|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Czekam na relację, ja niestety nie mogłam dzisiaj podjechać;-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki
![]() Pogoda dopisuje. Mam nadzieję, że będzie taka w przyszły weekend. Nie obrażę się jak będzie lepsza ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczęta
![]() Ja miałam się dziś wybrać do nowej filii klubu fitness (w którym notabene pracowałam kiedyś przez rok ;p) bo z okazji otwarcia miał być wjazd za free ale... dzisiejszy dzień jest "ale nie mój" (mimo iż wszystko miało być na tip-top) ![]() ![]() bluesky - Gratki ![]() ![]() Madziuniusia - Nowa propozycji sali bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() malwuś - Jak jeszcze raz teraz spojrzałam na Ciebie w tej sukni z zakładeczkami to... bardzo mi się w niej spodobałaś ![]() ![]() Wiecie dziewczęta, jakiś czas temu była tu mowa o tej lasce - Zia86? - która bierze w tym roku ślub, ma mnóstwo kasy i będzie miała niesamowite wesele bez hamulców - zazdraszczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wysłałam tylko mailowo zrobioną w internecie kartę SAVE THE DATE do rodziny zza granicy>Moi zza oceanu będą lecieć więc wiadomo że potrzebują dużo wczesniej zaplanować przylot do Polski. Pozostali goście dostaną tylko zaproszenia. Niektóre z was pisały ze nawet na pól roku wcześniej planują rozdać zaproszenia więc goscie już raczej nie zapomną, w tym przypadku niepotrzebne są te karteczki "Nie zapomnij" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Juz troche doszłam do siebie i jeszcze tylko 3 dni i TZ wraca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko kurcze ja nie bede mogla miec identycznych bo na to wesele idzie rodzina TZ ktora bedzie tez u Nas na weselu wiec musze wyszukac cos innego, aczkolwiek podobnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny szukalam naszego wątku... hm długo tu mnie nie było, ostatni raz w poprzedniej części.. no ale u mnie nic się nie zmieniło, tylko ksiądz sala i godzina... rozmyślam nad zaproszeniami i orkiestrą... a czemu nad zaproszeniami- bo chcę je zrobić własnoręcznie... i troszkę czasu mi to zajmie. Paulinko !!!! jesteśmy z tych samych okolic... jak milo
![]()
Wrzesień 2010 : 72 kg/169 cm ![]() Luty 2011 : 70 kg ![]() Marzec 2011: 64 kg Kwiecień: 60 kg ![]() zakochana: 26.05.2006 ![]() zaręczona: 24.12.2010 ![]() zaślubiona: 08.06.2012 ![]() i znów walka z samą sobą: luty 2013: 70 kg mój cel: 58 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() sklep był dziś do 15 a my byliśmy parę minut 15.ale wisiało jeszcze parę garniturów przed sklepem i udało mi się je dotknąć i one na pewno nie sa sprzed 2000 roku ![]() większość z nich była typowo ślubnych (szare, delikatnie świecące). to były te same garnitury, które będą wymieniane na kupony. w ogóle ten sklep jest sporawy i garniturów na półkach mają od zaje... i jeszcze więcej ![]() rozmawialiśmy również z ekspedientką z tego sklepu (zresztą sporo osób pytało ją o szczegóły tej wyprzedaży). babka powiedziała nam również, że pewnie 12 to będzie tłum ludzi, więc ona radzi przyjechać w weekend na spokojnie. są przygotowani na tłumy i będą mieć dodatkowy personel i przymierzalnie. kupon można wymienić nie tylko na garnitur, ale również na kurtę czy płaszcz. za 1 kupon można kupić 1 garnitur, płaszcz, spodnie czy marynarkę o max. wartości 2000zł. ale np. nie można kupić samych spodni za 5000 i płaszcza za 1000 zł. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- a propo sukien ślubnych : spisałam sobie 5 sklepów. w 2 obsługa była tak nie miła, ze nawet nie miałam ochoty ich oglądać: w 1 babka mnie olała- robiła sobie jakieś swoje porządki, nawet do mnie nie podeszła, w drugim za bardzo nie miała pojęcia z jakiego materiału sa te suknie, więc stwierdziła, ze wszystko widać na oko i tyle. 3 pozostałych nie mogliśmy znaleźć, bo coś nie zgadzała nam się numeracja. nie wiem czy te sklepy sa już zlikwidowane, czy przeniesione do innych boxów. jeśli któraś chce te suknie ogladać, to spiszcie sobie też nazwy sklepów- może gdzieś uda Wam się znaleźć, bo po numeracji boxó może być ciężko |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||
Zadomowienie
|
Ale u mnie ladna pogoda dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. Dzięki że pojechalaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
właśnie mi się wydaje, że będzie na odwrót: każdy będzie chciał kupić szybko, żeby nie brakło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
LoL no i karczówka odpadła- rodzice TŻ stwierdzili, że za drogo. Byliśmy dziś oglądać tą salę: http://www.restauracjaokraglak.pl/ I ładna. Tylko chcą aż 2 tys. zaliczki!! i na dwa tygodnie przed weselem trzeba wpłacic 70% całości...
#4427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze sory ale wkurzałoby mnie jakby mi tak rodzice wszystko dyktowali i decydowali za nas, u nas to my robimy wesele ale nawet jak się rodzice dokładają to i tak do rzeczy które my wybralismy, napewno nie decydują za nas. I nie chodzi mi tutaj dokładnie o Twój przypadek, nie wiem jak jest u Ciebie, rozumiem ze jak rodzice wyprawiają wesele to chcą decydować o wszystkim ale według mnie to jest trochę przesada. Większość rodziców to się zachowuje jakby swoje wesele organizowali a nie swoich dzieci i nie zważają wogóle na ich gusta. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-08 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei pierwszy raz usłyszałam, że zaliczka 2000. Wszyscy mówili, że 1000. Co do rodziców to oni finansują także jeśli sala jest za droga to mają w tym temacie coś do powiedzenia. Bo mimo wszystko są sale też tańsze i mogliby się upierać, że bierzemy najtańszą a jednak bierzemy tą.
Zostaniesz na stałe? ![]() ![]() Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-05-08 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
napisałam to co widzieliśmy, słyszeliśmy i czego udało nam się dowiedzieć. wg spokojnie możecie przyjeżdżać, ale ostateczna decyzja nalezy do każdego indywidualnie
![]() ![]() Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-05-08 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rozumiem ze rodzice finansują, ja tak ogólnie mówię że jakby mi tak wszystko wybierali tak jak innym niektórzy rodzice zespoły czy coś to bym się wkurzyła i powiedziała że jak zarobię to sama sobie zrobię wesele bo to ma być moje wesele a nie ich i chcę żeby było po mojemu. Nie zwracajcie uwagi, tak sobie gadam bo ja już prawie 30-stkę mam na karku i jestem juz bardziej niezależna, moze gdybym miała 20 lat to bym się tez pewnie ze wszystkimi decyzjami rodziców zgadzała. ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Zgdzam się z Górską Kozića w 100%, skoro wam się ta sala podoba to moze zaproponujcie że doplacicie różnicę czy jak skoro im za drogo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Wrzesień 2010 : 72 kg/169 cm ![]() Luty 2011 : 70 kg ![]() Marzec 2011: 64 kg Kwiecień: 60 kg ![]() zakochana: 26.05.2006 ![]() zaręczona: 24.12.2010 ![]() zaślubiona: 08.06.2012 ![]() i znów walka z samą sobą: luty 2013: 70 kg mój cel: 58 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Madziuniusia ja zrozumiałam ze to ten okrąglak do którego wrzuciłaś linka odpada, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
cena w różnych województwach nie ma co ze sobą porównywać , bo można sie tylko załamać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość lokali wręcz przesadza z cenami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
My jeśli już pojedziemy w czwartek. Najwyżej będę 150zł do tylu.
My już po drugich naukach. Dziś mieliśmy o dojrzałej miłości. Babka która prowadzi jest bardzo sympatyczna i ma takie życiowe podejście do pewnych spraw ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.