A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 13:11   #4411
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Tż wrócił z pracy- szykuję mu rosołek i śmigamy do maximusa
Stary 2011-05-08, 13:17   #4412
alufa
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za gratulacje
Co do samych zaręczyn, nie było filmowo, ale było pięknie, był przyklęk, pytanie na które czekałam, odpowiedź i byłam cała w skowronkach
i wklejam pierścionek
o kurczę

witam mój rocznik i gratuluję
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:19   #4413
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Tż wrócił z pracy- szykuję mu rosołek i śmigamy do maximusa
Czekam na relację, ja niestety nie mogłam dzisiaj podjechać;-(
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:40   #4414
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie Kobitki
Pogoda dopisuje. Mam nadzieję, że będzie taka w przyszły weekend. Nie obrażę się jak będzie lepsza

Cytat:
Witam Was kochane Wróciłam z urlopu i jestem wypompowana z wszystkich sił.
Ale pochwale się Wam, 3 maja się zaręczyliśmy!!!
Do ślubu i wesela też mamy już wszystko załatwione, no oprócz księdza, ale na to jest czas w przyszłym roku.
Suknie też oglądałam i przymierzałam i chyba mam swoją faworytkę
Coś się działo jak mnie nie było? Jakieś nowinki?
Gratuluję majowych zaręczyn

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Nie nadrobie was;p
Tamta poprzednia sala jednak odpadła. Za to możliwe, że będzie ta http://hotelkarczowka.pl/9.php ta na 140 osób.
Ładna, przestronna sala. Jestem na TAK i trzymam kciuki, by Wam się udało zaklepać.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jeszcze nie wiem ale chciałam żeby do końca stycznia były rozdane żeby każdy sobie wszystko zaplanował a mam dużo przyjezdnych z nad morza też i jedną rodzinę z zagranicy więc wiadomo trzeba sobie urlop wcześniej zaplanować a to sezon wakacyjny
My planujemy rozdać zaproszenia do końca lutego. Ewentualnie do połowy marca. Żeby wszystko było na spokojnie, a nie na wariata.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie i ratujcie

Dostałam nieoczekiwane zaproszenie na komunię. I się zastanawiam w co się ubrać. Czy myślicie, że mogłabym iść w czarnej sukience typu princeska za kolana a do tego biały żakiecik z krótkim rękawem?
Uważam, że jak najbardziej. Grzecznie i elegancko
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:45   #4415
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczęta
Ja miałam się dziś wybrać do nowej filii klubu fitness (w którym notabene pracowałam kiedyś przez rok ;p) bo z okazji otwarcia miał być wjazd za free ale... dzisiejszy dzień jest "ale nie mój" (mimo iż wszystko miało być na tip-top) Strasznie boli mnie brzuch, przechodzą mnie dreszcze i ogólnie umieram - zaraz zacznę chodzić po ścianach No ale nic to - przynajmniej jest wymówka żeby dalej planować dekoracje sali i inne ślubne bajery które kręcą mnie strasznie ^^

bluesky - Gratki Pierścień fajowy - rzeczywiście bardzo oryginalny i ciekawy

Madziuniusia - Nowa propozycji sali bardzo mi się podoba A filary? No cóż, często jest tak że aby w ogóle sala miała szansę bytu to muszą ją podtrzymywać filary - taka konstrukcja, ot co Nie uważam tego za wadę

malwuś - Jak jeszcze raz teraz spojrzałam na Ciebie w tej sukni z zakładeczkami to... bardzo mi się w niej spodobałaś Jeszcze bardziej przypominasz mi teraz Calineczkę - taka otulona płateczkami tulipanka Ślicznie!

Wiecie dziewczęta, jakiś czas temu była tu mowa o tej lasce - Zia86? - która bierze w tym roku ślub, ma mnóstwo kasy i będzie miała niesamowite wesele bez hamulców - zazdraszczam Na jej blogu (www.slubne-inspiracje.blog.pl) znalazłam naprawdę wiele inspiracji i fajnych pomysłów na wesele Jedną z nich jest własnoręczne zrobienie zakładek, które mają pełnić rolę popularnych na zachodzie "save the date" - zdjęcie takich przykładowych zakładek poniżej Bardzo mi się to spodobało i postanowiłam zrobić coś w ten deseń Oczywiście bez anglojęzycznych zapożyczeń, ale coś w stylu "nie zapomnij!" w ramach małego żartu chciałabym umieścić Do tego data naszego ślubu, a z drugiej strony nasze czarno-białe zdjęcie i jakiś cytat o miłości A i wizja tego chwościka (frędzelka) też bardzo przypadła mi do gustu - chciałabym je stworzyć własnoręcznię z mulinki w jakimś pięknym odcieniu fioletu Czy i Wam spodobał się ten pomysł?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dpomysł3.jpg (21,3 KB, 33 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 14:00   #4416
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczęta
Ja miałam się dziś wybrać do nowej filii klubu fitness (w którym notabene pracowałam kiedyś przez rok ;p) bo z okazji otwarcia miał być wjazd za free ale... dzisiejszy dzień jest "ale nie mój" (mimo iż wszystko miało być na tip-top) Strasznie boli mnie brzuch, przechodzą mnie dreszcze i ogólnie umieram - zaraz zacznę chodzić po ścianach No ale nic to - przynajmniej jest wymówka żeby dalej planować dekoracje sali i inne ślubne bajery które kręcą mnie strasznie ^^

bluesky - Gratki Pierścień fajowy - rzeczywiście bardzo oryginalny i ciekawy

Madziuniusia - Nowa propozycji sali bardzo mi się podoba A filary? No cóż, często jest tak że aby w ogóle sala miała szansę bytu to muszą ją podtrzymywać filary - taka konstrukcja, ot co Nie uważam tego za wadę

malwuś - Jak jeszcze raz teraz spojrzałam na Ciebie w tej sukni z zakładeczkami to... bardzo mi się w niej spodobałaś Jeszcze bardziej przypominasz mi teraz Calineczkę - taka otulona płateczkami tulipanka Ślicznie!

Wiecie dziewczęta, jakiś czas temu była tu mowa o tej lasce - Zia86? - która bierze w tym roku ślub, ma mnóstwo kasy i będzie miała niesamowite wesele bez hamulców - zazdraszczam Na jej blogu (www.slubne-inspiracje.blog.pl) znalazłam naprawdę wiele inspiracji i fajnych pomysłów na wesele Jedną z nich jest własnoręczne zrobienie zakładek, które mają pełnić rolę popularnych na zachodzie "save the date" - zdjęcie takich przykładowych zakładek poniżej Bardzo mi się to spodobało i postanowiłam zrobić coś w ten deseń Oczywiście bez anglojęzycznych zapożyczeń, ale coś w stylu "nie zapomnij!" w ramach małego żartu chciałabym umieścić Do tego data naszego ślubu, a z drugiej strony nasze czarno-białe zdjęcie i jakiś cytat o miłości A i wizja tego chwościka (frędzelka) też bardzo przypadła mi do gustu - chciałabym je stworzyć własnoręcznię z mulinki w jakimś pięknym odcieniu fioletu Czy i Wam spodobał się ten pomysł?
Fajne ale mi osobiście nie chcialoby się w to bawić, jest tyle rzeczy do zrobienia przed ślubem a to jest moim zdaniem zbędne.
Ja wysłałam tylko mailowo zrobioną w internecie kartę SAVE THE DATE do rodziny zza granicy>Moi zza oceanu będą lecieć więc wiadomo że potrzebują dużo wczesniej zaplanować przylot do Polski. Pozostali goście dostaną tylko zaproszenia. Niektóre z was pisały ze nawet na pól roku wcześniej planują rozdać zaproszenia więc goscie już raczej nie zapomną, w tym przypadku niepotrzebne są te karteczki "Nie zapomnij"
Stary 2011-05-08, 15:46   #4417
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

Juz troche doszłam do siebie i jeszcze tylko 3 dni i TZ wraca chociaz te 3 dni i tak do dla mnie wiecznosc Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele na 15 lipca (a my mamy 14 lipca 2012) wiec jak widac rozdają 2-3 miesiace wczesniej wiec mysle ze my tez na tyle wczesniej damy, a poza tym i tak kazdy bedzie wiedzial juz rok wczesniej ze sie pobieramy swoją droga berdzo mi sie podobają te zaproszenia (wklepjam fotki) U Nas dzisiaj piękna pogoda bo ponad 20 stopni chyba pojde sobie pobiegac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7326.jpg (52,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7328.jpg (43,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7329.jpg (70,4 KB, 23 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 16:01   #4418
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka

Juz troche doszłam do siebie i jeszcze tylko 3 dni i TZ wraca chociaz te 3 dni i tak do dla mnie wiecznosc Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele na 15 lipca (a my mamy 14 lipca 2012) wiec jak widac rozdają 2-3 miesiace wczesniej wiec mysle ze my tez na tyle wczesniej damy, a poza tym i tak kazdy bedzie wiedzial juz rok wczesniej ze sie pobieramy swoją droga berdzo mi sie podobają te zaproszenia (wklepjam fotki) U Nas dzisiaj piękna pogoda bo ponad 20 stopni chyba pojde sobie pobiegac
Bardzo ładne te zaproszenia. Ostatnio zaczęłam się rozglądać za zaproszeniami, ale takich nigdzie nie wiedziałam.
Stary 2011-05-08, 16:11   #4419
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Bardzo ładne te zaproszenia. Ostatnio zaczęłam się rozglądać za zaproszeniami, ale takich nigdzie nie wiedziałam.
tez własnie nigdzie takich nie spotkalam a są naprawde oryginalne a na żywo naprawdę robią 100 razy lepsze wrazenie niz na fotkach, bo ta kremowa "wkładka" delikatnie połyskuje
tylko kurcze ja nie bede mogla miec identycznych bo na to wesele idzie rodzina TZ ktora bedzie tez u Nas na weselu wiec musze wyszukac cos innego, aczkolwiek podobnego
Stary 2011-05-08, 16:12   #4420
Jazzowa Panienka
Raczkowanie

Hej dziewczyny szukalam naszego wątku... hm długo tu mnie nie było, ostatni raz w poprzedniej części.. no ale u mnie nic się nie zmieniło, tylko ksiądz sala i godzina... rozmyślam nad zaproszeniami i orkiestrą... a czemu nad zaproszeniami- bo chcę je zrobić własnoręcznie... i troszkę czasu mi to zajmie. Paulinko !!!! jesteśmy z tych samych okolic... jak milo
Kwiecień: 60 kg

zakochana: 26.05.2006
zaręczona: 24.12.2010
zaślubiona: 08.06.2012

i znów walka z samą sobą:
luty 2013: 70 kg
mój cel: 58 kg
Jazzowa Panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 16:16   #4421
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzowa Panienka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny szukalam naszego wątku... hm długo tu mnie nie było, ostatni raz w poprzedniej części.. no ale u mnie nic się nie zmieniło, tylko ksiądz sala i godzina... rozmyślam nad zaproszeniami i orkiestrą... a czemu nad zaproszeniami- bo chcę je zrobić własnoręcznie... i troszkę czasu mi to zajmie. Paulinko !!!! jesteśmy z tych samych okolic... jak milo
o mnie chodzi? bo jest jeszcze jedna Paulinka na forum pisz skad jestes dokladnie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 16:39   #4422
evoonia86
Zakorzenienie

wróciłam
sklep był dziś do 15 a my byliśmy parę minut 15.ale wisiało jeszcze parę garniturów przed sklepem i udało mi się je dotknąć i one na pewno nie sa sprzed 2000 roku niestety nie potrafiła nam kobieta powiedzieć kiedy dokładnie były szyte, ale większość jest z tego sezonu, część z poprzedniego. próbowałam poszukać jakichś info na metce, ale nic o dacie nie było. jedynie opis materiału z którego się składają, rozmiar.
większość z nich była typowo ślubnych (szare, delikatnie świecące). to były te same garnitury, które będą wymieniane na kupony. w ogóle ten sklep jest sporawy i garniturów na półkach mają od zaje... i jeszcze więcej
rozmawialiśmy również z ekspedientką z tego sklepu (zresztą sporo osób pytało ją o szczegóły tej wyprzedaży).
babka powiedziała nam również, że pewnie 12 to będzie tłum ludzi, więc ona radzi przyjechać w weekend na spokojnie. są przygotowani na tłumy i będą mieć dodatkowy personel i przymierzalnie.
kupon można wymienić nie tylko na garnitur, ale również na kurtę czy płaszcz.
za 1 kupon można kupić 1 garnitur, płaszcz, spodnie czy marynarkę o max. wartości 2000zł. ale np. nie można kupić samych spodni za 5000 i płaszcza za 1000 zł.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

a propo sukien ślubnych : spisałam sobie 5 sklepów. w 2 obsługa była tak nie miła, ze nawet nie miałam ochoty ich oglądać: w 1 babka mnie olała- robiła sobie jakieś swoje porządki, nawet do mnie nie podeszła, w drugim za bardzo nie miała pojęcia z jakiego materiału sa te suknie, więc stwierdziła, ze wszystko widać na oko i tyle. 3 pozostałych nie mogliśmy znaleźć, bo coś nie zgadzała nam się numeracja. nie wiem czy te sklepy sa już zlikwidowane, czy przeniesione do innych boxów. jeśli któraś chce te suknie ogladać, to spiszcie sobie też nazwy sklepów- może gdzieś uda Wam się znaleźć, bo po numeracji boxó może być ciężko
Stary 2011-05-08, 16:56   #4423
D0tk4
Zadomowienie

Ale u mnie ladna pogoda dziewczyny Tak bym chciala wyjsc i na spacer sie przejsc, ale nie ma jak, bo we wtrorek egzamin i musze sie uczyc Buuu! Niech to juz bedzie za mna

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie i ratujcie

Dostałam nieoczekiwane zaproszenie na komunię. I się zastanawiam w co się ubrać. Czy myślicie, że mogłabym iść w czarnej sukience typu princeska za kolana a do tego biały żakiecik z krótkim rękawem?
Moim zdaniem taki zestaw jak najbardziej pasuje

Cytat:
Dziękuję Wam za gratulacje
Co do samych zaręczyn, nie było filmowo, ale było pięknie, był przyklęk, pytanie na które czekałam, odpowiedź i byłam cała w skowronkach
i wklejam pierścionek
Gratuluje Pierscionek bogaty, bardzo ladny
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 16:56   #4424
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
wróciłam
sklep był dziś do 15 a my byliśmy parę minut 15.ale wisiało jeszcze parę garniturów przed sklepem i udało mi się je dotknąć i one na pewno nie sa sprzed 2000 roku niestety nie potrafiła nam kobieta powiedzieć kiedy dokładnie były szyte, ale większość jest z tego sezonu, część z poprzedniego. próbowałam poszukać jakichś info na metce, ale nic o dacie nie było. jedynie opis materiału z którego się składają, rozmiar.
większość z nich była typowo ślubnych (szare, delikatnie świecące). to były te same garnitury, które będą wymieniane na kupony. w ogóle ten sklep jest sporawy i garniturów na półkach mają od zaje... i jeszcze więcej
rozmawialiśmy również z ekspedientką z tego sklepu (zresztą sporo osób pytało ją o szczegóły tej wyprzedaży).
babka powiedziała nam również, że pewnie 12 to będzie tłum ludzi, więc ona radzi przyjechać w weekend na spokojnie. są przygotowani na tłumy i będą mieć dodatkowy personel i przymierzalnie.
kupon można wymienić nie tylko na garnitur, ale również na kurtę czy płaszcz.
za 1 kupon można kupić 1 garnitur, płaszcz, spodnie czy marynarkę o max. wartości 2000zł. ale np. nie można kupić samych spodni za 5000 i płaszcza za 1000 zł.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

a propo sukien ślubnych : spisałam sobie 5 sklepów. w 2 obsługa była tak nie miła, ze nawet nie miałam ochoty ich oglądać: w 1 babka mnie olała- robiła sobie jakieś swoje porządki, nawet do mnie nie podeszła, w drugim za bardzo nie miała pojęcia z jakiego materiału sa te suknie, więc stwierdziła, ze wszystko widać na oko i tyle. 3 pozostałych nie mogliśmy znaleźć, bo coś nie zgadzała nam się numeracja. nie wiem czy te sklepy sa już zlikwidowane, czy przeniesione do innych boxów. jeśli któraś chce te suknie ogladać, to spiszcie sobie też nazwy sklepów- może gdzieś uda Wam się znaleźć, bo po numeracji boxó może być ciężko
A propo tych garniaków to od której mają czynne w tygodniu? Mnie się wydaje że tłumy to będą w weekend, nie wszyscy mogą wziąć wolne żeby stać tam cały czwartek.
PS. Dzięki że pojechalaś
Stary 2011-05-08, 17:04   #4425
evoonia86
Zakorzenienie

właśnie mi się wydaje, że będzie na odwrót: każdy będzie chciał kupić szybko, żeby nie brakło a tygodniu od 8 do 17. pytałam dlaczego na stronie jest info, że w niedzielę jest do 17 a faktycznie jest do 15 i babce się głupio zrobiło.mówiła, że nie ma aktualizacji info na stronie.
Stary 2011-05-08, 17:10   #4426
Madziuniusia
Zakorzenienie

LoL no i karczówka odpadła- rodzice TŻ stwierdzili, że za drogo. Byliśmy dziś oglądać tą salę: http://www.restauracjaokraglak.pl/ I ładna. Tylko chcą aż 2 tys. zaliczki!! i na dwa tygodnie przed weselem trzeba wpłacic 70% całości...
Stary 2011-05-08, 17:16   #4427
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
LoL no i karczówka odpadła- rodzice TŻ stwierdzili, że za drogo. Byliśmy dziś oglądać tą salę: http://www.restauracjaokraglak.pl/ I ładna. Tylko chcą aż 2 tys. zaliczki!! i na dwa tygodnie przed weselem trzeba wpłacic 70% całości...
A ile za talerzyk? U mnie tak samo jest, wpłaciliśmy zaliczkę w wysokosci 2500zł (2000 za sale i 500 za jedzenie) Resztę musimy wpłacić 2 tyg przed weselem oprócz 8000zł za sale, bo to jest jakos oddzielnie liczone i te 8000 możemy po weselu. Dla mnie to normalna cena tej zaliczki.

Kurcze sory ale wkurzałoby mnie jakby mi tak rodzice wszystko dyktowali i decydowali za nas, u nas to my robimy wesele ale nawet jak się rodzice dokładają to i tak do rzeczy które my wybralismy, napewno nie decydują za nas.
I nie chodzi mi tutaj dokładnie o Twój przypadek, nie wiem jak jest u Ciebie, rozumiem ze jak rodzice wyprawiają wesele to chcą decydować o wszystkim ale według mnie to jest trochę przesada. Większość rodziców to się zachowuje jakby swoje wesele organizowali a nie swoich dzieci i nie zważają wogóle na ich gusta.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-08 o 17:29
Stary 2011-05-08, 17:29   #4428
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A ile za talerzyk? U mnie tak samo jest, wpłaciliśmy zaliczkę w wysokosci 2500zł (2000 za sale i 500 za jedzenie) Resztę musimy wpłacić 2 tyg przed weselem oprócz 8000zł za sale, bo to jest jakos oddzielnie liczone i te 8000 możemy po weselu. Dla mnie to normalna cena tej zaliczki.

Kurcze sory ale wkurzałoby mnie jakby mi tak rodzice wszystko dyktowali i decydowali za nas, u nas to my robimy wesele ale nawet jak się rodzice dokładają to i tak do rzeczy które my wybralismy, napewno nie decydują za nas.
Z ceną jest tak: jak będzie poniżej 100 osób to 160, jeśli powyżej to 150. Jeśli podpiszemy umowę do końca maja to jest 5% rabatu. I w tym są ciasta, napoje, owoce i pokoj dla nas. W naszym zakresie tylko tort i alkohol.
Ja z kolei pierwszy raz usłyszałam, że zaliczka 2000. Wszyscy mówili, że 1000.
Co do rodziców to oni finansują także jeśli sala jest za droga to mają w tym temacie coś do powiedzenia. Bo mimo wszystko są sale też tańsze i mogliby się upierać, że bierzemy najtańszą a jednak bierzemy tą.

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-05-08 o 17:30
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 17:30   #4429
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie mi się wydaje, że będzie na odwrót: każdy będzie chciał kupić szybko, żeby nie brakło a tygodniu od 8 do 17. pytałam dlaczego na stronie jest info, że w niedzielę jest do 17 a faktycznie jest do 15 i babce się głupio zrobiło.mówiła, że nie ma aktualizacji info na stronie.
Więc raczej warto pojechać?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 17:36   #4430
evoonia86
Zakorzenienie

napisałam to co widzieliśmy, słyszeliśmy i czego udało nam się dowiedzieć. wg spokojnie możecie przyjeżdżać, ale ostateczna decyzja nalezy do każdego indywidualnie ogólnie to zrobili na mnie dobre wrażenie jako sklep i naprawdę sporo ludzi też pytało o tą wyprzedaż. zawsze coś sobie wybierzecie

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-05-08 o 17:39
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 17:38   #4431
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Z ceną jest tak: jak będzie poniżej 100 osób to 160, jeśli powyżej to 150. Jeśli podpiszemy umowę do końca maja to jest 5% rabatu. I w tym są ciasta, napoje, owoce i pokoj dla nas. W naszym zakresie tylko tort i alkohol.
Co do rodziców to oni finansują także jeśli sala jest za droga to mają w tym temacie coś do powiedzenia. Bo mimo wszystko są sale też tańsze i mogliby się upierać, że bierzemy najtańszą a jednak bierzemy tą.
Może uda Ci się na nich wpłynąć. W końcu to Wasze wesele. A prawda jest taka, że cena 150 zł za talerzyk należy do grupy tańszych. U mnie w okolicach Wrocławia to o takiej cenie można pomarzyć.
Trzymam za Waszą salę.
Stary 2011-05-08, 17:42   #4432
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem z pod Warszawy, u mnie cena za talerzyk to ponad 200zł, sama mam sale za 180 (poza sezonem taniej) i uważam że złapałam wyśmienitą okazję;-) Twoja cena to juz wogóle taniocha, ale rozumiem że w Twoim województwie sa inne ceny i jesteście przyzwyczajeni do innych, więc moze to być dla was drogo.
Ja rozumiem ze rodzice finansują, ja tak ogólnie mówię że jakby mi tak wszystko wybierali tak jak innym niektórzy rodzice zespoły czy coś to bym się wkurzyła i powiedziała że jak zarobię to sama sobie zrobię wesele bo to ma być moje wesele a nie ich i chcę żeby było po mojemu.
Nie zwracajcie uwagi, tak sobie gadam bo ja już prawie 30-stkę mam na karku i jestem juz bardziej niezależna, moze gdybym miała 20 lat to bym się tez pewnie ze wszystkimi decyzjami rodziców zgadzała.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Może uda Ci się na nich wpłynąć. W końcu to Wasze wesele. A prawda jest taka, że cena 150 zł za talerzyk należy do grupy tańszych. U mnie w okolicach Wrocławia to o takiej cenie można pomarzyć.
Trzymam za Waszą salę.
Zgdzam się z Górską Kozića w 100%, skoro wam się ta sala podoba to moze zaproponujcie że doplacicie różnicę czy jak skoro im za drogo.
Stary 2011-05-08, 17:44   #4433
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za Waszą salę.
Nie no ostatecznie ten okrąglak zostanie

Cytat:
Ja jestem z pod Warszawy, u mnie cena za talerzyk to ponad 200zł, sama mam sale za 180 (poza sezonem taniej) i uważam że złapałam wyśmienitą okazję;-) Twoja cena to juz wogóle taniocha, ale rozumiem że w Twoim województwie sa inne ceny i jesteście przyzwyczajeni do innych, więc moze to być dla was drogo.
Ja rozumiem ze rodzice finansują, ja tak ogólnie mówię że jakby mi tak wszystko wybierali tak jak innym niektórzy rodzice zespoły czy coś to bym się wkurzyła i powiedziała że jak zarobię to sama sobie zrobię wesele bo to ma być moje wesele a nie ich i chcę żeby było po mojemu.
Nie zwracajcie uwagi, tak sobie gadam bo ja już prawie 30-stkę mam na karku i jestem juz bardziej niezależna, moze gdybym miała 20 lat to bym się tez pewnie ze wszystkimi decyzjami rodziców zgadzała.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Zgdzam się z Górską Kozića w 100%, skoro wam się ta sala podoba to moze zaproponujcie że doplacicie różnicę czy jak skoro im za drogo.
Tzn ta sala okrąglak też nam się podoba. I w sumie chyba nawet bardziej od tej karczówki. I taniej jest. Także zadowolona jestem. Teraz tylko muszę od taty wyciągnąć jeszcze 500 zł na zaliczkę. Byłam pewna że będzie 1000, to poprosiłam go o 500. A tu widzę, że będę musiała uśmiechnąć się o jeszcze 500. Mam nadzieję, że zespół przytrzyma mi termin tak do lipca, w lipcu bym im dała zaliczkę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 17:49   #4434
Jazzowa Panienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o mnie chodzi? bo jest jeszcze jedna Paulinka na forum pisz skad jestes dokladnie?
tak o Ciebie chodzi ja jestem z pod trójmiasta.. bliżej mi do żukowa niż wejherowa.
Kwiecień: 60 kg

zakochana: 26.05.2006
zaręczona: 24.12.2010
zaślubiona: 08.06.2012

i znów walka z samą sobą:
luty 2013: 70 kg
mój cel: 58 kg
Jazzowa Panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 17:49   #4435
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja może w ogóle nie będę pisać ile my płacimy za talerzyk bo wyjdzie za pół darmo
Stary 2011-05-08, 18:00   #4436
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To ja może w ogóle nie będę pisać ile my płacimy za talerzyk bo wyjdzie za pół darmo
Pewnie tak haha niestety taka to niesprawiedliwośc na tym świecie że gdzieś indziej żyje się taniej

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Madziuniusia ja zrozumiałam ze to ten okrąglak do którego wrzuciłaś linka odpada, a ile było za talerzyk w tej karczówce?
Stary 2011-05-08, 18:01   #4437
evoonia86
Zakorzenienie

cena w różnych województwach nie ma co ze sobą porównywać , bo można sie tylko załamać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 18:01   #4438
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To tylko że tak Wam się udało z przystępną ceną.
Większość lokali wręcz przesadza z cenami
Stary 2011-05-08, 18:02   #4439
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mi się wydaje, ze to tanio jesli chodzi o cene za osobę. Ale 2000 to faktycznie troche duzo zaliczki, ale wiesz, i tak to będziesz musiała zapłacic, teraz, czy przed weselem, a tak jak juz bedziesz przed weselem to pomyslisz " o jak fajnie ze wtedy dalam 2000 zaliczki teraz nie musze placic" ale rozumiem... ze 2000 tak teraz dac od ręki to dla większosci jest to duza kwota. Ale moze uda sie dogadac z tą włąscicielką ze teraz 1000, a za np. 2 miesiące kolejny 1000?

Cytat:
Napisane przez Jazzowa Panienka Pokaż wiadomość
tak o Ciebie chodzi ja jestem z pod trójmiasta.. bliżej mi do żukowa niż wejherowa.
No prosze wkoncu zwieksza sie Nasze grono bo jak narazie jest Nas 3 znad morza TY, ALUFA i ja
Stary 2011-05-08, 18:10   #4440
(kicia)
Zakorzenienie

My jeśli już pojedziemy w czwartek. Najwyżej będę 150zł do tylu.

My już po drugich naukach. Dziś mieliśmy o dojrzałej miłości. Babka która prowadzi jest bardzo sympatyczna i ma takie życiowe podejście do pewnych spraw mam nadzieję że tak zostanie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości