|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Ja kiedyś weszłam do ginekologa z polecenia ale wyszłam - taki młody i przystojny
I z chirurgiem przystojnym miałam do czynienia, jemu już się poddałam - a w zasadzie nie miałam wyjścia na izbie przyjęć Ale tych zielonych oczu to ja nigdy nie zapomnę
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i jakoś chyba szybciej się przed nim przestałam wstydzić, niż przed ostatnim który na emeryturę już poszedł ![]() |
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mimo wszystko preferuje kobitki, umarłabym ze wstydu przed takim przystojniakiem.
|
|
#4414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i jakoś nie widzę różnicy, ja to raczej miałam opory przed tą panią tutaj, bo tyle się wcześniej osłuchałam, że panowie bardziej delikatni niż panie
|
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
Też chodzę do mężczyzny. Wcześniej chodziłam do jego żony
Ale koszmarna babka zero podejścia do pacjenta i między nimi jako lekarzami jest przepaść
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że mężczyźni są delikatniejsi. Jeszcze Wy potwierdzacie regułę, może faktycznie nie jest to zły pomysł.
|
|
#4417 |
|
Konto usunięte
|
Ja chodzę do kobiety i póki co jestem zadowolona
A dentystę też mam młodego i przystojnego
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze nie wiem od czego to zależy. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- a mój się nadal nie odzywa.. chyba go przetrącę w piątek jak go na tym lotnisku w końcu zobaczę
|
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
uff właśnie nadrobiłam! Coś mi się też wizaż nie ładował...
U mnie wszystko ok, po sesji Szynko poszło ![]() Za 3 dni o tej porze będę w drodze na lotnisko Dziewczyny - czy wasi TŻ traktują Was inaczej jeżeli jesteście wśród ludzi - szczególnie wśród ich kolegów? Mój zdecydowanie jest mniej czuły, no i jakoś tak.. nie wiem, niby mi to nie przeszkadza, ale jakoś tak mi to nie leży..:/ |
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę widzenia się z TŻtem!Mój traktuje mnie tak samo, z czułością, nie wstydzi się, ale czasami jak się zagada to o mnie zapomina. W każdym razie gdyby był zdecydowanie oschły to bym mu powiedziała co o tym myślę. Ogólnie raczej faceci zachowują się bardziej powściągliwie w towarzystwie kolegów. Myślę, że nie ma nic z tym złego, chyba, że przeginają i zapominają o nas bądź są niemili.
|
|
|
#4421 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a mój odwrotnie, jakoś nie zmienia zachowania jak jest wśród kolegów, raczej odwrotnie.. bardziej pokazuje, że jestem jego, i że tylko jego ![]() |
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy moich kumpelach próbuje w żartach robić z siebie playboya i opowiada jak to wszystkie kobiety świata do niego nie wzdychają A wśród kolegów to właśnie albo się zagada i też o mnie zapomina albo też jest powściągliwy. A kiedyś się mną chwalił na każdym kroku i co chwila mnie muskał, całował i patrzył z uwielbieniem...piękne czasy były ![]() Generalnie czułość mi okazuje raczej tylko jak jesteśmy sami a szkoda.
|
|
|
#4425 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem wiem, dziwna jestem ale tak jest.. czasami mam wrażenie, że już poprostu przesadza i mógłby się publicznie pohamować
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
mój też się jeszcze nie odezwał
no nic, pindruję się i idę do koleżanki. już ja zrobię tak, że się będzie martwił
|
|
|
|
|
#4427 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak wczoraj, nie odzywał się cały dzień, to wyszłam z domu, później wróciłam ale i tak nie wchodziłam na fejsa. A dzisiaj rano wchodzę i pełno wiadomści od niego A niech się pomartwi trochę, a co! Żeby nie było to ja specjalnie to wczoraj zrobiłam
|
|
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze by się chciało to czego się nie ma Ja mam nadzieję że po jego powrocie znów powrócą te piękne czasy
|
|
|
#4430 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
widzisz, działa a ciekawe kiedy mój się odezwie, i kiedy będę musiała zniknąć do jutra ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- napewno powrócą! przypomni sobie jaką ma cudowną i piękną partnerkę i powrócą
|
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Konto usunięte
|
Ja się zastanawiam jak to będzie z moim jak się znowu spotkamy... Ponad 8 miesięcy to dłuuuugo
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja z moim niedawno przez telefon rozmawiałam i szedł do kolegi. Więcej tam osób ma być i oczywiście pić będą. Ja mu nic nie zabraniam, niech ma troche tej wolności tym bardziej, że mu ufam, ale już mnie to zaczyna troche wkurzać bo chciałabym z nim tam być...Tydzień temu też gdzieś był, to tak marudził bo koledzy ze swoimi dziewczynami byli, a mój sam... biedactwo jakie
|
|
|
|
|
|
#4433 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja mojemu też nie zabraniałam wychodzić na imprezy, chociaż przeszkadzało mi to, ale to już trzeba by było rozwinąć temat ![]() mój też czasami marudzi, że wolałby iść ze mną na imprezę, i dlatego zostaje w domu.. a teraz co? teraz siedzi w tirze i się nudzi, ale ma weekend szkoda mi go, ale jak do tej pory się nie odezwał to ja mu się pierwsza kłaniać nie będę. Zaczyna się moje "hola, hola księżniczko..." teraz ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I też czekam aż przyjedzie bo mam nadzieję, że znów będzie jak dawniej ![]() Nie odzywałam się cały dzień bo wreszcie przysiadłam do nauki Mój też się nie odzywa, ale jak napisze to nie będę zbyt wylewna i go trochę zbyję kilkoma słowami bo chcę, żeby w końcu zrozumiał, że powinien poświęcać mi trochę więcej czasu. Frumoasa Domnisoara Ja sobie kompletnie tego nie wyobrażam, ale skoro dziewczyny mówią, że będzie cudownie to nastawiam się pozytywnie 8 miesięcy to sporo, u mnie będzie 5 ale i tak dla mnie to wieczność |
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze nawet nie minęła połowa naszej rozłąki, masakra |
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jeszcze tylko dwa lub trzy tygodnie i wraca...aż mi serce szybciej bije jak o tym pomyślę
|
|
#4437 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
3 miesiące związku i ponad 8 miesięcy rozłąki Jeśli to wszystko się uda to jestem chyba wyjątkową szczęściarą ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Ale masz fajnie U mnie to jeszcze tyle czasu, że strach myśleć
|
||
|
|
|
|
#4438 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() mój w piątek do mnie przylatuje na 2 tygodnie. boję się ![]() |
|
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tylko oboje chcecie tego tak samo mocno to musi być dobrze! ![]() Ja jeszcze nie liczę, bo nie chcę żeby mi się dłużyło, zwłaszcza że nie znam dokładnej daty powrotu.
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja do mojego mam zaufanie i jak narazie żadnej krzywej akcji mi nie wywinął, dlatego nie mam nic przeciwko aby czasem gdzieś wyszedł, ale gdyby jednak coś wywinął, to już inaczej byśmy rozmawiali ![]() a może Twój ma powód dla którego się nie odzywa? chyba że, to już długi czas trwa to... tak, nie kłaniaj się mu pierwsza
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Ale tych zielonych oczu to ja nigdy nie zapomnę 

i jakoś chyba szybciej się przed nim przestałam wstydzić, niż przed ostatnim który na emeryturę już poszedł
A dentystę też mam młodego i przystojnego