![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
volje to raczej sukienka nie spódnica, przynajmniej ja tak ją traktuję
![]() Kupiłam ją w Terranovie, fuksem natrafiłam na ostatnią S (dzieki magdzi) no i udało mi się ją kupić w przecenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja babcia życzyła mi abym za mąż wyszła, bo "już najwyższy czas" i ona chce mnie zobaczc w białej sukni zanim umrze ![]() Kamila piękna kreacja ![]() Dziękuję za komplement na naszej klasie ![]()
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Ja wrociłam z pastreki
![]() ![]() Aniu trzymaj sie i nie dawaj chorobie ![]() ![]() ![]() ![]() Wogule jestem szczęśliwa bo przez przypadek nawiązałam kontak z moją bardzo dobrą koleżanką (była dla mnie jak starsza siotra) urwał nam się jakieś 5 lat temu i nieraz myślałam jakby tu się dowiedzieć co się z nia dzieje i chyba telepatycznie o sobie pomyślałyśmy wczoraj bo o tej samej praktycznie porze weszłyśmy na mIrca (gdzie ja nie pamietam kiedy to ostatni raz tam wchodziłam) ![]() Kamilko to jak tatuś takie życzenia składa to znaczy że już jest gotowy by zostać dziadkiem ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
witam w bozo-narodzeniowy dzien
![]() Camilla no Twoj tata zaszalal z tymi zyczeniami ![]() Oliwko wszystko robie, zeby nie dac sie chorobie. najgorsze w tym jest to, ze sa swieta i glupio mi dzwonic do bio. powiedzialam sobie, ze wszystko zrobie, aby teraz nie wziac antybiotykow. zobaczymy co z tego wyjdzie. oby moj organizm dal rade ![]() ![]() ![]() ![]() synek dostal duzzzeeegggooo tira. nie wiem czy pisalam Wam o tym jak go musialam przytacholic z plazy do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Ale się objadłam
![]() ![]() Kamila, super sukienka i jak zwykle ślicznie wyglądałaś ![]() Aniu, biedactwo znów się rozkładasz ![]() Kamila, pewnie Twój tata polubił Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Mój tata jest już dziadkiem, mam w końcu siostrzenice
![]() Najwidoczniej tęskno mu żeby ponownie nim został ![]() Jak mamie powiedziałam o ojcowskich życzeniach, to była bardzo zaskoczona, bo naczelną maruda u mnie w domu jeśli chodzi o ten temat jest matka, tata siedzi cicho zawsze ![]() No Michała tata bardzo polubił, za kazdym razem jak u mnie był, to musiał chociaz pare słów z nim zamienic ![]() Coś mnie dzisiaj od rana kaszel chwycił ![]() A smsa od T. olałam sikiem prostym, chociaz wyprowadził mnie lekko z równowagi. Teraz da mi spokój do następnych świąt o ile będzie o mnie pamietać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4448 |
Zadomowienie
|
Witajcie w świąteczne popołudnie.
Kurcze ale jestem najedzona ale jak tu nie jeść jak Tomcio zrobił takie dobre jedzonko, a ja jako jedyna jestem w domu by to zjeść i pochwalić. Mamę T. rozłożyło i nie przyjdą, brat T. nas olał na całej linii ![]() ![]() ![]() Do tego w TV nic ciekawego nie ma by na czymś oko zawiesić, same NUDY, dlatego na kompie siedzę. Mam nadzieję że Wam te święta o wiele przyjemniej mijają. Camilla piękna spódniczka, ale ładnemu we wszystkim ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do zobaczenia jutro ![]()
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Iguś dzięki ![]() ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
u nas choroby. ja jakos sie trzymam, ale mamy klopot z naszym syniem. znowu ma stan podgoraczkowy i meczy go kaszel. pewnie dostal za slaby lek
![]() ![]() Igus my dzisiaj nigdzie sie nie ruszalismy i tez chodzimy ubrani "po domowemu" - czyli spodnie dresowe, bluzy, itd. a co z nasza Ewcia??????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Po rodzinie się włóczy i nie chce na Wizaż wejść,bo nie ma tyle czasu,by wszystko przeczytać,a się jej odhaczy,że była i przeczytała
![]()
#4453 |
Zakorzenienie
|
i jak zyjecie Kobietki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj dzien spotkań
![]() Niestety kaszel dalej mnie męczy i kto wie czy jutro nie pójde z tym do lekarza. Może niewyleżane zapalenie gardła, pomimo antybiotyku, daje mi się we znaki ![]() Mam dość, jesli kolejne tabletki mi zapiszą to żołądek i wątroba mi wysiądą. Od prawie 3 meisięcy ciągle coś łykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Camilla zarowno niewylezenie, jak i stres daja o sobie znac.
my dzisiaj bylismy u lekarki z Artkiem, bo nie bylo za wesolo. na szczescie nie ma zapalenia oksrzeli, ani pluc. jednak w ruch wszedl silniejszy antybiotyk ![]() ![]() ja czuje sie nie za dobrze. tez przydaloby mi sie wylezec ta chorobe. boje sie, ze chodzac do pracy moge sie dobic. jutro do pracy na 7:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Z pracy ![]() Oj cięzko mi się dzisiaj wstawało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie zazdroszczę Wam
![]() Aniu, mam nadzieję że Ciebie nie rozłoży do końca a synek szybko wyzdrowieje ![]() Dziś idę na potkanie z dawno nie widzianymi koleżankami, więc zapowiada się fajny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
dzisiaj myslalam, ze nie wstane z lozka ![]() mielismy kiepska noc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
Aniu to może na L4 się wybierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
A do kiedy jesteś na obecnej. Nawet jesli nie masz przedłuzonej umowy, to chyba nie odmawiają Ci prawa pójscia na L4?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
nie odmawiaja, ale beda krzywo patrzec
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Aniu skąd ja to znam. Ilekroc jestem chora to nie moge sobie pozwolic na L4 bo jest coś pilnego do roboty i ja musze byc w pracy
![]() Potem nie wylezona choroba za mną się ciągnie, albo osłabiony organizm łapie kolejną infekcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Kamcia swieta racja
![]() ja chce do domku ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-12-27 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Ja też chce do domu
![]() Co prawda jest w pracy względny spokój, połowa ludzi na urlopach. Mam szczera nadzieje, że dzisiaj i jutro skończę pracę punktualnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
u nas o dziwo tez sie uspokoilo. moj dyr to pracoholik - potrafi siedziec od 4:00 rano w pracy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | ||
Wtajemniczenie
|
[Dziewczyny u mnie masakra. Na szkoleniu w Karpaczu koszmar, długo by opowiadac ale żałuję, że tam pojechałam. Poza skopaną atmosfera któą nam dyrektor zafundował w hotelu 3 razy dziennie nie było wody bo napełniali na próbe basen
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Thx ![]() Dzięki Aniu ![]() Dziękuję Wam wszystim za pamięc i życzenia ![]() Dogorywuję sobie ![]() ![]() Z pozytywów- jestem w szoku ale od firmy kurierskiej z ktorą wspólpracuje dostałam prawdziwego, francuskiego szampana ![]() ![]() Dziś na kalwitację idę, przynajmniej sie troszke zrelaksuje. Na szczeście w pracy luzik, jutro tez a w sylwestra nie musimy isc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Ewa, ufff żyjesz
![]() ![]() Trzymaj się jakoś kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
witajcie.
Ewus ![]() a ja w sylwestra ide do pracy ![]() umowy nie mam jeszcze przedluzonej. boje sie, ze mnie postawia przed faktem dokonanym i nie bede mogla negocjowac zarobkow. szczerze mowiac, jakos mi nie tak. plus jest taki, ze wszystkie nadgodziny zostaly juz zaplacone ![]() wczoraj popoludniu komputer w domu nam zdechl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.