|
|
#4411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Cytat:
![]() A co do samochodu to nic mi nie mów. Kolejne 4 stówy poszły!!!!!!!!!! Niech to szlag! Cytat:
No widzisz!
|
|
#4412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Tola ja mogę się pisać u Ciebie, tylko pasują mi raczej wczesne godziny. A na dwór Krzysia nie biorę, więc knajpka odpada.
A ja bym zadzwoniła do firmy czy ludzia który to wysłał i wezwała policję, jeśli on by coś się pultał co do towaru, czyli jakby zero skruchy wykazywał. Ale to składnie napisałam Przechodzi ludzkie pojęcie. W sumie on jest odpowiedzialny za towar nie wy i jeszcze dokłada Wam roboty.Małpko moje sąsiadki rodziły na Staszica, opieka niby ok, ale dziewczynami po cesarce w ogóle się nie zajmowały, czyli radź sobie sama a i dokarmiają dziecko sztucznie bez pytania
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co pamiętam Malpce też raczej ranne godziny pasują. No to zbieramy się, zbieramy.
Malpka, Martuko, Bandola. Ktoś jeszcze?
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie sprawdzilam plan mojego męża i potwierdziłam że jutro ma pracujący piątek. tzn pracuje przed poludniem a potem od 15. Jakbym rano zroobila obiadek to potem mogłabym mu dać czas na wlasne sprawy i się gdzieśudać. Tylko mi by bardziej pasowalo gdzies bliżej centrum i nie rano, ale rozumiem, że dla Toli lepiej z domu nie wychodzić
ja jeszcze przemyślę sprawę w takim razie. W dodatku coś mi sie obiło o uszy że on mial w planie jechać do rodziców, więc już sama nie wiem co z tą pracą po południu :/ Zapytam jeszcze jak bedzie w domu.
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4417 |
|
Wtajemniczenie
|
BANDOLA wszystkiego naj!!!!
INDYGO mój tez nieraz tak się zachowuje.Od tygodnia katuję go żeby zmienił opony na zimówki! MISS.HOT nieżle z tymi rybami nie ma co... Własnie czytam książke "Z pamietnika młodej mężatki" Marty Skiery.Polecam!Momentami czuję się jakby autorka pisała o mnie he he.Opisuje bardzo dokładnie swoj poród i tyle szczegółów podobnych...Też zdawała prawko będą w ciąży,tez jej mąż duzo pracuje... Jutro wybieramy się z mężem zamawiac parapety zewnetrzne i wew. do naszego domku.Mamy zamiar jechac na Rusałke.Może wiecie gdzie są można dostac parapety w dobrej cenie?? |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
A w końcu gdzie i jakie godzinki wchodzą w grę? Ja jeszcze nie wiem, ale proszę o nr którejś z dziewczyn, które idą na PW to jakby co się wproszę.
|
|
#4419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no ale wam zycze milego spotkanka, moze nastepnym razem, ale dzis ponuro , a ja jeszcze sie do tego uczyc musze........ miss no poprostu brak mi slow na glupote ludzka/...... indygo no taki zreflektowany maz to jest maz, nie....
Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-20 o 11:53 |
|
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej - znowu spotanie a ja nie moge bo bedę siedzieć w pracy
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry! ale pogoda , dopiero do pracy dojechałam
![]() Tola nie miałam odwagi , jutro.
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na takim znowu zadupiu to nie mieszkam.
Może nie jest to centrum, ale też i nie peryferia jakieś. Ja sie już raczej nie wypuszczam z domu sama... A co do godzin, to ustalcie coś. Mi tam wszystko pasuje, ja zgodny czlowiek jestem.
|
#4423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jodie! Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Poczekaj jeszcze trochę.
|
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszce dam znać a proponuję aby każda kupiła jakieś ciacha po drodze, bo Tola jeszcze wpadnie na głupi pomysł i znów będzie się krzątać po kuchni.
A Krzyś wyczaił, ze idzie zima i założył fajową czapkę, jak go zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymac od śmiechu
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Tola ja przyjeżdzam do Ciebie w sobotę no chyba ze się rozpakujesz zgodnie z prosbą męża
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
Eee... dobre, to teraz się rodzi na żądanie?
|
#4427 |
|
Wtajemniczenie
|
tola, to nie o to że na zadupiu (
) tylko że ja mieszkam w centrum i jak widze taką pogode to mi isę nie chce wlóczyć gdziekolwiek. JA piecoqwiec jestem, siadląbym gdzie i się ogrzalą. Zaraz pójde szukać skarpetek bo mi w stopy zimno a może i za prasowanie się wezmę bo cieplo przy tym ![]() a co do jutrzejszego spotkania to zobacze jeszcze co mi do roboty zostanie. |
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
ach ten mąż
teraz co chwilę dzwoni -kochanie załatwiłem juz to i tamto. nie przejmuj sie niczym![]() mnie sie raczej nie uda, bo za bardzo się nastwiłam na kupowanie mebli, a poza tym musze zamówić bo czeka sie trochę, a coś przed świetami musi byc.
"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-11-20 o 12:32 |
|
|
|
#4429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czapka fajowa! No właśnie opowiadałam wczoraj Jodie, że do końca tego tygodnia są u mojego małża zapisy na jakieś tam prezenty dla dzieci pracowników z okazji mikołaja. I mój małż dzwoni wczoraj do mnie i mówi, że musimy urodzić w tym tygodniu, bo inaczej Miki nie dostanie prezentu od firmy. ![]() Cytat:
Cytat:
Ej, a co się dzieje z Rudą? Czyżby znowu praca ją wciągnęła do tego stopnia? ;>
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
Bandola - Krzyś jak zwykle słodki.
Co do soboty to mi chyba pasuje, tylko najwcześniej ok 13 bo od 11 jesteśmy z Szymonem na basenie |
|
|
|
#4431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w międzyczasie jutro to planuje wybrać sie na zakup bombek i ozdóbek na choinke ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4432 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życze żebyś szybko do sił wróciła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Udanych spotkań życzę, pogoda taka, ze się na zakupy iść nie chce, a co dopiero na wyprawę do Lublina.
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki przyjechał sprzęt hi-fi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
teraz z pracy nie wyjdę
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
sobota u mnie tez odpada bo mam zajecia caly weekend
![]() bandola Krzys wyglada superancko w tej fajowej cieplutkiej czapce jodie no chyba spac w pracy nie bedziesz |
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
Bandola no superowa czapka ![]() Ja się raczej pisze na jutrzejsze spotkanko, poproszę tylko od Toli jakieś namiary na PW no i godzinę - mi pasuje od 10 do 17 - dostosuję sobie do tego resztę planów Jak powiedziałam mężowi, że się wybieram na plotki to się spytał czy może dostać numery telefonów do mężów pozostałych dziewczyn żeby też się kiedyś spotkali jak my w tym czasie będziemy na nich narzekać ![]() A ja na swojego jakoś ostatnio narzekać nie mogę, właśnie ma kilka dni wolnego i się zabrał za odświeżanie ścian w łazience i wc i do tego przesiaduje ze mną w poczekalniach i nawet nie bardzo marudził jak trzeba było z moją mamcią pojeździć do lekarza czy do kuzynki. Indygo tylko nie zapomnij swojego męża na koniec pochwalić jak już wszystko pozałatwia
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Tola mam pytanko - jak sprawdza Ci sie siedzisko? bo chce sobie kupić ale nie wiem jak z wygodą i funkcjonalnością??
Indygo - jak to mówia lepiej późno niż wcale a potem męża pochwal i nie będzie już takch cyrków
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola Krzyś boski
![]() Gosia teżma podbną czapę z nausznikami, muszę jej kiedys założyc ![]() ja rodziłam na Staszica i lepszej opieki nie mogłam sobie wymarzyć ![]() sam oddział mały i tym samym przytulny, nie to co molochyna Kraśnickich i jaczewskiego szpial zwiazany jest z akcją "rodzić po ludzku", lekarze i położne non stop maja jakieś szkolenia, nastawieni są na naturlne porody i karmienie piersią,pierwsze słyszę żeby sami bez pytania podawali mleko modyikowane, w moim przypadku bylo calkieminaczej ![]() opieke mialam badzo dobrą, polozne same przychodily na sale i pomagaly np przystawic dziecko do piersi. Sam porod był ciezki ale połozna prawie na glowie stawała aby mi pomoc. Swojego lekarza przy porodzie nie miałam i w sumie dobrze, bo bysie tylko na darmo pałętał ![]() A tak wogóle to się okazało, że jednym z lekarzy an porodówce jest moj bardzo dobry kolega z podstawówki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

bandola- jak już się ciut ogranę to kawka bardzo chętnie. 

ja jeszcze przemyślę sprawę w takim razie. W dodatku coś mi sie obiło o uszy że on mial w planie jechać do rodziców, więc już sama nie wiem co z tą pracą po południu :/ Zapytam jeszcze jak bedzie w domu.

....

05.07.2008