sie najbardziej podobaja buciki a jednak warto zagladac do lumpeksow pozdrawiam i lece pod prysznic myjciu myjciu
|
|
#4418 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
biała bluzeczka, w sumie to moglam zrobic foto z tylu bo ma fajne wyciecie na plecach ![]() czarna orsay 2 warstwowa i szaliczek |
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarna bluzeczka i szaliczek
|
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i Jak seksownie wogóle bym nie powiedziała, że jesteś plus size.
|
|
|
#4421 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam cale zycie hahahahaha
![]() ![]()
|
|
#4423 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cale zycie na diecie
Chce wrocic do rozm. 42 i nic mnie przed tym nie powstrzyma
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
no cale zycie wyrzeczen ale na diecie stricte od 1 wrzesnia i sie zatrzymalo na 10 kg a ja do swiat chce 85 widziec !!!!
|
|
#4425 |
|
Zadomowienie
|
jej jakie ladne ciuszki
![]() a jak mnie dawno tu nie było, ale uczylam sie przez 2 tyg do spr z matmy 5 h korkow tyg no w zyciu sie tyle nie uczylam olalam reszte zeby tylo zal ta matme na 3! wczoraj pisalam spr.. potem z korepetytorem zadania ze spr. wszystko zle! no myslalam ze sie poplacze, ani jednego dobrze, a w czwt mam konkurs recytatorski i sie boje ze sie wyglupie :/ a dzisiaj mam wolne to dzien lenistwa ![]() pozdr.
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
oJJJJ to przykro mi ale mam nadzieje ze jak teraz juz wiesz gdzie robisz blad to nastepnym razem poprawisz na cztery
|
|
#4427 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Cytat:
A moze ten Twoj korepetytor jest za bardzo przystojny?
|
||
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
och chcialabym ale na razie sie zatrzymalo na 92 i ani drgnie.....chyba jednak @ za rogiem i moze dlatego.... no ale po @ znowu rozkwitne chyba ze nie dostane bo w sumie to nie chce..... A co do korepetytora nie pomyslalam tym tokiem co Ty Roses No bo jak naprawde przystojny to ciezko sie skupic .....
|
|
|
#4429 |
|
Moderatorka z pazurem
|
A ja tez sie zastanawiam gdzie jest moja @, TŻ za granica, ja zyje w celibacie a @ gdzies wcielo
ale u mnie to w sumie norma. Bóle juz jakies czuje wiec pewnie niebawem sie zjawi ![]() A co do korepetytora - aaajjjj mialam ja kiedys pieknego korepetytora a jak chetnie do niego chadzalam Nawet jak juz nie musialam to jeszcze chodzilam |
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
No ba ja kiedys bylam korepetytorka i mialam slicznego ucznia
)) znam to ciagle mu cos wynajdywalam a on lubial jak go "uczylam" hehehe demoralizuje wiem wiem
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
no ok wszystko pieknie, ale co to jest @?
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
wstretna malpa
czyli okres miesiaczka a my to tak nazywamy zeby nie pisac okres czy miesiaczka bo malo komu sie to podoba... my na watku dla planujacych poczecie dzieciatka nie znosimy tej wiedzmy ona odbiera nam ostatnia nadzieje..... dtaego nazywamy ja wredota i @ po prostu
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
informuję uprzejmie, że byłam w KappAhl i jest sporo ciuchów przecenionych i też bielizny sporo. Kupiłam sobie trochę rzeczy, ale najlepsze jest to, że jakimś cudem wzięłam jedne figi w rozmiarze S
nie wymienię, bo wiadomo bielizna ale może jest to jakiś znak
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
No ba miskunia
kiedys sie przydadza ja tez mam takie jedne i czekaja moze niedlugo juz
|
|
#4435 |
|
Konto usunięte
|
Mischoko a poza dieta uprawiasz jakiś sport ?
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaak
wyczynowo pisze na klawiaturze a powaznie za gruba jestem na sport za mlodu biegalam wyczynowo przez plotki i na krotkie dystanse ale teraz to by zbyt obciazalo moje stawy - jak zejde do 85-80 zaczynam juz silownie
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-10-14 o 14:43 |
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
nie no
leniuchem nie jestem ale przy ponas 120 ciezko cwiczyc po prostu i nawet nie jest to wskazane.... ale teraz to juz w ogole omijam windy z daleko i na czwarte pieterko wbiegam wreszcie bez zadyszki
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe osoby
to raz.a dwa - byłam dziś w Tesco i kupiłam sobie 5-pak majtek F&F :P ceny fajnych majtek na Allegro trochę mnie porażają, a tutaj 5-pak za 22 zł ładne, kolorowe, typ szorty, wzięłam rozmiar 44 w ciemno i są dobre
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dylemat
do tej pory nosilam spodnie 22 potem 20 teraz mam 18 i sa za duze ale 16 wciaz za male - musze do wszystkiego paski zakladac a ja tak nie lubie no ale ciesze sie skrycie i bardzo mi sie spodobal moj mniejszy brzuszek
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

), tam są rzeczy różnych projektantów itd, poodzielane i w ogóle. Zawsze wchodziłam tam z Mamą, ale nawet nie chciałam nic oglądać, bo jak widziałam metki to już na ceny bałam się spoglądać
zostały 38 i.. 52!
ale spieszyło mi się.. może jeszcze nadrobię 

więc kupiłam sobie czerwony szal
tzn to takie coś między cienkim szalem a grubym szalikiem, tak na teraz