![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
udanej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść Dziewuszki.
![]() Ale jestem zmęczona po tym tygodniu. Niby matury, potem nie było lekcji, ale mamy ciagle zamieszanie ze studniówką (bo w szkole organizujemy) i szczerze mówiąc, dużo bym dała, żeby już był TEN wieczór i koniec całego zamieszania. ![]() Co do wyników, u nas pewnie dopiero w przyszłym tygodniu Kurczeeeee, ale mi się nic nie chce...! Mam ochotę wypaść się czymś słodkim i nic nie robić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Konto usunięte
|
znam już wyniki z matur.
uwaga siedzicie? polski: dobra tego ejszcze neiwiem angielski r: słuchanie czytanie 48%, pisanie gramatyka procent 0! co nam daje? niezaliczona matura matematyka poziomPODSTAWOWY: pkt? 13 .procent? 6 czuje sie jak debil.... zdążyłam wrócić ze szkoły. siedze ze łzami w oczach i totalnym metlikiem w głowie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10512672]znam już wyniki z matur.
uwaga siedzicie? polski: dobra tego ejszcze neiwiem angielski r: słuchanie czytanie 48%, pisanie gramatyka procent 0! co nam daje? niezaliczona matura matematyka poziomPODSTAWOWY: pkt? 13 .procent? 6 czuje sie jak debil.... zdążyłam wrócić ze szkoły. siedze ze łzami w oczach i totalnym metlikiem w głowie ;/[/QUOTE] Ej jak 13 pkt i 6%? |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10512672]znam już wyniki z matur.
uwaga siedzicie? polski: dobra tego ejszcze neiwiem angielski r: słuchanie czytanie 48%, pisanie gramatyka procent 0! co nam daje? niezaliczona matura matematyka poziomPODSTAWOWY: pkt? 13 .procent? 6 czuje sie jak debil.... zdążyłam wrócić ze szkoły. siedze ze łzami w oczach i totalnym metlikiem w głowie ;/[/quote] ja nie mam lepiej, jestem chora i wynikow dowiaduje sie przez smsy. polski: 35 % ![]() angielski (i z tego tylko jestem zadowlona, ale w maju pewnie dadza takie zadania ze bede miala o polowe mniej) : 87% WOS(katastrofa): 44% ![]()
#4416 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja z kolei nie wiem co będzie
![]() Angielski (bez wypracowania) 49% wiec ok. gramatyka była właśnie pod moje wiadomości, zawaliłam listening (szczególnie pierwzy!). Czytanki ok. Matma... Boję się jak będzie coeniał 9robi to bez klucza). Z klucza mam ~60%, z tym, że zadanie z parabolą i prostą policzyłam jako zaliczone bo przeprowadziłam dowód, tlyko zrobiłam to na inny sposób (styczna do wykresu x^2, równoległa do prostej - > odleglosc miedzy nimi to dlugosc najkrótszego odcinka określonego jak w zadaniu). To rozwiązanie jest dobre, ale klucz go nie obejmuje, gdyż wymaga wiadomości wykraczających poza LO (robilismy takie zadania na matematyce i dlatego tak zrobiłam - było szybciej). Zadanie z nierównością z wartością bezwzględną przekombinowałam, ale wyszedł mi bodajże wynik jak w odpowiedziach (chyba...). Ale jak oceni matematyk to nie wiem, on to robi po swojemu, nie uznaje klucza ;/
#4417 |
Raczkowanie
|
uwaga siedzicie? polski: dobra tego ejszcze neiwiem angielski r: słuchanie czytanie 48%, pisanie gramatyka procent 0! co nam daje? niezaliczona matura matematyka poziomPODSTAWOWY: pkt? 13 .procent? 6 czuje sie jak debil.... zdążyłam wrócić ze szkoły. siedze ze łzami w oczach i totalnym metlikiem w głowie ;/[/quote] Ehh;/ nie przejmuj sie do matury jescze sporo czasu U mnie z wynikami bedzie pewnie jescze gorzej... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
grudniowa, udanej zabawy !!
![]() Lirangel, a, w maju będzie lepiej ![]() ![]() Muszę napisać opowiadanie na angielski, ktore zaczyna się od słów: "do tej pory wszystko szło zgodnie z jego planem. zamknął drzwi i już prawie dobiegł do auta, gdy nagle..." ![]() nie ma pojęcia, co napisać dalej ![]() auto odjechało ze złodziejem w środku ![]()
#4419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
ksh dzięki za zdjęcia
![]() wyglądałaś ślicznie, a Twoje włosy ![]() ![]()
#4421 |
Zadomowienie
|
ksh, mi też prześlesz?
![]()
#4422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4423 |
maszyna, nie człowiek
|
ksh ja tez chętnie zobaczę
![]() Do studniówki coraz bliżej :shock: muszę się wziąć za siebie ![]()
#4424 |
Rozeznanie
|
Ja też bym poprosiła, ksh
![]() U mnei studniówka 31. stycznia i od poniedziałku zaczynamy poloneza cwiczyć w końcu! ![]() ![]() U mnie wyników pewnie jeszcze sporo czasu nie będzie, wiem tylko, że zdałam hehe ![]() I generalnie to stwerdzam, że chyba w końcu czas sie za naukę się wziąć chyba..., co Wy na to? ![]()
#4425 |
Zakorzenienie
|
Nam jeszcze nie oddali-dobrze w sumie
![]() Bo masakra po calosci ta gegra ![]() A ferie-to bedzie maskara. Nauki tyle ze ![]() Z polskiego mamy czytac zalegle lektury wtedy(cegly takie) i o ile polski lubie i ksiazki tez to w ferie bedzie mi ciezko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny znam wyniki: polski pp - 48 % ( 25 pkt wypr i 9 pkt z czyt.) jestem kompletnie nie zadowolonaaa ![]() geografia pp - 50 % - tutaj tez jestem kompletnie nie zadowolona ![]() angielski pp - 71 %, tu juz jestem zadowolona dosc, wiem napewno ze to zadanie z mostem zawalilam cale, a reszte to nie wiem. iii jeszcze chodze na dodatkowy angielski do szkoly jezykowej i z tamtej matury zdobylam 88 % wiec jestem zadowolona ![]() a od dzisiaj FERIE ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-01-16 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak sobie sama policzyłam, wyszło mi 65%... mało. A i tak wydaje mi się, że część sobie zawyżyłam ;/ A ja ![]() ![]()
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
uwaga siedzicie? polski: dobra tego ejszcze neiwiem angielski r: słuchanie czytanie 48%, pisanie gramatyka procent 0! co nam daje? niezaliczona matura matematyka poziomPODSTAWOWY: pkt? 13 .procent? 6 czuje sie jak debil.... zdążyłam wrócić ze szkoły. siedze ze łzami w oczach i totalnym metlikiem w głowie ;/[/quote] Spróbuj pomyśleć pozytywnie: Wiesz, co jeszcze trzeba poprawić, a co jest Twoją dobrą stroną ![]() ![]() A kłóciłaś się o te tablice matematyczne? Powiedziałam o tym mojemu matematykowi, emerytowanemu wicedyrektorowi mojej szkoły, więc trochę się zna na przepisach i był bardzo zaskoczony. Nawet szukaliśmy na stronach OKE i CKE nowych przepisów, ale takowych nie ma - czyli mogliście dostać te tablice do ręki! ksh, prześlesz mi też? ![]() Choróbsko mnie dopadło. W ogóle w domu szpital: grypy, przeziębienia, choroby wysypkowe i stopa w gipsie. Niektórzy to nawet mają dwa na raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co mam poprawic 6 % z matmy?;/ a taka sie czulam pewna... mowialm ze zawsze tak mam? mówiłam? ze jaks ie czuje pewenie to prosze bardzo;/ mam mysli teraz ze chyba odpuszczam mature bo niepodolam. a niejestem przeciez glupia. jeszcze mi tż napisałz e najlepiej ze szkoly mial historie na podstawie-> 53 % to wyejchalam na niego z morda poprostu i powiedzialmz e znikam do konca dnia. zazwyczaj on wsiaka terqz ja to zrobie, tyle ze on tego tak nie odczuje bo to facet;/ byla wczoraj na korkach z gegry ona do mnie "no to jak ci poszla gegra" a ja "przeciez nie pisalam" no to dawaj dala mi rozszerzenie. masakra jakaś!! dla mnie to sa pytania na studia a nie na amture. przegieli. poprostu wszystko trzweba miec na blache wykute. tak sie nie da przeciez boje sie tego angola. nie chce zmieniac na podstawe. boze ta moja ambicja i wiemz e jak wykresle matme i zjade z angielkim. to zawistne oczy w kalsie beda mialy ucieche w ogole jestem ostatnio jak odludek nie gadam z kumpelami w kalsie. skumały sie z 3 ktorych nielubie i z nimi nie gadam kumpela konczy 20 lat za tydzien juz ustalaja ktora co przyneisie na imperze...a ja? nie ejstem zaproszona... dzisiaj tak caly dzień.mam taki humor ze ledwo nei ryczalam w szkole.a potem ta matma. smialam sie.z wlasnej durnoty. ale potem mnie zlapalo;/ i ejszcze za tydzien probne zawodowe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
FERIE
![]() nicru jeśli rozwiązanie jest poprawne, to nawet jeśli nie jest ujęte w kluczu, muszą Ci uznać ![]() więcej odpisywać czasu nie mam, bo niedawno wróciłam, zaraz przychodzi TŻ, a ja muszę pokój sprzątnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zadomowienie
|
wiecie jaki ktoś strzelił pomysł na poloneza w naszej szkole??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oby... Ale mają ludzie pomysły. xP
#4432 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieć dziecko
![]()
#4433 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zadomowienie
|
ksh
było pięknie Lirangel nie martw się masz jeszcze 3 miesiące Ja dziś zobaczyłam (dopiero) pierwszą cześć z angielskiego z Operonu. Za częśc gramtatyczną czyli pierwsze dwa zadania miałam rekordową liczbę punktów uwaga uwaga....aż 0,5 Hmm chyba musze sie wziąść za gramatykę. A ze srpawdzianów z gramatyki zawsze same 5 miałam! xxboo ?? !!
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-16 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny macie może tą mapkę fragmentu Bieszczad z geografii R ? Bo chiałabym sobie rozwiązać maturkę, ale bez mapki ani rusz
![]()
#4436 |
Zakorzenienie
|
no takiego malutkiego ślicznego dzidziusia chciałabym mieć z białymi włoskami
![]() ![]() ![]() ![]()
#4437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
#4439 |
Zakorzenienie
|
U mnie historia 50 %.Jestem z siebie cholernie dumna,bo bardzo dużo osób nie zdało i to dało mi siłę,że moja nauka i wiele poświęconego historii czasu się opłaca.
#4440 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.