|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() Ja wyszłam z wanny wzięłam długaśną kąpiel. Mam ochotę na lampkę wina ale się boje jej wypić. Nakręcam się chyba za bardzo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slonko, unikaj goracych kapieli, winka tez lepiej nie... nigdy nie wiadomo... byc moze cos tam rosnie.. Dra, czemu sie nie odzywasz???? jak sie czujesz???
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zadomowienie
|
no nie a ja wzięłam gorącą kąpiel i teraz jeszcze będę się tym stresować ale ja jestem głupia w ogóle o tym nie pomyślałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nika, ściskam, trzymaj się i żeby było lepiej. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
kosmitka
|
Kochane dziękuję Wszystkim za kciuki. Ja tradycyjnie dopiero z pracy i od lekarza. Wszystkie pęcherzyki pękły, lekarz powiedział, że jak mu wrócę z trojaczkami, to mnie zabije
![]() I czeka mnie dłuugie 10 dni ![]() ![]() Cytat:
![]() Nika Ty nasz dobry duszku, proszę przepędzić doły, mam nadzieję, że nic poważnego. Dużo ciepła ślę z zaśnieżonych Mazur!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
kosmitka
|
Migavko w pracy mamy taki zachrzan, że nie ma kiedy myśleć
![]() Będzie dobrze, musi być !
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pamietasz? myslimy pozytywnie! ![]() przepraszam, nie chcialam, zebys sie martwila tak jakos palnelam, bo od wczoraj nie jestem soba torszke i roztargniona ... Cytat:
Cytat:
Ancia.... ![]() dziewczynki ale zapowiada wysyp fasolkowy !!!!!!!!!!! jeszcze Konczitka wroci z gor w dwupaku hihihi
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Nikuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
kosmitka
|
Miłego dnia dziewczynki!!!
Nikuś, przytulam! ![]() I proszę nie krakać o trojaczkach ![]() Kciuki i dobre myśli są teraz bardzo potrzebne, bardzo o nie proszę ![]() Ilonko jak samopoczucie? Ja podobnie jak Ty - jestem od euforii do rozpaczy i załamania. Najdłuższe 10 dni w życiu. U mnie 10 dzień wypada w niedzielę, a wtedy laboratoria zamknięte. Nie wiem, kiedy więc będę testować. Koleżanka z pracy radzila mi iść na urlop, żeby się nie stresować, bo u nas ostatnio w pracy każda płacze po kątach. Mamy nowego szefa, który nie do końca odnajduje się na tym stanowisku i atmosfera jest do bani. Ale chyba nie pójdę, bo roboty mnóstwo a w domu będę się tylko zadręczać. Zastanawiam się.
![]() |
#4421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To dla mnie też jest dłuuugie dziesięć dni oczekiwania. Ale wytrzymam bo mam nadzieje że na końcu tych 10 dnia usłyszę wspaniałą wiadomość. U mnie w Krakowie nawet w niedziele mogę zobić badania więc z tym nie ma problemów. Ja również proszę o kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki.
Jak samopoczucie, bo u mnie nie najlepsze. ![]() ![]() ![]() Ilona, Anciaahk trzymam mocno za was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
kosmitka
|
Ilonko, właśnie nie wiem, co robić, czy iść czy nie
![]() To by musiała Kropcia się wypowiedzieć, czy teraz jakieś negatywne emocje mogą mieć duży wpływ, czy też to, co się stało, się nie odstanie ![]() W ciągu ilu godzin jest wynik z krwi? Ja najwyżej zrobię sikacza. Za tydzień jadę do 3miasta, ubłagam chłopa, to ostatnie dni miną mi na nie-myśleniu-o-wiadomo-czym ![]() Mamuska - nie dziękuję ![]()
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
Anciaakh, 60 dni?? Kurczę, dużo pracujesz. Ja pewnie bym starała się wziąc ten urlop, ale doskonale rozumiem, że może się nie dać. Będzie dobrze, szybko zleci.
Nika, jak u Ciebie? Lepiej choć trochę, mam nadzieję? ja wyjeżdżam na dwa dni, z @ za rogiem niestety, ale przynajmniej nowy cykl tuż tuż. pozdrowienia i miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie jak zrobię bete do 12-stej to wynik mam po 16-stej. Jak zrobie po 12-stej to już na drugi dzionek. Ja wróciłam z zabiegu i on sam nie bolał. Mam opatrunek na całej piersi. Teraz jak znieczulenie zeszło zaczeło troche boleć. Tzn bardziej uczucie jakby mnei ktoś szczypał w brodawkę cąły czas. A na dodatek mam straszmnie drażliwe sutki i jeszce ten opatrunek tydzień mam nosić No nic może zniosę .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
u mnie nic
![]() Proszę o zmianę @ na 23 stycznia Ilona- cieszę się ,że tak fajnie Ci się zaczyna układać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
witajcie
kochana czemu sie nie odzywam,a tak jakoś... a teraz lepiej sie poczulam i oby bylo juz coraz lepiej,bo oststnie dni to koszmar Cytat:
![]() Ilona ważne ze zaczyna dzialac lecznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4428 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki nie chce szpeać po necie bo tam zawsze wyczytam jakieś rzeczy i potem żałuje. Mam pytanko ale to juz bardziej do naszych zafasolkowanych
![]() A tak w ogóle to coraz mniej nas tu zagląda ![]() A Pamiętacie smutną historie Czarnego elfa Ciekawe jak sobie radzi z trudną sytuacją Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-29 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Życzę udanego wypoczynku i przepędzam @!!! Cytat:
![]() Co za zabieg miałaś? Nic nie wiem. rala Dra ![]() Gdzie Jota, Jagódka, Bazylka, Coralady i inne staraczki?? też dzisiaj o wszystkich myślę. I gdzie Dwukropka.
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
pisałam że urosła mi spora brodawka na sutku ( ja ja nazwałam 3 sutek hihihi) A wyrosła mi z pieprzyka
![]() A jak samopoczucie. To czekanie mnie drażni robię wszytko żeby nie myśleć ale niestety nie mogę ... Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zadomowienie
|
Widzę żę dziewczynki ze swoimi TŻ spędzają czas
![]() Ja popisałam troszke doktoratu ![]() ![]() I mam pytanko. Dziewczyny co z seksem w mojej sytuacji. Nie zaptałam się Dr . Czy w oczekiwaniu możemy to robić??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Raczkowanie
|
Ancia
![]() Muszę iść do lekarza i pytać o dalsze badania, bo czuję, że nie mogę marnować czasu. Nie piszę, bo tylko smucić potrafię ![]()
#4433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w prawdzie nie wiem czy w tym cyklu się uda mimo że po leczeniu pęcherze pękły endo tez urosło. Ale wiem że to przynosi rezultaty że z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej. I teraz załamać się nie mogę bo wszytko Szlag Trafi. Ty tez może poszukaj jakiegoś specjalisty który ci pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() anciaahk, Ilona ![]()
![]() |
#4435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra już nie smucę w sobotni wieczór ![]()
![]() |
#4437 |
Raczkowanie
|
Ja też mam owulację, dobre endo a ciąży nadal brak.
Jagooda pamiętam z pierwszych Twoich postów, że miałaś już dużo badań zrobionych. Ja nawet nie mam pojęcia o jakim E2 i piku LH piszesz. Nie wiem o co wogóle mogę pytać lekarza, czytać za dużo też nie chcę, bo zwariować można. Ja robiłam tylko podstawowe hormony, HSG no i badanie nasienia, monitoring też był. Teraz chcę porozmawiać z lekarzem o histeroskopii (miałaś to?) i badaniu na wrogość śluzu. Chyba chodzisz do dobrego lekarza, że już tyle badań zrobiłaś.
#4438 | |||||||
kosmitka
|
Cytat:
Mam nadzieję, że już wszystko ok i nic już nie przeszkadza. Nastrój mam a raczej miała dobry, bo jak tu wchodzę i czytam co wypisujecie, to najchętniej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pisz pisz, czekamy, przesyłam ciepłe fluidki a za kciuki nie dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój lekarz orzekł, że mamy wszystkie badania zrobione, zostało ewentualnie laparoskopia, ale on tego nie praktykuje, 3iui a potem ivf. I trzymam się tego planu. Lekarz też mówił, że w naturalnym cyklu kobieta ma 25% szans na zajście w ciążę, a przy stymulacji te szanse zwiększa się do 30%, więc nie oczekuję, że uda się za 1 czy 2 razem. Gdzie jest Kropka, Coralady, Nika, Konczitka???? Co to za cisza na wątku!!!! ![]() Ilonka jak samopoczucie????
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
12dc pęcherzyk 17mm, a następnego dnia, czyli 13dc E2 - 118, 15dc E2 - 296, a LH 24 (zaczyna się pik LH) wzięłam Pregnyl 16dc pęcherzyk miał 25mm, jajnik mnie strasznie bolał - IUI, potem była podwyższoba beta ![]() a w innym cyklu przy pęcherzyku ok. 22mm miałam E2 360 Każdy cykl jest inny dlatego mój lekarz za każdym razem każe oznaczać te wartości - szczególnie przydatne, żeby zobaczyć jak się reaguje na stymulację. Badanie wrogości śluzu miałam, a o histeroskopii chcę właśnie porozmawiać z ginem. No bo laparoskopii to się boję, bo na pewno może wiele wyjaśnić, ale to zawsze operacja i mogą porobić się zrosty, czego mi do szczęścia nie potrzeba. Mój lekarz ma na swoim koncie wiele ciąż i cenie sobie go za to, że można z nim dyskutować i sugerować, przecież ja najlepiej wiem na co dobrze reagowałam, a on przy tylu pacjentach nie jest w stanie wszystkich szczegółów pamiętać. No i można mu w nocy o północy wysłać sms ![]() ![]() anciaahk masz rację trzeba doprowadzić mnie do pionu ![]() ![]()
Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. Paulo Coelho Edytowane przez Jagooda_ Czas edycji: 2010-01-31 o 12:43 Powód: literówki :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.