|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
co do tortu to sie liczy mniejwięcej 100gram na osobę.
Zresztą zamawiając tort się mówi na ile osób wesele, i czy ma 'trochę' zostać ![]() magialena silna wola kobietko, bo do slubu będziesz szla zrozpaczona, jak tak dalej pójdzie. a Tz szczęscia i fuksa życzę, no i pomyślnych wiatrów w znalezieniu pracy lub stażu. Może w innym mieście? ps. ja szukam po necie tyłów sukni, która jest wiązana, ale taką szerszą tasiemką i tak dośc ciasno, że nie widać co pod wiązaniem jest, i znaleśc nie mogę
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-30 o 09:55 |
|
|
|
#4412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest mi smutno i chcę się przytulić do Tżta, a Tż w pracy...
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
basia no ale sobie pomyśl że to co teraz placicie za wynajem mieszkania, moglibyście płacić jako ratę kredytu. Tylę ze to wasze by było mieszkanie.
Więc to nie jest takie najgorsze rozwiązanie. |
|
|
|
#4414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nooo dobrze na pewno hehea ile wina kupujecie? Cytat:
najgorsze ze my nawet nic nie wynajmujemy ;(
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki Strippi, że nie oceniłam Twojego tortu. Wczoraj nie miałam za dużo czasu, by popisać wiesz. Wracając do Twojego tortu to właśnie taki chcę by był mój. Ślicznie jest wykonany-fakt kwiatków za dużo . Moja kolorystyka musi być niebieska, taka niebiańska. Kształt bardzo ciekawybasia100 będzie wszystko dobrze Zobaczczysz
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-12-30 o 11:02 |
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi, nie wiem jak sie liczy wino, ale my mamy 30 butelek i mysle ze starczy, bo wiekszosc bedzie pila wodke. a po sylwestrze chce kupic szampana
moze beda jakies przeceny
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe dlaczego taka cisza jest dzisiaj na forum
Panny Młode uciekły ???
|
|
|
|
#4418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie uciekły, nie uciekły tylko zapracowane
albo śpią prawie do południa tak jak ja ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zapomniałam napisać, wybacz, no więc podziwiam kobietę, że potrafi takie coś zrobić, fajowy ten tort, chociaż za dużo na nim tych kwiatków jak dla mnie. ale w realu może to lepiej wygląda Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-12-30 o 11:56 Powód: to co zawsze |
|||
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem... cały czas Was czytam...
|
|
|
|
#4420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tort musi być bardzo ciekawy i by zaskoczył gości ![]() Cytat:
![]() wino myślę że kupię 3 smaki carlo rosii bo przeważniej jest lubiane przez lubiteż ok 30 szt może więcej bo niektórzy to smakosze wina ![]() a ja uwielbiam carlo rosii rose z lodem Cytat:
![]() a najładniejsze na dole są 2 torciki w kształcie serc ![]() dziś może dostanę inne wzory tego tortu ![]() w innej kompozycji ![]() ale podobno robi furorę
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wiedzieć ile kosztuje taki tort? |
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znajoma mojej mamy ( co też będzie u nas na weselu ) będze robić też ona będzie piekła nam ciasta zapytam mamy później ile weźmie i wkleję zdjęcia innego wystroju tego tortu
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
strippi tort troche zabardzo naciapany. za dużo wszytskiego, i ten dziwny stelaż łączony ostatnie p[iętro z tymi sercami, dla mnie nie jest zrozumiały.
Ale najważniejsze by Tobie się podobał. ![]() Ja z racji tego, że mam gości tylko 40 i że na slub przyjedzie jeszcze mniej - już mi żona Tż kuzyna zapowiedziała, że nie przyjadą. To chcę 3 małe torciki (sala ma taki wypasiony wózek ze szklanymi półkami. Jest ich własnie trzy. Chyba.) I wokół tych torcików na tych półkach będą świeczki tealighty pozapalane. I na samym dole gdzie będą stały talerzyki też będą telighty. Dodatkowo chcę swój tort przyozdobić kwiatem takim samym jak w bukiecie. ![]() Jeśli półek jest więcej niż trzy to na górnej półce też będzie tealightowy torcik ![]() Szukam na necie jakiś fotek tortów z tymi świeczkami ale nie ma nic na razie. ![]() Aha Tz wląsnie pojechał odebrac wina, się okazało że zamiast dwóch czerwonych półwytrwanych i reszty polslodkich, dali na odwrot
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-30 o 12:22 |
|
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laleczki!!!
Nie mam na nic czasu z racji tego, że robimy sylwestra a ja jako polska wersja Bree Van de Kamp Hodge - obecnie, mam pełne ręce roboty, bo postanowiłam urządzić niezapomnianego sylwestra Trzymajcie za mnie kciuki
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z małymi serduszkami mi się za to nie podobają torty taki jak zawsze...stojące jeden na drugim
|
|
|
#4426 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item513100888_...84_wzorow.html Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
strippi nooo to biały bez tych kwiatulców będzie super
|
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, dodałam kilka nowych przepisów na moim blogu, więc zapraszam
![]() aaa znalazłam fajną dekorację na samochód. Wcześniej pokazywałam Wam takie stroiki, ale chyba jednak wybierzemy inną dekorację. I samochód też raczej zmieni8my. Mieliśmy mieć złotą Astrę III, ale wujek TŻ ma audi a4 z 2004r. ciemny granat i ja bym chyba wolała taki ciemny samochód. A dekorację chciałabym z białymi kwiatami. http://www.allegro.pl/item514327653_...chod_slub.html |
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mowimy o tych wczesniejszych, nie?? jesli tak, to one sa po prostu super
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa ja się tez przymierzam do tego by samemu stroić auto, ale nie kupię gotowych stroików tylko sama skompletuję potrzebne mi rzeczy, wydaje mi się, że mnie to taniej wyjdzie. No bo takie przyssawki kosztują 1 zł, kawałek tiulu też niedrogo wchodzi. Mam dwie opcje:
1. szarfa z tiulu czy organzy na masce ułożona w literę V, tak jak ma ten stroik w Twoim linku, na to poprzyklejane krótkie żywe różyczki z minimalnym przystrojeniem, wstążki na klamki 2. szarfa tiulowa na ukos maski i na to poprzyczepiane takie same różyczki jak w wersji 1., no i wstążki na klamki Podrzucam zdjecie tych różyczek, chcę by były podobne, z tym, że mają leżeć na tym tiulu. Możliwe, że zamiast różyczek zdecyduje się na gerbery, żeby było podobnie jak na zdjęciu nr 2 |
|
|
|
#4431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak myślę ![]() bo z tą dekoracją też mi się nie podoba ! Cytat:
|
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie już sama nie wiem, które będzie lepsze. Te stroiki są właśnie takie bardziej skronme i oryginalne, no i tańsze, bo za sztuke 9zł, wzięłabym 5 szt. i wyszłoby ok 50zł a ta dekoracja ponad 70zł z przesyłką.
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na bok auta serduszka z margaretek lub róż
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, pierwszy pomysl zawsze jest najlepszy. te pierwsze dekoracje, ktore zapodalas sa naprawde boskie i oficjalnie Ci oznajmiam ze je od Ciebie zgapiam
te Basienki tez sa sliczne. Zastanow sie jeszcze
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Heja dziewczynki.
![]() No ja to dzisiaj pospalam. Wstalam po 13. Strippi, snilas mi sie dzis. Ze ogladalam Twoje zdjecia, na ktoych sie chwalilas jaka to szczuplutka jestes a ja Ci zazdroscilam efektow. Fajny tort, ale nie w moim stylu, ja wole marcepanowe. ![]() Swoja droga ja mam kolejny kg mniej a tym samym kg mniej do osiagniecia wagi wymarzonej. No i zauwazylam, ze teraz jakos dziwnie chudne... Bo z biustu niby cm leca, ale nie widze tego po stanikach. Wczesniej jak tyle wazylam co teraz to miescilam sie w stanik, ktory jest teraz dla mnie za maly w miskach. ![]() Anuulaa, fajne etykiety, ja jednak bede robic zawieszki swojego projektu. Dekoracja auta tez fajna, nie przesadzona. Ja sobie dekoracje odpuszcze, ew. dam tylko tablice i kokardy na przednie klamki. ![]() Ktos sie pytal o foto i kam. My mamy i to i to. Za foto placimy 1500 zl, a za kamerzyste 2200zl.
|
#4437 |
|
Wtajemniczenie
|
Z dekoracją jeszcze się wstrzymam, te aukcje są cały czas
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebuje ratunku w tej kwestii a czasu coraz mniej
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
hihi oby to się spełniło, bo wyglądam jak baleron !!
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej natomiast stosowalam diete (mniej jadlam, jadlam wiecej owocow i warzyw, chude mieso, nie jadam wogole ziemniakow, bialego pieczywa, chociaz pieczywo otstanio wogole malo jadam, pije soki bez cukru, nie slodze herbaty (czasem jedna lyzeczke, gdy wczesniej slodzilam dwie), kawy nie pijam, gotowalam na parze Tyle. Ale przed swietami zauwazylam, ze moj organizm z takiego przestoju znow dawal mi sygnal, ze chce zrzucac kg, bo mi waga sie wahala delikatnie. ![]() W swieta sie nie obzeralam, bo nie mialam czym, jak cale swieta przelezalam w lozku z 40* goraczka. :P A sama z TZ w domu bylam, a TZ tez chorowal razem ze mna... Strippi, no nie mow, ze wygladasz jak baleron... :/
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-12-30 o 15:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, bo jutro chcę mieć wolny dzień od pracy
takze potwierdzilas mnie w przekonaniu ze dobrze wszystko wyliczylismy 
nooo dobrze na pewno 
Zobaczczysz

W szoku byłam. Szybko zrobiliśmy akcję, pojechaliśmy po kasę i kupiliśmy za taką taniochę. 1,30zl taniej niż w hurtowni. Normalnie jakieś przeznaczenie, że tak wszystko wyszło. Zaoszczędziliśmy 200zl.