![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VI
Si, i z kastanietami w zębach (bo zimno się mi w chałupce zrobiło)
Dobranoc wszem i wobec. Dobrze się dziś z Wami bawiłam w tym barze, choć o suchym pysku.
#4412 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc. Ja też zmykam, jutro muszę wcześnie wstać i ogólnie czeka mnie chyba dłuuuugi dzień. Pozdro - Ruda ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
BAN stały
|
A to coś z jabłek? Z zawartością %?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
ja preferuje gruszkowe
![]() ![]() i ma procenty ale w cudnie smaczliwej zjadliwej formie. Z lodem - bajka! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Dobranoc Ruda ![]() Gryksiu nie smutaj ![]()
![]() |
#4419 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
http://farm1.static.flickr.com/11/15...7cd10f4d1f.jpg spijaj! A teraz grzecznie ide spac... A mi sie przypomnialo... W niedziele rano odwozil mnie i kumpele do domu znajomy dJ. On ja uwielbia. I zartowal z nia, jedz ze mna do domu, a ona 'moje lozko juz czeka', on dalej 'no moje tez' na co ona 'mine is callin me, come, come fart in me!' tutaj umarlam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Madzik Monsterze
![]() ![]() ![]() Musze wam opowiedziec o mojej traummie z soboty bo nie moge przestac o niej myslec ![]() No wiec w sobote umowilismy sie ze znajomymi do pubu na male piwko pogaduchy itp.Jestesmy w pubie pozamawialismy drinki jakies przekaski pod postacia paluszkow chipsow orzeszkow itp...Usieldismy gadamy zartujemy,wyglupiamy sie,pije nasze drinki....W pewnym momencie zachcialo mi sie skorzystac z toalety wiec ide sobie najzwyczajniej w swiecie nie myslac ze moge mnie cos takiego spotkac w toalecie ![]() Wchodze do toalety kieruje sie do pisuaru zaczynam sikac nagle za mna staje jakis koles na oko 25-30lat lysy muskularny,odleglos pomiedzy nim a mna wynosi 5cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A to pewnie dlatego, że jako kobiety jesteśmy częściej narażone na różnego rodzaju końskie zaloty i, niestety, podkreślam: niestety, bardziej do takich wyskoków przyzwyczajone. ![]() Mnie spontanicznie przyszła do głowy reakcja typu: przykro mi, ale na małego penisa renta nie przysługuje - przy czym ja chyba zaryzykowałabym bijatykę, a większość kobiet w tak paskudnej sytuacji po prostu się boi. I nie dziwię im się. ![]() Swoją drogą, życzyłabym wszystkim namolnym macho chamom, żeby przydarzyło im się w życiu coś takiego. Najlepiej wielokrotnie. ![]() I nie mam oczywiście na myśli mojego Braciszka Tezy, któremu współczuję szczerze ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-16 o 05:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teza- może przez jakiś czas nie używaj pisuarów tylko wchodź do kabiny- zawsze to bezpieczniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | ||
BAN stały
|
Teziak...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
BAN stały
|
To jest straszne że nie mam kiedy nawet baru poczytać, jestem zmęczona piekielnie, wczoraj miałam ciężki dzień i dzisiaj taki sam będzie.
W każdym razie życzę miłego dnia, sobie też...o ile tak to można nazwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
Witojcie pszczolki i pszczelarze
![]() Zaczalabym byla sie pakowac, ale wobec nieladu jaki zapanowac moze doszlam do wniosku, ze najlepiej skonczyc wprzody to co zaczete juz bylo. Takze koncze biale argentynskie ( plynni goscie z zagranicy maja u mnie priorytety ) a pozniej sie zastanowie... Nie wiem jak to jest, ale rzeczowe spakowanie walizki zajmuje mi tydzien a pozniej sie okazuje, ze mroz skrzypi a ja popytalam na lodzie sola nie skalanym w niebotycznych szpilkach. Tym razem postanowilam podejsc do sprawy niezwykle ( jak na mnie ) praktycznie. Zrobie liste, uwzglednie okolicznosci pogodowe i towarzyskie ( ach to futro co go nie mam na zlot pachnacych krakowianek ) i scisle sie bede trzymac. Ale najpierw musze sobie wypracowac luz. Bedzie latwiej dramatycznych wyborow dokonywac ![]() Sie mi wczoraj okazalo, ze pokomplikowalam z biletami, lecimy z jednego lotniska ( kota do hotelu odstawiamy na jeszcze innym ) a wracamy na to, na ktorym czeka kot. Nie wiem na jakim parkingu samochod zostawic, bo w polowie drogi pomiedzy lotniskami nie przewidzieli. Malzonek wsciekly bo mi sie nie zgralo. Co ja poradze, ze te wyszukiwarki uwzgledniaja jedno Oslo a pozniej to juz tylko drobnym druczkiem pisane bylo. Od wczoraj siedze i mysle, nad pusta walizka, z pelna wciaz butelka ( trudno jest zapijac stresy ) i obmyslam jak dwa lotniska polaczyc w jedno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Gryxiu
![]() Żyję, nie napiszę, że mam się dobrze .... ale żyję ![]() Ja też chcę, skądeś to się bierze ?? Cytat:
![]() Nie to, żeby mnie to martwiło - a w życiu ! Ale wiecie, ze ja nigdy nie miałam jeszcze takiej sytuacji ? Nigdy nikt mnie nie wyrywał na chama, nigdy nie miałam spotkania z ekshibicjonistą czy innem zboczeńcem. Nigdy ![]() Albo jestem farciarą, albo wyjątkowo odpychającą osobą ![]() ( no raz kiedyś ..... ale to inna bajka, nie taka lajtowa ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedaku, współczuję. Wiem dobrze, jak wielką traumą dla faceta hetero jest dotyk innego faceta i różnego tego typu zaloty. Ciężko jest to zrozumieć kobiecie, bo wg. mnie dla heteroseksualnej kobiety dotyk innej kobiety nie jest nawet w 1/10 tak traumatyczny (no trochę jest, zależy jaka sytaucja, ale dla faceta to naprawdę koszmar). Rozmawiałam na ten temat z wieloma facetami. Nie to żeby mieli cokolwiek do gejów, absolutnie. Tylko wyobrażenie siebie samego w takiej sytuacji z mężczyzną już wywołuje naprawdę bardzo wiele potwornych uczuć. Ja miałam kiedyś "kontakt naoczny" z ekshibicjonistą jako nastolatka. A najgorsze jest to to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Bo to było w autobusie, może nie zatłoczonym, ale w miarę pełnym ludzi. Siedziałam akurat na siedzeniu które jest zwrócone do stojących ludzi. Wiecie, nie do kierunku jazdy czy przeciwnie, tylko takie pojedyncze siedzenie bokiem. Więc ma się wtedy oczy właśnie mniej więcej na wysokości bioder stojących ludzi. Najlepsze jest to że najpierw nie widziałam, tylko najpierw poczułam "zapach" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4432 |
BAN stały
|
dziewczyny mam dylemat czy kupic chanell coco mademoiselle 50ml czy 10 wiadomo 50ml -mozna kupic okazyjnie z 200zl a 100-stka kosztuje juz ponad 300 ...
ina ile wam starszcza 50ml bo mi sie to wydaje jakos bardzo malo?warto kuowac taka mala pojemnosc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalezy ile masz innych flakonow. Takze zalezy ile wylewasz na siebie perfum, jak sie ciebie trzymaja. Mademoiselle akurat raczej dobrze sie trzyma wiec nie powinnas zbyt szybko wykonczyc 50tki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Teziaczku - przykro mi, że cię spotkała taka sytuacja
![]() Mam w domu rekonwalescentkę - mama zażywała dziś izotop jodu na tarczycę. Od dziś ma pseudonim "Gwiazda Polarna" ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-16 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dość spokojnie reaguję na takie sytuacje, bo dość często miałam "przyjemność" spotykać pewnego ekshibicjonistę pod akademikami. Taki nieszkodliwy chwalipięta to był...Wyskakuje z krzaków i cyk rozchyla płaszczyk...Jak natknęłam się na niego po raz trzeci uznałam,że jest już zaprzyjaźnionym zboczeńcem i zaczęłam mu mówić dzień dobry, nie boi się pan,że się przeziębi i inne w tym stylu. Po trzech kolejnych spotkaniach zaczął na mój widok chować się głębiej w krzakach ![]() Cytat:
![]() Ja mam talent do mylenia toalet w knajpach i taki rządek panów, trzymających coś w ręce, z bardzo skupioną twarzą, czasem za moją sprawą przeżywa małą traumę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chwalisz się czy żalisz, Gryksiu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że niedługo napiszesz "mam się dobrze/świetnie/wspaniale" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja babcia też to brała - czytałem te wszystkie "wytyczne" (dostała je na kartce ze szpitala). Niektóre dziwaczne były, ale dokładnie nie pamiętam. Cytat:
![]() Ano w obliczu tego zwierzęcego magnetyzmu, który przyciąga takie zachowania - się żalę ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-16 o 17:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba przyznać,że to były mało delikatne zaloty ![]() ![]() EDIT: Mi się podobna sytuacja przytrafiła raz-wracałam ze szkoły [liceum] koło lasu, garaży....no takimi zaułkami. Wychodzę zza zakrętu,a tam pan stoi...i panu też stoi. Krótko mówiąc masturbował się na mrozie [temp były chyba dodatnie,ale i tak zimno, więc wyjątkowo zdesperowany musiał być [chociaz miał już sinawego, więc może chciał go tylko rozgrzać ![]() Minęłam go udając ,że nic nie widzę,ale słyszę za sobą kroki. Zerkam w tył,a tu ten skubaniec ze zmarzniętym fiutem idzie za mną ze spodniami spuszczonymi do kolan...miałam tą przewagę,że spodnie były na miejscu,a tak łatwiej się biega ![]() Swoją drogą- ciekawe co by było gdybym rzeczywiście nie zwróciła na niego uwagi i szła dalej wolno, nie słuchając czy nie idzie za mną itp :/ Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2008-12-16 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
" Ooo, ptaszek" - powinnaś powiedzieć robiąc duże oczy - "ale na zgniłych jajkach siedzi. Chyba nic się nie wykluje" Cytat:
![]() Moja koleżanka pewnego namolnego pana, który nam się regularnie objawiał skwitowała "Phi, nie takie widziałam" |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam dzis kiepski dzien, nawet juz sie zdazylam poplakac, gadajac z TZtem na przerwie ![]() pierwszy raz jestem sama w sklepie, zarobilam co prawda ponad 1000 funtow ale mialam kilku bardzo problematycznych klientow, a w dodatku nie potrafie jeszcze dokladnie zrobic wszystkiego w systemie, na kasie [bo nie mialam porzadnego szkolenia, ktore jest mi obiecywane OD MIESIACA] no i oczywiscie pech chcial, ze np. przyszedl facet zeby cos zwrocic/wymienic, w tym samym czasie weszla grupka jakichs 5 osob i wszystkie szczebiotaly, dzwonil telefon, ja drzacymi rekami probowalam znalezc funkcje zwrotow, a koles wywracal oczami. Straszne to bylo. Jak tak to teraz opisuje, to nie wyglada AZ tak strasznie, ale trzeba pamietac ze sklep jest luksusowy, wiec moja obsluga taka musi byc rowniez, poza tym jestem ROZGORYCZONA bo nie powinni mnie tak samej zostawiac bez porzadnego przeszkolenia, nie? Takze sie zestresowalam. Jeszcze 5 dni [na szczescie juz nie sama], a TZ leci do Polski juz jutro i zostane sama, samiutenka i nie wiem jak wtedy bede sie mobilizowac zeby wstawac rano do pracy, albo chociazby robic sobie cos porzadnego do jedzenia [bo samej to mi sie nigdy nie chce, bezsensu samemu jesc ![]() Aha - wydluzyli nam godziny, bo "w Paryzu butiki L'Artisana sa pootwierane do 20:00" - ok, ale TU na ulicy na ktorej pracuje WSZYSTKO jest zamykane max o 19 i potem siedze jak taka, za przeproszeniem...d*upa i wygladam na ciemna ulice. A zaczynam o 10 rano. No i na dodatek moi rodzice sie wlasnie rozwodza. To sie wygadalam. Ale znow ni sie chce ryczec ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-16 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.