METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 17:16   #4441
madie
Zakorzenienie

Dot.: Metamorfoza.?

Polecam szkorzystanie z wyszukiwarki, w końcu jesteś na forum, gdzie pomysłów jest masa. Kto ma wiedzieć co Ci przypadnie do gustu jeśli nie Ty sama??
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:19   #4442
KuKu94
Przyczajenie

Dot.: Przemeblowanie pokoju

Zobacz na necie zasade ustawiania 5,1 i urządź pokój do tego. Możesz dać łóżko pod ścianę z półką a biurko z komodą pod ookno
KuKu94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:26   #4444
polka64
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Metamorfoza.?

No to jeżeli mowa o ścianach, to może ja się przydam ::
polka64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:41   #4445
polka64
Raczkowanie

Smile Dot.: Proszę o radę :)

Ja myślę, że mogłoby pasować. Ja wkleję ci tu kilka zdjęć. Może Ci się coś przyda, albo sobie coś podpatrzysz
Mi się bardzo podoba ten pomysł
Stary 2010-02-03, 18:44   #4446
polka64
Raczkowanie

Smile Dot.: Proszę o radę :)

I jeszcze kilka fotek
Stary 2010-02-04, 00:31   #4447
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje

proszę o wpisywanie metamorfoz pokoi do wspólnego wątku... który zresztą jest kopalnią pomysłów, i warto go przejrzeć zanim założymy własny wątek.

Zobacz, co słychać na moim blogu
tysia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 11:43   #4448
Maamba
Raczkowanie

:d

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 14:17
Maamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:30   #4449
sasiczka
Raczkowanie

już niedługo zacznę wić własne gniazdko, czekam na lepszą pogodę by zacząć remont, mam do dyspozycji dwa pokoje, jeden jest przejściowy i poczatkowo myślałam, że urządze tylko ten, a kolejny będzie zwykłą graciarnią, ale chyba jednak zrobię inaczej.
pokój przejściowy ma 4 x 3,65, a większy 5,2 x 4,15.
W tym mniejszym ściany są błekitne i na razie chyba musza takie zostać... ale chciałabym na jednej ścianie mieć dużo zdjęć. macie pomysł jak to zrobić, żeby było oryginalnie?
myślałam o tym, żeby wszystkie były czarno-białe a między nimi po 2 cm przerw. tak, żeby między nimi wystawała kolorowa ściana, a tę chciałam przemalować na jakiś ciekawy kolor. tylko na jaki?
chciałabym tam mieć 2 foteliki, stolik, sofę, tę ścianę i regał - myślałam, żeby był na całą ścianę jedną...
nie mam zbyt dużo kasy, ale chciałabym stworzyć przytulne miejsce, spokojne.
lubię dużo pudeł i pudełek, mam mnóstwo książek - ogolnie jestem bałaganiarą i nie chciałabym zagracić tego miejsca.
to moje pierwsze własne gniazdko, do tej pory przez 3 lata wynajmowałam mieszkanie, a u rodziców dzieliłam pokój z siostrą, chcę by to było wyjątkowe miejsce...
pomożecie mi?
sasiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:36   #4450
Adeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maamba Pokaż wiadomość
Proponuję takie duże kartonowe pudełka jak np. te, które były w Pepco - w takie właśnie desenie
Była panterka, zebra etc.
Możesz też kupić tapetę zebrę/panterkę i poprowadzić taki poziomy pas przez ścianę Ale nie mam pojęcia czy to będzie pasować, bo nie znam dokładnego koloru ścian.

fanka Afromental ?
Mogłabym chyba napisać ich biografie, koleżanki brat jest jednym z członków zespołu, a ona czy chcemy czy nie zdaje nam relacje na bieżąco
oj taak kocham ich a który dokładnie?

ale żeby nie było offtopu...mam podwieszany sufit, więc są na nim takie kwadratowe płyty. Postanowiłam więc że kilka z nich pomaluję na zebrę a resztę wnetrza zmienię dodatkami
Stary 2010-02-10, 13:03   #4451
EjjSenioritta
BAN stały

znacie jakies strony gdzie mozna w virtualu zaprojektowac sobie pokoj?
EjjSenioritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:22   #4452
hermajona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sasiczka Pokaż wiadomość
już niedługo zacznę wić własne gniazdko, czekam na lepszą pogodę by zacząć remont, mam do dyspozycji dwa pokoje, jeden jest przejściowy i poczatkowo myślałam, że urządze tylko ten, a kolejny będzie zwykłą graciarnią, ale chyba jednak zrobię inaczej.
pokój przejściowy ma 4 x 3,65, a większy 5,2 x 4,15.
W tym mniejszym ściany są błekitne i na razie chyba musza takie zostać... ale chciałabym na jednej ścianie mieć dużo zdjęć. macie pomysł jak to zrobić, żeby było oryginalnie?
myślałam o tym, żeby wszystkie były czarno-białe a między nimi po 2 cm przerw. tak, żeby między nimi wystawała kolorowa ściana, a tę chciałam przemalować na jakiś ciekawy kolor. tylko na jaki?
chciałabym tam mieć 2 foteliki, stolik, sofę, tę ścianę i regał - myślałam, żeby był na całą ścianę jedną...
nie mam zbyt dużo kasy, ale chciałabym stworzyć przytulne miejsce, spokojne.
lubię dużo pudeł i pudełek, mam mnóstwo książek - ogolnie jestem bałaganiarą i nie chciałabym zagracić tego miejsca.
to moje pierwsze własne gniazdko, do tej pory przez 3 lata wynajmowałam mieszkanie, a u rodziców dzieliłam pokój z siostrą, chcę by to było wyjątkowe miejsce...
pomożecie mi?
Hej! Zajrzałam znowu do tego wątku, bo sama po raz pierwszy w życiu mam okazję urządzić się od zera w nowym mieszkaniu i strasznie podekscytowana jestem.

A przechodząc do Twojej sprawy, Sasiczko... Jeżeli pokój jest błękitny to zawęża się wybór kolorów na jedną ze ścian. Pasowałoby coś neutralnego - beże, kremy itp., ale jeśli chcesz odważnie, to może jakiś zimny fioletogranat jak tu np. http://www.tracymurdock.com/images/t...PurpleRoom.jpg, fuksja, może czekoladowy brąz? Tylko przy brązie zwykła farba moim zdaniem średnio by wyglądała, lepiej coś z satynowym połyskiem lub "bogata" tapeta w stylu retro/glamour - np. http://www.tapetender70er.de/gallery.../602_gross.jpg . Jeśli nie boisz się czerni na ścianach, to czarna tapeta z jakimś błyskiem też się sprawdzi.

Z tymi zdjęciamito bardzo fajny pomysł, tylko koniecznie musisz je wszystkie ładnie oprawić - ja bym widziała identyczne ramki, żeby nie wprowadzać zbytniego chaosu. I może wyznacz sobie jakiś pas, żeby te zdjęcia nie wisiały przypadkowo. Niekoniecznie w jednym rządku, ale jak mówię, pas, powiedzmy pół metra szerokości i w jego obrębie bawisz się tymi zdjęciami. Na czarną czy brązową ścianę ja bym powiesiła czarno-białe zdjęcia np. w kremowych ramkach.

Mówisz, że masz tendencje do bałaganiarstwa i składowania gratów. Co złego jest w pudłach? Zainwestuj w jakieś duże, które nie będą tworzyły wrażenia wszechobecnych pierdółek Duże, porządne pudła! Aaa i przeprowadzka czy remont to dobra okazja, żeby w końcu pozbyć się nagromadzonych szpargałów. Ja się już nauczyłam, że nie warto przetrzymywać starych gazet czy notatek, które tak naprawdę już do niczego mi się nie przydadzą...

Aaa wracając do Tych kolorów jeszcze: jeżeli pomalowałabyś tamtą ścianę na któryś z podanych przeze mnie kolorów, to pasują moim zdaniem wszelkie dodatki białe, czarne, fioletowe (różne odcienie fioletu), kremowe, niebieskie.

Jeśli nie odpowiadają Ci tamte kolory, to moim zdaniem dopuszczalne na tę ścianę byłyby jeszcze: żółtozielony (limonkowy kolor, ciepłe żółcie raczej nie), może jakaś zieleń (ale ja bym nie ryzykowała, bo wyszedłby taki morski, "łazienkowy" pokój), różne granaty i inne odcienie niebieskiego (no ale chciałaś coś z fantazją), moooże ciemna czerwień, ale to też ryzykowne.
Zdecydowanie NIE polecam żadnych pomarańczy!

Mam nadzieję, że pomogłam Napisz na co się zdecydowałaś.
hermajona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 18:45   #4453
madzzia
Raczkowanie

hej chciałabym zmienić coś w moim pokoju jest dość nudny i nic w nim do siebie nie pasuje :/

Pokój jest mały i przedzielony meblościanką (brzydszą stroną w moją stronę). malowanie ścian odpada bo mój kącik jest tylko "mniejsza połową" dużego pokoju, mebli też wolałabym nie przestawiać, raz już miałam inaczej ale uważam że tak jest najlepiej (najwięcej miejsca).

więc pozostaje dobór dodatków i chciałabym zrobić coś z tym segmentem (meblościanką) z mojej strony wygląda brzydko (jest to taka płyta, widoczna na zdjęciu z łóżkiem) może miałybyście jakieś propozycje ?

chciałabym powiesić coś an ścianach bo jest pusto ale nie wiem co (obecne obrazki mogę zdjąć) ten liść też mogę zdjąć
komputer niestety musi zostać chociaż sama chętnie bym go gdzieś wyniosła - pracuje na nim a wymienić nie mogę bo jest on tak jakby firmowy

wreszcie będę miała pretekst żeby wyrzucić te figurki "zbieracze kurzu", dziwne wazony i w ogóle prawie wszystko co znalazło się na tamtej szafce -większość to nieudane prezenty

bardzo proszę was o jakieś propozycje, piszcie wszystko co wam przyjdzie do głowy i jeśli możecie to wklejajcie zdjęcia dodatków
(w moim mieście raczej trudno znaleźć coś ciekawego , z takich sklepów mam tylko pepco i jysk)

wstawiam zdjęcia pokoju i jego plan

z góry dziękuję )

Edytowane przez madzzia
Czas edycji: 2010-02-13 o 18:46
madzzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:21   #4454
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

kup białą farbę i pomaluj tył meblościanki ... musisz pokryć płytę gruntem ! i dopiero pomalować meblościankę.... żeby to nie przeszkadzało ludzikom po drugiej stronie pomaluj ja na biało.... kup jakiś plakat i powieś go na meblościance tak jakoś nad łóżkiem albo mam inny pomysł jeśli masz kogoś kto jest artystycznie uzdolniony niech ci coś na niej namaluje... patrząc po twoim pokoju wnioskuje że jesteś bardziej romantyczna duszą... dlatego proponuje ci proste wnętrz całe białe z dodatkami kolorystycznymi...
liść może zostać ale zdejmij te cosie z niego bo to psuje jego wygląd...

przyznam się szczerze że nie pasują mi tam te ciemne meble.... przemalowałabym je na biało....
wtedy mogłabym pobawić się kolorami.. ale nie wiem jaki kolor lubisz i czy chcesz i możesz zmienić kolor tych ciemnych mebli... bo może to ci się podoba i wolisz ciemne.... nie wiem...
na pewno pomalowałabym na biało tył meblościanki i jeśli jakbym to robiła to bym ją zwyczajnie świecie pomalowała zapewne jakieś gałązki a może jeszcze coś innego...

tak sikę przyglądam zdjęciom czy biurko i ta szafeczka jest inna niż ta komoda? bo jeżeli tak to zostaw komodę ciemną a biurko i tą szafkę pomaluj na biało.. krzesełko też jeśli całość będzie biała komputer się nie będzie rzucał w oczy

z komody proponuje zdjąć te osobiste rzeczy... na to powinna być poświęcona półka która jest ogólno dostępna... albo można dokupić jakieś pudełeczko.. albo nawet samemu zrobić.... postaw na komodzie te dwa ogromne świeczniki z świeczkami bo są boskie! ten metalowy mniejszy mi się nie podoba....

na okno bym walnęła dłuższą firankę z inną kolorową firanką....

tak gapie się i gapie.. widzę że masz powieszonego kwiatka w pokoju.. a może wprowadzić kolor zielony ? np. poduszki .... tam widzę masz pufkę koło łóżka można by
obić materiałem zielonym, dostawić zielony obraz.... i dowiesić zieloną firankę. może dokupić albo przemalować jakiś wazonik na zielono?
tam na lampce masz zawieszonego motylka ja go widzę powieszonego na łodyżce listka.. listek mógłby pójść jakoś na środek tej ściany co wisi... no nie wiem jak to powiedzieć .. musisz to zrobić wizualnie bardziej..
w ogóle ta lampa z motylkiem to jest jako światło główne czy co ? bo widzę tu lampę stojąco i ta lampę....
korciło by mnie jeszcze pomalować jeden abażur w lampie stojącej na zielono a drugi wtedy na żółto ;p ale zapewne to nie wchodzi w grę ;p
i korci jeszcze mnie jedna myśl położyć na łóżko koc z misia... taki biały z długiego włosa....
takie romantyczne wnętrze powstanie....

widzę że nie masz lustra... dużego... przydałoby ci się... optycznie powiększyło by pokój a ty byś chyba była zadowolona.... myślę że można było by się pokusić o najprostszą tafle która można było by powiesić za komodą.... jakby była szerokości komody i ciągnęła się mniej więcej do wysokości jak kończy się meblościanka, wtedy by pasowało optycznie.... wtedy z tym listkiem bym co innego zrobiła...

no dobra ja tu sobie gdybam....
ja bym pewnie tak pokombinowała....
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:32   #4455
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

a jeszcze coś fajnego znalazłam
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:36   #4456
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzzia Pokaż wiadomość
hej chciałabym zmienić coś w moim pokoju jest dość nudny i nic w nim do siebie nie pasuje :/
Szkoda, że nie można pomalować ścian, bo tam aż się prosi o zmianę koloru, np na jakiś ciepły czerwony, pomarańczowy - dobrze by się komponował z jasnymi meblami.
Obrazki zdejmij, są tandetne. Tak samo jak te WSZYSTKIE figurki, kurzołapy, wazony, porcelanowe słoniki.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 18:35   #4457
madzzia
Raczkowanie

dziękuję wam kochane jesteście

niestety mebli na razie nie mogę pomalować :/ ale krzesło sobie wymienię na białe
pomysł z gałązkami mi się bardzo podoba, nie wiem jeszcze jak to bd z wykonaniem ale postaram się
kolor zielony lubię i myślę że moja lampa z kolrowymi abażurami też bd fajnie wyglądać
lustro, firanki, kolorowe pudełeczka, kartoniki i inne dodatki sobie dokupię

jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś propozycje to chętnie poczytam
Stary 2010-02-14, 19:50   #4458
kliwia
Zakorzenienie

madzzia ja mam dla ciebie propozycje.
Po pierwsze biały regał jest super. i łózko także. Wiec te meble trzeba wyekpnonowac.
Nie piszesz nic o kolorystyce dodatków więc cieżko coś narzucić.

Brzydszą stronę szafy zamaskujesz, kupująć materiał lub rolkę fajnen tapety ze wzorem lub gładkiej. Gładka będzie fajnym tłem dla białęgo łóżka. Na łóżko koniecznie jasna gladka kapa. i kilka mocnych poduszek na nia.

Wiszacy kwiat zliwkiduj, zabiera za duzo swiatla. Polowe kurzolapow z bialego regalu rowneiz schowaj lub wyrzuc.
Firanke gladką i krótszą.
Kontakt zmień na biały.

Nad biurko tablice magnetyczną może ? choc nie wiem na razie. musialabym zobaczyc jak bedzie wygladal pokoj po pierwszych zmianach.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:13   #4459
millia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EjjSenioritta Pokaż wiadomość
znacie jakies strony gdzie mozna w virtualu zaprojektowac sobie pokoj?
W większości przypadków programy do projektowania trzeba ściągnąć i wgrać na komputer (sweet home 3d, voxbox), ewentualnie są aplikacje, które się ściąga, ale nie trzeba ich wgrywać, bo wszystkie elementy, które są w nich dostępne, jak sprzęty czy płytki są on-line, pobierane i aktualizowane ze stron producentów (light decor, net+) .
millia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 10:02   #4460
EjjSenioritta
BAN stały

madzzia
gdzie kupiłaś to łóżko ? i jakie sa jego wymiary ?
wszedzie takiego szukam - boskie ! ))
a moze ktos wie gdzie znajde podobne ?
Stary 2010-02-15, 13:14   #4461
trojka
Zakorzenienie

Ja nie Madza, ale podobne jest w Ikei, też jestem ciekawa gdzie i za ile Magda je kupiła, i mam nadzieję, że jest tańsze od tego Ikeowskiego.

Na zdjęciu jest czarne ale są takie same w kolorze białym http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10073977

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 14:36   #4462
EjjSenioritta
BAN stały

ikeowskie nie za bardzo mi sie podoba,to 'madziowe' jest bardziej urokliwe i wydaje mi sie,ze nizsze ; D
Stary 2010-02-15, 15:15   #4463
madzzia
Raczkowanie

ja kupiłam w JYSK z tego co wiem to teraz jest w promocji

tu jest dokładnie opisane: http://www.jysk.pl/359/361/3103907/a/catalog

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 15:39   #4464
EjjSenioritta
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzzia Pokaż wiadomość
ja kupiłam w JYSK z tego co wiem to teraz jest w promocji

tu jest dokładnie opisane: http://www.jysk.pl/359/361/3103907/a/catalog
o.O super dziekuje
za 2 miesiace zaczynam remont,mam nadzieje,ze do tego czasu beda jeszcze w sprzedazy te lozka,bo teraz mam inne wydatki niestety

a wygodne jest wyrko ? ;D teraz mam takie wieksze 2-osobowe i boje sie ze na takim sie nie wyspie hehe

a co do zmian w Twoim pokoju , to tak jak juz zostalo wspomniane az prosi sie o usuniecie tych 'zbieraczy kurzu' . tak duzo masz wszystkiego i chyba bez uzytecznie to tam stoi.Lustro jest dobrym pomyslem.W ogol niego mozesz poprzyczepiac zdjecia,albo cos zgodnego z Twoimi zainteresowaniami,jezeli interesujesz sie moda,to moze jakis kolaze z wycinkow z gazet ja taki mam nad lozkiem ;D Wybierz sobie moze jakis kolor i kup kilka poduszek w roznych odcieniach tego koloru i poukladaj na lozku Szkoda,ze malowanie scian nie wchodzi w gre,bo tak troche nijako jest ;/ moze pomysl nad kolorowa lampa,ktora daje efekt taki jakbys polozyla kolorowe chuste na lapke ;D pokoj nabierze fajnego klimatu ))

jak powiesz czym sie interesujesz to moze bedzie nam latwiej Tobie doradzic pozdrawiam

Stary 2010-02-15, 18:15   #4465
madzzia
Raczkowanie

czy wygodne? to chyba zależy od materaca który trzeba kupić oddzielnie :/
ale ja nie narzekam w porównaniu do mojego poprzedniego jest świetne i moim zdaniem dość duże jak na jednoosobowe

myślę że za dwa miesiące jeszcze bd, ja kupiłam je chyba w grudniu też w jakiejś promocji

zainteresowań jakiś specjalnych nie mam, raczej dość zróżnicowane muzyka, sport, lubię czasami robić zdjęcia i malować (więc na lustrze będę miała co powiesić :P)
jeśli to pomoże to mam prawie 18 lat

Edytowane przez madzzia
Czas edycji: 2010-02-15 o 18:54
Stary 2010-02-15, 19:25   #4466
EjjSenioritta
BAN stały

madzzia

jak moge cos jeszcze doradzic to postaw na jakies dwa ulubione kolory i baw sie odcieniami kolorowe pudelka,poduszki,moze jakis fajny dywan ? zamiast tej firanki jedna rolete w fajnym kolorze ? gdzies juz czytalam jak mozna zrobic 'rolete' samemu

dolacz zdjecia jak juz dokonasz jakis zmian
Stary 2010-02-16, 00:33   #4467
trojka
Zakorzenienie

Madziu a czy to wyrko da się wykorzystać jako siedzisko?
czy nie jest zbyt głębokie by móc na nim siedzieć?

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 18:42   #4468
Elewyn
Zakorzenienie

Witam
również chciałabym zmienić coś w swoim pokoju niedrogim kosztem

Pokój przeszedł prawie całkowity remont jakieś 2 lata temu [podłoga, ściany, sufit] więc rodzice byliby srednio zadowoleni jeżeli bym np. namalowała coś na ścianie
Pokój niestety dzielę z młodszym o 6 lat bratem i nie ma na to żadnej rady...

Niedawno zrobiłam przemeblowanie bo już nie mogłam na to patrzeć: meble były złączone w 1 meblościankę [na scianie gdzie jest szafa] i kojarzyło mi się to z meblościankami za czasów PRLu
Niestety również rodem z "czterdziestolatka" są drzwi, ale niebawem mają zostać wymienione

Najbardziej nie daje mi żyć pusta ściana nad meblami z ratanu... myslałam by zrobić jakieś efektowne zdjęcie razem z moim TŻ, pobawić się troche w photoshopie i wywołać w formie większego plakatu... ale nie wiem czy w moim mieście można to gdzieś zrobić [Pszczyna]

Również zrobiłabym coś z oknem... Duże i proste- monotonne może jakieś ciekawe upięcie firanki? Myślałam o jakieś zasłonce czy coś ale karnisz ma tylko 1 rurkę... jest ono na drogę więc wolałabym by nikt mnie nie poglądał a nie chcę mieć ciągle spuszczonej rolety.

Co do ratanu... zmieniłabym obicia tych "poduch"... Zakochałam się materiale przypominającym długowłose futerko pluszowego misia jednak ceny tego materiału mnie zniechęciły Przy okazji musiałabym je czymś wypchać bo są już cienkie [wysiedziałe] macie jakieś ciekawe pomysły?
Zrobiłabym też coś z frontami mebli... malowanie raczej nie wchodzi w grę... może jakieś okleiny? albo wzory króre mogłabym sama namalowac[tylko czym?]?
Dołączy do pokoju jeszcze lampa podłogowa, którą obiecał że zrobi mój facet, ale co mu z tego wyjdzie nie wiadomo
Z góry bardzo a bardzo wam dziękuję za jakąkolwiek pomoc

Się rozpisałam, no ale...
Elewyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 19:47   #4469
sunshain
Wtajemniczenie

ja bym rozświetliła ten pokój
sunshain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:08   #4470
EjjSenioritta
BAN stały

Ja bym dodala troche nowoczesnosci i jakiegos 'ikeowskiego' stylu .
Firanki zastapic jakas zaslonka w fajnym kolorze , najlepiej pasujacym do dywanu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości