Byłe tableciary plotkary II - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 11:31   #4441
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
no i jeszcze zalezy jak mocno wybiela się zeby.Bo czasem trzeba po wybielaniu wymienić wypełnienia bo okazuja się za ciemne
Tez Jezeli jak ktos sie szeroko usmiecha to widac wyrazna roznice pomiedzy plombami a wybielanymi zabkami, wiec kolejny wydatek... Ogolnie trzeba szykowac wieksza ilosc gotowki Ja pozostaje przy zwyklym dbaniu o zabki i co jakis czas myciem zabkow pasta wybielajaca (z tego co wiem, nie mozna caly czas myc zabkow pasta wybielajaca, bo moga sie nadwrzaliwic) i wszysytko...

Aha i odradzam wszystkie badziwnia z allegro typu lasery itd, chyba, ze chcesz wydac kase

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:36   #4442
gizelcia
Zadomowienie

Misia dziekuje za mile slowa Kurcze..fajne macie plany..Wenecja..Egipt.. ehh..moze kiedys i ja odwiedze te piekne miejsca
Zycze udanych zakupow

Monika ja uzywalam jakiesj dobrej niemieckiej pasty wybielajacej ale wydaje mi sie ze to wszystko to jedne wielkie g.... najlepiej isc jednak do dentysty...moja mama sobie wybielila jeden zab bo miala wypadek z goracym sloikiem jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo i wcale nie widac ze kiedys byl szary..a zaplacila chyba 300zl za jeden niestety

..ja sobie gotuje obiadek..:kucharz:
..rosolek,kluseczki,surow eczka i lopatka w marynacie ziolowej z niewielkim dodatkiem banana w sosie..mniam..uwielbiam jak mamusia dodawala banan do sosu..pyyyycha
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:56   #4443
skorpionek26
Raczkowanie

hej

Wczorajszy wieczor bardzo udany. Film "lejdis" boski, kupa smiechu. Kolacyjka tez byla smaczna. No i chatka pusta. Oliwka u babci byla. Sprawowala sie dobrze ale jak przyszlo do spania to lzy jej polecialy i mowila mama. A od rana mi jest bardzo smutno bo przyszla @ rowno na 28 dzien. Ale moze i dobrze bo bralam troche lekow na zatoki. Nowy cykl nowa nadzieja.

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli. My zaraz do tesciow na obiadek lecimy.

My:
skorpionek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:57   #4444
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Ja uzywalam Blanx do wrazliwych zebow, moze troszke sie zrobily jasniejsze, ale nei wiem, bo ja z reguly mam jasne zabki (nie pije kawy, rzadko pije herbate, nie pale)... Najlepiej wybrac sie do dentysty i wtedy bedziesz wiedziala co i jak... Wiem, ze wybielanie nie jest wcale takie tanie, mozesz na necie poszukac... Ahai wczesneij najlepeij wykonac usuniecie kamienia nazebnego, daje to lepszy efekt wybielania... Ja jak powiedzial swojej stomatolog, ze chce zeby mi wybielila jeszcze bardziej, to mi odradzila i na tym sie skonczylo moje zbieranie kasy na wybielanie zabkow

porada lekarska 20 zł
skaling szczęki i żuchwy 110 zł
piaskowanie szczęki i żuchwy 30 zł
wybielanie łuku zębowego szczęki i żuchwy 800 zł
zabezpieczenie wybielonych zębów lakierem fluorowym 40 zł

Razem 1000zł... Zalezy jaka metoda wybiela sie zabki, bo koszt moze byc rozny, ale wklilam wyzej...
O Kurcze no to troche to kosztuje
Nie narzekam na kolor moich zebów staram się o nie dbac, ale pomyślałam ze mozna by zaszalec hehehe
Tyle, że za taką kase to chyba sobie odpuszcze
Cytat:
no i jeszcze zalezy jak mocno wybiela się zeby.Bo czasem trzeba po wybielaniu wymienić wypełnienia bo okazuja się za ciemne
No ja mam jedna malutka plombe więc to by chyba kłopotem nie było
Cytat:
Tez Jezeli jak ktos sie szeroko usmiecha to widac wyrazna roznice pomiedzy plombami a wybielanymi zabkami, wiec kolejny wydatek... Ogolnie trzeba szykowac wieksza ilosc gotowki Ja pozostaje przy zwyklym dbaniu o zabki i co jakis czas myciem zabkow pasta wybielajaca (z tego co wiem, nie mozna caly czas myc zabkow pasta wybielajaca, bo moga sie nadwrzaliwic) i wszysytko...

Aha i odradzam wszystkie badziwnia z allegro typu lasery itd, chyba, ze chcesz wydac kase
Allegro odpada wolę pójść do dentysty i dokładnie o wszystko wypytać
A co do past wybielających są też takie które niby zebów nie nadwrażliwiaja np Sensodyne Whitening i na nia chyba się zdecyduje ;]
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość

Monika ja uzywalam jakiesj dobrej niemieckiej pasty wybielajacej ale wydaje mi sie ze to wszystko to jedne wielkie g.... najlepiej isc jednak do dentysty...moja mama sobie wybielila jeden zab bo miala wypadek z goracym sloikiem jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo i wcale nie widac ze kiedys byl szary..a zaplacila chyba 300zl za jeden niestety

..ja sobie gotuje obiadek..:kucharz:
..rosolek,kluseczki,surow eczka i lopatka w marynacie ziolowej z niewielkim dodatkiem banana w sosie..mniam..uwielbiam jak mamusia dodawala banan do sosu..pyyyycha
Jeden ząb tyle kasy? O_o

Kurde bym się wprosiła na taki obiadek heheeh

Co do banana w sosie to nigdy nie próbowałam wiec jestem bardzo ciekawa jak to smakuje ;]
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 12:07   #4445
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Moja mamuska robi banany w sosie czekoladowym z tym ze ja srednio uwielbiam babany...

Agatko zycze smacznego U mnei za to beda kartofelki + pupleciki w sosie i salata

Monia tak to niestety wyglada... Cena wybielania nie jest niska, a nie wiem nawet na ile efekt sie utrzymuje... Nie wybielalam i na razie nie mam takiego zamiaru Co do nadwraziwiania to co jakis czas rob przerwy, bo z tym to roznie bywa

Stary 2008-02-17, 12:11   #4446
kasiasiar
Zakorzenienie

Gizelciu a sama bedziesz obiadek jadła czy z Panem T???

Dagmaro ciesze sie, ze wieczór sie udał Miłego obiadku u teściów
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 12:16   #4447
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skorpionek26 Pokaż wiadomość
hej

Wczorajszy wieczor bardzo udany. Film "lejdis" boski, kupa smiechu. Kolacyjka tez byla smaczna. No i chatka pusta. Oliwka u babci byla. Sprawowala sie dobrze ale jak przyszlo do spania to lzy jej polecialy i mowila mama. A od rana mi jest bardzo smutno bo przyszla @ rowno na 28 dzien. Ale moze i dobrze bo bralam troche lekow na zatoki. Nowy cykl nowa nadzieja.

Ja też mam zamiar wybrać się z dziewczynami na LEJDIS
Teraz pojdę tym chętniej

Wspólczucia tej @

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 12:19   #4448
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mamuska robi banany w sosie czekoladowym z tym ze ja srednio uwielbiam babany...

Agatko zycze smacznego U mnei za to beda kartofelki + pupleciki w sosie i salata

Monia tak to niestety wyglada... Cena wybielania nie jest niska, a nie wiem nawet na ile efekt sie utrzymuje... Nie wybielalam i na razie nie mam takiego zamiaru Co do nadwraziwiania to co jakis czas rob przerwy, bo z tym to roznie bywa
Ja bede miała kurczaka z ziemniaczkami i jakąś surówka ;] Tata mi pewnie do pracy podrzuci ]

Nadwrażliwe zęby i tak juz mam ;/ Niestety, ale tą pastę i tak wypróbuje
Stary 2008-02-17, 12:24   #4449
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Monia to badz z nia ostrozna mimo wszytsko... To rowniez zycze smacznego

Dagmaro dobrze, ze wieczorek sie udal aaa co do @ przyszla i pojdzie i oby nie wrocila do Ciebie przez najblizsze 9m-cy

Asiu co tam u Ciebie slychac?? Kiedy maja sie do meza odezwac w sprawie tej pracy na poczcie??

Stary 2008-02-17, 12:29   #4450
gizelcia
Zadomowienie

Skorpionek ja tez mam zamiar wybrac sie na ten film..skoro mowisz ze jest super to chyba sie wybiore
Ciesze sie ze kolcja byla udana no i wieczor pelen wrazen

Przykro mi z powodu miesiaczki ale trzymam za nastepny cykl

Monika zapraszam na obiadek..napewno sie cos znajdzie dla Ciebie A daleko nie masz
Pieczony banan smakuje wysmienicie..wkoncu nie na darmo uczyl mnie prof.Klopp technologii

kasiasiar obiadek bede jadla z Tomkiem z tym ze teraz pojechal do pracy i czekam az wroci..

Tomek dzis jest taki jak dawniej..glupiutki i spragniony mojego ciala he he..to mi sie podoba
Stary 2008-02-17, 12:33   #4451
m0nia1986
Wtajemniczenie

zgadnij_MS z tego co czytałam masz na imię Marcelina tak ?
Hehe dopiero poznaję wasze imiona i mam nadzieję, że nie macie zazłe ze czasem zwracam się do was po Nicku :P

Będę uwarzać z tą pastą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 12:34   #4452
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Agatko trzymam zeby to mu juz nie przeszlo i wrocil stary T.

Ray jak dzis samopoczucie??

Tak Monia, mam na imie Marcelina

Stary 2008-02-17, 12:37   #4453
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dziekuje Marcelinko

ja przez to ze nie mam kosciola katolickiego w poblizu siebie ,nie pamietm juz kiedy bylam na mszymimo tego ze mieszkam obok kosciola(anglikanskiego)a le niestety to nie to samo

zycze udanego wieczoru z kolezanka

Mezatko a jak ten domek kiedy bedziecie mogli go wynajac?
Misiu domek, w ktorym mieszkamy mamy oplacony do 3 marca, 4 ma nas juz tu nie byc, mysle, ze przeprowadzka bedzie 1 lub 2 w weekend

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dziekujea wiecie co dziewczyny, stresa miałam dzisiaj jak nie wiembo była telewizja z Poznania porady Tv czy cos tam i wywiad z nami przeprowadzały no i ja robiłam pokaz a oni to nagrywali

Mam pytanko do wszystkich nadchodzi znowu ta chwila że trzeba zakładac kolejną częśc wątku i jako matka założycielka pytam sie was czy nazwa ma być ta sama czy może zrobić Tableciary Plotkary III ?
uuuu Nikitko chcialabym to zobaczyc hehe Twoje popisy w TV

i tez jestem za tym by watek sie nazywal tableciary plotkary

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja bylam w szpitalu z ta koscia bo mialam dosc... i coz... taka moja uroda ciazy .... wszystkie dolegliwosci jakie tylko mozliwe mnie dopadaja....

lekarz powiedzial ze do konca lutego urodze... do terminu dociaganac nie ma szans ale mam sie nie martwic bo dzidzia juz smialo moze sie rodzic... i nic jej nie bedzie ... nawet sie ucieszylam bo mam dosc... jeszcze tydzien sie oszczedzam a potem akcja rodzic...

moze urodze jakos w ostatnim tyg lutego to maz zobczy mala przed wyjazdem no i bede miala za soba te dolegliwosci.. bo na prawde ledwo zyje z tym wszystkim... moja mala daje mi we znaki z kazdej strony lubi matke terroryzowac najwyrazniej

lecem spac trzymajcie sie
Ray dobrze, ze juz nie duzo zostalo, bole mina i za kilka dni przezyjesz piekne spotkanie ze swoja coreczka

[quote=gizelcia;6612494]..dziekuje Kochana
Kiedys wierze ze nadejdzie taki dzien i powiem wkoncu JESTEM SZCZESLIWA /quote]
Gizelciu jestes wspaniala kobietka i wierze, ze bedziesz jeszcze bardzo szczesliwa, jak pan T Cie nie doceni to zrobi to ktos i inny

Cytat:
Cześć kobietki

U nas znowu paskudna pogoda Więc w domu trzeba siedzieć

Ray trzymam kciuki za szybkie i szczęsliwe rozwiazanie

Marcelinko. Moniu zdrowiejcie szybko

Misiu to fajnie, ze zarobicie sobie extra pieniazki i bedziecie je mogli przeznaczyc na wypoczynek A macie juz jakis pomysł , gdziechcielibyscie spedzić wakacje?

Agatko kochana zyczę Ci szcześcia z całego serca.Zasługujesz na to by być szczęśliwą

Kachulko miłego pobytu na targach, bawcie sie dobrze

Madziu niczym sie nie przejmuj, Jakby było jakieś zagrozenie to lekarz na 100% by Ci o nim powiedział

Wrócę jeszcze do slubu i zapraszania gości. Każdy robi tak jak chce. Dzień slubu jest dniem radości.Jak sama nazwa wskazuje "wesele" czyli mamy się weselic.Ja robie slub koscielny i wesele bo bardzo zależy mi na tym zeby ludzie mi bliscy uczestniczyli w naszym święcie, dniu dla nas szczególnym i zeby radowali się z nami
Nie uważam tak jak Asia, że sa goście pierwszej i drugiej kategorii. I , ze Ci którzy przynieśli kwiaty i zostali zaproszeni tylko do koscioła zostali pokrzywdzeni Kwiaty to nie wejściówka na wesele Nie rozumiem ludzi , którzy ida na slub czy wesele z musu i krzywia sie przy tym, ze muszą kupić kwiaty itp.Nie ma zadnego przymusu , wystarzczy złozyć zyczenia i tym pokazać, że się dobrze zyczy młodej parze. Ja nie żądam zadnych kopert itp.Nie po to zapraszam gości zeby mi sie koszty wesela zwróciły Z tego samego powodu nie bedę robiła konkurencji pt zbieranie na wózek
Ja kilkukrotnie byłam zapraszana przez koleżanki tylko na ślub do kościoła czy usc. I nigdy nie było mi przykro, wrecz się czułam zaszczycona, ze kolezanka w ogóle o mnie pomyslała i chciała bym była swiadkiem jej szczescia.
To na tyle
KAsiu ja wyrazilam tylko swoja opinie i pisalam, zeby nie zwracac na mnie uwagi, bo po pierwsze to zawsze mam dziwnym trafem odmienne zdanie a po drugie to raz w zyciu bylam na slubie, wiec moge nie wiedziec.
Z tym co napisalam bardziej mi chodzilo o rodzine i naprawde bliskich przyjaciol, bo te osoby moglyby sie poczuc urazone......... co do dalszych znajomych i sasiadow itp to mysle inaczej, ale nie wiedzialam jak sie to wtedy wszystko odbywa, bo nigdy w czyms takim nie uczestniczylam
i dodatkowo w kazdej rodzinie sa tez inne zasady, inne priorytety, inaczej jestesmy wszyscy wychowani i to pewnie tez ma wplyw jakis
ale nikogo nie chcialam urazic czy cos
napisalam o swoich wlasnych- subiektywnych odczuciach

Cytat:
Napisane przez skorpionek26 Pokaż wiadomość
hej

Skorpionku przykro mi, ze wredna @ sie pojawila, a nastepnym cyklu bedziemy mocniej trzymac kciuki nie smutaj sie kochana

a my zaraz lecimy na miasto pochodzic sobie nad Tamiza i moze na zakupki jakies, bo ostatnio tylek mi sie w spodnie nie miesci, chyba co nie co mi cos uroslo heheh
Stary 2008-02-17, 12:42   #4454
m0nia1986
Wtajemniczenie

Agatko bardzo chętnie bym wpadła ale do 20 w pracy siedze ;/
A poza tym strasznie zasmarkana jestem, jeszcze bym Ci Oliwię zaraziła...

Ja z P. Kloppem nie miałam lekcji :jezyk: z tego co słyszałam straszny z niego facet :eek!: :jezyk:
w drugiej klasie miałam technologie gastronomiczną z P. Mączką i mimo, że ona ma chyba żółte papiery to miło wspominam tamte lekcje Ze względu na dużą ilość jedzenia oczywiście
Stary 2008-02-17, 12:47   #4455
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Monia to badz z nia ostrozna mimo wszytsko... To rowniez zycze smacznego

Dagmaro dobrze, ze wieczorek sie udal aaa co do @ przyszla i pojdzie i oby nie wrocila do Ciebie przez najblizsze 9m-cy

Asiu co tam u Ciebie slychac?? Kiedy maja sie do meza odezwac w sprawie tej pracy na poczcie??
Marcelinko no wlasnie nie wiemy, musimy czekac.........\
najgorsze, ze sie przeprowadzamy i zmieniamy adres... bedzie trzeba ich chyba jakos powiadomic jak to sie juz stanie faktem

Moniu bardzo mi przykro, ze Tz tak niemilo sie do Ciebie odzywa
mam nadzieje, ze doceni w koncu jaka sliczna i madra dziewczyne ma przy sobie trzymam kciuki za jego nawrocenie

a my siedzimy i pijemy Martini prawie z rana hehe bo niedawno wstalismy M tak wymyslil
Stary 2008-02-17, 12:49   #4456
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Agatko bardzo chętnie bym wpadła ale do 20 w pracy siedze ;/
A poza tym strasznie zasmarkana jestem, jeszcze bym Ci Oliwię zaraziła...

Ja z P. Kloppem nie miałam lekcji :jezyk: z tego co słyszałam straszny z niego facet :eek!: :jezyk:
w drugiej klasie miałam technologie gastronomiczną z P. Mączką i mimo, że ona ma chyba żółte papiery to miło wspominam tamte lekcje Ze względu na dużą ilość jedzenia oczywiście

No o 20 to raczej juz nic nie bedzie bo moj Tomek wszystko
..he he..no tak po szkole chodzila famma ze pan Klopp to straszna kosa a tu prosze..jakie bylo Nasze zdziwienie w 3klasie kiedy zobaczylismy jak pan Klopp sie smieje z Nas Pamietam pierwsza lekcje z nim..o gottt..od razu Nas poustawial no ale Agatka oczywiscie sie nie dala i wyladowala na dywaniku u pani dyrektor
Pan Klopp owszem ma swoje zasady jesli chodzi o nauke ale dzieki temu duzo wiem z technologii i bardzo dobrze go wspominam jako osobe..byl wporzadku..i nawet potrafil pozartowac..a jak nabijal sie z Naszych wypocin na sprawdzianach?

Najlepszy byl Jego teksy :"Panna odpalaj wrotki i myj te dźwi"
Stary 2008-02-17, 12:51   #4457
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość

Moniu bardzo mi przykro, ze Tz tak niemilo sie do Ciebie odzywa
mam nadzieje, ze doceni w koncu jaka sliczna i madra dziewczyne ma przy sobie trzymam kciuki za jego nawrocenie

a my siedzimy i pijemy Martini prawie z rana hehe bo niedawno wstalismy M tak wymyslil
No mam nadzieję również że się nawróci i będzie taki jak kiedyś...

No proszę Martini hehehe ja osobiście uwielbiam i zazdroszcze wam w tej chwili
Stary 2008-02-17, 13:00   #4458
gizelcia
Zadomowienie

...mmmmm...MARTINI... JA TEZ CHCe!!!!!!!!

Dziewczyny lopatka jest wysmienita Ziola z czosnkiem daja jej wlasciwego smaku a banany lekkiej slodyczy..mmmm..mam nadzieje ze Tomkowi zasmakuje
Stary 2008-02-17, 13:01   #4459
mezatka07
Zakorzenienie

a Pomidorka to gdzies wyjechala, ze sie nie odzywa????
moze nie doczytalam
Stary 2008-02-17, 13:02   #4460
mezatka07
Zakorzenienie

to wpadajcie na Martini hehhe M mowi, ze sie podzieli
Stary 2008-02-17, 13:03   #4461
gizelcia
Zadomowienie

Monika a wiesz ja pan Klopp swietnie tanczy? Na studniowce tak mna zakrecil ze nie moglam za nim nadazyc :P:P No i dostalam od Niego buziaka..
Stary 2008-02-17, 13:03   #4462
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
to wpadajcie na Martini hehhe M mowi, ze sie podzieli

..to ja dzwigam kiece i lece
Stary 2008-02-17, 13:05   #4463
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
oki, M juz nalewa
Stary 2008-02-17, 13:10   #4464
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorka jest u swoim rodzicow z P. Ma sie doezwac dzis, pewnei wieczorkiem sie pojawi

Julia tez sie dlugo nie odzywa pewnei zwiedzaja i dobrze sie bawia z rodzicaami

To ja moge swoja dzialke Martini ktorejs oddac

Stary 2008-02-17, 14:05   #4465
gizelcia
Zadomowienie

Obiadek zjedzony..mniami..Tomkowi smakowalo bo az talerz wylizal

..a dziewczynek nie ma..eh..trudno..ide posprzatac..

..zycze udanej niedzieli
Stary 2008-02-17, 14:07   #4466
gizelcia
Zadomowienie

Mezatka tak patrze na Twoj suwaczek maleznski i widze ze Ty jestes po slubie tylko miesiac dluzej ode mnie..he he..a myslalam ze wiecej
Stary 2008-02-17, 14:26   #4467
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Monika a wiesz ja pan Klopp swietnie tanczy? Na studniowce tak mna zakrecil ze nie moglam za nim nadazyc :P:P No i dostalam od Niego buziaka..
oooo proszę co Ci nauczyciele wyprawiają hehehe :P
Cytat:
to jo też lece
Stary 2008-02-17, 17:41   #4468
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Mezatka tak patrze na Twoj suwaczek maleznski i widze ze Ty jestes po slubie tylko miesiac dluzej ode mnie..he he..a myslalam ze wiecej
hehe az sie zdziwilam jak spojrzalam na moj suwaczek....... to juz 7 miesiecy minelo....... a ja czuje jakby 2-3 miesiace

my mielismy 7 lipca a Wy kiedy?
Stary 2008-02-17, 17:45   #4469
mezatka07
Zakorzenienie

a my jednak nie bylismy nad Tamiza tylko poszlismy do slicznego duzego parku razem z sunia nasza... siedzielismy na sloneczku, driny pilismy hehe a ten łobuz biegal
ale ma teraz cieczke i czasem ciezko sie bylo od psow odpedzic poza tym ciagle nam na zlosc robila i wlazila gdzie nie trzeba np kwiatki deptala, wiec nie dala nam posiedziec w spokoju
ale i tak bylo warto
Stary 2008-02-17, 18:31   #4470
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Czesc dziewczynkinadrobił am czytanie

Mi dzien minął jako tako, TV dzis nie było, ale tez miło było na targach.

Misia fajnie z tymi wyjazdami a kiedy planujecie Egipt i gdzie byscie jechali? Może sie spotkamy
Gizelcia ciesze sie ze tak miło noc spędziłaś, a Oliwka to niezła jest z tym biciem żeby tylko w tatusia nie poszła
Monia idz do lekarza bo jak sie nie doleczysz to potem może być nieciekawie.
Pomidorka pewnie jeszcze nie wróciła, wiem że Nabuko ma jakies problemy i dostała duphaston lub luteine nie pamiętam dokładnie na pod trzymanie ciąży oby wszystko było dobrze, bo na USG była to serduszko dzidzi biło.
UnholyOne mam nadzieje ze odezwiesz sie do nas my nie gryziemy, fajnie by było mieć kolejną ciężarówke na wątku zwłaszcza że ty Olciu długo sie starałaś o koeljną fasolke dbaj o siebie
Dagmara to fajnie ze miły wieczór spędziliście a córcia widac czuła ze was nie ma i smutno jej było.
Julia pewnie cieszy sie rodzicami
Kachula fajnie ze miło czas spedziłas i byłąs na targach.
Kasiasiar super walentynki mieliscie ja dzis dopiero swojemu dałam prezencik bokserki takie z napisem
Marcelinko wiesz zastanawiało mnie bardzo z czego ty kochana chcesz schudnąć dlatego zapytałam ale popieram wydawanie na chipsy czy inne takie tam to lepiej ciuszek czy kosmetyk sobie kupić można ale czekolady nie można sobie odmawiać

a ja Luteinke dowcipną nadal biore i zobaczymy jak tam bedzie kurde @ mi sie szykuje na wyjazd do Katowic , mam nadzieje ze tak bardzo zimno nie bedzie w weekend bo teraz zmarzłam troche i dobrze ze jutro mam wolne
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości