Scent Bar VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-15, 22:25   #4411
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Dot.: Scent Bar VI

Si, i z kastanietami w zębach (bo zimno się mi w chałupce zrobiło)

Dobranoc wszem i wobec. Dobrze się dziś z Wami bawiłam w tym barze, choć o suchym pysku.

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:28   #4412
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Si, i z kastanietami w zębach (bo zimno się mi w chałupce zrobiło)

Dobranoc wszem i wobec. Dobrze się dziś z Wami bawiłam w tym barze, choć o suchym pysku.
Na dobranoc ,kolorowych snow "rrrrrrrrrr"

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:30   #4413
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Dobranoc. Ja też zmykam, jutro muszę wcześnie wstać i ogólnie czeka mnie chyba dłuuuugi dzień.

Pozdro - Ruda

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:52   #4414
gryx82
BAN stały

Cytat:
A już się pytać miałem, co Grand Mamma spożywała (%)

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Pozdro - Ruda

---

Tak sam se będę siedział?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:53   #4415
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

---

e tam sam.

Chcesz cider z lodem?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:56   #4416
gryx82
BAN stały

A to coś z jabłek? Z zawartością %?
Stary 2008-12-15, 22:58   #4417
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
A to coś z jabłek? Z zawartością %?
ja preferuje gruszkowe ale i jablkowym nie pogardze

i ma procenty ale w cudnie smaczliwej zjadliwej formie.

Z lodem - bajka!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-12-15, 22:58   #4418
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Dobranoc. Ja też zmykam, jutro muszę wcześnie wstać i ogólnie czeka mnie chyba dłuuuugi dzień.

Pozdro - Ruda

Dobranoc Ruda
Cytat:

---

Gryksiu nie smutaj

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 23:10   #4419
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
ja preferuje gruszkowe ale i jablkowym nie pogardze

i ma procenty ale w cudnie smaczliwej zjadliwej formie.

Z lodem - bajka!
A to polewaj

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Gryksiu nie smutaj
Nie będę
Stary 2008-12-15, 23:14   #4420
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
A to polewaj

Nie będę

http://farm1.static.flickr.com/11/15...7cd10f4d1f.jpg

spijaj!

A teraz grzecznie ide spac...

A mi sie przypomnialo...

W niedziele rano odwozil mnie i kumpele do domu znajomy dJ. On ja uwielbia.
I zartowal z nia, jedz ze mna do domu, a ona 'moje lozko juz czeka', on dalej 'no moje tez'
na co ona
'mine is callin me, come, come fart in me!'

tutaj umarlam.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-12-15, 23:28   #4421
gryx82
BAN stały

Cytat:
Dzięki

Cytat:
'mine is callin me, come, come fart in me!'

tutaj umarlam.
A to oryginalnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-16, 01:55   #4422
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Madzik MonsterzeC iesze sie bardzo ze ci sie zaczelo juz ukladac z tymi jazdami.
Musze wam opowiedziec o mojej traummie z soboty bo nie moge przestac o niej myslecChyba zaczne pic zeby zapomniec....
No wiec w sobote umowilismy sie ze znajomymi do pubu na male piwko pogaduchy itp.Jestesmy w pubie pozamawialismy drinki jakies przekaski pod postacia paluszkow chipsow orzeszkow itp...Usieldismy gadamy zartujemy,wyglupiamy sie,pije nasze drinki....W pewnym momencie zachcialo mi sie skorzystac z toalety wiec ide sobie najzwyczajniej w swiecie nie myslac ze moge mnie cos takiego spotkac w toalecie
Wchodze do toalety kieruje sie do pisuaru zaczynam sikac nagle za mna staje jakis koles na oko 25-30lat lysy muskularny,odleglos pomiedzy nim a mna wynosi 5cmI czuje jak sapie i dyszy na moje plecy...A potem cos dziwnego poczulem na pupiemysle WTF??odwracam sie a tu koles trzyma penisa w rece w stanie polzwodu "podejrzewam ze to bylo to co czulem na pupiei mowimy do mnie tylko nie zadlugo korzystaj bo jemu tez sie chce"Masakra jakas czy coNawet nie dokonczylem potrzeby tylko szybko sie ubralem i spieprzylem z tego kibla,bo nie wiadomo co by sie dalej staloPotem zaczepil mnie przy barze i cos pierniczyl...Ale nie sluchalem go tylko wzialem drinka i ucieklem do stolika.Kurcze normalnie czulem sie jak by mnie rwal czy ki ujTRAUMMA jednym slowem 2-gi i ostatni raz bylem w tej knajpie,mam dosc przygod.A teraz ide sobie cos chlapnac w gardziolko bo znow mam ten potworny widok
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 03:31   #4423
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Madzik MonsterzeC iesze sie bardzo ze ci sie zaczelo juz ukladac z tymi jazdami.
Musze wam opowiedziec o mojej traummie z soboty bo nie moge przestac o niej myslecChyba zaczne pic zeby zapomniec....
No wiec w sobote umowilismy sie ze znajomymi do pubu na male piwko pogaduchy itp.Jestesmy w pubie pozamawialismy drinki jakies przekaski pod postacia paluszkow chipsow orzeszkow itp...Usieldismy gadamy zartujemy,wyglupiamy sie,pije nasze drinki....W pewnym momencie zachcialo mi sie skorzystac z toalety wiec ide sobie najzwyczajniej w swiecie nie myslac ze moge mnie cos takiego spotkac w toalecie
Wchodze do toalety kieruje sie do pisuaru zaczynam sikac nagle za mna staje jakis koles na oko 25-30lat lysy muskularny,odleglos pomiedzy nim a mna wynosi 5cmI czuje jak sapie i dyszy na moje plecy...A potem cos dziwnego poczulem na pupiemysle WTF??odwracam sie a tu koles trzyma penisa w rece w stanie polzwodu "podejrzewam ze to bylo to co czulem na pupiei mowimy do mnie tylko nie zadlugo korzystaj bo jemu tez sie chce"Masakra jakas czy coNawet nie dokonczylem potrzeby tylko szybko sie ubralem i spieprzylem z tego kibla,bo nie wiadomo co by sie dalej staloPotem zaczepil mnie przy barze i cos pierniczyl...Ale nie sluchalem go tylko wzialem drinka i ucieklem do stolika.Kurcze normalnie czulem sie jak by mnie rwal czy ki ujTRAUMMA jednym slowem 2-gi i ostatni raz bylem w tej knajpie,mam dosc przygod.A teraz ide sobie cos chlapnac w gardziolko bo znow mam ten potworny widok
Sorry, ale padłam. Ja wiem, że dla Ciebie to trauma i w ogóle. Ale jak to przeczytać, to . Może faktycznie Cię podrywał? W taki dość... wyuzdany... sposób. W każdym razie nie zazdroszczę, wyobrażam sobie, jak musiałeś się czuć. Ale to mimo wszystko nie powód, żeby zacząć pić, by zapomnieć! Traktuj to jako anegdotkę i historię do opowiadania jako przykład na Twój zwierzęcy magnetyzm.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 05:14   #4424
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Sorry, ale padłam. Ja wiem, że dla Ciebie to trauma i w ogóle. Ale jak to przeczytać, to . Może faktycznie Cię podrywał? W taki dość... wyuzdany... sposób. W każdym razie nie zazdroszczę, wyobrażam sobie, jak musiałeś się czuć. Ale to mimo wszystko nie powód, żeby zacząć pić, by zapomnieć! Traktuj to jako anegdotkę i historię do opowiadania jako przykład na Twój zwierzęcy magnetyzm.
Ja przyznaję, że tez mnie ta historia zmroziła średnio.
A to pewnie dlatego, że jako kobiety jesteśmy częściej narażone na różnego rodzaju końskie zaloty i, niestety, podkreślam: niestety, bardziej do takich wyskoków przyzwyczajone.
Mnie spontanicznie przyszła do głowy reakcja typu: przykro mi, ale na małego penisa renta nie przysługuje - przy czym ja chyba zaryzykowałabym bijatykę, a większość kobiet w tak paskudnej sytuacji po prostu się boi. I nie dziwię im się.

Swoją drogą, życzyłabym wszystkim namolnym macho chamom, żeby przydarzyło im się w życiu coś takiego. Najlepiej wielokrotnie.

I nie mam oczywiście na myśli mojego Braciszka Tezy, któremu współczuję szczerze - tak samo jak każdej osobie skonfrontowanej w realnym życiu z takim prymitywnym molestowaniem.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-16 o 05:19
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 05:41   #4425
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:

Mendosito, dziękuję za dobre słowo

Tak mnie zbombardowaliście miłością i wsparciem,że dziś się stał cud. Zmieniałam biegi bez patrzenia na nie, mało tego - wiedziałam, kiedy je zmieniać Co nie przeszkodziło mi wjechać w ulicę, przed którą stał wieeeeelki znak inforumjący o zakazie wjazdu

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A to pewnie dlatego, że jako kobiety jesteśmy częściej narażone na różnego rodzaju końskie zaloty i, niestety, podkreślam: niestety, bardziej do takich wyskoków przyzwyczajone.
.
Oj, Sabbath jak wiele jest racji w tym, co napisałaś

Teza- może przez jakiś czas nie używaj pisuarów tylko wchodź do kabiny- zawsze to bezpieczniej
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-16, 06:14   #4426
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Mnie spontanicznie przyszła do głowy reakcja typu: przykro mi, ale na małego penisa renta nie przysługuje - przy czym ja chyba zaryzykowałabym bijatykę, a większość kobiet w tak paskudnej sytuacji po prostu się boi. I nie dziwię im się.

Swoją drogą, życzyłabym wszystkim namolnym macho chamom, żeby przydarzyło im się w życiu coś takiego. Najlepiej wielokrotnie.

I nie mam oczywiście na myśli mojego Braciszka Tezy, któremu współczuję szczerze - tak samo jak każdej osobie skonfrontowanej w realnym życiu z takim prymitywnym molestowaniem.
Mnie nigdy taka sytuacja nie spotkała (dobrze to, czy źle), więc zareagowałam na nią raczej śmiechem, niż złością czy strachem. Ale potrafię się postawić w sytuacji Tezy i naprawdę nie zazdroszczę. Myślę, że ja stamtąd zwiałabym czym prędzej. Jestem pyskata, ale chyba nie odważyłabym się coś takiemu "facetowi" odpowiedzieć. Bałabym się, że jego lichy sprzęt pójdzie w ruch, że tak powiem.

Stary 2008-12-16, 08:44   #4427
gryx82
BAN stały

Teziak...

Cytat:
...Traktuj to jako anegdotkę i historię do opowiadania jako przykład na Twój zwierzęcy magnetyzm.
O! Marlena dobrze prawi Mnie tam nikt "na pisuar" wyrywać nie chciał

Cytat:
Mnie spontanicznie przyszła do głowy reakcja typu: przykro mi, ale na małego penisa renta nie przysługuje...
Łokrutna jesteś
Stary 2008-12-16, 09:31   #4428
Zuziunia
BAN stały

To jest straszne że nie mam kiedy nawet baru poczytać, jestem zmęczona piekielnie, wczoraj miałam ciężki dzień i dzisiaj taki sam będzie.
W każdym razie życzę miłego dnia, sobie też...o ile tak to można nazwać.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 09:57   #4429
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Witojcie pszczolki i pszczelarze

Zaczalabym byla sie pakowac, ale wobec nieladu jaki zapanowac moze doszlam do wniosku, ze najlepiej skonczyc wprzody to co zaczete juz bylo. Takze koncze biale argentynskie ( plynni goscie z zagranicy maja u mnie priorytety )
a pozniej sie zastanowie...
Nie wiem jak to jest, ale rzeczowe spakowanie walizki zajmuje mi tydzien a pozniej sie okazuje, ze mroz skrzypi a ja popytalam na lodzie sola nie skalanym w niebotycznych szpilkach.
Tym razem postanowilam podejsc do sprawy niezwykle ( jak na mnie ) praktycznie. Zrobie liste, uwzglednie okolicznosci pogodowe i towarzyskie ( ach to futro co go nie mam na zlot pachnacych krakowianek ) i scisle sie bede trzymac.
Ale najpierw musze sobie wypracowac luz.
Bedzie latwiej dramatycznych wyborow dokonywac

Sie mi wczoraj okazalo, ze pokomplikowalam z biletami, lecimy z jednego lotniska ( kota do hotelu odstawiamy na jeszcze innym ) a wracamy na to, na ktorym czeka kot.
Nie wiem na jakim parkingu samochod zostawic, bo w polowie drogi pomiedzy lotniskami nie przewidzieli. Malzonek wsciekly bo mi sie nie zgralo. Co ja poradze, ze te wyszukiwarki uwzgledniaja jedno Oslo a pozniej to juz tylko drobnym druczkiem pisane bylo.
Od wczoraj siedze i mysle, nad pusta walizka, z pelna wciaz butelka ( trudno jest zapijac stresy ) i obmyslam jak dwa lotniska polaczyc w jedno.

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 10:00   #4430
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ciekawe, co u Favkes?
Dziękuję Gryxiu
Żyję, nie napiszę, że mam się dobrze .... ale żyję

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Zeby sie wypieknic ,to trzeba sie najpierw zalogowac?
Ja też chcę, skądeś to się bierze ??

Cytat:
Sabb. Uwielbiam Twoje riposty

Nie to, żeby mnie to martwiło - a w życiu ! Ale wiecie, ze ja nigdy nie miałam jeszcze takiej sytuacji ? Nigdy nikt mnie nie wyrywał na chama, nigdy nie miałam spotkania z ekshibicjonistą czy innem zboczeńcem. Nigdy
Albo jestem farciarą, albo wyjątkowo odpychającą osobą

( no raz kiedyś ..... ale to inna bajka, nie taka lajtowa )
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 11:19   #4431
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:

Biedaku, współczuję. Wiem dobrze, jak wielką traumą dla faceta hetero jest dotyk innego faceta i różnego tego typu zaloty. Ciężko jest to zrozumieć kobiecie, bo wg. mnie dla heteroseksualnej kobiety dotyk innej kobiety nie jest nawet w 1/10 tak traumatyczny (no trochę jest, zależy jaka sytaucja, ale dla faceta to naprawdę koszmar). Rozmawiałam na ten temat z wieloma facetami. Nie to żeby mieli cokolwiek do gejów, absolutnie. Tylko wyobrażenie siebie samego w takiej sytuacji z mężczyzną już wywołuje naprawdę bardzo wiele potwornych uczuć.
Ja miałam kiedyś "kontakt naoczny" z ekshibicjonistą jako nastolatka. A najgorsze jest to to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Bo to było w autobusie, może nie zatłoczonym, ale w miarę pełnym ludzi. Siedziałam akurat na siedzeniu które jest zwrócone do stojących ludzi. Wiecie, nie do kierunku jazdy czy przeciwnie, tylko takie pojedyncze siedzenie bokiem. Więc ma się wtedy oczy właśnie mniej więcej na wysokości bioder stojących ludzi. Najlepsze jest to że najpierw nie widziałam, tylko najpierw poczułam "zapach" . Nawet chciałam do koleżanki która niedaleko siedziała, ale tak że nic nie mogła widzieć, że śmierdzi gdzieś jakby zgniłymi jajkami . Ale to był moment bo za chwilę zobaczyłam tuż przede mną genitalia. Ale oczywiście tak że nikt inny tego nie widział, chociaż wszędzie stali ludzie. Zmroziło mnie, ale najgorsze jest to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Rozwrzeszczeć się, czy co? Ale przecież nikt tego nie widział. I tak chwilę to trwało, dla mnie całą wieczność, aż autobus się zatrzymał i on wyskoczył z autobusu. Myślałam że może ktoś też coś zauważy, ale on już pewnie zasłonił się reklamówką która trzymał, albo "schował", i po wszystkim. A ja zostałam w szoku. Tym bardziej że nigdy nie widziałm wcześniej "takich rzeczy" na żywo i w dodatku tak blisko. Skąd to się u ludzi bierze?
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:54   #4432
ultraviolet21
BAN stały

dziewczyny mam dylemat czy kupic chanell coco mademoiselle 50ml czy 10 wiadomo 50ml -mozna kupic okazyjnie z 200zl a 100-stka kosztuje juz ponad 300 ...

ina ile wam starszcza 50ml bo mi sie to wydaje jakos bardzo malo?warto kuowac taka mala pojemnosc?
ultraviolet21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:58   #4433
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ultraviolet21 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dylemat czy kupic chanell coco mademoiselle 50ml czy 10 wiadomo 50ml -mozna kupic okazyjnie z 200zl a 100-stka kosztuje juz ponad 300 ...

ina ile wam starszcza 50ml bo mi sie to wydaje jakos bardzo malo?warto kuowac taka mala pojemnosc?

Zalezy ile masz innych flakonow.
Takze zalezy ile wylewasz na siebie perfum, jak sie ciebie trzymaja.

Mademoiselle akurat raczej dobrze sie trzyma wiec nie powinnas zbyt szybko wykonczyc 50tki.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-12-16, 14:42   #4434
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Teziaczku - przykro mi, że cię spotkała taka sytuacja Może lepiej korzystaj z kabiny? Zawsze to większy komfort.

Mam w domu rekonwalescentkę - mama zażywała dziś izotop jodu na tarczycę. Od dziś ma pseudonim "Gwiazda Polarna" Ma 8 dni kwarantanny - muszę spać w innym pokoju, ogólnie mamy się nie stykać, zachować wzmożoną higienę, jeść z osobnych naczyń.... Damy radę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-16 o 16:34
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 16:59   #4435
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś "kontakt naoczny" z ekshibicjonistą jako nastolatka. A najgorsze jest to to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Bo to było w autobusie, może nie zatłoczonym, ale w miarę pełnym ludzi. Siedziałam akurat na siedzeniu które jest zwrócone do stojących ludzi. Wiecie, nie do kierunku jazdy czy przeciwnie, tylko takie pojedyncze siedzenie bokiem. Więc ma się wtedy oczy właśnie mniej więcej na wysokości bioder stojących ludzi. Najlepsze jest to że najpierw nie widziałam, tylko najpierw poczułam "zapach" . Nawet chciałam do koleżanki która niedaleko siedziała, ale tak że nic nie mogła widzieć, że śmierdzi gdzieś jakby zgniłymi jajkami . Ale to był moment bo za chwilę zobaczyłam tuż przede mną genitalia. Ale oczywiście tak że nikt inny tego nie widział, chociaż wszędzie stali ludzie. Zmroziło mnie, ale najgorsze jest to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Rozwrzeszczeć się, czy co? Ale przecież nikt tego nie widział. I tak chwilę to trwało, dla mnie całą wieczność, aż autobus się zatrzymał i on wyskoczył z autobusu. Myślałam że może ktoś też coś zauważy, ale on już pewnie zasłonił się reklamówką która trzymał, albo "schował", i po wszystkim. A ja zostałam w szoku. Tym bardziej że nigdy nie widziałm wcześniej "takich rzeczy" na żywo i w dodatku tak blisko. Skąd to się u ludzi bierze?
miałam identyczną sytuację, to chyba jest dość często praktykowany zwyczaj Z tym,że jak pojawił mi się przed oczami ten czarowny widok to ryknęłam na pół autobusu "przepraszam, rozporek się panu rozpiął i chyba coś panu wyszło" Panu wszystko opadło, szybko się zasłonił i na następnym przystanku zwiał z autobusu. Tłoku nie było, więc nawet nikt się nie zainteresował, a ja go gonić nie zamierzałam.

Ja dość spokojnie reaguję na takie sytuacje, bo dość często miałam "przyjemność" spotykać pewnego ekshibicjonistę pod akademikami. Taki nieszkodliwy chwalipięta to był...Wyskakuje z krzaków i cyk rozchyla płaszczyk...Jak natknęłam się na niego po raz trzeci uznałam,że jest już zaprzyjaźnionym zboczeńcem i zaczęłam mu mówić dzień dobry, nie boi się pan,że się przeziębi i inne w tym stylu. Po trzech kolejnych spotkaniach zaczął na mój widok chować się głębiej w krzakach

Cytat:
Teziaczku - przykro mi, że cię spotkała taka sytuacja Może lepiej korzystaj z kabiny? Zawsze to większy komfort.
Madzik dobrze prawi Dobrze,że skończyło się tylko tak...
Ja mam talent do mylenia toalet w knajpach i taki rządek panów, trzymających coś w ręce, z bardzo skupioną twarzą, czasem za moją sprawą przeżywa małą traumę Kabina to dobry wynalazek

Cytat:
Mam w domu rekonwalescentkę - mama zażywała dziś izotop jodu na tarczycę. Od dziś ma pseudonim "Gwiazda Polarna" Ma 8 dni kwarantanny - muszę spać w innym pokoju, ogólnie mamy się nie stykać, zachować wzmożoną higienę, jeść z osobnych naczyń.... Damy radę
Pewnie,że dacie. To tylko 8 dni

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 17:02   #4436
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Nie to, żeby mnie to martwiło - a w życiu ! Ale wiecie, ze ja nigdy nie miałam jeszcze takiej sytuacji ? Nigdy nikt mnie nie wyrywał na chama, nigdy nie miałam spotkania z ekshibicjonistą czy innem zboczeńcem. Nigdy
Albo jestem farciarą, albo wyjątkowo odpychającą osobą
W ciągu ostatnich kilku miesięcy 3 razy miałam szczęście spotkać ekshibicjonistę. Ciągle w tym samym miejscu. Nie wiem, czy to ten sam facet, ale wyjątkowo upodobał sobie okolice Wydziału Dziennikarstwa Uni we Wro. I to w biały dzień.

Cytat:

O! Marlena dobrze prawi Mnie tam nikt "na pisuar" wyrywać nie chciał
Chwalisz się czy żalisz, Gryksiu?

Stary 2008-12-16, 17:49   #4437
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Sie mi wczoraj okazalo, ze pokomplikowalam z biletami, lecimy z jednego lotniska ( kota do hotelu odstawiamy na jeszcze innym ) a wracamy na to, na ktorym czeka kot.
Nie wiem na jakim parkingu samochod zostawic, bo w polowie drogi pomiedzy lotniskami nie przewidzieli. Malzonek wsciekly bo mi sie nie zgralo. Co ja poradze, ze te wyszukiwarki uwzgledniaja jedno Oslo a pozniej to juz tylko drobnym druczkiem pisane bylo.
Od wczoraj siedze i mysle, nad pusta walizka, z pelna wciaz butelka ( trudno jest zapijac stresy ) i obmyslam jak dwa lotniska polaczyc w jedno.
O matko! Coś wymyślicie, wyjścia nie ma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dziękuję Gryxiu
Żyję, nie napiszę, że mam się dobrze .... ale żyję
Mam nadzieję, że niedługo napiszesz "mam się dobrze/świetnie/wspaniale"

Cytat:
...Najlepsze jest to że najpierw nie widziałam, tylko najpierw poczułam "zapach" . Nawet chciałam do koleżanki która niedaleko siedziała, ale tak że nic nie mogła widzieć, że śmierdzi gdzieś jakby zgniłymi jajkami ...

Cytat:
Gwiazda Polarna

Moja babcia też to brała - czytałem te wszystkie "wytyczne" (dostała je na kartce ze szpitala). Niektóre dziwaczne były, ale dokładnie nie pamiętam.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Z tym,że jak pojawił mi się przed oczami ten czarowny widok to ryknęłam na pół autobusu "przepraszam, rozporek się panu rozpiął i chyba coś panu wyszło" Panu wszystko opadło, szybko się zasłonił i na następnym przystanku zwiał z autobusu
Boskie

Cytat:
Chwalisz się czy żalisz, Gryksiu?
Ano w obliczu tego zwierzęcego magnetyzmu, który przyciąga takie zachowania - się żalę

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2008-12-16 o 17:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-16, 18:05   #4438
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

Cytat:

trzeba przyznać,że to były mało delikatne zaloty Trzeba było słuchać co ci mówił przy barze, bo może to była ukryta kamera i wygrałeś milion

EDIT:
Mi się podobna sytuacja przytrafiła raz-wracałam ze szkoły [liceum] koło lasu, garaży....no takimi zaułkami. Wychodzę zza zakrętu,a tam pan stoi...i panu też stoi. Krótko mówiąc masturbował się na mrozie [temp były chyba dodatnie,ale i tak zimno, więc wyjątkowo zdesperowany musiał być [chociaz miał już sinawego, więc może chciał go tylko rozgrzać ]] .

Minęłam go udając ,że nic nie widzę,ale słyszę za sobą kroki. Zerkam w tył,a tu ten skubaniec ze zmarzniętym fiutem idzie za mną ze spodniami spuszczonymi do kolan...miałam tą przewagę,że spodnie były na miejscu,a tak łatwiej się biega

Swoją drogą- ciekawe co by było gdybym rzeczywiście nie zwróciła na niego uwagi i szła dalej wolno, nie słuchając czy nie idzie za mną itp :/

Edytowane przez Hisoka
Czas edycji: 2008-12-16 o 18:12
Hisoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 18:46   #4439
Nicotiana Alata
Przyczajenie

Cytat:
Wchodze do toalety kieruje sie do pisuaru zaczynam sikac nagle za mna staje jakis koles na oko 25-30lat lysy muskularny,odleglos pomiedzy nim a mna wynosi 5cmI czuje jak sapie i dyszy na moje plecy...A potem cos dziwnego poczulem na pupiemysle WTF??odwracam sie a tu koles trzyma penisa w rece w stanie polzwodu "podejrzewam ze to bylo to co czulem na pupiei mowimy do mnie tylko nie zadlugo korzystaj bo jemu tez sie chce"Masakra jakas czy coNawet nie dokonczylem potrzeby tylko szybko sie ubralem i spieprzylem z tego kibla,bo nie wiadomo co by sie dalej staloPotem zaczepil mnie przy barze i cos pierniczyl...
Miałam kolegę, który studiował na AGH w Krakowie. Przez pierwsze dwa poważnie zastanawiał się, nad zmianą miejsca nauki, bo notorycznie był zarzucany "ofertami przyjażni" przez obcych panów. Jego kolegom się to nie zdarzało, więc dręczył się myślami, że coś z nim nie tak, że jakiś element w jego wyglądzie prowokuje , a był po porostu zadbanym, eleganckim, smukłym młodym mężczyzną i wyróżniał się w tłumie.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Teza- może przez jakiś czas nie używaj pisuarów tylko wchodź do kabiny- zawsze to bezpieczniej

Cytat:
to było w autobusie, może nie zatłoczonym, ale w miarę pełnym ludzi. Siedziałam akurat na siedzeniu które jest zwrócone do stojących ludzi. Wiecie, nie do kierunku jazdy czy przeciwnie, tylko takie pojedyncze siedzenie bokiem. Więc ma się wtedy oczy właśnie mniej więcej na wysokości bioder stojących ludzi. Najlepsze jest to że najpierw nie widziałam, tylko najpierw poczułam "zapach" . Nawet chciałam do koleżanki która niedaleko siedziała, ale tak że nic nie mogła widzieć, że śmierdzi gdzieś jakby zgniłymi jajkami . Ale to był moment bo za chwilę zobaczyłam tuż przede mną genitalia. Ale oczywiście tak że nikt inny tego nie widział, chociaż wszędzie stali ludzie. Zmroziło mnie, ale najgorsze jest to że zupełnie nie wiedziałam jak zareagować. Tym bardziej że nigdy nie widziałm wcześniej "takich rzeczy" na żywo i w dodatku tak blisko. Skąd to się u ludzi bierze?
i w dodatku tak "pachnących"

" Ooo, ptaszek" - powinnaś powiedzieć robiąc duże oczy - "ale na zgniłych jajkach siedzi. Chyba nic się nie wykluje"

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Ja dość spokojnie reaguję na takie sytuacje, bo dość często miałam "przyjemność" spotykać pewnego ekshibicjonistę pod akademikami. Taki nieszkodliwy chwalipięta to był...Wyskakuje z krzaków i cyk rozchyla płaszczyk...
To musiałyśmy w tym samym mieście studiować

Moja koleżanka pewnego namolnego pana, który nam się regularnie objawiał skwitowała "Phi, nie takie widziałam"
Nicotiana Alata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 18:55   #4440
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
A ja ostatni tydzien przed swiatmi robotam i powiem szczerze, ze zmotywowana nie jestem.
Zwlaszcza, ze szefuncia nie ma.

Na dodatek - jak to Madziczka mawia - festival kobiecosci. Co tlumaczy pewne zachowania agresywno-placzliwe.

Musze sie spakowac na wyjazd a nie kce mi sie straszliwie. W ogole jakos tak mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu.
ja tez pracuje - ostatnie 2 tygodnie na caly etat [bo w szkole wolne]
i mam dzis kiepski dzien, nawet juz sie zdazylam poplakac, gadajac z TZtem na przerwie

pierwszy raz jestem sama w sklepie, zarobilam co prawda ponad 1000 funtow ale mialam kilku bardzo problematycznych klientow, a w dodatku nie potrafie jeszcze dokladnie zrobic wszystkiego w systemie, na kasie [bo nie mialam porzadnego szkolenia, ktore jest mi obiecywane OD MIESIACA]
no i oczywiscie pech chcial, ze np. przyszedl facet zeby cos zwrocic/wymienic, w tym samym czasie weszla grupka jakichs 5 osob i wszystkie szczebiotaly, dzwonil telefon, ja drzacymi rekami probowalam znalezc funkcje zwrotow, a koles wywracal oczami.
Straszne to bylo. Jak tak to teraz opisuje, to nie wyglada AZ tak strasznie, ale trzeba pamietac ze sklep jest luksusowy, wiec moja obsluga taka musi byc rowniez, poza tym jestem ROZGORYCZONA bo nie powinni mnie tak samej zostawiac bez porzadnego przeszkolenia, nie?
Takze sie zestresowalam.
Jeszcze 5 dni [na szczescie juz nie sama], a TZ leci do Polski juz jutro i zostane sama, samiutenka i nie wiem jak wtedy bede sie mobilizowac zeby wstawac rano do pracy, albo chociazby robic sobie cos porzadnego do jedzenia [bo samej to mi sie nigdy nie chce, bezsensu samemu jesc ]
Aha - wydluzyli nam godziny, bo "w Paryzu butiki L'Artisana sa pootwierane do 20:00" - ok, ale TU na ulicy na ktorej pracuje WSZYSTKO jest zamykane max o 19 i potem siedze jak taka, za przeproszeniem...d*upa i wygladam na ciemna ulice. A zaczynam o 10 rano.

No i na dodatek moi rodzice sie wlasnie rozwodza.

To sie wygadalam. Ale znow ni sie chce ryczec

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Edytowane przez miss natasha
Czas edycji: 2008-12-16 o 18:58
miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości