|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
my po obiadku
Zosia zjadła dwie dokładki pomidorówy ![]() Gaba znowu strzela bobkami od rana ![]() zaraz mykamy na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Dzisiejszym solenizantom: Edzikowi i Wiktorkowi STO LAT ![]() Ja dzisiaj już lepiej...tak mi się wydaje, bark nie napierdziela już 24/24 ale 20/24 ![]() Nadal nie mogę przytulic Aluśki i powygłupiac się z nią...patrzy tak na mnie dziwnie...ale za to odizolowanie od mamy przyczyniło się do lepszego snu w nocy. Ala śpi od 21 do 6 rano, czyli nie jest źle. Tż twiedzi, że w końcu Aluśka nie jest "maminym cycem" ![]() Dziewczyny nie było mnie kilka dni, a tu okazuje się, że Wy wolicie fb niż Nasz kochany wizaż ![]() ![]() ![]() Szkoda.... Pauliziu kochanie ja już od wczoraj jestem w domku ![]() Antosiu zdrowiej skarbie ![]()
Edytowane przez Dziewczonka Czas edycji: 2011-11-05 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powoli i wszystko wróci do normy ![]() Zdrówka kochana i sił zyczę ![]() JA nie usunęłam albumu ![]() Nie wiem kto, ale ja nie zamierzam;p Wizaz to wizaz, nie zamierzam z niego zrezygnować ![]() ![]() Zaraz idziemy na jakiś spacerek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
hej wam
jak juz napisalam w K nocka byla okropna Olenka od 23(dlatego ucieklam z wizazu) do 3 w nocy krzyczala, plakala, wyginala sie przed kąpielą miała temp.37.5 nie wiem czy to kolejny ząbek, albo raczej nten się wyżyna dalej o 6 rano już wstala na dobre mam dobrą wiadomość odnośnie mojej osoby dzisiaj na cwiczeniach na studiach z Rachunkowosci Zarządzczej rozwiązywałam 2 zadania i dr dał mi 4 i powiedzia,ł, ze jestem zwolniona ze wszystkich cwiczen do konca semestruy zimowego i mam na koniec z egzaminu 4 ![]() ![]() wczensiej juz bylam aktywna i inna dziewczyna tez a teraz taki numer nie macie nawet pojecia jak sie ciesze bo tego przedmiotu najbardziej się obawiałam idę sprzątać |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
wpadam na szybko złożyć tylko życzenia dla Edzika i Wiktorka z okazji kolejnych miesięcznic!!!! i Dalicadeza Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin!!!!!! Dużo zdrówka, miłości i spełnienia marzeń!!! później wpadnę to nadrobię te dwie strony ![]()
#4416 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale co tam, to może teraz uda mi się przebić między innymi postami ![]() Cytat:
![]() Przede wszystkim dziękuję wszystkim za życzenia z okazji skończonego 5-ego miesiąca Lenki ![]() ![]() ![]() a teraz mam NEWSA !!! MAMY ZĘBA !!! ![]() Nic go nie zapowiadało, ale śliny więcej nie było, wrzeszczała tyle co zwykle, spała nawet od jakiegoś czasu dłużej niż zwykle, od ok. 17.30 do rana, z jedną dwiema pobudkami, więc tym bardziej zdziwiona byłam. Jest prawa dolna jedyneczka JUPI!!! Tak na marginesie, ja dostałam pierwszego zęba przed ukończeniem 1 roku życia i podobno strasznie to przechodziłam, Wiki miała 9 miesięcy jak ząbkowała i trochę ją bolało, dało się zauważyć, a ta nic, ach mój kochany ząbeczek!!! Daisy, prezencik od męża super ![]() Paulizia ![]() ![]() W temacie śpiworka do wózka, ja właśnie nabyłam taki http://allegro.pl/hit-spiworek-spiwo...904480299.html i czekam na przesyłkę, udało mi się, bo u innego sprzedawcy kosztował ten sam model 117zł, a tu 85zł
![]() |
#4417 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() same zębolki ![]() a ja mam problem z Marudkiem , ale to w K napiszę
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
Kiara gratulację !!! coraz mniej bezzębników
![]() zakupy zaliczone, kaszki kupione, kupiłam też pierwszą szczoteczkę dla Gabcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Raczkowanie
|
gusiagatko-
![]() ![]() andziot- trzymam ![]() mary poziomkowa- w kwestii siadania to mój Igorek jeszcze nie umie ma dopiero 4 miesiące ale intensywnie się dźwiga do siadu boje się że sobie zrobi krzywde czy to nie za wcześnie ![]() bassienka-dziekujemy ![]() ![]() antropia-ale ci pięknie Piotruś ![]() ![]() zosiaaa- ![]() anula_81- ![]() Dziewczonka-super że już po wszystkim ![]() delikateza-Ja też nie chce żeby wszyscy uciekali na fejsa ![]() Wszystkiego najlepszego kochana ![]() ![]() violisai-no i kolejny ząbek na wątku ![]() ![]() ania2631-to prawda jesień piękna Paulizia-biedny Antoś dużo zdrówka ![]() migotka03-gratulacje ząbka ![]() agus87-gratuluje ![]() Kiara76-Gratuluje ząbka ale się sypią ![]() ![]() Witam wczoraj nie miałam jak poczytać nawet Igor cały dzień marudził ![]() ![]() Igorek intensywnie próbuje przewrócić się z plecków na brzuszek ale nie wie co ma zrobić z rączką ![]() ![]() Ale tu pusto ![]() A ja mam dość co raz bardziej mojego TŻ nie wiem jak z nim rozmawiać.Mam ochote się spakować i wyjść ![]() A może ja na prawde jestem wredna dla niego ![]() On pracuje od rana do wieczora ok rozumiem że jest zmęczony ale ja nie chce być tylko potrzebna mu żeby gotować, sprzątać, prać,i słyszeć ciągle przynieś, podaj ,odnieś ,zrób, załatw bo ja cały dzień pracuje ciężko a ty masz czas ![]() ![]() Ale się wyzaliłam ![]() Wszystkiego dobrego dla Edzika i Wiktorka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4420 |
Zakorzenienie
|
najpierw musze wam to napisac a potem poczytam
jestem po DZIWNEJ rozmowie z ch... wujkiem... ![]() wprowadzajac was w temat : poszłam do prawniczki ktora powiedziała ze nalezy mi sie wiecej za dom, tzn mam w nim wiekszy udział i mozemy isc do sadu i wygramy ale ze ja nie chce do sadu to powiedziała ze ŻĄDAMY od nich 10 tys wiecej. i kropka. a jak nie to do sadu i sprawe man wygrana i wyobraźcie sobie że moja prawniczka skontaktowała sie z ich prawniczką, a ta ich prawniczka napisała im SMSA!!! ze ja chce 10 tys wiecej!. sms!? SMS????!!! swoja droga dziwne ze wujek umiał go przeczytać:P i teraz lekka pretęsja ' co ja to znwou wymyśliłam ze chce wiecej?' no i powiedzmy zmiażdżyłam go swoją kultura osobistą:P na razie staneło na tym że idziemy się sądzić:P ale moja prawniczka uprzedziła mnie ze tak będzie, a później ochłoną i dadsza mi te 10 wiecej. ale im utre choć tym nosa i po pierwsze : mowie mu ze znam tą prawniczke i wiem ze nie straca na tym po pewnie połowe pod stołem dostają to sie tak zdenerwował i wybuchł i że "gówno mnie to obchodzi" :P po drugie: mowi ze on jakies zadatki na działke wpłacił i teraz je straci a ja mu na to ze co mnie to w ogole obchodzi jakie on ma zobowiazania i jakie umowy podpisał przeciez to nie moja sprawa:P po trzecie mowi ze ja chce wiecej a oni są stratni bo maja dwojke dzieci ktore musza obdzielić i juz tyle władował 'we mnie' kasy ze on juz nie ma;P a ja mu powiedizałmz e skoro chciał tak załatwiac sprawe i tak mu zalezałona sprzedazy to wiadomo ze to on ponosi koszty:P na to wszystko mowie mu ze nalezy mi sie to jak psu buda i ojciec z matka całe zycie ładowali w ten dom to mi powiedział "nie mieszaj w to rodziców' a ja 'no ale dlaczego jak oni tu wszystko finansowali w tym domu zawsze' mowie wam takie zdziwko strzelił o 13 w poniedziałek mamy podpisywac umowe przedstepna i mu mowie zeby cos postanowili bo nie bedziemy sie u notariusza jak wariaci wykłucac o cene. no to maja byc pod notariuszem. no i sie zobaczy co oni zaproponuja. jak nie dadza 10 tys wiecej to idziemy do sądu. skonczyło sie babce sranie:P byłąm ogladac mieszkanie na tychach! takie starsze małżeństwo wynajmuje wydaje sie byc wporzadku 1100 czynsz za 67 metrów brzydkie meble w kuchni sa i to jedyny minus. bo mieszkanie w bloku 2 pietrowym, ogromne, przestronne duzy balkon pod oknami ogródek, drzewka nie w jakims skupisku blokowiskowym. podoba mi sie ![]() mamy sie zastanowic ale chyba sie zdecydujemy. dobra musze leciec paaaa lowciam ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- sorki za długaśnego posta ale musiałam no kurna musiałam:P ![]() edzik pół roku ma sialalala! ![]()
#4421 |
Wtajemniczenie
|
Jestem z siebie dumna,bo się zmobilizowałam i posprzątałam
![]() ![]() DELICADEZA- Wszystkiego co Najlepsze..Spełnienia wszystkich Marzeń ![]() ![]() ![]() Graża- ![]() ![]() ![]() kiara,migotka- ![]() aguś-jestem pod wrażeniem..Super ![]()
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
dla wszystkich świętujących dzieciaczkow wszystkiego dobrego
![]() dzieki dziewczynyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuchy!
Przepraszam, ze dopiero sie teraz melduje, ale rano wstalam zla na TZta,(zoska znowu pobudke urzadzila o 22:45- jeszcze nie spalam ale slyszalam ze TZ pol godziny probowal smokiem i przytulaniem ja spacyfikowac i mnie tak wnerwil bo widzialam, ze wchodzi do niej na sekundke i wychodzil wiec niewiele sie staral, po czym przylazl do mnie, ze on nie UMIE jej uspic!! Wiec jak weszlam tam to juz byla taka rozbudzona i zla, ze musialam dac cyca..grrrr.. potem pobudka o 5-tej i standardowo o 7:25 z zegarkiem wreku doslownie co dzien tak samo ![]() rano ja przewinal i obiecal sie zajac, wiec mu mowie, przynies ja do mnie na karmienie no to przyniosl, polozyl sie obok nas i zasnal, wiec na polspiaco zabawialam Zoske a potem jak zaczela ziewac to kazalam mu ja wziac zaniesc do lozeczka i uspic. po 3 probach stwierdzil, ze sie NIE DA!!!! grrrr... wiec wzielam do lozka przytulilam i ze mna zasnela. ale caly ranek bylam naburmuszona na szczescie odkurzyl, zrobil sniadanie i obiad, wiec wybaczone ![]() GRATULUJE ZABKOW!!! u nas nic, plus dalej proby nieudolne przewrotow na brzuch..kiedy ona sie wreszcie tego nauczy!!!!*???? zaraz was doczytuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Graza, brawo!!!!!!
![]() ![]() Widzę, że nowe ząbki na tapecie mamy, gratulacje dla dzieciaczków ![]() ![]()
#4425 |
Zakorzenienie
|
migotka
![]() ![]() Kiara ![]() ![]() Dziewczonka Ja tez nie usunelam albumu i tego nie zrobie ![]() A na wizazu zostaje!! !! ![]() Mam nadzieje, ze lepiej sie juz czujesz. Grazin Dobrze, ze sie postawilas ![]() ![]() Zaliczylismy dwa spacerki ![]() ![]() Kocham taka jesien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Wtajemniczenie
|
ALe tu wysyp ząbków
![]() Gratuluję ![]() Byliśmy na spacerku, piękna pogoda, ja się poubierałam i głupia byłam...za gorąco mi było...dobrze, że miałam możliwość ściągnięcia Piotrusiowi jednej warstwy bo bym go przegrzała ![]() Jutro małż ma wolne więc czeka nas rodzinna niedziela ![]() Piotruś dziś grzeczny był ![]() Fika ciągle z plecków na brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() Małż usypia, a ja jeszcze walczę z praniem ![]()
#4428 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór,
pamięta mnie jeszcze ktoś ? ![]() wróciłam po miesięcznej przerwie spowodowanej zepsuciem laptopa.... a teraz poszukuję wiadomości nt. samodzielnego przygotowywania deserków.... jakieś rady ? aaa i czy mrozicie?
![]() |
#4429 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć Migotka! ![]() ![]() Będziemy czekać na fotencje ![]() A tak w ogóle to samych radosnych dni nasz Mały Siłaczu! Wszystkiego najlepszego Edzik! ![]() Dziewczonka- mam nadzieję,że dziewczyny jednak nadal będą tu pisać. Na wizażu chociaż tyle,że można czytać wstecz, a na fb chyba nie ![]() A tak w ogóle to wysłałam Ci zaproszenie na fejsie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Super! Gratuluję! ![]() No i witam się ![]() My dziś mieliśmy superowy dzień ![]() ![]() Oczywiście aparat musiał nam towarzyszyć,więc jak mój książę pójdzie spać to pochwalę się jakąś fotką ![]() Jak długo ma być taka cudna pogoda?? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
anula no ja uwielbiam takie NIE DA się
![]() ![]() bzyczka dla mnie mycie zebów pastą przy jednym, dwóch ząbkach to trochę przesada ![]() ![]() saniu ![]() dziecię śpi, padła nieodbeczana TONA prasowania czeka, meżul miał prasować, ale już się wymiguje, że może jutroooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Catia no wlasnie na fejsie nie da sie czytac wstecz
![]() A szkoda! Andziot uwielbiam slowo "jutro" w ustach mojego meza ![]() a ja zapomnialam napisac, ze dalismy dzis Nadusce pare lyzeczek marchewki ![]() ![]() Godzine pozniej pojawila sie pierwsza marchewkowa kupka ![]() aha Grazin teraz Cie rozumiem !! Nadia po marchewie ulewa na pomaranczowo, wiec wszytsko w ciapki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
Ciezko powiedziec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Wtajemniczenie
|
Andziot a dzięki, u nas wszystko dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zadomowienie
|
witam się wieczorową porą Mati usnął w szybkim tempie ![]() ![]() jestem wykończona psychicznie nie chce mi się nic sąsiedzi mieli awanturę z którą niemal przenieśli się do nas miałam ochotę im gę..y potrzaskać, bo robili to przy dzieciach skończyło się jak zwykle wezwaniem policji ![]()
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-11-05 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nie od dosc dawna, ale kłade na brzuch wiec sam sie odbekuje. jak ja tro znam "wiesz co nie chce mi sie moze zrobie to jutro..." ![]() ![]() hej sania !! ![]() siedze i myśłe i dumam i rozmyślam i kontempluje i rozkminiam i nic nie wiem a łeb mam jak telewizor juz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na noc staram się odbekać, ona i tak fika na brzuch, ale nie wiem czy jej się beka wtedy bo śpię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||||
Wtajemniczenie
|
Kiara za ząbka
![]() Grazin kochana ![]() ![]() Anulka u nas też ząbków ani widu ani słychu ![]() ![]() Cytat:
![]() już troszkę lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() Z deserkami nie pomogę ![]() Cytat:
![]() Dzięki Catiu ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Rozeznanie
|
kiara, migotka - gratuluję ząbków!!!!
szczoteczka - też kupiłam zaraz jak wyszedł mu ząbek ale dopiero dziś rano zakumał co ma z nią robić bo mu starsza siostra pokazała ![]() coraz mniej jestem dziecku potrzebna chlip chlip... sorki za jakość zdjęć ale robiłam komórką w świetle łazienkowym Nie uciekajcie z wizażu! Błagaaaaaaaaam!!!!!
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2011-11-05 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.