Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 22:55   #4411
Tygrryska
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
A ja widziałam jak dziewczyna miała pod czarne kilka pasemek bardzo jasnych i wyglądało to dość fajnie, tak zadziornie Przedłużać będę metodą keratynową, wiem na pewno że na micro ringi można robić pasemka u góry ale o keratynie nie słyszałam, poza tym boję się, że jak będą odrastać to może wyglądać nieciekawie :/

A drugie pytanie było odnośnie tatuażu- bo chcę zrobić sobie taki sam z przyjaciółką jak będe w PL jakiś maleńki, myślę o miejscu nadgarstek od spodu albo kark zaraz pod linią włosów i pytam Was o propozycje ew innych miejsc i maleńkich wzorków
to jak Ci sie podobaly takie pasemka od dolu to zrob

a jesli chodzi o tatuaz, lubie tatuaze ale pewnie sama nigdy miec nie bede
mi sie podoba na karku

a masz juz jakis tatuaz?
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 22:58   #4412
lotta6
Zakorzenienie

Witam
lykalyscie moze kiedys cynk? pomogl wam na cere i wlosy?

neheszta: ale Ty masz wlosy (bo tak mysle, ze te z av to Twoje:P)
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 23:08   #4413
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Martysia ja aż tak dużego kontrastu nie lubię jeśli chodzi o włosy. do ciemniejszych bym zrobiła jakieś karmelowe albo ciemny blond. ale to Ty masz się dobrze czuć bo sam pomysł z pasemkami fajny
co do tatuażu, fajnie wygląda na karku czy nadgarstku ale pomyśl o przyszłych pracodawcach. w PL niestety tattoo w widocznym miejscu od razu dyskwalifikuje Cie jako przyszłego pracownika na niektórych stanowiskach (biura, urzędy itp. itd).
nie jestem przeciwniczką tatuaży, sama mam na łopatce, ale jednak wybrałabym mniej widoczne miejsce
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 23:08   #4414
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
to jak Ci sie podobaly takie pasemka od dolu to zrob

a jesli chodzi o tatuaz, lubie tatuaze ale pewnie sama nigdy miec nie bede
mi sie podoba na karku

a masz juz jakis tatuaz?
Mam, nad pupą takiego tribala ale brzydki jest i stary, jak będe miała więcej czasu to muszę iść do jakiegoś dobrego tatuatora żeby mi coś z tego wykombinował ładnego A po prostu mam taką bardzo bardzo dobrą przyjaciółkę i jesteśmy w rozłące i chciałabym zrobić coś takiego wyjątkowego z nią teraz jak przyjade do Polski...
Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Witam

Ja nie wiedziałam, że cynk można łykać Nie to nie są włoski Naheszty ale ja też uważam że piękne A i fajnie, że się ktoś nowy odzywa :P

Ale Tequilko ja nie chce pod czarny te pasemka tylko pod czekoladę, taki kolor podobny jak teraz mam bo brązu który mam nie chce zmieniać. WIęc chodzi mi konkretnie o blond pod brązem

Ja myślę, że na karku zawsze można zasłonić włosami a na nadgarstku zegarkiem dlatego chciałam coś maciupeńkiego. A na inne, niewidoczne miejsce nie mam pomysłu...

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-06-03 o 23:12
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 23:10   #4415
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Witam

ja używam jedynie maści cynkowej na różne podrażnienia, wypryski na twarz. nawt nie wiedziałam że cynk pomaga na cerę i włosy.
a włoski w avku neheszty to nie jej z tego co pamiętam. ona ma swoje ciemne

Stary 2009-06-03, 23:16   #4416
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
Martysia ja aż tak dużego kontrastu nie lubię jeśli chodzi o włosy. do ciemniejszych bym zrobiła jakieś karmelowe albo ciemny blond. ale to Ty masz się dobrze czuć bo sam pomysł z pasemkami fajny
co do tatuażu, fajnie wygląda na karku czy nadgarstku ale pomyśl o przyszłych pracodawcach. w PL niestety tattoo w widocznym miejscu od razu dyskwalifikuje Cie jako przyszłego pracownika na niektórych stanowiskach (biura, urzędy itp. itd).
nie jestem przeciwniczką tatuaży, sama mam na łopatce, ale jednak wybrałabym mniej widoczne miejsce
pokaz swoj tak przy okazji, nie ze teraz

Cytat:
Mam, nad pupą takiego tribala ale brzydki jest i stary, jak będe miała więcej czasu to muszę iść do jakiegoś dobrego tatuatora żeby mi coś z tego wykombinował ładnego A po prostu mam taką bardzo bardzo dobrą przyjaciółkę i jesteśmy w rozłące i chciałabym zrobić coś takiego wyjątkowego z nią teraz jak przyjade do Polski...

Ja nie wiedziałam, że cynk można łykać Nie to nie są włoski Naheszty ale ja też uważam że piękne A i fajnie, że się ktoś nowy odzywa :P

Ale Tequilko ja nie chce pod czarny te pasemka tylko pod czekoladę, taki kolor podobny jak teraz mam bo brązu który mam nie chce zmieniać. WIęc chodzi mi konkretnie o blond pod brązem

Ja myślę, że na karku zawsze można zasłonić włosami a na nadgarstku zegarkiem dlatego chciałam coś maciupeńkiego. A na inne, niewidoczne miejsce nie mam pomysłu...
ja wlasnie mysle ze na karku to nie ma problemu a na rece to niby mozna zegarkiem czy branzoletka, ale jednak to moze byc cos widac
Stary 2009-06-03, 23:23   #4417
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:

no to i tak będzie kontrast. ale w sumie jak one będą tylko pod spodem to może fajnie wygladać, bo na całej głowie chyba bardziej by się rzucało w oczy. musiałabym zobaczyć
a co do tatto to tez mam małego tribala na łopatce i kombinuję żeby go przerobić. nawet mam już kilka pomysłów. i też chciałam jeszcze jeden tatuaż zrobić: napis po hebrajsku- konkretny cytat z Bibliiale to wszystko w planach na razie

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
pokaz swoj tak przy okazji, nie ze teraz

ja wlasnie mysle ze na karku to nie ma problemu a na rece to niby mozna zegarkiem czy branzoletka, ale jednak to moze byc cos widac
heh pokażę chociaż to nic specjalnego najzwyklejszy tribal.

no ale moze być też wymóg że włosy maja być związane, wtedy już gorzej. kark to też jednak ryzykowne miejsce artyści, bohema, osoby o niezależnych zawodach, aktorzy czy muzycy mogą sobie na takie pozwolić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 23:23   #4418
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Kasiu w tym makijażu się zakochałam To zdecydowanie mój ulubiony

Coloosanko podobasz mi się w każdym kolorku!! A grzywkę bym spróbowała na Twoim miejscu na bok jak Tequilka radzi.

A teraz ja się czuje olewana, na każdego przychodzi czas Zadałam Wam dwa pytania z czego tylko Tygryska odpowiedziała... na jedno...
Tygryska nie mam nigdzie na foto, to bardziej w głowie mi się uwidziała z powodu że od góry tego blondu zrobić nie mogę
Dziękuję Martysiu
Co do pasemek to ja sie w ogóle nie znam więc nie pomogę.
Co do tatuażu (u mnie temat na tobie bo TZ chce sobie powiększyć ten co ma i zrobić nowy na plecach ale koszt od 1,5 do 3 tys więc sie troszkę zawahał) to ja miałam sobie w styczniu zrobić swój pierwszy - 3 gwiazdeczki na karku (wiem, wiem oklepane) ale w końcu zbyt sie bałam bólu i tego że będę żałowała. Podoba mi sie też na stopie (w miejscu jak np. lewe noga to na prawo od kostki i w stronę palców - trochę zakręciłam ale nie wiem jak nazwać to miejsce). Wzory to gwiazdka, motyl, koliber - ptaszek, jakiś napis z ornamentem, kwiat. Czasem w Miami Ink świetne wzory pokazują.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t1.jpg (8,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t2.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t3.jpg (27,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t5.jpg (20,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t4.jpg (20,5 KB, 14 załadowań)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 23:25   #4419
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

No Ty jesteś artystką Tequilko to możesz pozwalać sobie na wymyślanie samej Ja muszę iść do konkretnego tatuatora bo ten mój tatuaż to taki typowy burak robiony za małolata, poza tym wyblakły i jest dość spory więc żeby coś z tego wymącić trzeba sporo czasu a niestety na urlopie będę krótko

Jak mi nic do głowy innego nie strzeli to może zrobię te pasemka, włoski dopiero za 4 tygodnie więc jeszcze chwila czasu jest

Jak wymyślę wzór i miejsce też Wam powiem to dacie znać co myślicie. Swoją drogą głupi jest ten zwyczaj w PL że nie wolno mieć widocznych tatuaży, tu to w bankach są wydziabani wszędzie Nawet gosć jest z irokezem

Tygryska jakoś przy okazji pokaże ale nad tym co mam obecnie można się najwyżej co popłakać :P

Śliczne te tatuaże Kasiu!!! Akurat ja teraz poszukuje coś na prawdę maleńkiego więc z tym problem też jest bo żeby było na parwde sliczne to wiadomo musi byc większe. Ja też myślałam nad tymi oklepnymi gwiazdkami ale tak żeby kilka się chowało pod majtczkami na samym dole brzucha i może jedna wystawać, albo 1,5 :P Ale to później, ew w ogóle to takie dalekosiężne plany raczej. Teraz chciałam się skupić nad tym malusim

Czas edycji: 2009-06-03 o 23:28
Stary 2009-06-03, 23:32   #4420
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziękuję Martysiu
Co do pasemek to ja sie w ogóle nie znam więc nie pomogę.
Co do tatuażu (u mnie temat na tobie bo TZ chce sobie powiększyć ten co ma i zrobić nowy na plecach ale koszt od 1,5 do 3 tys więc sie troszkę zawahał) to ja miałam sobie w styczniu zrobić swój pierwszy - 3 gwiazdeczki na karku (wiem, wiem oklepane) ale w końcu zbyt sie bałam bólu i tego że będę żałowała. Podoba mi sie też na stopie (w miejscu jak np. lewe noga to na prawo od kostki i w stronę palców - trochę zakręciłam ale nie wiem jak nazwać to miejsce). Wzory to gwiazdka, motyl, koliber - ptaszek, jakiś napis z ornamentem, kwiat. Czasem w Miami Ink świetne wzory pokazują.
właśnie ja myślałam żeby mojego tribala na łopatce przerobić:
1. takie linerane przedłużenia i małe orchidee i listki w kolorze fioletowo-błękitnym. no ogólnie na motyw kwiatowy.
2. na rajskiego ptaka
3. na skrzydełka coś ala nicole richie

a te tetuaże co wkleiłaś są super

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Swoją drogą głupi jest ten zwyczaj w PL że nie wolno mieć widocznych tatuaży, tu to w bankach są wydziabani wszędzie Nawet gosć jest z irokezem
dokładnie tutaj jest to samo. pani w biurze z tatuażem na nadgarstku wielkości około 6 cm, opiekun przedszkolaków (kiedyś przechodzili u mnie pod oknem), taki typ kolesia z Linkin Park- ręce całe w tatuażach od nadgarstków do ramion i te dzieciaczki biegną za nim śmieja się, bawią...i tak sobie myślę: w Polsce nie do pomyslenia

Stary 2009-06-03, 23:33   #4421
tylkokasia
Moderator

Myślę że można je troszkę zmodyfikować, pozmniejszać, zamiast kilku motylków 1 itp. z tym że ja nie wiem czy w Polsce potrafią robić dobrze kolorowe tatuaże. Byłam z TZ w najlepszym studio w naszym mieście i w sumie to co tam zobaczyłam nie umywa sie właśnie do Miami Ink (wciągnęłam sie w to troszkę). Tam doradzają, dobierają wzory do klientów a nie katalog, ksero na kalkę i później kilka osób ma to samo

I zapomniałam dopisać wszystkie te wzorki znalazłam przed chwilką - wystarczyw google grafika wpisać nazwy po angielsku

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-06-03 o 23:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 23:39   #4422
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Jak Ty Tequilko masz cos nieduzego to jeszcze można, gorzej ze mną

Niestety co do wyboru studio muszę pozostawić to przyjaciółce- trzeba wcześniej zarezerwować termin a my niecały tydzień będziemy razem tylko No nic, muszę się porozglądać na necie, teraz po wieczorach nie chce się za to brać bo wiem że jak zaczne to spać nie pójdę :P
Stary 2009-06-03, 23:39   #4423
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Martysia a nutki, klucz wiolonczelinowy itp. podobają Ci się??może kilka nutek z ulubionej piosenki, tylko musiałbys mieć melodie w zapisie nutowym

Stary 2009-06-03, 23:48   #4424
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Jak Ty Tequilko masz cos nieduzego to jeszcze można, gorzej ze mną

Niestety co do wyboru studio muszę pozostawić to przyjaciółce- trzeba wcześniej zarezerwować termin a my niecały tydzień będziemy razem tylko No nic, muszę się porozglądać na necie, teraz po wieczorach nie chce się za to brać bo wiem że jak zaczne to spać nie pójdę :P
Mój TZ wczoraj dzwoniła po studiach wczoraj i wszędzie słyszał że termin trzeba rezerwować minimum 1 mc wcześniej bo jakieś boom sie zrobiło na tatuaże.

Tequillka nutki też fajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg tt1.jpeg (3,2 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tt2.jpg (33,1 KB, 6 załadowań)

Stary 2009-06-03, 23:49   #4425
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

No myślałam o nutkach... Myślałam też o 2 serduszkach takich co tak jakby zachodzą na siebie albo taka łapka mi się podoba jak miała kiedyś Eve na piersiach Przyjaciółka natomiast chce motylka ale ja myślę coś bardziej takiego prostszego skoro ma być to małe. Najbardziej mnie chyba ta łapka ciągnie Tylko że mało oryginalna

Kasiu super to nutko- serduszko!! Chyba pokażę przyjaciółce

Coś w tym stylu, tylko jedną

Zabijcie mnie nie to zdjęcie dałam Le załączników o ile pamiętam usuwać nie można więc zostawie. Nie mogę wkleić to daje link. Głuptas ze mnie :P http://tradycjaa.wrzuta.pl/obraz/2Hz...u/lapki_tatuaz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg tt1.jpeg (3,2 KB, 130 załadowań)

Czas edycji: 2009-06-04 o 00:07
Stary 2009-06-03, 23:49   #4426
tequilla.sunrise
Zadomowienie

a mnie się podobaja mniej więcej takie rzeczy. a te motyle na przechodzące z jednej strony na drugą to wogóle mistrzostwo....no ale nie odważyłabym sie chyba nigdy zrobic takich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1519805407_9601d2e7fd.jpg (20,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1800665414_0edcfdb162.jpg (25,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bmepb536714.jpg (80,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg littlesister005.jpg (36,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg no6m-stars.jpg (37,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tattoo--nicole-richie-400a061107.jpg (32,0 KB, 20 załadowań)

Stary 2009-06-03, 23:57   #4427
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Efektowne to one są... Ale ja też nie odważyłabym się Wystarczy ze będe musiała pewnie sporo większy tatuaż zrobić z tego mojego żeby był na prawdę wypas ale na szczescie jest w takim miejscu że bardzo łatwo go przykryć. Jakoś na dniach wkleiłabym go i Tequilko może byś spojrzała na niego swoim artystycznym okiem i spróbowała podpowiedzieć czy masz pomysł co z niego zrobić? Bo to na prawde chyba trudny przypadek...
Stary 2009-06-04, 00:00   #4428
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Kasia super te nutki

a łapki mi sie od zawsze podobały, są takie drapieżne i jakos tak pasuja do mojego znaku zodiaku (lew)...o albo znak zodiaku (symbol)
no a łapki myślałam żeby na pośladku zrobić dwie, albo kilka wchodzących na plecy hehe zaraz mi miejsca zabraknie na te tatuaże

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Efektowne to one są... Ale ja też nie odważyłabym się Wystarczy ze będe musiała pewnie sporo większy tatuaż zrobić z tego mojego żeby był na prawdę wypas ale na szczescie jest w takim miejscu że bardzo łatwo go przykryć. Jakoś na dniach wkleiłabym go i Tequilko może byś spojrzała na niego swoim artystycznym okiem i spróbowała podpowiedzieć czy masz pomysł co z niego zrobić? Bo to na prawde chyba trudny przypadek...
hehe, no mogę pomyśleć ale musiałabyś mi tak mniej więcej nakreślic co byś chciała z tego zrobić, czy jakis motyw roslinny, zwierzęcy itp.

Stary 2009-06-04, 00:01   #4429
tylkokasia
Moderator

tu rożne łapki
http://images.google.com/images?hl=p...3%B3w&aq=f&oq=

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 00:03   #4430
tylkokasia
Moderator

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Cat_Tattoo_01.jpg (39,0 KB, 50 załadowań)

Stary 2009-06-04, 00:06   #4431
tequilla.sunrise
Zadomowienie

o to jest fajne muszę kiedyś spróbować na jakąś imprezę zrobić łapkę albo dwie w zewnętrznych kącikach oka eyelinerem....może fajnie wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg facetat2_06.jpg (3,4 KB, 129 załadowań)

Stary 2009-06-04, 00:11   #4432
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Dziękuje Kasiu za te łapki, zaraz sobie pooglądam, własnie nie wiedziałam jaki termin wpisać w google po angielsku

Tequilko, na byłabym w sumie ze wszystkiego zachwycona żeby tylko na prawde było efektowne, jak mówie myślę ze nie będzie łatwy do przerobienia (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie że jest wyblakły, że można by było ten jaśniejszy kolor wykorzystać na jakieś cieniowanie) jestem ogólnie otwarta na wszystkie propozycje, zdaje sobie sprawę że to nie jest czysta skóra tylko tatuaż na tatuaż wiec nie może być każde moje widzimi się

Makijaż moze wyglądać super

Z tą pupą kota już widziałam, ale ludzie to są porąbańce :P Jak przeglądałam wczoraj troszkę wzorków trafiłam nawet na kucyka pony, śmiałam się że koniecznie musze sobie go wytatuować :P

Czas edycji: 2009-06-04 o 00:12
Stary 2009-06-04, 00:18   #4433
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Tequilko, na byłabym w sumie ze wszystkiego zachwycona żeby tylko na prawde było efektowne, jak mówie myślę ze nie będzie łatwy do przerobienia (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie że jest wyblakły, że można by było ten jaśniejszy kolor wykorzystać na jakieś cieniowanie) jestem ogólnie otwarta na wszystkie propozycje, zdaje sobie sprawę że to nie jest czysta skóra tylko tatuaż na tatuaż wiec nie może być każde moje widzimi się
no dokładnie. też zdaję sobie sprawę że przerobiony tatuaż na pewno będzie większy niż ten teraz i np takie skrzydełka jakbym chciała to na bank będą trochę większe niż u Nicole chociaż wolałabym takie jak ma ona.
jak zrobisz fotkę to zobaczymy co da się zrobić

Stary 2009-06-04, 00:22   #4434
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Super, cieszę się że ktoś na to spojrzy kto ma pojęcie Lecę suszyć włoski i spać, jutro znowu praca a już taka późna godzina Wkleję tak przy okazji na co się natknęłam szukając tych łapek... Natura czasem płata figle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cat.jpg (28,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2009-06-04, 00:24   #4435
tylkokasia
Moderator

Łapka to paw - możesz wpisać też paw tattoo to różne te łapki wyskoczą bo wcześniej szukałam tylko kocich .
Koliber to hummingbird

Stary 2009-06-04, 00:32   #4436
tequilla.sunrise
Zadomowienie

ale mi się wkreciła jazda na tatuaże nowe
uciekam spać
dobranoc

Stary 2009-06-04, 03:43   #4437
Renatka89
Zakorzenienie

Dzień dobry

ja już zaraz wychodze
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 07:33   #4438
Tygrryska
Zakorzenienie

Dzien dobry
wstawac
Stary 2009-06-04, 08:54   #4439
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

dzieeeeeeeeen dobryyyyy

widze rozmowa toczyla sie na temat tatuazy
tez chcialabym sobie zrobic
na mysli mialam gwiazdke,
ale jak widzialam jaki jest ich wysyp to zrezygnowalam
a tatuaz chcialabym w tym miejscu

-------
czasami draznie sie z tz ze napisze sobie princess
w tym miejscu
(on tak lubi na mnie mowic jak go denerwuje )

---------
wrr ale sie zdenerwowalam,
zrobilam sobie sliczne loczki, wgniotlam pianke i..
wszystko sie rozprostowalo ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img42834.fryzury-dlugie.190637.jpg (26,7 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-06-04 o 09:37
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 11:09   #4440
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
A ja widziałam jak dziewczyna miała pod czarne kilka pasemek bardzo jasnych i wyglądało to dość fajnie, tak zadziornie Przedłużać będę metodą keratynową, wiem na pewno że na micro ringi można robić pasemka u góry ale o keratynie nie słyszałam, poza tym boję się, że jak będą odrastać to może wyglądać nieciekawie :/

A drugie pytanie było odnośnie tatuażu- bo chcę zrobić sobie taki sam z przyjaciółką jak będe w PL jakiś maleńki, myślę o miejscu nadgarstek od spodu albo kark zaraz pod linią włosów i pytam Was o propozycje ew innych miejsc i maleńkich wzorków
ja mialam predłuzane włosy na tulejki cos takiego
jak microringi.. i powiem Ci ze nie bylo tak zle, nie
bylo widac.. ale jesli mialabym przedłuzac włosy ponownie
to raczej zdecydowalabym sie na kreatyne.. niszcza wlosy
ale przekonalam sie jednak ze mnie, bo po przez tulejki/ringi
łamie sie łuska włosówa przy odroscie ;/ i tworza sie nieszczesne
kołtuny.. a na kreatyne? jest teraz fuuull specyfików które
bez problemu i wiekszych szkód pomogaja je zdjąc ;]

a co do tatuazu.. jesli to ma byc tatuaz na znak przyjazni
to mysle ze nadgarstek badz kark byłby idealnym rozwiazaniem
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości