![]() |
#4441 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() ![]() Aha i odradzam wszystkie badziwnia z allegro typu lasery itd, chyba, ze chcesz wydac kase ![]()
![]() |
#4442 |
Zadomowienie
|
Misia dziekuje za mile slowa
![]() ![]() ![]() ![]() Zycze udanych zakupow ![]() Monika ja uzywalam jakiesj dobrej niemieckiej pasty wybielajacej ale wydaje mi sie ze to wszystko to jedne wielkie g.... najlepiej isc jednak do dentysty...moja mama sobie wybielila jeden zab bo miala wypadek z goracym sloikiem jak mnie jeszcze na swiecie nie bylo i wcale nie widac ze kiedys byl szary..a zaplacila chyba 300zl za jeden niestety ![]() ..ja sobie gotuje obiadek..:kucharz: ..rosolek,kluseczki,surow eczka i lopatka w marynacie ziolowej z niewielkim dodatkiem banana w sosie..mniam..uwielbiam jak mamusia dodawala banan do sosu..pyyyycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
hej
Wczorajszy wieczor bardzo udany. Film "lejdis" boski, kupa smiechu. Kolacyjka tez byla smaczna. No i chatka pusta. Oliwka u babci byla. Sprawowala sie dobrze ale jak przyszlo do spania to lzy jej polecialy i mowila mama. A od rana mi jest bardzo smutno bo przyszla @ rowno na 28 dzien. Ale moze i dobrze bo bralam troche lekow na zatoki. Nowy cykl nowa nadzieja. Pozdrawiam i zycze milej niedzieli. My zaraz do tesciow na obiadek lecimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie narzekam na kolor moich zebów staram się o nie dbac, ale pomyślałam ze mozna by zaszalec hehehe ![]() Tyle, że za taką kase to chyba sobie odpuszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do past wybielających są też takie które niby zebów nie nadwrażliwiaja np Sensodyne Whitening i na nia chyba się zdecyduje ;] Cytat:
![]() Kurde bym się wprosiła na taki obiadek heheeh ![]() ![]() Co do banana w sosie to nigdy nie próbowałam wiec jestem bardzo ciekawa jak to smakuje ;]
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Moja mamuska robi banany w sosie czekoladowym
![]() Agatko zycze smacznego ![]() ![]() ![]() ![]() Monia tak to niestety wyglada... Cena wybielania nie jest niska, a nie wiem nawet na ile efekt sie utrzymuje... Nie wybielalam i na razie nie mam takiego zamiaru ![]() ![]()
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu a sama bedziesz obiadek jadła czy z Panem T???
Dagmaro ciesze sie, ze wieczór sie udał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz pojdę tym chętniej ![]() Wspólczucia tej @ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadwrażliwe zęby i tak juz mam ;/ Niestety, ale tą pastę i tak wypróbuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Monia to badz z nia ostrozna mimo wszytsko... To rowniez zycze smacznego
![]() Dagmaro dobrze, ze wieczorek sie udal ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu co tam u Ciebie slychac?? Kiedy maja sie do meza odezwac w sprawie tej pracy na poczcie?? ![]()
![]() |
#4450 |
Zadomowienie
|
Skorpionek ja tez mam zamiar wybrac sie na ten film..skoro mowisz ze jest super to chyba sie wybiore
![]() Ciesze sie ze kolcja byla udana no i wieczor pelen wrazen ![]() Przykro mi z powodu miesiaczki ale trzymam ![]() ![]() Monika zapraszam na obiadek..napewno sie cos znajdzie dla Ciebie ![]() ![]() Pieczony banan smakuje wysmienicie..wkoncu nie na darmo uczyl mnie prof.Klopp technologii ![]() kasiasiar obiadek bede jadla z Tomkiem z tym ze teraz pojechal do pracy i czekam az wroci.. ![]() Tomek dzis jest taki jak dawniej..glupiutki i spragniony mojego ciala ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Wtajemniczenie
|
zgadnij_MS z tego co czytałam masz na imię Marcelina tak ?
Hehe dopiero poznaję wasze imiona i mam nadzieję, że nie macie zazłe ze czasem zwracam się do was po Nicku :P Będę uwarzać z tą pastą ![]()
![]() |
#4452 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko trzymam
![]() ![]() ![]() Ray jak dzis samopoczucie?? Tak Monia, mam na imie Marcelina ![]()
![]() |
#4453 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i tez jestem za tym by watek sie nazywal tableciary plotkary ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [quote=gizelcia;6612494]..dziekuje Kochana Kiedys wierze ze nadejdzie taki dzien i powiem wkoncu JESTEM SZCZESLIWA /quote] Gizelciu jestes wspaniala kobietka i wierze, ze bedziesz jeszcze bardzo szczesliwa, jak pan T Cie nie doceni to zrobi to ktos i inny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Z tym co napisalam bardziej mi chodzilo o rodzine i naprawde bliskich przyjaciol, bo te osoby moglyby sie poczuc urazone......... co do dalszych znajomych i sasiadow itp to mysle inaczej, ale nie wiedzialam jak sie to wtedy wszystko odbywa, bo nigdy w czyms takim nie uczestniczylam ![]() i dodatkowo w kazdej rodzinie sa tez inne zasady, inne priorytety, inaczej jestesmy wszyscy wychowani i to pewnie tez ma wplyw jakis ale nikogo nie chcialam urazic czy cos napisalam o swoich wlasnych- subiektywnych odczuciach ![]() Cytat:
![]() ![]() a my zaraz lecimy na miasto pochodzic sobie nad Tamiza i moze na zakupki jakies, bo ostatnio tylek mi sie w spodnie nie miesci, chyba co nie co mi cos uroslo heheh ![]()
![]() |
#4454 |
Wtajemniczenie
|
Agatko bardzo chętnie bym wpadła ale do 20 w pracy siedze ;/
A poza tym strasznie zasmarkana jestem, jeszcze bym Ci Oliwię zaraziła... Ja z P. Kloppem nie miałam lekcji :jezyk: z tego co słyszałam straszny z niego facet :eek!: :jezyk: w drugiej klasie miałam technologie gastronomiczną z P. Mączką i mimo, że ona ma chyba żółte papiery to miło wspominam tamte lekcje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze, ze sie przeprowadzamy i zmieniamy adres... bedzie trzeba ich chyba jakos powiadomic jak to sie juz stanie faktem ![]() Moniu bardzo mi przykro, ze Tz tak niemilo sie do Ciebie odzywa ![]() mam nadzieje, ze doceni w koncu jaka sliczna i madra dziewczyne ma przy sobie ![]() ![]() a my siedzimy i pijemy Martini prawie z rana hehe bo niedawno wstalismy ![]() ![]()
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No o 20 to raczej juz nic nie bedzie bo moj Tomek wszystko ![]() ![]() ..he he..no tak po szkole chodzila famma ze pan Klopp to straszna kosa a tu prosze..jakie bylo Nasze zdziwienie w 3klasie kiedy zobaczylismy jak pan Klopp sie smieje z Nas ![]() ![]() Pan Klopp owszem ma swoje zasady jesli chodzi o nauke ale dzieki temu duzo wiem z technologii i bardzo dobrze go wspominam jako osobe..byl wporzadku..i nawet potrafil pozartowac..a jak nabijal sie z Naszych wypocin na sprawdzianach? ![]() Najlepszy byl Jego teksy :"Panna odpalaj wrotki i myj te dźwi" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No proszę Martini hehehe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
...mmmmm...MARTINI...
![]() Dziewczyny lopatka jest wysmienita ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
a Pomidorka to gdzies wyjechala, ze sie nie odzywa????
moze nie doczytalam ![]()
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
to wpadajcie na Martini hehhe M mowi, ze sie podzieli
![]() ![]() ![]()
#4461 |
Zadomowienie
|
Monika a wiesz ja pan Klopp swietnie tanczy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
#4464 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorka jest u swoim rodzicow z P. Ma sie doezwac dzis, pewnei wieczorkiem sie pojawi
![]() Julia tez sie dlugo nie odzywa ![]() ![]() To ja moge swoja dzialke Martini ktorejs oddac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4465 |
Zadomowienie
|
Obiadek zjedzony..mniami..Tomkowi smakowalo bo az talerz wylizal
![]() ..a dziewczynek nie ma..eh..trudno..ide posprzatac.. ..zycze udanej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zadomowienie
|
Mezatka tak patrze na Twoj suwaczek maleznski i widze ze Ty jestes po slubie tylko miesiac dluzej ode mnie..he he..a myslalam ze wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jo też lece ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mielismy 7 lipca a Wy kiedy? ![]()
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
a my jednak nie bylismy nad Tamiza tylko poszlismy do slicznego duzego parku razem z sunia nasza... siedzielismy na sloneczku, driny pilismy hehe a ten łobuz biegal
![]() ale ma teraz cieczke i czasem ciezko sie bylo od psow odpedzic ![]() ![]() ![]() ale i tak bylo warto ![]()
#4470 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() ![]() Mi dzien minął jako tako, TV dzis nie było, ale tez miło było na targach. Misia fajnie z tymi wyjazdami ![]() ![]() Gizelcia ciesze sie ze tak miło noc spędziłaś, a Oliwka to niezła jest z tym biciem żeby tylko w tatusia nie poszła ![]() Monia idz do lekarza bo jak sie nie doleczysz to potem może być nieciekawie. Pomidorka pewnie jeszcze nie wróciła, wiem że Nabuko ma jakies problemy i dostała duphaston lub luteine nie pamiętam dokładnie na pod trzymanie ciąży oby wszystko było dobrze, bo na USG była to serduszko dzidzi biło. UnholyOne mam nadzieje ze odezwiesz sie do nas my nie gryziemy, fajnie by było mieć kolejną ciężarówke na wątku zwłaszcza że ty Olciu długo sie starałaś o koeljną fasolke dbaj o siebie ![]() Dagmara to fajnie ze miły wieczór spędziliście a córcia widac czuła ze was nie ma i smutno jej było. Julia pewnie cieszy sie rodzicami ![]() Kachula fajnie ze miło czas spedziłas i byłąs na targach. Kasiasiar super walentynki mieliscie ja dzis dopiero swojemu dałam prezencik bokserki takie z napisem ![]() Marcelinko wiesz zastanawiało mnie bardzo z czego ty kochana chcesz schudnąć dlatego zapytałam ![]() ![]() a ja Luteinke dowcipną nadal biore i zobaczymy jak tam bedzie kurde @ mi sie szykuje na wyjazd do Katowic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.